Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm και ανεργία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. postman

    postman New Member

    νηστικός υπο δεν αποδίδει εμπορεία προσωπική
     
  2. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Το bdsm αφορά άραγε σχέσεις με διαφορά ισχύος μεταξύ των μελών του;
    Ισχύει πως οι υ έλκονται από την ισχύ του άλλου;
    [Τι ρωτάω κι εγώ τώρα ε; Ποιο bdsm; Ποια amstel? oops! Ποια ισχύ; ]

    Υπόθεση εργασίας: Ας πούμε πως ναι. Έτσι καταλαβαίνω εγώ, όχι μόνο το bdsm, αλλά και την ερωτική έλξη και την ερωτική σχέση γενικότερα.
    Και ισχυρίζομαι πως είμαστε όλοι ίδιοι σ αυτό!

    Το τι έχει συμβολοποιήσει ο καθένας μας όμως ως ισχύ, δεν είναι ένα και το αυτό για όλους μας.
    Ω! Είμαστε όλοι διαφορετικοί!

    Εγώ λέω πως είμαι sapiosexual, έλκομαι από την ευφυΐα του άλλου. Με άλλα λόγια, για μένα, η ευφυΐα είναι η αναγνωρίσιμη και κρίσιμη ποιότητα ισχύος.

    Προσωπικά, μα πάντα σε συνδυασμό και προαπαιτούμενο την ευφυΐα, έλκομαι ιδιαιτέρως και από τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. (οδηγούν σ αυτό ασυνείδητοι συνειρμοί, σαφώς διαστροφικοί, λίγο ως πολύ όμως προφανείς)
    Κατά συνέπεια, ενώ η ανεργία του Κ δεν είναι κίνδυνος αποκαθήλωσης του από μένα, εκτός αν αποδεδειγμένα είναι άνεργος από βλακεία (ούτε καν από τεμπελιά), μεγαλώνοντας, πιο κοντά στην πραγματικότητα μου μοιάζει ο κίνδυνος της γεροντικής άνοιας      

    Κι όμως…
    δεν είμαι καθόλου διαφορετική στη βάση μου, από αυτήν/αυτόν που έχει συμβολοποιήσει ως ισχύ την οικονομική, επαγγελματική ή κοινωνική θέση του άλλου. Ή την εμφάνιση ή ό,τι. Και γι αυτόν/αυτήν που έχει κάνει τέτοιου είδους (αρκετά κοινές) συμβολοποιήσεις, το που βρίσκεται ο άλλος σε αυτούς τους τομείς, σημαίνει δύναμη ή αδυναμία, ανεξάρτητα από το αν τους προσφέρεται ή όχι, αν τους ζητείται ή όχι, το οποιοδήποτε υλικό ή υλοποιημένο τους παράγωγο. Ανεξάρτητα από το αν έχουν το οποιοδήποτε χειροπιαστό κέρδος ή απώλεια.
    Μην μπερδεύεστε.

    Κατά τα άλλα, το νήμα τούτο έχει μοναχά αξία στατιστικής...
    καμιά θλίψη αν δεν βρω ομοιοφετιχιστές μου  
     
     
  3. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    @soutzoukakia αν το αναστρεψεις λιγο, εισαι απο τα μιλφακια με ενδιαφερον  

    (Ετσι για την ομοιομορφη κατανομη του δειγματος σου ρε γαμωτο)
     
  4. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

     
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    @soutzoukakia

    Συμφωνώ και στο ότι όλοι συμβολίζουν στον σύντροφό τους, και στο ότι ο δικός μου συμβολισμός δεν έχει περισσότερη ή λιγότερη αξία από τον συμβολισμό κάποιου άλλου.

    Πλην όμως, θεωρώ ότι ο συμβολισμός στον οποίο κατατείνει ο καθένας αποκαλύπτει κάτι για τις αξίες που έχει αυτός που συμβολίζει (αξίες ζωής που πήρε από ανατροφή και εμπειρία στην ιστορική συγκυρία που ζει). Και οι αξίες ζωής δεν νομίζω ότι πάνε πακέτο με bdsm ρόλους (άλλες αξίες για Κ και άλλες για υ).

    Οσο οι bdsmers ασχολούνται με σέσσιον και κάλυψη των αναγκών τους, οι τυχόν ασύμβατες αξίες ζωής που έχουν δεν παίζουν και καναν ιδιαίτερο ρόλο. Συνεννοούνται επί του πρακτέου κι όλα τ΄άλλα βρίσκονται. Το παράξενο είναι ότι ακόμη κι αν πάνε για σχέση, πολύ σπάνια διερευνούν απ' την αρχή τέτοιες ασυμβατότητες, πιθανώς επειδή είναι αγχωμένοι , ένθεν κακείθεν, να βρουν την συμβατότητα στις sur mesure σεξουαλικές τους αναζητησεις και πρακτικές.

    Ετσι, όσο τα πράγματα "πάνε καλά" αυτές οι ασυμβατότητες σε αξίες χωράνε μια χαρά κάτω από τη μπουχάρα. Αν έρθει ένα γενναίο ζόρι, όπως μια μακροχρόνια, παραλυτική, ανεργία τότε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ξεστρώνουν τη μπουχάρα να την πουλήσουν κοψοχρονιάς για να πληρώσουν κανά νοίκι. Ε, τότε, οι συμβατές σεξουαλικότητες κάμπτονται και οι ασυμβατότητες αξιών στήνουν χορό!

    Γι αυτό στο νήμα βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρώτη ερώτηση που αφορά το Κ μέλος. Το Κ μέλος, εκτός από τον συμβολισμό για το υ μέλος έχει κι έναν συμβολισμό για τον εαυτό του, την "αυταξία" του. Το εάν και πώς θα τρωθεί αυτή η αυταξία, από έναν ισχυρό κλονισμό της ζωής όπως είναι η μακροχρόνια ανεργία στον Δυτικό πολιτισμό, εξαρτάται πάντα από το σε ποιές αξίες έχει στηρίξει την αυταξία του το Κ μέλος. Και το αν θα καταρρεύσει, και μαζί του η Κ/υ σχέση, επίσης.

    Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν περί χρημάτων είναι να 'χαμε να λέγαμε (γιατί; σάμπως φτωχό Κ μέλος, πριν την κρίση και χωρίς ανεργία, δεν μπορούσε να υπάρχει; ). Στην καλύτερη πρόκειται για φετιχιστικές συζητήσεις και στη χειρότερη για πρωτόλειες σκέψεις ανθρώπων που δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι το χρήμα, στον Δυτικό πολιτισμό, είναι απλώς σύμβολο συμβόλων.
     
    Last edited: 14 Ιουνίου 2016