Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η μοναξιά του BDSMερ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 31 Μαϊου 2016.

  1. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    Πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτεται για την μοναξια που υπάρχει στον χώρο μας.. Άνθρωποι πίσω απο οθόνες με ψευδώνυμα που αναζητάμε μέσα στα διάφορα φόρα κάποιον/κάποια που να μας κρατήσει συντροφιά και να αρέσκεται στα ιδιαίτερα γούστα και προτιμήσεις που έχουμε όλοι κατα βάση .

    Κι όμως τελικά υπάρχει τοση μοναξιά και τόσος φόβος ,που ενώ όλοι αναζητούμε τον άνθρωπο που θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξεις και ουσία τα θέλω μας τελικώς μένουμε στο να κρυβόμαστε πίσω απο την ανωνυμία μας.

    Ίσως να ειναι μια θέση που βολεύει , ίσως και αυτο να αρκεί .. ενα μικρο χαζολόγημα και μια χαζο συζήτηση
    ισα ισα για να εξάπτετε η φαντασία μας και να ευχαριστιόμαστε για λίγο..
    Μα και πάλι εδω. στο ίδιο " χωριό " ξεγελώντας τα θέλω μας και καλύπτοντας τα με διάφορες δικαιολογίες και φοβίες . Πολλές εξ αυτών ειναι βάσιμες . πάντα όμως υπάρχει ένα αλλά στο τέλος .
    το θέμα δεν έγινε με σκοπό να αλλάξω κάτι.

    Το νήμα δεν το ανοίγω γιατι θέλω να πάρω απαντήσεις ( δεν ειναι αυτός ο σκοπός του) , αλλα γιατί μετα απο καιρό εδω μέσα νιώθω πιο μόνος , και δεν ξέρω αν ειναι ενα συναισθηματικό καυγαδάκι του εαυτού μου ή φταίει οτι δεν πήρα την ειλικρίνεια που είχα ανάγκη απο τους ανθρώπους .
    Η μόνη ερώτηση που κάνω στον εαυτο μου και σε εσάς ειναι η εξής ( και καλύτερο κριτή απο τον ίδιο μας τον εαυτο δεν θα βρούμε ) .

    Τελικά η μοναξιά σας εξαγριώθηκε εδω μέσα? είναι τόσο άδειος ο κόσμος γύρω μας ? ή εμείς / εγώ και η στριμάδα μου το βλέπουμε έτσι.??

     
    Last edited: 31 Μαϊου 2016
  2. Ermioni

    Ermioni Regular Member

    Νομίζω το έχω γράψει και σε άλλο νήμα...όσο περισσότερο ``επενδύεις`` σε ένα πρόσωπο ή γενικά μια κατάσταση και κάτι πάει στραβά τόσο περισσότερο επηρεάζεσαι και νιώθεις συναισθήματα όπως αυτό της μοναξιάς, της στεναχώριας κ.τ. λ. Όλοι μας έχουμε περάσει από το στάδιο της μοναξιάς....ανθρώπινο είναι και αυτό...το θέμα είναι για πόσο είσαι εσύ διατεθιμένος να άφησεις τον ευατό σου να αισθάνεται αυτό το πράγμα....επίσης, τουλάχιστον εσύ νιώθεις και κάτι έστω και το συναίσθημα της μοναξιάς...υπάρχουν και χειρότερα...να είσαι συναισθηματικά κενός και να μην αισθάνεσαι τίποτα όταν ο άλλος σε έχει ``αδειάσει``...
    Και για να απάντησω πιο straight στις ερωτήσεις σου....
    Όχι δεν εξαγριώθηκε η μοναξιά μου εδώ μέσα, τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής...Ο κόσμος μπορεί να είναι και άδειος και γεμάτος...εξαρτάται η δική σου οπτική....δε νομίζω ότι το βλέπετε μόνο εσείς -η στριμάδα σου και εσύ-...όλοι την έχουμε δει έτσι τη φάση ....ίσως οι περισσότεροι και όχι μόνο εντός φόρουμ αλλα και εκτός...
    Καλή συνέχεια και εύχομαι να πάρεις τα πάνω σου σύντομα!
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Επιτέλους ένα νήμα ( μια σκέψη, ένας μονόλογος, ένα ότι στα τσακίδια είναι ) που έχει κάτι να πει ( σε μένα τουλάχιστον ). Επιτέλους - ξανά - κάτι με ψυχή και ουσία ( πάλι για μένα ).
    Το λοιπόν, δεν θα σεντονιάσω, δεν θα περιαυτολογήσω, δεν θα κάνω κρίσεις ( ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφάκι να το κάνω, όχι πια ).
    Δεν δίνω καμία απάντηση ( ή μάλλον την δίνω πλαγίως ). Μόνο ερωτήσεις που αν θέλεις κάνεις ( ή επαναλαμβάνεις ) στον εαυτό σου. Αφού δεν νομίζω ότι θα σου γράψω κάποια σοφία.

    - Τα έχεις βρει αληθινά με τον εαυτό σου? ( και όχι μόνο αναφορικά με τις όποιες διαστροφές/σεξουαλικές "περιέργειες" σου )
    - Είσαι της ίδιας άποψης με μένα? Δηλαδή, ότι όσο αναζητάς σπασμωδικά κάτι, πιθανότατα και να μην το βρεις ποτέ και πουθενά. Αφού δεν θα ικανοποιήσει σε καμία περίπτωση τις όποιες προσδοκίες σου?
    - Μοναξιά ή μοναχικότητα? Σ' αρέσει η δεύτερη?
    - Ο κόσμος είναι μόνο οι άλλοι κι εμείς δεν είμαστε μέρος του στο παραμικρό?
    - Περιμένεις να σου ανοιχτούν, πριν ανοιχτείς ή κάνεις εσύ το πρώτο βήμα/δίνεις το "παράδειγμα" στην άλλη? ( Κι αυτό δίχως να περιμένεις ποιος ξέρει τι αντάλλαγμα. Αλλά το κάνεις έτσι, γιατί εσύ νιώθεις καλά ).

    Όλες τις απαντήσεις ( αν βέβαια το θελήσεις ), πρόσφερε τες στον εαυτό σου, όχι σε μένα.
    Ίσως κι εσύ κάποτε να καταλήξεις στο δικό μου συμπέρασμα, δηλαδή ότι το "ταξίδι" είναι μοναχικό με κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα διαλείμματα συντροφιάς.
    Και ότι ο πιο σημαντικός σου σύντροφος, είσαι και θα παραμείνεις εσύ. Όσο και να θέλουμε να κρυφτούμε απ' τον εαυτό μας, αργά ή γρήγορα μας στήνει στον τοίχο και μας τα "ψέλνει" ( στην καλύτερη ).
    Και τότε δεν υπάρχει καμία ανωνυμία, καμία οθόνη, κανένα προστατευτικό δίχτυ ( περί της ειλικρίνειας που λέγαμε ).

    Υ.Γ.

    Συγνώμη αν δεν έδωσα βουδουσουμοφετιχιστική ενδυμασία στις ασυναρτησίες μου, δεν το ένιωθα. Άσε που θα τις μείωνα ακόμη περισσότερο.
    Όπως έλεγαν και οι Τρύπες : Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου. Η ζωή είναι μεγάλη, μην την κάνεις καρναβάλι.
    Θα είχα κι άλλα τσιτάτα/κείμενα "χλιδάτων" ( με τα κιλά ), ακόμη και δικές μου "εξυπνάδες", να σ' αραδιάσω...Δεν χρειάζεται...Να είσαι καλά, έτσι απλά...Από ταξιδιώτη σε ταξιδιώτη...
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2016
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ισορροπήστε και καθαρίστε τα τσάκρα, αυτό φταίει.  
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    μου φαίνεται πως είναι ακριβώς όπως έξω.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εντοπιζω πως η ρίζα του κακού βρίσκεται στο ότι μπηκατε εδώ στο φόρουμ με τον ενθουσιασμό σας στα ύψη και όχι στο "χώρο" όπως διαβάζω συνέχεια, το φόρουμ δεν είναι ο χώρος του bdsm, με ανώτερο σκοπό να γνωρίσετε το βδσμικο σας ταίρι. Εξου και τα διάφορα νήματα δεν υπάρχουν Κ, τα αληθινά υ τα πήραν οι εξωγήινοι κ. τ. λ.

    Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που εντοπιζω εδώ μέσα είναι πως ο καθένας κάνει το δικό του bdsm και δεν υπάρχει συμπνοια ούτε στα βασικά. Πόσες πιθανότητες έχει @Dom M το δικό σου bdsm να ταιριάζει με το δικό μου όταν εσύ είσαι (παράδειγμα) Κυριαρχος μαζοχιστης, ποδολαγνος, που αρεσκεται να τον εξευτελιζουν και εγώ έχω στο μυαλό μου τον Γιώργο Φουντα στο "Στέλλα κρατάω μαχαίρι";

    Καταλαβαίνω τον πόνο του μοναχικού bdsmer, βολευτειτε με κανέναν /καμία vanilla ρε παιδί μου σαν εμάς και μπορεί να περάσετε καλύτερα.
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2016
  7. eteros

    eteros Regular Member

    Τι;;; Δεν θα γνωρίσω εδώ μέσα το ταίρι μου; Την Αφέντρα της ζωής μου; Τσάμπα ξημεροβραδιάζομαι στο φόρουμ εδώ και χρόνια και πληρώνω ίντερνετ; Πέφτω από τα σύννεφα....!        
     
  8. @Dom M βγες για έναν καφέ και για μια δια ζώσης συνάντηση με όποιο άτομο θεωρείς ότι έχει κάτι σου πει  
    Όχι, δεν εξαγριώθηκε η μοναξιά μου. Δεν είχα όμως υψηλές προσδοκίες.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Προσωπικά έχω εκπληρώσει τα περισσότερα φετιχ μου με άτομα vanilla τα οποία δε είχαν ιδέα τι είναι το bdsm πριν πολλά πολλά χρόνια. Τότε που ίντερνετ και υπολογιστή έβρισκα μόνο σε νετ καφέ και δεν είχα φορτώσει τον εγκέφαλο μου με περιττές πληροφορίες. Το απολαμβανα στο μέγιστο βαθμό κάθε φορά.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εν μερει εχεις ενα δικιο. για τα φετιχ. και με μενα το ιδιο εχει γινει. το D/s ομως? με βανιλλα το εκπληρωσες?
     
  11. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    σε ευχαριστώ @Tenebra_Silente !! αυτές οι ερωτήσεις ειναι το κίνητρο μάζι με τις σκέψεις μου . μεγαλώνοντας άλλαξα πολλές φορές τις απαντήσεις και πάντα σαν κινούμενη άμμο θα τις μεταμορφώνω !   σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου !!
     
  12. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    δεν μπήκα με προσδοκίες (μιλώντας αποκλειστικά σε πρώτο ενικό ) . πάντα είχα την απορία ώμος για το ταίριασμα και την γεύση που σου αφήνει .. ίσως τα χρόνια μου να το κάναν πιο έντονο ! σε ευχαριστώ για την απάντηση σου