Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παλαιάς & Νέας Κοπής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 23 Μαϊου 2016.

  1. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    χαχαχαχαχαχ οκ BOSS....
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δεν κατανόησες.
    Το "χάσμα γενεών" ή "χάσμα ηλικιών" (πες το όπως θες) έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση.
    Η αναπτυξιακή πορεία ενός ατόμου μελετάται εξατομικευμένα. Η σύγκριση έγκειται μονάχα για να εντοπιστούν μελέτες περίπτωσης όπου απουσιάζει η τυπική ανάπτυξη κι έχουμε αποκλίνουσα.
     
  3. OK, κατανοητό. Άρα, το ότι συνεννοούμαι άριστα με τον 19χρονο ανεψιό μου δεν αποτελεί ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα ή με εκείνον... 
     
  4. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Παντως πριν μια 4ετια περιπου που επανεμφανιστηκα δεν υπηρχε σχεδον κανεις εδω. Δυο τρεις ακομη ημαστε που γραφαμε αραια και που. Τωρα που εχει παρει το φορουμ τα πανω του, αρχισαν και οι αναπολησεις, βγηκε και νεο αιμα βγηκαν και καποιοι παλαιοι στη γυρα, κυνηγοι. Αυτο θα γινεται περιοδικα.

    Οι παλιοι μοντ γιατι εφυγαν;

    @elfcat γιατι δεν εισαι αλλο μοντ;
     
  5. Η υπεροψία δεν είναι "προνόμιο" των παλαιών, αγαπητέ.
    Είσαι ελεύθερος να συμφωνήσεις και να διαφωνήσεις με όποιον θέλεις. Μετά βέβαια ενδέχεται να κληθείς να υποστηρίξεις αυτή σου τη θέση από τον "θιγόμενο", είτε είναι νέος είτε παλαιός...
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    όσο οτι, εκτός απ τη μητρική σου, χειρίζεσαι επαρκώς μια δυο άλλες γλώσσες.
     
  7. Την εφηβική τη χειρίζομαι επαρκώς.
    Την παιδική όχι και τόσο.
    (Τι το' χω κάνει το παιδί μέσα μου, γμτ...)
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Έτσι.
    Δυστυχώς, έχω κατεβάσει στην Κρήτη τα πρακτικά του συνεδρίου. Αλλά, συνοπτικά, πρόσφατη έρευνα ανέδειξε ότι οι έφηβοι συνεννοούνταν καλύτερα με άτομα μεγαλύτερης βιολογικής ηλικίας παρά με συνομήλικους.
     
  9. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

     
  10. Χμμμ... τελικά ίσως το χάσμα δεν είναι στις ηλικίες, αλλά στους ρόλους, εννοώ στη χρήση των ρόλων ως άλλοθι για την αδυναμία μας να προσεγγίσουμε τους άλλους. Στο παράδειγμα που ανέφερα, ο ανεψιός μου δε νιώθει το ίδιο χαλαρός απέναντι στον πατέρα του και αδελφό μου, παρ' ότι έχουμε παρόμοια κοσμοαντίληψη και ηλικία.
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Όχι, η έρευνα δείχνει ότι υπάρχει σύμπνοια με τους γονείς και όχι ο γνωστός μύθος που θέλει τους έφηβους να πλακώνονται με τους "γέρους" τους.
    Τέλος πάντων, σου στέλνω σε π.μ. το συνέδριο κι εν καιρώ, οντέ θα 'χω ξαπλωτούρα την θεσπέσια κορμάρα μου στην πατρίδα θα αναπτύξω πιο αναλυτικά το δείγμα.

    Πάντως, υπάρχει όντως το άλλοθι για αδυναμία προσέγγισης.
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μετά λύπης μου είδα ότι το επίπεδο σε αυτό το νήμα εκτοξεύτηκε σε άλλα ύψη και αυτό δεν έχει να κάνει με την κοπή, δυστυχώς ή ευτυχώς.  

    Δεν θα μπορούσα να κατατάξω εαυτόν στους παλαιάς κοπής, σε καμία περίπτωση. Δεν είμαι κι εντελώς νέας όμως... Άρα αν πίστευα στο διαχωρισμό θα ήταν πολύ μετέωρη η θέση μου. Αλλά δεν πιστεύω  

    Πιστεύω βεβαίως στη γενικότερη συγκυρία, χρονική και κοινωνική.
    Μέχρι πριν κάποια χρόνια, το βδσμ θεωρούνταν υποκουλτούρα (το υπο- όχι αξιολογικά αλλά ποσοτικά). Με έργα μαζικής επικοινωνίας και κατανάλωσης, όπως το "50 Shades..." αλλά και την ενασχόληση του ηλεκτρονικού -κυρίως- Τύπου με την υποκουλτούρα αυτή, αρκετοί θέλησαν να μπουν έστω για λίγο να δουν τι παίζει τέλος πάντων σε αυτό το "χώρο". Κάποιοι λίγοι βρήκαν ουσιαστικό ενδιαφέρον σε αυτό, κάποιοι λίγοι καθόλου, αλλά ένας σχετικά μεγάλος αριθμός βρήκε απλά ένα μικρό ενδιαφέρον, κυρίως για την κινκιά του πράγματος. Κι έτσι δεν έφυγε αλλά ούτε και μπήκε να το ψάξει πιο βαθιά. Παρέμεινε σε μια μεσοβέζικη κατάσταση του "ναι μεν αλλά πού να τρέχεις μωρε κλπ". Αυτό το τελευταίο θεωρώ ότι κάνει τη διαφορά με παλαιότερα, όχι κάτι άλλο.
    Οι άνθρωποι έκαναν βδσμ, είτε το ονόμαζαν έτσι είτε όχι, είτε το ονόμαζαν κάπως γενικά είτε όχι, από αρχαιοτάτων. Και κάνουν και θα κάνουν.
    Στη σούπα της μετανεωτερικότητας όμως (που αναφέρθηκε παραπάνω νομίζω) όλα μπαίνουν με ολίγη, γίνονται μείγμα αλλά όχι αμάλγαμα. Ο tempora...
    Αλλά εμάς τι μας πειράζει τελικά;