Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. sennyo

    sennyo Fet: Mary26

    οο μπερδεύτηκα τώρα αλλά μ' αρέσει γιατί σκέφτομαι  
    (αν και στο στοματικό δεν νοιώθω (εγώ) οτι έχω το πάνω χέρι)

    Οπότε μάλλον όλα είναι θέμα γούστου!!!
     
  2. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Τότε μάλλον δεν κάνεις καλό  
     
  3. sennyo

    sennyo Fet: Mary26

    χαχαχα!! Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε κανέναν  

    άλλα έχω προβληματιστεί με το προηγούμενο που είπες.. ότι θα μπορούσαμε εμείς οι γυναίκες να έχουμε ένα πέος που μπαίνει προς τα μέσα μας και οι άντρες μια κλειτορίδα τεράστια..

    Για αυτό είπα οτι είναι θέμα γούστου όλα..!!
     
  4. Και το 2016 αυτό το ερώτημα θα μας ταλανίζει...
     
  5. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Για να μπει καλα το νεο ετος.  
     
  6. αω ειναι πραγματικος αφεντης και οχι γιαλαντζι......
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @Soraya, ισχύει αυτό που λες. Μιλώντας αποκλειστικά για μένα, είδα πόσο δύσκολο είναι να είναι κανείς ουσιαστικά δεκτικός, και πόσο εύκολο είναι να πέφτει στην παγίδα του "εμείς" και "οι άλλοι".
    Είναι πολύ πιο δύσκολο στην πράξη παρά στη θεωρία.

    Θέλω να αναφέρω το λόγια του μέντορά μου, που παλιότερα, σε post περί πολυερωτίας, είπε:
    "Η πολυερωτική κοινότητα είναι σαν την «κοινότητα» του BDSM. Υπάρχει παρά τις διαφορές των μελών της, όχι χάρη στις ομοιότητές τους".

     
     
  8. Soraya

    Soraya Guest

    υπέροχα τα λόγια του μέντορά σου... απλά, κατανοητά και πολύ σωστά  
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι από τα άτομα που σέβομαι περισσότερο, εξαιρετικά κατασταλαγμένος, και υπέροχος φίλος. Ξέρω, οφτόπικ, αλλά του το χρωστάω.
     
  10. Soraya

    Soraya Guest

    τέτοιου είδους off topic χαλάλι
     
  11. Sofia__

    Sofia__ In A Relationship

    Οταν "πληγώνεται" ο κώλος του "αφέντη"... τότε η αφεντιά του, απλά εξαφανίζεται. 
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2016
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αυτό το νήμα, είναι πιο ανθεκτικό απ' τα zombie στο walking dead. Πρώτα θα τελειώσουν εκείνα και μετά θα ψοφήσει αυτό ( αν και το "κόβω", να μεγαλώνει γενιές και γενιές βουδουσουμιάρηδων/ισων ).
    Το πιο αστείο είναι, ότι ο εν λόγω κύριος ( όχι βουδουσουμιάρης, αλλ' αληθινός αφού εγώ το κύριος το χρησιμοποιώ σαν προσφώνηση ευγενείας προς αγνώστους ) δε πα να λέμε, ότι είναι Αφέντης μούφα, δε πα να τον "λούζουμε" ή να τον "χειροκροτούμε".
    Πιθανότατα, ζήτησε απ' την τότε σ του ( μακάρι να είναι ακόμη μαζί οι δυο τους και να τα περνούν ζάχαρη ), να τον straponάρει, γιατί γούσταρε και μάλιστα να είχε και γαμώ τους οργασμούς. Μπορεί, να συνέχισε να "τρυπιέται", γιατί το γούσταρε.
    Με λίγα λόγια, έκανε την καύλα του ( μπορεί ακόμη να την κάνει ο άνθρωπας ) και μαγκιά του. Το ξαναλέω - άλλη μια φορά για την πλάκα -, όχι καλέ, η Κυριαρχία και η υποταγή είναι "εγκεφαλικό παιχνίδι" ( τουτέστιν, δένουμε το μαστίγιο στο κεφάλι και χτυπάμε κουνώντας το ). Οι βουδουσουμιάρηδες/ισες δεν είναι σαν τους "κατάπτυστους" βανίλιες, είναι ανοιχτόμυαλοι/ες χαχα. Και πάν' απ' όλα η Κυριαρχία και η υποταγή δεν έχει να κάνει με σωματική δύναμη ( ή στην προκείμενη ποιος/α τρυπάει ποιον/α ).
    Καλά, αυτό το τελευταίο έχω αρχίσει να ψυχανεμίζομαι, ότι το πιστεύουν ελάχιστοι/ες. Γιατί, για μένα τουλάχιστον είναι εντυπωσιακό, πως τo νήμα για το femdom ή με τα gifάκια, βρίθουν από φωτογραφίες/video/gif με στράπους.
    Τα περισσότερα τα βάζουν γυναίκες, όχι άντρες και το πιο "αστείο" είναι, ότι πιθανότατα εκείνοι που κάθονται να τους strapονάρουν, μάλλον το γουστάρουν τα μάλα. Και γαμώ τις Κυριαρχίες θα έλεγα. Μην ξεχάσω και τ' άλλο "κλασικό", όποιος γουστάρει στράπο, είναι ή κρυφοgay ή ξεκινάει από strapo και καταλήγει σε κρεάτινο. Ακούς εκεί Εφέντης που να λέει στη σ του, να τον ξεκωλιάσει. Να πέσει φωτιά και να τον κάψει τον παλιοσφετεριστή.

    Υ.Γ.

    Άντε να φτάσουμε στις 90 σελίδες και γιατί όχι, να τις χιλιάσουμε. Να είναι καλά ο Αφέντης ( για μένα σίγουρα όχι γιαλαντζί, επειδή γούσταρε στράπο. Κι ας είμαι εγώ γιαλαντζί Κ και όχι επειδή κι εγώ γουστάρω που και που strapo και όχι δεν είμαι υ, ούτε switch - άστε που οι switch δεν υπάρχουν, για να πιάσουμε και τ' άλλο "αγαπημένο" θέμα χαχα ) και να γαμιέται χαμογελαστός στα "μούτρα" μας χαχα...  
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2016