Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mortisia, στις 28 Απριλίου 2016.

  1. NoviceSeeker

    NoviceSeeker New Member

    Το κακό με έναν ανοιχτό χώρο όπως ένα forum, είναι οτι ο καθένας μπορεί να μπει και να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει. Οπότε θα υπάρχουν και τα "κοράκια" αλλά και οι Κύριοι. Πολλές φορές βέβαια οι ρόλοι ψιλό.. μπλέκονται;
    Ένα καλό rule of thumb πιστεύω θα ήταν να δίνεις στον εαυτό σου το δικαίωμα της αμφιβολίας σε κάθε επαφή.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Πως περιμένετε, να βρείτε τον "σωστό" ή τον "αληθινό", όταν αρκετοί/ες ( για μια φορά δεν θέλω να ισοπεδώσω ), είναι κάφροι/ες, βιαστικοί/ες, εξυπνάκηδες και παν' απ' όλα η μεγαλύτερη ( και για μένα πιο σοβαρή ) ασχετοσύνη τους είναι, ότι με τον εαυτό τους να κάθισαν να "συζητήσουν" για 5 δευτερόλεπτα? 10? Και μάλλον την όποια "συζήτηση" πάντα με τον εαυτό τους, την αποφεύγουν σαν ο Διάολος το λιβάνι. Άτομα που δίνουν την εντύπωση, ότι δεν είναι ικανά να κοιτάξουν πέρα απ' την μύτη τους. Και το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν, είναι να ρίχνουν τα φταιξίματα για την όποια κακοτοπιά ή "κακοτοπιά" τους στους άλλους/ες. Δηλαδή, πόσο δύσκολο είναι, να μάθεις να δίνεις 5/10 εντολές ή να βαράς μ' ένα μαστίγιο, μ' ένα crop. Πόσο δύσκολο είναι να παίρνεις στάση υποταγής, να λες μάλιστα, κλπ κλπ?
    Θέλει 1 μήνα, 1 χρόνο εκπαίδευσης ή πρακτικής? Πόσο δύσκολο είναι, να ψάξουμε τους εαυτούς μας, αληθινά, να βάλουμε τις μάπες μας στον καθρέφτη και εκεί που χρειάζεται, να μας "χτυπήσουμε" κι ανελέητα ( κριτική να μας κάνουμε, όχι αυτομαστίγωση )?
    Θα έγραφα, τι κάθομαι και λέω τώρα...Αλλ' αρνούμαι να δεχτώ, ότι είναι όλοι/ες "τούβλα", γιατί ξέρω από πρώτο χέρι, ότι δεν είναι.

    Κλείνοντας, σ' αυτό το γαμημένο το διαδίκτυο, σ' αυτό το "τρισκατάρατο" Forum ποιοι/ες κυκλοφορούν? Σάμπως δεν είναι οι ίδιοι/ες που ζουν στον έξω κόσμο? Τεσπα, καλημέρα σε όλους/ες. Ένα αν θέλετε το κρατάτε, με τις κλάψες, τις μοίρλες, τα "κατηγορώ" και τα "χωσέ" αδιακρίτως και τυφλά, μάλλον δεν κερδίζεται τίποτε. Υπάρχει ένας ολόκληρος "κόσμος" πέρα απ' την σκιά μας, άλλο αν οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται μόνο μέσα μας.  
     
  3. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Χάνεις τα λόγια σου τα πολύτιμα
     
  4. Οχι.. δε μ ειπε ετσι...
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δεν τα χάνω αγαπητέ, αφού δεν περιμένω να τ' ακούσει κανείς/καμία. Απλούστατα γιατί, όποιος/α "ξέρει", δεν χρειαζόταν εμένα να τα πω. Τα κάνει πράξη ήδη από μόνος/η του/της. Τα έγραψα, για να τα διαβάσω εγώ. Για να μην τα ξεχάσω.  
     
  6. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Tenebra_Silente
    σοφέ άνθρωπε!
    Το λοιπόν έχω ένα φίλο εδώ βγήκε 2 ραντεβού τον ρώτησα πως πήγαν κ μου είπε λίγο στα όρθια τα είπαμε.. Ενώ στο.site μιλούσαμε 2 μισή μήνες..
    Αχαχ. Βαμος!!
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Silente, το Αγιον Ορος, ξερεις, το βουναλακι εκει στα βορεια, ειναι -λεει- μικρογραφια της κοινωνιας μας. Θα βρεις τους πολυ θρησκους, τους πολυ χαλαρους, αυτους που το ...τσουζουν, αυτους που δεν το τσουζουν, αυτους που ειναι εκει επειδη το νοιωθουν και αυτους που ειναι εκει .. τελος παντων, καταλαβαινεις, μποριυμε να πληκτρολογουμε μεχρι αυριο.

    Σκεψου, αφου εκει, και ειναι ολα αυτα τα πραγματα, πες μου εναν λογο, εδω γιατι να μην ειναι το ιδιο ? Εναν. Μονο εναν.

    Υστερογραφο. Ξερεις πολυ καλα, οτι στο δημοσιο μπηκαν μεχρι και απο τα παραθυρα με πλαστα διπλωματα, ανυπαρκτα πτυχια και μεταπτυχιακα μαϊμου. Πες μου εναν λογο, τα διαφορα "μαστερ" που εχουν "αποκτηθει" δια αλληλογραφιας, γιατι να μη βγαζουν αφρους οταν μιλας για 5 δευτερολεπτα μαζι τους και δεν μπορουν να κρυφτουν πισ απ το δακτυλο τους....

    Η κοπελα εκανε μια παρα πολυ ορθη παρατηρηση. Απο τη συμπεριφορα τους απεναντι της και μονο σκεφτηκε, οτι κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της δανιμαρκιας. Εγω περιμενω το επομενο βημα της.
     
  8. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Διπλα το έχω το άγιον όρος..
     
  9. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    αυτο ειναι καλο.. ειναι κακο...δεν ξερω  
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Για καλή σου τύχη, γράφω απ' το κινητό περπατώντας χαχα. Σωστός σε όλα, δεν θα είχα ούτε ένα λόγο να σου πω. Απλά, μετά απ' ένα σημείο κάποιος/α μαθαίνει, να ξεχωρίζει. Μαθαίνει τι του/της κάνει και τι όχι και παύει να σπαταλάει χρόνο κι ενέργεια.
    Και αυτό το κάνει παντού, στο κάτω κάτω της γραφής στην "διατροφική αλυσίδα" έχουμε όλοι/ες τον ρόλο μας. Κι εδώ το κλασικό, ότι κάποιος/α δεν κάνει σε μένα, δεν τον/την κάνει άχρηστο/η για όλους/ες.
    Όποιος/α θέλει Κ ( για να μείνουμε στο νήμα ) με την "βούλα", ας πάει στα κατεψυγμένα του κρεοπωλείου, να τον/την βρει δίπλα στα βοκτάς ή στα μιμίκος. Το κεφάλι δεν το έχουμε μόνο για να στερεώνουμε τα γυαλιά ή το καπέλο.
    Πέσε πίτα να σε φάω, πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα η πίτα ( για τον ουρανίσκο μας ), να είναι μάπα. Και το φταίξιμο είναι μόνο δικό μας, όχι της πίτας.  
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    θα τρακαρεις κανενα σεμάφορο, ετσι που περπατας και σκεφτεσαι εμενα