Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδανικό γαμήσι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 27 Απριλίου 2016.

  1. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Θαρρω πως εισαι εξυπνος
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    mmmm... μ αρεσει να αμφισβητω @vanilla30 τις εκαστοτε προκαταληψεις

    Το θεμα νηματος το διαβασες, ετσι δεν ειναι ?

    ή ειδες φως και μπηκες να μας δωσεις και απ το δικο σου ?

    γεια σου @sokolata ! εχουμε σεσσιον... γρρρρρρ ξξξξξξξξ νιαρρρρρ  
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Παϊδάκια ( όχι παιδάκια ) για γαμήσι "μιλάμε" όχι για σχέση. Αν ακόμη και για κείνο πρέπει να υπάρχει πάπυρος καταλληλότητας, είμαστε "φρέσκοι".
    Ως προς το αν ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες, αν δεν ξέρουν τι θέλουν μόνο τα κοριτσάκια, ουε ουε, τα "κοριτσάκια" δυστυχώς δεν έχουν ηλικία.
    Και για να είμαστε δίκαιοι, ξέρουν όλα τ' αγοράκια τι θέλουν? ( Ούτε τ' "αγοράκια" έχουν ηλικία ).
    Εμένα η δική μου εμπειρία ζωής μου έμαθε, ότι οι γυναίκες ( οι λίγες/πολλές που γνώρισα εγώ - οι άλλες δεν ξέρω - ) ήθελαν πρωτίστως έντονες συγκινήσεις ( αρνητικές ή θετικές )
    και δευτερευόντως κάποια ελάχιστα πράγματα ( που δεν ήταν για όλες τα ίδια ). Αν μερικές φορές αράδιαζαν "λίστα", ήταν άλλο ζήτημα ( ας έβρισκαν εκείνα τα λίγα που ήθελαν και η όποια "λίστα" ήταν για το θεαθήναι ). Και να σας πω και κάτι άλλο? Καλά έκαναν και τα έψαχναν/ήθελαν. Αν τα έβρισκαν σε μένα ή όχι, ήταν δικό τους θέμα στο τέλος. Κανείς δεν "μπλέκεται" με κανέναν από ψυχικό, τα λοιπά είναι πέοντες διάφορων χρωμάτων. Και ισχύουν τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Ίσως και με την ηλικία και τις εμπειρίες κάποιος/α να μαθαίνει ( δεν είναι κανόνας αυτό ), ότι ούτε όλοι οι άντρες "είναι γουρούνια", ούτε ότι όλες οι γυναίκες "είναι πουτάνες" και ν' αφήνει αυτές τις "εξυπνάδες" ( δηλαδή μαλακίες ) στην πλάτη του/της.
    Ίσως και να μαθαίνει, ότι κανείς/καμία δεν είναι θύμα, ότι η τύχη είναι σημαντική αλλά μέχρι ενός σημείου. Και ότι αν κυνηγάει μονίμως και ακούραστα "οπτασίες", αν δεν κάνει τίποτ' άλλο απ' το να εκτρέφει προβολές, πιθανότατα να μείνει ανικανοποίητος/η. Άλλο το συμβιβάζομαι και άλλο το βάζω μέτρο στα θέλω μου.

    Anyway, το νήμα αν δεν κάνω λάθος, ρώταγε ( με ) ποιον/α θα θέλαμε να γαμήσουμε/γαμηθούμε απ' εδώ μέσα ή καλύτερα, με ποιον/α πιστεύουμε ( το πιστεύουμε το γράφω εγώ ), ότι θα κάναμε το ιδανικό γαμήσι ( πάντα απ' εδώ μέσα ). Το ρήμα πιστεύω, νομίζω ότι τα λέει όλα ( για μένα τουλάχιστον ). Όποιος/α εδώ μέσα θα έψαχνε μόνο γαμήσι ( γούστο και καπέλο του/της ), το "ιδανικό" αργά ή γρήγορα θα το έβρισκε. Εξαρτάται απ' τα standards του/της και απ' το πόσο επιτακτική θα ήταν η ανάγκη του/της να γαμήσει.
    Τουτέστιν, όσο περισσότερο καιρό θα είχε να το κάνει, τόσο μεγαλύτερες θα ήταν οι πιθανότητες το γαμήσι με τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε απ' εδώ, να κατέληγε "ιδανικό".
    Τεσπα ( πάλι τα ίδια γράφω ), όταν πηγαίνεις σε fast food, απ' το φαγητό το τελευταίο πράγμα που περιμένεις, είναι η ποιότητα.
    Το μόνο που σε νοιάζει, είναι να γεμίσεις τη μπάκα, να πληρώσεις λίγα και το junk food να είναι εύγευστο. Τώρα αν ο/η όποιος/α άλλος/η θα ήταν junk food ( για τον δικό μας ουρανίσκο ), εξαρτάται κι αυτό απ' τις σκέψεις με τις οποίες πλησιάζουμε το "πιάτο" του/της. Σε κάθε περίπτωση, ότι ισχύει "έξω", ισχύει κι εδώ μέσα.
    Με την διαφορά, ότι "εδώ μέσα" είναι πολύ πιο χύμα τα πράγματα και οι προθέσεις αν κάποιος/α το θέλει, είναι πολύ πιο ξεκάθαρες.
    Αλλά...αλλά...μην μας πουν "γουρούνια" ή "πουτάνες"...Εγώ ξέρω, ότι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο...Και ότι το γαμήσι δίχως συναισθήματα δεν είναι τζιζ κακά.
    Σίγουρα ούτε το γουνί, ούτε ο πέοντας έρχονται ποτέ και σε κανέναν/καμία σε συσκευασία δώρου με περιτύλιγμα που να γράφει "γάμησε με/θα σε γαμήσω, ν' αγιάσω/αγιάσεις".
    Και να γράψει το nick κάποιου/ας ( αν θα είχε κάποιον/α στο μυαλό ), ούτε καμπούρη/α θα τον/την πουν...Ούτε θα χάσει τα "μούτρα" του/της, ούτε ο/η "υποψήφιος/α" θα του/της κάτσει, μόνο επειδή τον/την ανέφερε. Relax...  
     
    Last edited: 4 Μαϊου 2016
  4. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Σε ενοχλησε κατι που ειπα @Jack Wolfskin ;;
    Η μονο το " γεγονος " πως ειπα αυτο που ειπα...το διαβασα ολο προς πληροφόρηση σου!
     
  5. Κάτω από τα εκατό κιλά δεν πεφτω για κανέναν πουστη! Είναι το όριο μου! Μετά αρχίζω να δείχνω σαν χτυκιαρα!
     
  6. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    εμενα ? καθολου   @vanilla30

    μου τη δινουν οι αφορισμοι και τα τσουβαλιασματα.

    θυμηθηκα δε, οτι δεν εχουμε συναντηθει και ποτε....
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

     
     
  8. Dapom

    Dapom Contributor

    Εγω πάντως δεν είμαι πούστης
     
  9. Τρόπος του λέγειν βρε παιδι μου. μην το παίρνεις προσωπικά.
     
  10. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Ακριβως ετσι ειναι ,ποτε!
    Διαπίστωσα κατι κακε λυκε μη τσιμπας!
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    δεν τσιμπαω γλυκια μου
    σκεφτομαι μηπως πρεπει να σε συναντησω κι εσενα, αυστηρα στο πνευμα του παροντος νηματος
    εγω δεν χρειαζομαι 3-4 μερες αναρρωτικη, συνηθισμενος ειμαι...
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Ναι αλλά εσυ τη διευκρίνιση μου πάρτη προσωπικά...γιατί στα χέρια μου...τώρα που έβαλες και κόκκινες γραμμές...σε βλέπω να λιμοκτονείς. (και μεταφορικά και κυριολεκτικά)