Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η μοναξιά του BDSMερ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 31 Μαϊου 2016.

  1. Πολλοι εχουμε αυτη την αισθηση μοναξιας και αναζητουμε καποιον να μοιραστουμε η να νοιωσουμε ταυτοχρονα πως υπαρχει και καποιος αλλος που σκεφτεται η αισθανεται περιπου το ιδιο....Γινομαστε αριστοι ψυχολογοι και φυσιογνωμιστες ατομων αλλα παντα πισω απο μια οθονη .Γιατι το κοντα πολλες φορες χαλαει την εικονα που εχουμε πλασει.Κακα τα ψεματα αλλα εχουμε γινει τοσο γνωστες στο να υπολογιζουμε το τι θα πει ο συνομιλητης μας ποια θα ειναι η επομενη ερωτηση ή η σπαντηση του....εχουμε μαθει να φτιαχνουμε τον αλλο ακριβως οπως θα θελαμε να ειναι.. η απλα πλαθουμε μια εικονα που τη προβαλλουμε ετσι οπως θα θελαμε να ειμασταν.Θελει δουλεια πολυ να τσαλακωθεις κ να πεταξεις τη μασκα που πολλες φορες φορας ακομα κ στον ιδιο σπυ τον εαυτο. Θελει δουλεια πολυ το να μιλησεις και να ανοιχτεις χωρις φοβο μηπως και...ολα αυτα τα και η τα μηπως που σε κρατουν σε αποσταση..θελει κοπο και ειλικρινια μεασα μας πρωτα ωστε να αποδεχτουμε τα δικα μας κουσουρια αυτα που εντεχνως καλυπτουμε απο τους αλλους και μετα να δουμε αληθινα τι ειναι αυτο που τελικα μας κανει να νοιωθουμε μονοι......Ολοι μας πασχουμε απο μοναξια αλλα κανεις δε κανει η δε πρατει αυτο που πραγματικα θα τον γεμιζε παρουσιες..
     
  2. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    πιστεύω οτι θα ήθελα πολλά άτομα απο εδω μέσα να τα συναντήσω απο κοντά !! όλοι έχουν κάτι να μου προσφέρουν και αυτονόητα να δώσω και εγώ σε αυτούς ενα μέρος του εαυτού μου ! ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την απάντηση σου  
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Τι κατάλαβα λάθος;
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μελο-μαζοχισμό διακρίνω:

     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    να το' λεγε κανας αλλος παει στο διαολο...  
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    hahhaha
     
  7. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    δεν κατάλαβες λάθος άλλο οι προσδοκίες και άλλο η ουσία .. ουσία μπορεί να βρέι κάποιος μέσα σε πολλά πράγματα , το τι προσδοκά απο αυτά ειναι και αν όντως είναι αυτο που θα ήθελε ή περίμενε διαφέρει   μπήκα με διάθεση να γνωρίσω να μάθω να ανακαλύψω. μίλησα με ανθρώπους ! άλλοι με τιμήσαν και μου δώσαν ένα κομμάτι του εαυτού τους και ανταπέδωσα .! όμως δεν γέμισα σαν άνθρωπος . ίσως φταίω εγώ ίσως και τα άστρα ποιός ξέρει  
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τα άστρα και τα ζώδια σου φέρνουν εμπόδια;
     
  9. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    Χαχαχαχα ποιητικό !!!  
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το δικό σου D/s απέχει έτη φωτός με το δικό μου από ότι έχουμε καταλάβει κι εσύ κι εγώ.

    Με αυτή σου την ερώτηση εγώ αυτόματα θα απαντήσω λοιπόν πως σύμφωνα με αυτά που διαβάζω, τις φωτογραφίες που βλέπω και αυτά που παρατηρώ, το μεγαλύτερο ποσοστό απλά θέλει να εκπληρώσει τα φετιχ του και τίποτα παραπάνω. Η συμμετοχή στα νήματα οπου αφορούν το D/s, την υποταγή και την κυριαρχία είναι σχετικά πολύ χαμηλή σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων τα οποία γράφουν στα υπόλοιπα νήματα και γίνεται από συγκεκριμένα άτομα πάντα.

    Οπότε για ποιο D/s μιλάς;
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    θες σφαλιαρα εσυ να ψαχνεις για το εβδομο τσακρα... (αυτο δεν ειναι πανω στο κεφαλι?)
     
  12. Λες ότι είσαι μόνος. Όχι δεν είσαι. Είμαστε και εμείς όλοι εδώ που κατά καιρούς νιώθουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Αλλά σε καταλαβαίνω πως το λες. Γιατί δεν μετατρέπεις τις στιγμές μοναξιάς σε στιγμές μοναχικοτητας; Εκεί μπορείς να είσαι ότι θες, να κάνεις ότι θες, να σκεφτείς ότι θες ή να μην σκεφτείς, ξεκουραζοντας τον εγκέφαλο σου από το θόρυβο των ανθρώπων. Εκεί μπορείς να παρατηρήσεις τον εαυτό σου, την σκέψη σου, τα συναισθήματα σου με πόλυ προσοχή. Έκει, εάν είσαι πολύ προσεκτικός και ξύπνιος, θα πάρεις απαντήσεις. Μήπως πρέπει να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου; Μήπως πρέπει να σταματήσεις να εξαρτάται από τους άλλους; Μήπως επενδύεις πολλά στους άλλους; Μήπως έχεις υψηλές απαιτήσεις από αυτούς; Μήπως παίρνεις τους ανθρώπους πολύ στα σοβαρά; Μήπως όταν κάθεσαι μόνος και ακούς μουσική πρέπει να μην σκεφτείς: "τώρα είμαι μόνος...:-(" αλλά απλά να κάτσεις και βυθιστείς στην μουσική; Μήπως πρέπει να σταματήσεις να φοβάσαι; Αλλά για να γίνει αυτό καλό θα ήταν να δεις τι είναι ο φόβος και ποια είναι η ρίζα του. Χαίρομαι που μοιράστηκες αυτά μαζί μας. Μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις απ αυτά που νιώθεις. Απλά κατανοήσε τα. Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις πάνε και στον εαυτό μου. ΥΓ.Τον Φούντα πολλές τον ονειρεύτηκαν. Πόσες τον βρήκαν; Κι αν ήταν μαζοχιστής ποδολαγνος αντί για Φούντα θα τον λέγανε Λουλα; Αντέ καληνύχτα μας και πάλι.