Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη και Bdsm..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Casus Belli, στις 10 Ιουνίου 2016.

  1. Casus Belli

    Casus Belli New Member

    Μπορεί να υπάρχει συνδυασμός αυτών των δύο; Αν ναι πιστεύετε είναι εύκολο; Και αν αγαπάς και δεν παίρνεις αυτό που θες από το ταίρι σου; Τι πιστεύετε; Απόψεις θα θελα να ακούσω...
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Οταν λές bdsm συγκεκριμένα αναφέρεσαι σε τι τύπο σχέσης; ρωτάω για να σου πω την γνώμη μου.
     
  3. Casus Belli

    Casus Belli New Member

    Αναφέρομαι γενικά σε όλων των ειδών σχέσεων που χαρακτηριζονται από σαδισμος μαζοχισμός σκλαβιά κυριαρχία και ούτε κάθε εξής.. Ωστόσο εμένα με ενδιαφέρει κυρίαρχος σκλαβα..
     
  4. MARKISIOS69

    MARKISIOS69 Regular Member

    Σε όλα τα είδη και παντού μπορεί να υπάρχει αγάπη, φτάνει τα δύο ταίρια να είναι ανοικτόμυαλα και να αγαπούν αληθινά και όλα μπορούν να τα κάνουν μαζί  
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Θεωρώ λοιπόν πως μπορεί να υπάρχει αγάπη σε οποιαδήποτε σχέση, και στο bdsm.
    Θεωρώ όμως πως εκφράζεται διαφορετικά, και εκφράζεται ανάλογα με το πλαίσιο της σχέσης και όταν πια μιλάμε για D/s M/s εκφράζεται καθαρά κατα πως ορίζει το Κ-Μ μέλος.
     
  6. Εννοείται μπορεί να υπάρχει....
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ενδιαφέρουσα θεώρηση, μου γεννά μια ενδιαφέρουσα ερώτηση.

    Αν η σχέση είναι ικανοποιητική και για τα δυο μέλη όσο αφορά τον bdsmικό της πλαίσιο δηλαδή η κυριαρχία και/ή σαδισμός του ενός δένει με την υποταγή και/ή μαζοχισμό του άλλου αλλά όσο αφορά το ερωτικό/συναισθηματικό πλαίσο το υποτακτικό μέρος δεν βρίσκει την ανταπόκριση/αμοιβαιότητα/ανάδραση στο τρόπο με τον οποίο το κυριαρχικό μέρος την εκφράζει, τι γίνεται?

    Το bdsm είναι γεμάτο από προτροπές, ορολογία και στερεότυπα και τούτου δεν το βρίσκω ουδόλως λάθος μέχρι ένα βαθμό, αλλά πιστεύεις ότι για χάρη αυτού θα πρέπει και η πιο αδάμαστη μεριά των ανθρώπινων συναισθημάτων, ο έρωτας, να μπει σε παρόμοια καλούπια?
     
  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Κανένα καλούπι. απλά άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες. Μπορεί εμένα να μου είναι πιο σημαντικό, πιο αναγκαίο το Κ/υ ταίριασμα, μπορεί μέσα απο το να του δίνω ακριβώς αυτό που θέλει εγώ να εκφράζω ακριβώς την αγάπη μου και τον έρωτα μου ακριβώς με έναν διαφορετικό τρόπο, γι αυτό και είμαι σε ντι/ες. Μπορεί όντως η δική Του γραμμή να μην είναι αυτό που με πρώτη ματιά θα ήθελα ή μπορεί και να μην με καλύπτει όπως λες, με καλύπτει όμως πιο πολύ το να δίνω αυτό που καλύπτει Εκείνον. Ολοι λένε για συναισθήματα και αγάπη, στην αγάπη λοιπόν δεν κοιτάς την πάρτυ σου, υποτίθεται..( δεν λέω οτι έχω φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ανιδιοτέλιας, προφανώς λέω απλά πως μέσα σε ένα Κ/υ νοιώθω πιο κοντά στα όποια συναισθήματα έχω )

    Ωστόσο..εγώ η ίδια πάλι, για να μην μιλήσω για άλλους, μπορεί σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου ή με έναν άλλον άνθρωπο να θεωρώ πιο σημαντικό να καλυφθεί η δική μου ανάγκη έκφρασης του έρωτας και της αγαπης κατα πως εγώ θέλω και αρέσκομαι και έχω αποφασίσει εκείνη την περίοδο να με καλύπτει συνεχώς, τότε θα ψάξω έναν άλλο Κ αν θεωρώ οτι το συγκεκριμένο ''φτάιει '' που δεν εμπνέομαι για Κ/υ ή καλύτερα ( αν υπάρχει Κ/υ ταίριασμα με τον συγκεκριμένο αλλά και πάλι η ανάγκη μου να κάνω το δικό μου , ξεπερνά την επιθυμία μου να κάνω το δικό Του) θα πω πολύ χύμα στον εαυτό μου οτι δεν είμαι σε φάση για Κ/υ σχέση καθώς δεν μπορώ να την υποστηρίξω.
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Έρωτα εσύ, με περισσή
    όταν λαβώνεις δύναμη,
    μηδ' όνομα καλό από σε
    μηδ' αρετή μπορεί να βγει.

    Μα μετρημένα αν πορευτεί
    η Κύπριδα, άλλη σαν αυτή
    θεά δεν έχει νοστιμιά.

    Ω δέσποινά μου, απάνου μου
    με το χρυσό δοξάρι σου
    μη ρίξεις την αφεύγατη
    σαγίτα, που 'χει την αιχμή
    βαμμένη στην αποθυμιά.

     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Μείζων δε τούτων, η αγάπη...
    Επειδή πολύ την βασανίζουμε την έννοια, αλλά λίγο την έχουμε αισθανθεί στην ζωή μας, δεν είναι το ευκολότερο των συναισθημάτων...
    Απέχοντας πολύ από τον Απόστολο Παύλο, για μένα είναι όντως το σημαντικότερο όλων, όλων όμως!
    Θα μου πεις, αν δεν ήταν το όποιο bdsm context, θα τα είχες νιώσει αυτά τα συναισθήματα, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ας πούμε?
    Εκεί ναι, γίνεται ο συσχετισμός, ειδικά για ανθρώπους χορτάτους συναισθηματικά, που βιώνουν ευλαβικά τα μεγάλα και τα ωραία.
    Ξέρουμε από κάποιο σημείο και μετά, ότι δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την αγάπη, η οποία βέβαια γεννιέται με το υπέροχο αυτό μπλέξιμο των ανθρώπων, που στα κατά δω λημέρια, είναι και πιο βαθύ, και πιο έντονο και εν δυνάμει, πιο ουσιαστικό.
    Οπότε ναι, μπορεί να υπάρξει ο συνδυασμός.
    Αν νιώθω αγάπη, δεν θα μου λείψει κάτι άλλο, αρκεί να μην καταπιέζομαι και να μην καταπιέζω ως προς την εκπλήρωση των αναγκών.
    Αλλά και αν τεθεί τέτοιο θέμα, πάλι με αγάπη θα λυθεί, δεν βλέπω άλλον τρόπο.
    Η αγάπη, όποιου είδους, συνδεδεμένη ή εντελώς ασύνδετη με το bdsm, έχει την ιδιότητα να μην είναι αμφίσημη, έχει πάντα θετικό πρόσημο, πάνω απ΄όλα, κι από μας ακόμη και την μικρότητά μας!
    Επιτρέψτε μου ένα μικρό flashback σε έναν λατρεμένο συνθέτη και την σύνθεσή του με αφορμή την επιστολή...
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    @kinsha no onna

    Αλλού στην ουσία θέλω να εστιάσω. Υποθέτοντας ότι η D/s λειτουργία μιας σχέσης πάει φανταστρουμφίκα αλλά παράλληλα αναπτύσσεται και ένα βαθύ συναισθηματικό πλαίσιο στου οποίου την έκφραση υπάρχουν διαφορετικά θέλω από τα μέλη της σχέσης, σύμφωνα με την γνώμη σου την οπτική σου και την αντίληψη σου, το κυριαρχικό μέλος θα ήταν λιγότερο κυριαρχικό αν τροποποιούσε κάπως την έκφραση των ερωτικών συναισθημάτων του προκειμένου να καλυφθούν καλύτερα κάποιες συναισθηματικές πτυχές του υποτακτικού μέλους και να δεθεί ακόμη καλύτερα η σχέση;
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Τι μου κάνεις και εσύ βραδιάτικα.. @Cyclacur τεσπα,
    Το Κ μέλος είναι λιγότερο Κ μέλος όταν προκειμένου να καλύψει τα θέλω του υ του, βάζει σε 2η μοιρα ή καταπιέζει τα θέλω τα δικά Του.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα στο δικό μου κεφάλι.

    Τώρα αν τροποποιήσει την έκφραση των ερωτικών συναισθημάτων Του κτλ τκλ επειδή το θέλει, επειδή αυτό εχει γίνει θέλω Του, ή επειδη του είναι οκ, χλιαρό και θεωρεί οτι έτσι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα και πιο ''σωστά'' ή θεωρεί οτι το αξίζει το υ του πχ, πάλι είναι λογικό και εντός λογικής ντι/ες δικής μου. Αλλά το να πιέζεται αυτός για να τσουλάει το πράγμα, όχι..εκεί έρχονται τα ύπουλα τα τοπινγκ και δεν ξέρεις και απο που σου ήρθαν και για να αφήσω και λίγο το ντι/ες ( σαν λογική) θα σοτ πω και αλλιώς..

    εγώ άνθρωπο που δεν θα θελε να κάνει ή να δώσει κάτι και θα μου το δινε για χατήρι ή για να μην του φύγω ή για να μην του τα ''πρήξω'' με τον όποιο τρόπο..δεν τον θέλω! τέτοιο συναίσθημα, έκφραση δόσιμο, εμένα με αφήνει ακόμη πιο κενή απο το να μην μου δώσει τπτ.