Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η μοναξιά του BDSMερ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 31 Μαϊου 2016.

  1. Διαφωνείς δηλαδή;
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    διαφωνω εν μερει. η στροφη προς τα μεσα πρεπει να γινεται για συγκεκριμενους λογους και να εχει συγκεκριμενο σκοπο. αλλιως υπαρχει μεγαλος κινδυνος να πεσεις σε μια ατελειωτη αρλουμπολογια αφηρημενων εννοιων που δεν εχει τελος. αυτο σε συνδιασμο με την ασφαλεια που σου προσφερει, το virtual reality, και το γεγονος οτι εκει μεσα μπορει να εισαι οτι θες, μπορει να σε κρατησει εκει για πολυ και να χασεις αυτα που γινονται εξω.
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Χιλιάδες υ εγώ δέν έχω εντοπίσει ακόμα, εκτός αυτού αυτό που αναφέρεις εσύ δεν είναι κυριαρχία.

    Έχεις την εντύπωση πως ένα υ κάνει κάτι το οποίο δε θέλει με τίποτα; Βοήθησε με να καταλάβω το σκεπτικό σου.
     
  4. eteros

    eteros Regular Member

    Δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία και δεν έχω άποψη. Δεν ξέρω τι γίνεται, δεν έχω ιδέα είμαι άσχετος με το χώρο! Εγώ απλός παρατηρητής είμαι. Είδα τις 50 αποχρώσεις του γκρι και μπήκα!
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Κάτι τέτοια διαβάζω και λυπάμαι για το χρόνο που σπαταλαω. Εύχομαι μιας που έκανες εγγραφή να μην παραμεινεις άσχετος.
     
  6. eteros

    eteros Regular Member

    Δεν λές πάλι καλά που βγήκαν οι 50 αποχρώσεις του γκρι; Μέχρι τότε αγνοούσα το BDSM και να σου πω και την αλήθεια ολίγον τι το φοβάμαι!
     
  7. Δεν μιλάς παράλογα my friend. Δεν μίλησα για ενδοσκοπηση με την έννοια: "είμαι θυμωμένος, είμαι μαλακάς κ.τ.λ." και κάτι πρέπει να κάνω λοιπόν για να αλλάξω. Μίλησα -και μιλάω πάντα -για επίγνωση. Έχει μια διαφορά...Επίγνωση σημαίνει ότι κάθομαι και παρατηρώ τον εαυτό μου-ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΧΩΡΙΣ όμως να κρίνω κάτι η να προσπαθήσω να αλλάξω κάτι.
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εγω οσες φορες τσιμπησα σε τετοια, καποια στιγμη καταλαβα οτι ηταν αλλου το προβλημα και ολο αυτο ηταν περισσοτερο ταση φυγης παρα οτιδηποτε αλλο. ισως ως εργαλειο για να ηρεμισω απο κατι αλλα μεχρι εκει.

    οποτε ημουν σε τετοια φαση κ ετυχε κανα καλο γομενακι να μου το τριψει στη μαπα, παντα μου εφευγε η ταση για επιγνωση, για παεατηρηση, και για ολα αυτα τελος παντων... (δεν κανω πλακα)
     
  9. Χαχαχα έχασες τα αυγά και τα πασχάλια ε; Εύχομαι πολλά τέτοια νέκταρ στο πρόσωπο σου. ;-)
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Δεν νομιζω οτι υπαρχει μοναξια του βδσμερ δεν υπαρχει μοναξια στο χωρο .....
    τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω
     
  11. eteros

    eteros Regular Member

    Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου να στηρίζεται στο BDSM. Τη ζωή μου τη στηρίζω στο κλικ που θα νιώσω από μία γυναίκα που θα δω στο δρόμο, σε ένα μπαρ, σε ένα καφέ, σε μία παρέα, οπουδήποτε... Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να μπλέξω σε γνωριμία ή σχέση που θα είχε ως αιτία σύνδεσης το BDSM. Δεν υπάρχει λόγος να περιορίσω τον ορίζοντα μου σε κάτι που ίσως και να μην μου αρέσει σε μεγάλη διάρκεια χρόνου. Η φαντασία είναι πλάνη... και δεν θέλω να ζω μέσα σε μια πλάνη!
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Για μένα δεν είναι καθόλου έτσι και γενικά δεν μου αρέσει, δεν μου πάει αυτή η υπερανάλυση-κλάψα μοναξιάς,δύναμης, συντροφιάς κτλ κτλ

    Όχι η μοναξιά μου δεν έξαγριώθηκε εδω μέσα, ούτε μειώθηκε απλά μετασχηματίστηκε. Απο εκεί που μπορεί να ένοιωθα την μοναξιά τύπου "δεν με καταλαβαίνουν" ή "δεν μπορω να σχετισθώ όπως χρειάζομαι και θέλω να σχετισθώ" έμαθα και την μοναξιά του "ντιαλ γουιθ ιτ μόνη σου γιατί έτσι θέλω και λέω"

    Και πάλι βρε παιδιά, θα μπορούσα να σας έλεγα τα ίδια και μετά απο 10 χρονια βανιλογαμου πχ
    Θέλω να πω..ναί..οκ μόνοι παμε, μονοι φευγουμε (καπως ετσι λεει) και; τι; θα κανω εγω την μοναξια τοσο σημαντικη σαν να ειναι το μονο που έχω; μαζί έχω και συντροφιά και αστεία και κάυλες και ενα σωρο μαζι τόσο μαγικά. Ασπρο μαυρο δεν είναι τίποτα και όταν είναι, είναι γιατί εμείς επιλέγουμε να το βλέπουμε έτσι.

    Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τη μοναξιά και άλλοι που φοβούνται το μαζί...
    Εγώ δεν φοβαμαι, τίποτα και ο,τι μου έρχεται κάθε στιγμή (γιατί στιγμες είναι ότι καταστάσεις, πόση μοναξιά μπορει να εχει και το μαζί ακόμα) το κοιτάω για αυτό που είναι και προσπαθώ με όλη μου τη δύναμη, απλά να το κάνω κάτι γαμάτο, κάτι ☆▪○°●☆ κάτι να μου/μας δώσει χαρά και όχι βαριές, μίζερες αναλύσεις.

    Επιμένω πως αν όντως θες κάτι πολύ, φέρνεις τον κόσμο τούμπα και το κάνεις. Θες ουσία; όντως, προσπάθησες για αυτή; όντως: και δεν; ξανα! Ξανα! Ξανα! Και η προσπάθεια πολλες φορες δεν γίνεται μόνο για τον άμεσο στόχο, πιάνουμε και εμάς..και τα μικρομεγάλα μας και πράγματα, σκέψεις και συμπεριφορές μας που με την πρώτη ματια δεν σχετίζονται με αυτό που θέλουμε, αλλα (μυστικό) όοολα παίζουν ρόλο.Και δεν καθόμαστε να αναλύουμε, αλλάζουμε.



    Υ.γ μιλάω σε β ενικό γιατί μ3 βολέυει, δεν το λέω σε εσένα προσωπικά