Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mortisia, στις 28 Απριλίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Καλά μας έπεισες τώρα.  
     
  2. Πρέπει να κανω επιδειξη δλδ? Να το δηλωνα στο προφιλ μου?
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor



    Άντε να μερακλώσουμε και λίγο πρωινιάτικα...
    Και να βάλουμε και τα πράματα στη θέση τους...
    Αφιερωμένο στα πληγωμένα παιδιά...
     
  4. ΕΣΥ τπτ απλά πολυ δν το καταλαβενουν εξαλου το δηλονεις στο προφηλ σου σε κάποια στηγμη η κανω λαθος
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Y.Γ.

    Προς Τρισμέγιστους και "βουλάτους" ( δηλαδή με την βούλα ) ΚαπποΜαστεράδες, θα σας πρότεινα να πάτε τώρα στο καθαριστήριο. Μην μείνετε χρονιάρες μέρες δίχως πανοπλία.
    Και αν ο/η μαγαζάτορας δεν σας την καθάρισε/σιδέρωσε καλά, μην τον/την τσουγκρίστε σαν τ' αυγό.  
    Ως προς τα λοιπά, μιας και το νήμα έγινε μπορντέλο - που σιγά να μην γινόταν - ... Αφού υπάρχουν "αληθινοί" Κ και μάλλον κάποιοι από σας είναι από δαύτους ( εγώ είμαι Γιαλαντζί του κερατά ), τι ζοριστήκατε με το νήμα της κοπελιάς?
    Δε ζοριστήκατε καθόλου ε? Σωστό κι αυτό χαχαχα....Πάντως πιάνετε σφήνες στον αέρα και σταματάτε μαστίγια με την σκέψη ώρες ώρες χαχα.

    Anyway, χούμορ κάνω, ειλικρινά, αν μη τι άλλο κάποιες αντιδράσεις/συμπεριφορές είναι τόσο σπάνιες όσο η Ανατολή και η Δύση του ηλίου.
    Ακόμη κι αυτή η "παρέμβαση" είναι μέρος του βαρετού και χιλιομηρυκασμένου "ρεπερτορίου" μου...Ανάθεμα πως δεν αντιλαμβάνεστε τα δικά σας βαρετά και χιλιομηρυκασμένα "ρεπερτόρια"... 

     
     
  6. Δεν το δηλωνω απο μονη μου, απαντησα σε καποιον που με ρωτησε. MΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. Αν ηξερα πως θα εχω αυτη την αντιμετωπιση ποτέ δεν θα εφτιαχνα νημα. Απλα ξεχαστε το. Τέλος
     
  7. espimain

    espimain Contributor


    Βλέπω ότι μια χαρά έχεις αναπαραστήσει την κοπέλα, με το μουστάκι, που ψάχνει σαν λαγωνικό να ανακαλύψει αν "υπάρχουν αληθινοί Κ ή είναι ένας φτηνιάρικος τρόπος για εύκολο σεξ?"

               

    ΥΓ
    Το νήμα ήταν εξ αρχής μπουρδέλο. "Διατί να το κρύψομεν άλλωστε;"      
     
  8. Οποτε ειστε συνηθισμενοι να απαντατε σε τετοιου ειδους αδιαφορα νηματα, δεν θα χρησιμοποιησω τις λεξεις σας για να τσακωθω μαζι σας.. γνωμη σας και οτι να ναι.. βγαλτε τη κακια σας και καντε οτι μπορειτε αλλα δε με σπατε. Απλα μαθαινω.. αυτα. μα στε καλα, και μην ξεχνατε οτι ανθρωποι ειμαστε κ δε με ξερετε ουτε την ιστορια μου ουτε τη ζωη μου..οποτε να με κρινετε οταν θα ειστε τελειοι
     
  9. espimain

    espimain Contributor


    άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι
     
  10. Phaedra_Wonderland

    Phaedra_Wonderland New Member

    Δεν καταλαβαίνω ούτε τη μια πλευρά "επίθεσης" αλλα ούτε κ τη μεριά της "απορίας". Ειμαι κ εγω καινούργια στο φόρουμ, καινούργια γενικώς και εχω παρατηρήσει οτι σε αρκετά,νήματα δεν τα λέτε, νήματα λοιπόν απο νέους users, κορακιζετε. Περιμένετε μια λαθος έκφραση, μια αντίθετη άποψη για να πατήσετε πάνω εκει κ να πείτε το δικό σας εμπειρικό συλλογισμό, που τις περισσότερες φορές επειδη κάποιοι, κάπου μιλάτε, τα λέτε, μπορει να αναγνωρίζετε και τον τροπο γραφής του άλλου, για τους καινούργιους μοιάζει με inside joke που δεν επιθυμείτε να τους συμπεριλάβετε και να μάθουν κ εκείνοι τον λόγο ειρωνείας σας ή να πάρουν μια γεύση απο την αίσθηση του χιούμορ. Και ολα αυτά γιατι κάποιος, κάπου, σε κάποιο νημα(  έθεσε κάτι που κάπου μεσα στο δικό σας μυαλό φαίνεται αστείο, παιδικό, χαζό ή κρύβει και κάτι αλλο απο πίσω. Νομίζω οτι στο κάθε νήμα(  καταρχήν κανένας δεν ειναι υποχρεωμένος να απαντήσει, εκτός αν μαζεύουμε πόντους για κανένα big price, και αν απαντήσει θα πρεπει να το κανει σοβαρά και με σεβασμό προς το μέλος που το δημιούργησε. Εχω δει κάποια μέλη, να ρωτάνε κάτι που για μένα, ως νέα με κανει να θελω να μπω να δω και να μαθω απο αυτο, να εισβάλλουν κάποια αλλα μέλη που θεωρούν ίσως ασφαλή την "κατάθεση" τους στο συγκεκριμένο θεμα, λένε τα δικά τους και η συζήτηση ξεφεύγει κατα πολυ απο τον ίδιο τον τίτλο!(επίδειξη ισχύος 
    Απο την αλλη mortisia, ναι μεν και εγω πήρα κάποιες σωστές απαντήσεις απο το νημα(  (την εχω κατα βρει με αυτο!) σου απο άτομα που ειχαν τη θέληση να ασχοληθούν σοβαρά και να σε,μας βοηθήσουν, αλλα η ερώτηση σου μου κανει του τυπου : υπάρχουν άντρες που να μην ειναι μαλακές; Σαν να ψάχνεις για επιβεβαίωση οτι αυτο που διάλεξες θα σου βγει καλο αλλιώς θα το επιστρέψεις. Απο το λιγο που εχω καταλαβει κ την ελάχιστη έως κ καθόλου εμπειρία σε τέτοιες σχέσεις, νομίζω οτι ναι μπορει να πέσεις στον "Κ" που το παίζει φαινομενικά αλλα δεν ειναι και δεν θα το καταλάβεις γιατι δεν έχεις εμπειρία. Και μακάρι να πέσεις για να μάθεις. Και το αλλο που εχω καταλαβει ειναι οτι η σχέση Κ/υ ειναι μια σχέση που χτίζεται. Αν δεν σου δώσει απο την αρχή τα σωστά υλικά, αν δεν σε ικανοποιούν πας σε άλλον προμηθευτή. Και το αντίθετο.
     
  11. Σ'ευχαριστώ φαίδρα.
     
  12. ...ρυσαι ημας απ του πονηρου και του εγωιστη, αμην