Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδανικό γαμήσι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 27 Απριλίου 2016.

  1. Dapom

    Dapom Contributor

    Να ειστε καλά και οι δύο...αλλα οι διατροφικές σας συνήθειες και η φαντασιακή σας ευρηματικότητα ειναι πολυ μακρια απο τα ποιοτικά μου όρια οποτε δεν θα παρω.
     
  2. Δεν ξέρεις ποσο χαρούμενη με κανεις!!!
     
  3. Gaijin

    Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

    Είμαι μόλις λίγες μέρες στο site αλλά μου θυμίζει έντονα παλιές καλές εποχές του irc. Κράξιμο και άγιος ο Θεός. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εδώ καταλαβαίνουν τι εννοώ  
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    Σαν τοποθετηση, αψογη. Σαν τεκμηριωση, οκ, καλη. Σαν κεντρικη ιδεα ομως, μπαζει.

    Με λιγα λογια, δεχομαστε οτι ο,τι ειναι "γυναικειου φυλλου" (συ ειπας) ειναι ισο και ομοιο. Αμ δε. Υπαρχουν παρα μα παρα πολλες διαβαθμισεις. Αν θες και πχιοτητες. θα ηταν εγκληματικο αν τα εξισωνες ολα και εξισου ανεπιτρεπτο να παραβλεπεις οτι η σαβουρα που πλεει στα απονερα των πραγματικα καλων, ειναι μονο σαβουρα και τιποτα παραπανω. Οτι εχει μνι ΔΕΝ ειναι εξ ορισμου και αξιολογο !

    Και πως σου ηρθε, οτι μονο οτι ειναι "γυναικειου φυλλου" ειναι αποδεκτης κριτικης ? Εσυ ειδικα που εισαι οξυδερκης, παρασυρεσαι απο ατεκμηριωτη οχλαγωγια ? Το ειχαμε ξαναπει αυτο παλιοτερα. Καυτηριαζουμε τις συμπεριφορες και οχι τα ατομα. Αν η πλαστιγγα γερνει, αυτο δεν οφειλεται σε καποιας μορφης "ρατσισμο" (αναθεμα το νταούλι που λανσαρε αυτη τη λεξη, εχει κακοποιηθει οσο καμια αλλη) αλλα σε συντεχνιακη νοοτροπια. Αυτο το " χώνοντας" τα ακατάπαυστα σε ότι αναπνέει και είναι γυναικείου φύλου" ειναι αστηρικτο.

    Σε δευτερη, απορω με μια αλλη σκεψη σου. Μαλιστα με αφηνει αναυδο. Σκοταδια με εκπλησεις ! Ολοι μας ξερουμε την εννοια "ψυχικο" αλλα ποιος θελει να του βγει και η ρετσινια του "σαβουρογαμη" ?

    Κλεινοντας να υπενθυμισω, οτι το νημα ειχε σαφες μηνυμα. Τουλαχιστον για οποιον/αν ξερει να διαβαζει και μπορει να καταλαβει.
    Το χιουμορ, αλλη μια φορα εβγαλε μονο κόμπλεξ.
     
    Last edited by a moderator: 4 Μαϊου 2016
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Βρε συ Ιάκωβε Λυκοτόμαρε, έγραψα ότι όσο δεν υπάρχουν "αληθινές" γυναίκες ή υποτακτικές, άλλο τόσο δεν υπάρχουν "αληθινοί" άντρες ή Κ.
    Σ' αυτό το νήμα περισσότερο "χωσέ" προς τις γυναίκες είδα, παρά στους άντρες. Είσαι εδώ πολύ καιρό, ίσως και περισσότερο από μένα.
    Ξέρεις σίγουρα, ότι η κλαψομουνίαση είναι ίσως ποσοτικά ίδια με την κλαψοπουτσίαση. Και να το ήθελα, δεν θα μπορούσα να καυτηριάσω παρά μόνο όσα βλέπω γραμμένα.
    Αλλά και ο όποιος "καυτηριασμός" εδώ, όπως και σ' οποιαδήποτε ιστοσελίδα αν κάτσει κάποιος/α να σκεφτεί ήρεμα, καταλαβαίνει ότι είναι αστεία υπόθεση.
    Άτομα από δω γνωρίζω στ' αλήθεια ελάχιστα ( δηλαδή τα έζησα λιγότερο ή περισσότερο, ζωντανά και όχι πίσω από μια οθόνη ) και τι πιστεύω για κείνα ( αρνητικά ή θετικά ) το ξέρουν πάρα πολύ καλά. Για να μην ξεχάσω, ότι κάποιους/ες τους/τις έλουσα κι εδώ. Παράσημο? Με την καμία. Ήμουν απίστευτος μαλάξ που το είχα κάνει, όχι για να μην χαλάσω την μόστρα μου σε αγνώστους, αλλά γιατί δεν άξιζαν ούτε ένα δευτερόλεπτο του χρόνου μου.
    Συνεχίζω, αφού είμαστε ειλικρινείς στο κόκαλο. Γιατί δεν βαριόμαστε να γράφουμε τ' αυτονόητα? Αυτό μου κάνει εντύπωση εμένα. Να πω κι εγώ, ότι δεν είναι όλοι/ες σαβούρα?
    Να το πω, αν και πίστευα, ότι μεγάλα παιδιά είμαστε, το ξέραμε ήδη. Πες μου ότι είναι λίγοι/ες εκείνοι/ες που εδώ σε κάποια φάση δεν "τρελάθηκαν" και άρχισαν να "πυροβολούν", ότι δεν ήταν του φύλου τους. Θες γιατί δεν τους καθόταν κάποιος/α, θες γιατί κάποιος/α τους είχε βγει - για τα δικά τους πάντα γούστα - "άκυρος/η"?

    Μετά και το χιούμορ έχει τα όρια του. Να τσιγκλάει κάποιος/α ασταμάτητα, να ψάχνει ευκαιρία να "κουτουλήσει" και μετά να το ρίχνει στο - και καλά - χιούμορ.
    Αν την ευκαιρία δεν την βρίσκει, να την δημιουργεί εκ του μηδενός ( πάντα για να "κάνει χιούμορ" ), ΟΚ, αν νομίζει, ότι με το να είναι μια περιφερόμενη ξινίλα/κέρας της "Μαλακοαμάλθειας" γίνεται πιο ελκυστικός/η σαν "προϊόν" για τον/την όποιο/α "αγοραστή/ρια" με γεια του/της και χαρά του/της.
    Εκείνος/η θα μείνει με τον πούτσο/μουνί στο χέρι. Στο γράφω με κάθε συμπάθιο, πριν πούμε τον πετεινό ( ή την πετεινίτσα ) κεφάλα/κεφαλού, ας σιγουρευτούμε πρώτα ότι δεν είμαστε γάϊδαροι/γαϊδάρες.

    Κλείνοντας και παρά off topicιασα. Το νήμα είχε ναι ξεκάθαρο θέμα. Ποιον/ποια θα θέλαμε να γαμήσουμε/γαμηθούμε μαζί του/της από δω μέσα.
    Βέβαια είχε και τον "αστερίσκο" γίνετε μπίλιες με την καρδιά σας/ξεκατινιαστείτε ελεύθερα. Το δεύτερο μάλλον έγινε, το πρώτο το κόβω χλωμό.
    Βλέπεις, να τα χώνουμε στους άλλοι είναι έμορφο, να μας τα χώνουν όχι. Και αυτό το τελευταίο φύλο δεν το κοιτά.
    ΟΚ, εδώ μέσα είναι όλοι/ες για τα κλωτσήδια ( τώρα ναι, ισοπεδώνω τα μάλα ). Μόνο εγώ είμαι αληθινός και είναι εξίσου αληθινές, όσες μου κάθονται και για όσο καιρό το θέλω εγώ.
    Όταν τις βαρεθώ ή με στείλουν στο διάολο ( που δεν θα είχαν και άδικο κάποιες φορές ), γίνονται ακαριαία όλα τα κακά της μοίρας τους και ακόμη παραπάνω.

    Και για να μην είμαι "ρατσιστής", με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και κάποιες γυναίκες ( πολλές/λίγες, δεν γνωρίζω, δεν μ' ενδιαφέρει να το μάθω ).
    Εγώ τουλάχιστον είχα τα μούτρα ή την βλακεία να το γράψω.
    Το πιστεύω ή όχι, το έγραψα έτσι, για την αλητεία ή όχι, αυτό το ξέρω μόνο εγώ και όσοι/ες αλήθεια με γνωρίζουν.

    Όλα τα παραπάνω, όπως σωστά έγραψες ήδη εσύ, όποιος/α τα κατάλαβε τα κατάλαβε.  
     
    Last edited: 5 Μαϊου 2016
  6. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Ειρήνη υμίν κ εδώ!
     
  7. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Με αυτά που γράφεις "παππού" μου νομίζω πως μου σηκώθηκε λιγάκι.......χαχαχαχ
    οπότε για την αλητεία,για το χαβαλέ και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα...... @Tenebra_Silente σε θέλω κολασμένα..........χαχαχαχαχαχαχ
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    αχαχαχαχαααα θα τον βαλουμε αυτον στη μεση....
     
  9. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    οχι τον θέλω μόνο για μένα εσένα θα σου δώσω την ραπτομηχανή μου να πας καμία βόλτα.......
     
  10. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    θα σου βγει κανενα ονομαααααααα στους "ανοιχτομυαλους"      
     
  11. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Ας μου βγεί...χαχαχαχ
    οχι αλλό καρβούνο......
    οχι αλλά ανοιχτά μυαλά....
    "μόνο αγάπη"....
     
  12. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    πω πω πω... σεντονι  

    λοιπον, αν το επιανα ενα ενα, θα ηταν κατι σαν ιαμβικος. ναι-ναι-ναι-ναι-οχι--ναι-ναι-ναι-ναι-οχι.

    Ενω σε πολλα συμφωνω και ΑΠΟΡΩ γιατι πιστευεις οτι το βλεπω διαφορετικα, μου το χαλας καθε πεντ-εξι γραμμες.

    γι αυτο σου ειπα πιο πανω, οτι ο συλλογισμος σου "μπαζει". Στοχευει περισσοτερο σε ενα ρεφλεξ "α τον μαντραχαλο, τα βαζει με το κοριτσακι". Αλλα στην πραγματικοτητα , τα βαζω με μια ΧΑΖΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που θα μπορουσε να ηταν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ. Αν ηθελε.

    Το αν μπορουσε, ας το απαντησει ο καθενας και η καθεμια μονη της.

    Αμην.