Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

... υπό - Λαγνεία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 21 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αλλά όχι της ξηρασίας...    
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Ενδιαφερον..θα ηθελα να ηξερα τη γνωμη των πραγματικων υποτακτικων σχετικα με αυτή σου την αποψη..
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το υπόλοιπο το ποστ το διάβασες ή βαρέθηκες;
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Σαφώς και το διάβασα ..αν και το ένα δεν αναιρεί το άλλο..
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κατ' εμέ η λαγνεία δεν έχει συγκεκριμένο status. Αν δεν παρανόησα τελείως, η βασική ιδέα του νήματος θα ήταν ή υποταγή ( με το γαμησάκι της ) ή no sex.
    Τι θα έκανε μια "ανεξέλεγκτη" υπό δίχως βουδουσουμικό παρτενέρ? Ή θα φλόμωνε στον αυνανισμό ή θα έψαχνε για έναν, μέχρι να τον έβρισκε.
    Αν και δεν νομίζω, ότι όλες οι υπό ανεξαιρέτως θα πάθαιναν τέτοιο σύνδρομο στέρησης, αν έμεναν για κάποιο καιρό δίχως Κ.
    Πόσο μάλλον να περνούν από ακτίνες χ μέχρι και τον περιπτερά ή τον ταξιτζή, μην και διακρίνουν βουδουσουμικά στοιχεία, για να του χυμήξουν σαν τα λυσσάρικα.
    Το υπό που προκειμένου να υποταχθεί, θα έκανε τα πάντα, για μένα πάντα θα ήταν υπό μονάχα του εαυτού του. Αφού ο μοναδικός Κύριος που θ' αναγνώριζε, θα ήταν η ικανοποίηση των αναγκών του.
    Άρα, θα ήταν εκ των πραγμάτων ένα γιαλαντζ(υ), αφού - πάντα με το φτωχό μου το μυαλό - τα θέλω του υποψήφιου Κυρίου του θα τα είχε γραμμένα στις βανίλιες του.
    Τι γίνεται όταν η λαγνεία έρχεται πάνω απ' την υποτακτικότητα? Κάποια τεκμαίρεται, ότι έχει ορμές όπως όλοι οι άνθρωπες και ότι το bdsm το αντιλαμβάνεται σαν τρόπο ερωτικής εκφράσεως ( που θα μπορούσε τόσο να έχει το σεχ σαν πρωτοστάτη της, όσο και να το έχει σε δεύτερη μοίρα ). Και όχι σαν φάρμακο για τον δάκο, την μουχρίτσα ή για οποιοδήποτε άλλο κενό/έλλειψη της ζωής της. Πάντως εκ φύσεως υπό ( ή Κ, ή οτιδήποτε άλλο βουδουσουμιάρικο ) εγώ δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια.
    Αφού δεν ξέρω αν έχει ανακαλυφθεί το βουδουσουμιάρικο γονίδιο. Ούτε αν είναι μετατρέψιμο το DNA κάποιου/ας, για να γίνει από βανίλιας, μανταρίνης ( δηλαδή βουδουσουμιάρης ).
    Τώρα ποια θα ήταν η διαφορά ανάμεσα σε σφοδρή επιθυμία και σε πόθο, έχω τις επιφυλάξεις μου, σε μένα μοιάζουν το ίδιο πράγμα και τ' αυτό. Αλλά δεν τ' αποκλείω, να κάνω και λάθος.
    Εγώ πάντως στα πολλά μου χρόνια ζωής και απ' την πενιχρή μου πείρα στον "χώρο", περισσότερο πόθο για πέοντα και άλλα "παρελκόμενα" έχω συναντήσει, παρά για υποταγή ( τουλάχιστον by the book υποταγή ).
    Αλλά εδώ θα ξανάνοιγα το κλασικό και χιλιοβασανισμένο ζήτημα του "σωστού" και "αληθινού", που για μένα είναι τελείως άκυρο για ευνόητους λόγους.

    Υ.Γ.

    Περιμένω με περιέργεια να διαβάσω τις μαρτυρίες υ γυναικών, που βίωσαν αυτή την κατάσταση, δηλαδή του υποταγή ή θάνατος.
     
    Last edited: 17 Μαϊου 2016
  6. gaby

    gaby Guest

    Προς το παρόν κλειδώνεται.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Το έχω περάσει δύο φορές, υποταγή ή ερωτική ανυπαρξία. Τι θες να σου πω γι αυτό;
     
  8. Soraya

    Soraya Guest

    ένα πολύ καλό θέμα που προσωπικά το έχω παρατηρήσει σε μεγάλο βαθμό σε άντρες υπό (χωρίς να θέλω να τους θίξω και να με συγχωρούν)
    έχω παρατηρήσει λοιπόν πως ένας υποτακτικός άντρας για να "ζήσει-αισθανθεί" όλες τις φαντασιώσεις-επιθυμίες του είναι ικανός για τα παντα! ναι για τα πάντα... πολλές φορές σε σημείο τέτοιο που μπορεί να φεύγει και από την σφαίρα της λογικής... (τουλάχιστο της δικής μου λογικής)
    έχω κάνει άπειρες συζητήσεις με διάφορα άτομα που ανήκουν σε διαφορετικά στάτους το καθένα και όλοι συμφωνούμε σε ένα πράγμα
    "το υποτακτικό άτομο αν δεν καταφέρει να ζήσει αυτά που θέλει σε μεγάλο χρονικό διάστημα η επιθυμία του ξεπερνά την λογική του και τότε το πράγμα ξεφεύγει"

    μπορώ να καταλάβω ένα "καινούριο" άτομο του χώρου πως έχει την επιθυμία να δοκιμάσει τα πάντα όπως ένα παιδάκι θέλει να παίξει σε όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ...
    σκέφτομαι όμως πως όλα δεν είναι για όλους... οκ δοκιμάζεις και βλέπεις τι σου αρέσει και τι όχι κι έτσι σιγά σιγά χτίζεις το BDSMικό σου χαρακτήρα.
    Όταν όμως δεν έχεις τις ευκαιρίες για να ζήσεις τα θέλω σου... και μένεις μόνο στην φαντασία σου και σε μερικά περιστασιακά session, που ας μη γελιόμαστε, είναι σαν να διψάς και να σου δίνουν μια σταγόνα νερό... ειναι λογικό το μυαλό σου να έρχεται σε σύγχυση...
    ένας υποτακτικός άντρας έχει να παλέψει με πολλά πράγματα.
    πρώτα από όλα τα ταμπού που του δημιουργεί η ίδια η κοινωνία πως πρέπει να είναι το κυρίαρχο αρσενικό.
    δεύτερον θα πρέπει να αποδεχθεί ο ίδιος την υποτακτική του φύση χωρίς να την κρύβει πίσω από μια ψευδή ταμπέλα...
    τρίτον θα πρέπει να βρει μια κυρίαρχο... κι ας μην γελιόμαστε είναι λίγες στην ελλάδα οι κυρίαρχες γυναίκες... σε σχέση με τους υποτακτικούς άντρες

    το νήμα όμως ρωτά μόνο για τι υποτακτικές γυναίκες... δεν κατάλαβα γιατί ο διαχωρισμός... ίσως κάπου αποσκοπεί η νηματοθέτρια...
    λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω για τις γυναίκες γιατί δεν έχω βρεθεί σε τέτοια περίπτωση...
    όλες οι υποτακτικές που μου κίνησαν το ενδιαφέρον ήταν δύσκολη λεία... ίσως και γιαυτό να μου κίνησαν το ενδιαφέρον...
    ποτέ καμία δεν χαρίστηκε αμαχητί  
    γιαυτό ελπίζω να μην πειράζει που απάντησα μόνο για τους άντρες υποτακτικούς...
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Soraya

    Δεν αποσκοπεί πουθενά η νηματοθέτρια, απλά με ενδιαφέρει η γυναικεία υποτακτικότητα.

    Ευχαριστώ για την απάντηση, στο νήμα. :- )
     
  10. Soraya

    Soraya Guest

    αυτό εννοούσα με την χρήση του "αποσκοπεί", δεν ήθελα να φανεί πως προσπαθώ να βάλω λόγια στο στόμα σου...
    να με συγχωρείς αν φάνηκε έτσι  
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    και τι ακριβως παθαινει δηλαδη?
     
  12. Soraya

    Soraya Guest

    νομίζω πως έχω ήδη απαντήσει