Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm και ανεργία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    @Δίας : Κατανοώ πλήρως τις προθέσεις σας, πλην όμως μη φοβούμενος κείνους που ονειρεύονται ραβδισμούς και επαναστάσεις κουκουλοφώρων, αλλά και αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα της διαχείρισης να διαγράψει αναρτήσεις που κατά την εκτίμησή της δεν ανήκουν στο παρόν φόρουμ, παρακαλώ για τη δημόσια αντιπαράθεση απόψεων.
    Άλλωστε συμμετέχουμε σε ένα χώρο που Ισχύς και Δίκαιο ταυτίζονται.
    Ο Κ. έχει πάντα δίκιο, ιδίως όταν έχει άδικο.
     
    Last edited by a moderator: 13 Ιουνίου 2016
  2. Soraya

    Soraya Guest

    Αγαπητοί μου συμφορουμίτες, διάβασα πολλές απόψεις. Κάποιες από αυτές με βρήκαν σύμφωνη, κάποιες με βρήκαν αδιάφορη και κάποιες με εξόργισαν..
    Αντιλαμβάνομαι πλήρως πως η ανεργία είναι έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών οικογενειών και σίγουρα κάθε μια οικογένεια έχει και τουλάχιστον 1 άνεργο στο σπίτι...
    Τι γίνεται λοιπόν όταν
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΚΑΙ Ο ΆΝΤΡΑΣ ΚΆΘΕΤΑΙ;;; (γιατί αυτό είναι το ζητούμενο όλων σας και φυσικά φαίνεται... μην σας πω έχει εξαπολύσει πυροτεχνήματα ολούθε)
    γιατί φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυρίαρχη γυναίκα που δεν εργάζεται και την θρέφει ο υποτακτικός... εκεί δεν μας ενοχλεί η εικόνα... και φυσικά... δεν χάνει καθόλου από την Κυριαρχία της... ίσα ίσα...
    και όλα αυτά γιατί μας είναι και οικεία η εικόνα σωστά;;;;;
    Σταματήστε λοιπόν το θέατρο του παραλόγου... είναι γελοίο να βλέπουμε σεξιστικά σχόλια...

    Σίγουρα το ιδανικό για όλους μας θα ήταν να μην εργαζόμαστε, και να τρέχουμε ελεύθεροι από κάθε έννοια στα δάση σαν τον Αδάμ και την Εύα...σωστά;;;
    Δυστυχώς όμως αντ' αυτού είμαστε καταδικασμένοι οι άνθρωποι να παλεύουμε για την επιβίωσή μας κάθε μέρα...
    Από αρχαιοτάτων χρόνων... χωρίς περίοδο χάριτος... μέχρι την ημέρα που θα κλείσουμε τα ματάκια μας για πάντα... (εκτός από μερικές εξαιρέσεις κωλόφαρδων ατόμων που κολυμπούν στο χρήμα)
    Η επιλογή του πως θα επιβιώσεις είναι δική σου...
    Θέλεις να εργάζεσαι ως υπάλληλος;
    Θέλεις δική σου επιχείρηση;
    Θέλεις να καλλιεργείς χωράφια;
    Τι θέλεις;
    Μπορείς να κάνεις τα πάντα!
    Ναι τα πάντα...
    Σίγουρα όμως κάτι πρέπει να κάνεις...
    Όχι... όχι γιατί θα σε πούνε τεμπέλη αγαπητέ... όχι... η ανεργία δεν είναι μπαμπούλας... ανεργία είναι το μαύρο φίδι που θα σε φάει γιατί θα ψωμολυσσάξεις...
    Ο φόβος της πείνας και της στέρησης είναι αυτό που σε κάνει να προσέχεις σαν κόρη οφθαλμού την εργασία σου...

    Πάμε και στο βδσμ τώρα...
    Το βδσμ είναι ένα "ακριβό σπορ" όπως και κάθε σπορ που έχει να κάνει με περίτεχνα εργαλεία... (ιππασία για παράδειγμα... έχετε δει πόσο πάει ένα άλογο και η συντήρησή του;;;; ) που απλά κάποιοι το φέρνουν στα μέτρα τους... (μα πείτε μου όμως... πόσο καλή ιππασία μπορείς να κάνεις πάνω σε ένα σκουπόξυλο;;;;;; )
    Κι ας πω... Καλά κάνουν... Δημοκρατία... έχουμε;;;;;
    Δεν απαγορεύεται σε κανέναν...
    Πες μου όμως αγαπητέ... όταν μένεις με τους γονείς σου... που βουδουσουμιάζεσαι;;;
    Ωραία είναι και τα δάση.... αλλά τι κρίμα... το καλοκαίρι έχει ότι μπορείς να φανταστείς από ζωύφια και ερπετά... και το χειμώνα έχει κρύο...
    Θα μου πεις την γνωστή ατάκα... (θέληση να υπάρχει)
    Ναι σωστά... εγώ έχω θέληση... και διάθεση... αλλά πολλές φορές αυτά τα 2 μου τα έκοψε η έλλειψη χρημάτων...
    Κι αν εσείς δεν πτοείστε από τέτοια μικροπράγματά, μπράβο σας που είστε ανώτερα πλάσματα. Πραγματικά χαίρομαι να βλέπω γύρω μου εξέλιξη  

    Κι άντε, ας μην γίνομαι μελοδραματική...
    ας δείξω λίγη κατανόηση....
    θα βασιστώ στο ελπιδοφόρο μνμ της αγαπητής Lady n Corslet... και θα πω πως οκ... βρίσκεις ένα διαμέρισμα και το πληρώνεις εξ ημισείας μαζί με κάποιον άλλο....
    μα για στάσου... μα πως θα το πληρώσω όταν είμαι άνεργος;;;;
    θα τσοντάρουν οι γονείς;;;;
    α ναι μωρέ έχει και το υ... ξέχασα....
    μα καλά κι αυτό το υ δεν έχει υποχρεώσεις;;; ανάγκες;;; τότε γιατί δουλεύει;;;
    για χόμπι;;;;;;;;

    μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα κάτω από την απάντησή μου  
     
  3. Elune

    Elune Priceless

    @Soraya υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν για να κάνουν καριέρα. Αυτό και αν θέλει θυσίες   Αμέτρητες ώρες δουλειάς και φυσικά πολλά πολλά ενεργειακά ποτά!

    Από εκεί και πέρα η ανεργία έχει σε πολλά πράγματα αντίκτυπο. Κυρίως στη ψυχολογική πλευρά του Κ. Φυσικά, το καλύτερο θα ήταν να έχει διαχωριστεί το μέρος της δουλειάς με το μέρος της σχέσης. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό. Δυστυχώς, πολλές φορές μεταφέρουμε τα προβλήματα/την πίεση της δουλειάς στις σχέσεις μας.

    Από την άλλη, η ανεργία είναι μια παροδική κατάσταση. Και όπως έχω μάθει από τη ζωή, αν είσαι καλός πάνω στη δουλειά σου, τότε δεν πρόκειται να χαθείς  
     
  4. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    μαμησες  
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ακριβό σπορ η σκλαβιά.   
     
  6. Soraya

    Soraya Guest

    φυσικά Elune...
     
  7. Soraya

    Soraya Guest

    Ακριβώς!!!!!!
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μια που πιάσαμε και το κόστος του "αθλήματος", κάποιες σκέψεις επί του θέματος. Και για να "βανιλλογαμήσει" κάποιος/α, έχει ανάγκη ελεύθερου ( δη προσωπικού ) χώρου.
    Ως προς τα εργαλεία/παιχνίδια/πείτε τα όπως θέτε, κάποιος/α μπορεί να επιστρατεύσει και την φαντασία του/της και να χρησιμοποιήσει πραγματάκια τόσο φθηνά, όσο και αποτελεσματικά. Π.χ. αντί για ένα απ' τα γελοιοδέστατα και ακριβά paddles του εμπορίου ( εκείνα με τις καρδούλες είναι τόσο συνηθισμένα, που τα βρίσκει κάποιος μέχρι και σ' επαγγελματικές φωτογραφίες ), μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει μια ξύλινη πλακέ κουτάλα. Αντί για τις μπουρδίτσες που καλύπτουν τα μάτια, υπάρχουν και τα φουλάρια.
    Αντί για nipple clamps υπάρχουν και τα μανταλάκια. Δεν χρειάζονται στοίβες από crops, ούτε από canes, ούτε από μαστίγια, αρκούν λίγα και καλά. Ναι, ναι, θα μου πείτε ότι το καθένα διαφέρει και προκαλεί διαφορετικό είδος πόνου. Αλλά αν το ταμείο είναι μείον, απ' τ' ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. Είναι άσχημο πράγμα τ' "αχόρταγο" μάτι. Και στο κάτω κάτω της γραφής αν κάποιος δεν έχει ούτε νύχια για να ξυστεί, ας μην βουδουσουμιάσει βρε αδερφάκι μου. Τουλάχιστον ας μην βουδουσουμιάσει μέχρι να έχει τ' απαραίτητα φράγκα ( δηλαδή για να μπορεί να καλύπτει τις διατροφικές του ανάγκες, τις ΔΕΚΟ, το νοίκι, την ένδυση/υπόδηση του και τα πιθανά ιατρικά αναπάντεχα ). Αν και απ' ότι γνωρίζω, χεράκια τα έχουμε ( για να σφαλιαρίζουμε/βαράμε ) και όλο και κάποια ζωνούλα βρίσκεται στην ντουλάπα μας ( για να μην ξεχάσω και τα κορδόνια των παπουτσιών. Δεν θα είναι σκοινιά, ούτε μπορεί κάποιος/α με δαύτα να shibariάσει, αλλά μια ακινητοποιησούλα των άκρων μπορούν να την κάνουν ). Κλείνοντας την υπερπολλοστή μου παρουσία σ' αυτό το νήμα. Θυμήθηκα ένα φίλο των φοιτητικών μου χρόνων, που ήθελε απ' τη μια να μαμάει την δικιά του, αλλ' απ' την άλλη δεν αγόραζε προφυλακτικά γιατί κατ' εκείνον κόστιζαν. Αλλά για μπυρόνια ή λίτρα κρασί της συμφοράς τα φράγκα όλο και τα έβρισκε στον προϋπολογισμό του. Ηθικό δίδαγμα? Ένα "θεσπέσιο" αφροδίσιο ( κατόπιν κεράτου ) και "κλάμα" για την "πόρνη" που του το είχε μεταδώσει.

    Αν θέλουμε να βρούμε την τρίχα στ' αυγό, ψάξε ψάξε, στο τέλος την βρίσκουμε σε όλα. Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, τι ζόρι τραβάμε με το τι θα πει ο τάδε ή ο δείνα με μας άσχετος. Λες και θα τον ακουμπήσει η δική μας ανεργία, το δικό μας ζόρι ή το δικό μας βουδουσουμού. Ξέρετε κάτι? Η ζωή εξ αντανακλάσεως είναι αέρας κοπανιστός και όσο και να προβάλλουμε τις όποιες σκέψεις - ακόμη και τα τίγκα μας - στους άλλους ( πόσο μάλλον αλαλάζοντας ), μάλλον δεν λύνουμε τίποτε, ούτε κάτι μας επιστρέφει στην τσέπη. Εκτός και αν κάποιος/α γουστάρει ή τα "κλάπ κλάπ" ή τα "κρίμα". Άβυσσος οι ψυχές των ανθρώπων.

    Κι όμως, που και που ν' ακούμε και τους άλλους, να εγκαταλείπουμε ακόμη και το ίδιο μας το "πετσί", έχει την γλύκα του, τουλάχιστον την έχει για κάποιους.
    Αν μη τι άλλο - πάντα για κείνους που αραιά και που αφήνουν έστω και για λίγο στην άκρη την οπτασία τους - σπάει την μονοτονία του ατελείωτου μονολόγου με την σκιά τους.
    Βέβαια, κάποιοι δεν βαριούνται ποτέ ν' ακούν την ηχώ της "φωνής" τους, που τους επιστρέφει αφού πρώτα έχει χτυπήσει στους τοίχους-άλλους.
    Είπαμε, de gustibus non est disputandum.  

    Εγώ παραμένω "κολλημένος" στα λόγια κάποιων ποιητών. Επειδή οι "βαρεμένοι" συνεχίζουν να μ' "αγγίζουν".

    Νύχτες

    Καλά, θ’ απορροφήσουν κάτι από την έγνοια σου
    η μέρα, η κίνηση, η δουλειά σου, οι φίλοι,
    και θα μπορέσεις ύστερα να πας
    σε κάνα θέατρο ή κέντρον ή όπου αλλού.
    Όμως όταν τελειώσουν όλα,
    τα θέατρα και τα κέντρα κλείσουν,
    και πουν οι φίλοι καληνύχτα,
    και πρέπει να γυρίσεις πια στο σπίτι, τι θα γίνει;
    Το ξέρεις πως σκληρή, αδυσώπητη
    σε περιμένει στο κρεβάτι σου η έγνοια,
    Θα ‘σαι μονάχος.
    Και τότες θα λογαριαστείτε.
    Θες ή δε θες θα μπουν κάτω όλα, να λογαριαστείτε.
    Θα ‘σαι μονάχος
    κι ανυπεράσπιστος απ’ τα θέατρα και τα κέντρα,
    κι απ’ τη δουλειά σου και τους φίλους.
    Σε περιμένει στο κρεβάτι σου η έγνοια.
    Θά ‘ρθεις, δεν γίνεται. Είν’ τόσο σίγουρη γι’ αυτό, και περιμένει.
    Είναι στο σπίτι και σε περιμένει.

    ( Κώστας Μόντης )
     
    Last edited: 14 Ιουνίου 2016
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ακριβο σπορ?χμ αυτο που καταλαβα ειναι πως ορισμενοι ορισμενες εχουν μπερδεψει τις πουτσες με τις βουρτσες.μαλλον κανουν μερικα σεσσιον και νομιζουν εχουν βδσμ σχεση.εγω προσωπικα δεν εχω καταξοδευτει ποτε και ειμαι μια χαρα.οσο για την ανεργια ειμαι εδω και μηνες και δεν νομιζω να με εκανε λιγοτερο η περισοτερο Κ!γιαυτο θα ελεγα οταν δεν παει μια σχεση καλα ας ψαξουμε λιγο και αλλου για τους λογους!
     
  10. Soraya

    Soraya Guest

    πολύ χρήσιμα όλα αυτά   και φυσικά συμφωνώ.
    αλλά το ερώτημά μου παραμένει αναπάντητο.
    που θα βουδουσουμιαστουν;;;;
     
  11. Soraya

    Soraya Guest

    συγνώμη αλλά τα "εισαγωγικά" τα είδε κανείς;;;;
     
  12. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Κυριε Χαμπιτ εχω να Σας πω κατι που ισως δεν γνωριζατε ... αν Ειστε ανεργος μερικους μηνες δεν πειραζει ,,, απλα θα ηθελα να Σας πω οτι μετα απο 1 χρονο ανεργειας γινεστε switch
    και μετα απο δυο χρονια sub ....