Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μαζεψτε κοσμο να βιάσουμε τον Ιαν απο Χfactor

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος brat_lolita, στις 28 Μαϊου 2016.

  1. tithon

    tithon Contributor

    αποκαλυπτόμεθα, ολίγον κατ' ολίγον.
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Παρακαλώ;
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    μην το κάνεις προσωπικό @brat_lolita
    είναι στενά ιδεολογικό
    "η επιβολή της αντίληψής μου στους άλλους".
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    hahaha, έλεος;  
     
  5. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    αναπαράγοντας την λογική ότι ο βιασμός δεν είναι κάτι το κατακριτέο μην απορείς να βρεθείς κι εσύ βιασμένη κάποτε και να μην υπάρξει και κανείς που να πει ότι αυτό μωρέ δεν ήταν ωραίο...

    τόσο απλά..
    κι ήθελα να ξέρω αν ποτέ έχουν υπάρξει νήματα όπως "σκοτώστε τον τάδε" ή οτιδήποτε.. τα οποία τα έχετε πάρει χιουμοριστικά ώστε να δικαιολογείται τώρα αυτή η στάση ορισμένων.

    κρίμα να αναπαράγονται τέτοιες σκέψεις από γυναίκες.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Που είδες γραμμένο απο εμένα προσωπικά ότι ο βιασμός δεν είναι κατακριτεος; Να μου το δείξεις σε παρακαλώ για να έχει ροή η συζήτηση μας.
     
  7. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    κι ίσως για να καταλάβετε την μεγάλη μαλακία του όλου σχήματος λόγου.. σκεφτείτε πόσο άσχημα θα χτυπούσε να υπήρχε τίτλος "μαζευτείτε να βιάσουμε την χριστίνα/μαρία/κατερίνα/γυναίκειο όνομα"

    αλλά φυσικά στο σεξιστικό μυαλό είναι αρκετά πιο εύκολο να είναι αστείος ο βιασμός ενός άντρα κι όχι μιας γυναίκας.

    όχι ότι μέχρι τώρα είχαμε δει διαφορετικά δείγματα σκέψης εδώ μέσα.
    αλλά εγώ δε νομίζω ότι τόσο εύκολα θα το βουλώνω μπροστά σε τόσο εξόφθαλμα ατοπήματα
     
  8. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Ότι τώρα μπήκε η βιασμενη στο φόρουμ, διάβασε το συγκεκριμένο νήμα και έπαθε λαλα επειδή η τρολλοΛολιτα άνοιξε αυτό το νήμα, άσχετα έαν είναι αηδία ή όχι. Με δουλεύετε εδώ μέσα ώρες ώρες;

    εσύ πώς θα σχολίαζες τα δικά σου λόγια? γιατί δεν μοιάζεις να συμπαραστέκεσαι σε κανένα θύμα βιασμού με αυτήν την ειρωνεία που εγώ τουλάχιστον διακρίνω.
    και μόνο η χρήση της φράσης "η βιασμένη" δείχνει πόσο υποτιμάς κατά την άποψή μου το γεγονός ότι κάθε λεπτό κακοποιείται και μια γυναίκα.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Κατα την ίδια λογική εγώ η μαζοχα που θέλω να τις τρώω με το βουρδουλα θα πρέπει να σταματήσω να γράφω εδώ μέσα οτιδήποτε έχει σχέση με κακοποίηση έστω και συναινετικη διότι μπορεί να μπει η οποιαδήποτε κακοποιημενη και να την πιάσουν τα ψυχολογικά της;

    Το αρχικό σου πρόβλημα ήταν με τον τίτλο του νήματος που βρήκες τόσο πολύ προσβλητικό. Πόλυ θα ήθελα να δω πάντως μια καταγγελία από άντρα οτι τον βιασε μια γυναίκα.
     
  10. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    Καθε φορα που η σαπ γρσφει μια παραγραφο για το ποσο rape friendly ειμαστε κ μισογυνιστικα γουρουνια .Ενα θυμα βιασμου γλυτωνει απο τον βιαστη της.1 like 1 prayer
     
  11. folha

    folha deja vu

    Ο όχλος λειτουργεί διαφορετικά από τα μεμονωμένα άτομα. Επειδή δεν καταλαβαίνεις ότι έστω και χιουμοριστικά παρακινείς άτομα σε απάνθρωπες και παράνομες πράξεις, θα σου δώσω κάποια παραδείγματα σταρχιδισμού σε αντίστοιχες "ελαφρές" παρακινήσεις και πού οδήγησαν αυτά:

    μπούλινγκ στα σχολεία, από τις πιο αγνές ηλικίες. Τι νομίζεις ότι είναι το μπούλινγκ; ένα παιδικό αστείο που ξεφεύγει. Γιατί ο δάσκαλος ή ο γονιός βλέπει παιδιά που κάνουν την πλάκα τους, δεν καταφέρνει να δει εγκαίρως ότι μόλις ξεπεράστηκε η γραμμή που χωρίζει τη φάρσα και το χιούμορ από τη βία...


    κάτι "ραντεβουδάκια" ολυμπιακών παναθηναϊκών που από απλή κόντρα συνθημάτων κατέληξαν σε φόνους, γιατί κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια στο τι γίνεται στους συνδέσμους,

    ξέραμε τους χρυσαυγίτες πριν καμιά δεκαετία; το "εγώ δεν είμαι φασίστας, απλά μια ψήφο διαμαρτυρίας έριξα" τους έχει δώσει το "δικαίωμα" να μαχαιρώνουν μετανάστες.

    Το μικρό, ο οπαδός, ο χρυσαυγίτης, ατομικά μπορεί να είναι ο καθένας το καλύτερο παιδί ( συνήθως φοβούνται να δράσουν μόνοι τους γιατί είναι δειλοί) με τον όχλο καλύπτονται και φανερώνουν βίαια ένστικτα.

    Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορώ κι επειδή δείχνεις να έχεις κολλήσει και να μην παίρνεις από λόγια, διάβασε και τους κανονισμούς του φόρουμ να δεις πόσο φάουλ είσαι.
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2016
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor