Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ηλικια...ενα νουμερο ή κατι περισσοτερο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος teleia+kaula69, στις 6 Μαϊου 2016.

  1. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Γιατί να είσαι τόσο μπροστά ρε πούστη μου......? Γιάτι...?
     
  2. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Πόνεσε μας.
     
  3. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

     
     
  4. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

  5. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    βυζι σαρανταρας
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το κρατάει ψηλά;  
     
  7. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    νααααααιιιιιιι κ πολλυ
     
  8. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Ένα από τα αγαπημένα μου topics evah'! Θα γράψω λοιπόν! \m/

    Θα το πιάσω από την "επιδερμική" εκδοχή του: "Θέλω γηραιότερα κορμιά γιατί ΜΕ αρέσουν!" Τώρα γιατί μπορεί να σ'αρέσουν; Daddy complexes? Οιδιπόδειο σύμπλεγμα; Ανασφάλεια όσον αφορά στην δική σου αυτοπραγμάτωση/ανάγκη καθοδήγησης; Gold digging? Θα το αφήσω στο "είναι φετίχ μου" αν και σπάνια είναι τόσο απλό. Όμως τι στον Megatron? Σε φόρουμ για ανωμαλιάριδες είμεθα!

    Θα κινηθώ σε πιο "πιπεράτα" μονοπάτια διάσπαρτων ερωτηματικών. Κρίνοντας από ένα έτος γέννησης μπορούμε να πούμε πως το άλλο πρόσωπο είναι κατάλληλο ή ακατάλληλο έτσι; Πχ, ο τσομπανόμπουφος (κανένα πρόβλημα με το επάγγελμα) που είναι 50 και "την έχει φάει την ζωή" όμως είναι και λίγο ξενοφοβικός, λίγο ακροδεξιός και κομματάκι θρησκόληπτος είναι ικανότερος δυνητικός σύντροφος από κάποιον στα 25 που έχει ταξιδέψει, έχει δει κι έχει διαβάσει 1000Χ σε σχέση με τον άλλο. Σωστά;

    Αστείο το φαινόμενο "Domme" με τον υποτακτικό που "δεν λέει" γιατί είναι ΑΥΤΟΣ ελαφρώς νεότερος, την στιγμή που ωιμέ! ΣΑΦΩΣ δεν τίθεται θέμα δικής του ηγετικής επάρκειας!

    Μήπως κολυμπάμε στα στερεότυπα;

    Μέσα στα πρώτα 25-30 χρόνια μιας μη στατικής ζωή με γερές βάσεις και υγιή ψυχισμό ένα νοήμων πρόσωπο, έχοντας ανεξαρτητοποιηθεί και δει 10 πράγματα, μπορεί ΚΑΛΛΙΣΤΑ να είναι καταλληλότερο για το οτιδήποτε από ένα στα 50, like it or not. Οι λόγοι - πέραν των παραπάνω "απλών" - που κολλάτε πολλοί και πολλές είναι άλλοι, τα complexes για παράδειγμα - "Με πήραν λιγάκι τα χρόνια οπότε ας τα κάνω σημαία για να περνάω ως !ώριμος!" Για μένα, από την στιγμή που τα κριτήρια παύουν να είναι ποιοτικά δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης. Είχα σχέσεις διαφόρων τύπων με αρκετά μεγαλύτερες και μικρότερες κοπέλες και μπορώ να πω πως αρκετές φορές η 20άρα είχε πιο πολλά να πει - τουλάχιστον έχοντας ενδιαφερθεί για την πνευματική της ισορροπία - από την 40άρα η οποία - καλό θα ήταν - να ήξερε λίγο περισσότερο που πάνε τα τέσσερα στην φάση του βίου της που έφτασε.

    Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως με την ηλικία έρχεται και το άγχος του "πέρασε η μπογιά μου" Τι προκαλεί; Stress. Ανασφάλειες (όπως έγραψα και πιο πάνω). Πιέσεις προς το άλλο μέλος. "φευγαλέα" ζητούμενα.

    Ναι, απαιτείται καιρός για να συλλέξει κανείς εμπειρίες. Δεν χρειάζεται όμως να φτάσουμε 60 για να λέμε πως "ξεψαρώσαμε". ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο παίζει το πώς ζήσαμε την ζωή μας, όχι για πόσο. Ένα καλομαθημένο κοριτσάκι ετών 40 πιστέψτε με, δεν ξέρει τι του γίνεται με τον μπαμπά χορηγό μόνιμα στο background και τον αμανέ ψηλά με λεβεντιά. Ή για να μην ακουστώ σεξιστής, βάλ'τε τον γιόκα του εφοπλιστή να εργασθεί ένα 18ωρο χωρίς Ιόλη στο παγουρίνο και θα σας πω εγώ πόσο μπορεί να κλάψει κανείς σε μια δυπλοβάρδια.

    Βιωματική. Το Α΄και το Ω΄. Η κουβέντα λοιπόν για μένα σταματάει στο "α, δεν έχει, αν δεν με ρίχνει 10 χρόνια δεν γίνεται". Είναι εξίσου αστείο με το να απαιτεί κανείς το μέλος που αναζητά να είναι "φτιαγμένο". Το λένε και κάπως αλλιώς αυτό όμως, οπότε δεν θα επεκταθώ.

    Αυτά τα ολίγα και βρωμερά.
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φεστιβάλ τετριμμένων και οι περισσότεροι/ες να προσπαθούν να ρίξουν νερό στο μύλο τους. Τελικά μόνο η μυθοπλασία μετράει και όχι μόνο εδώ μέσα. Αφού αρκετοί/ες/πολλοί/ες μοιάζουν ανίκανοι/ες, να κοιτάξουν πέρα απ' τη σκιά τους. Τουλάχιστον "κουβέντα να γίνεται", δίχως να ζορίζεται κανείς/καμία που τα λόγια του/της πάνε στο βρόντο. Λες και δίνει κανείς/καμία σημασία στις σκέψεις ή στις εμπειρίες του/της οποιουδήποτε/οποιασδήποτε άλλου/ης. Λατρεμένο σπορ ο μονόλογος και οι - ξανά μανά - περισσότεροι/ες/λιγότεροι/ες/αρκετοί/ες σκηνοθέτες και σεναριογράφοι των μυαλών - ακόμα και των ζωών - των πάντων.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν έχει γιατί, το 17χρονο, έχει περισσότερη εμπειρία.~
     
  11. Dapom

    Dapom Contributor

    Ok
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

      τι οκ, διαφωνείς;