Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοσιο παιχνιδι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος Master NK, στις 4 Ιουλίου 2016.

  1. Master NK

    Master NK Regular Member

    [Χιουμοριστικη εκδοχη]
    Για υπο-σκλαβες εχω ενα φαρμακο-λυση[συμβουλη προς τους Κ] για να φυγει η πιεση και το αχγος...

     
    με μουσικη επενδυση...για παλιους


    και για νεους...


    και αν σας κανει την δυσκολη παλι...παμε σε εκτακτα μετρα


     
     
  2. Master NK

    Master NK Regular Member

    Γιατι θυμωνεις???...ουτε η κοπελα επαθε κατι [την εβαλα μεσα στο αμαξι πριν ερθει η αστυνομια] ουτε εγω, μονον ο χαζος-ασχετος που χωθηκε εκει που δεν τον σπερνουν...ναι γινονται και στραβες σε τετοια παιχνιδια[οσο προσεκτικος και να ειναι ο/η Κ]...τι να κανουμε τωρα?...το ρισκο το κρινει ο/η Κ και αναλογα πρατει.
     
  3. lotus

    lotus Silence

    Καλέ δεν θυμώνω απλά αυτή η φατσούλα μου φάνηκε πιο έκπληκτη από τις άλλες νόμιζα ότι η θυμωμένη φατσούλα είναι αυτή  
     
  4. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Θυμαμαι την πρωτη φορα οπου εκτεθηκα μπροστα σε αλλα ατομα, μεχρι τοτε ο,τι συνεβαινε ηταν μοναχα μεταξυ μας, κανεις άλλος δεν γνωριζε τι εκανα. Με πηγε σε ένα παρτυ (είχαμε παει και σε αλλα αλλα παντα εμφνιζομασταν σαν φιλοι). Στο παρτυ αυτό επεμεινε να φοραω γυναικεια ρουχα, δεν τοχα ξανακανει αυτό ποτε δημοσια, τα φορουσα μονο στοσπιτι του. Από την στιγμη που βγηκα από την πορτα ημουν σε υπερενταση, νομιζα ότι ολοι με κοιτουσαν και καταλαβαιναν τι είμαι. Ηρεμησα λιγο στοαμαξι, αλλα στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ το αγχος αυτό επανηλθε δρυμιτερο, με συστηνε στους γνωστους του χωρις να κρυβει τι είμαι, ηθελα να ανοιξει το πατωμα να με καταπιει. Η μιλια μου σχεδόν δεν εβγαινε από το στομα μου, το μυαλο μου ειχε παγωσει εντελως,δεν εκανα το παραμικρο εάν δεν μου το ζητουσε. Εκει που παραλιγο να βαλω τα κλαματα ηταν όταν μου ζητησε να γδυθω μπροστα σε ολους. Τελικα όμως όπως εξελιχτηκε αργοτερα αυτό το παρτυ αρχισα πλεον να το απολαμβανω εχοντας υπερνικησει τον φοβο και την ντροπη. Αργοτερα όταν μου ελεγε για παρτυ πετουσα από την χαρα μου.
     
  5. Master NK

    Master NK Regular Member

  6. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Correct,Inspire your Mind !!! Κάνουμε καθημερινά περίπου 50.000 σκέψεις. Οι σκέψεις μας αυτές μέσα σε πολλά άλλα αποκαλύπτουν και όσα επιθυμούμε, φοβόμαστε και ελπίζουμε ... τα πάντα είναι η γαμημένη ψυχολογία.Έτσι γλυτώνεις και από τα "στρουμφάκια" σε ανάλογες καταστάσεις  

     
  7. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Σε αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον.
    Απωθητική και μόνον η σκέψη .
     
  8. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Δεν χρειάζεται να είναι και τόσο ακραία.

    Για μένα ένας μικρός τηλεχειριζόμενος δονητής ώστε να παίζω μαζί της στο εστιατόριο, στο μπαρ, στο σινεμά κτλ ... είναι ότι καλύτερο!!!
     
  9. Master NK

    Master NK Regular Member

    @john_m παντα υπαρχουν λυσεις για ολα τα θεματα αν πραγματικα θελεις να τα βιωσεις με την σκλαβα σου και να αποφυγεις τα τυχον στρουμφακια, εγω ειμαι λατρης του δημοσιου παιχνιδιου με ενα πολυ βρομικο μυαλο αρα ολο και κατι σκεφτομαι...π.χ. καποιοι ιππικοι ομιλοι στην Ελλαδα σε αφηνουν να πας με το αλογο τους σε χωρους διασπορας γυρω απο τον ομιλο[οπου εσυ θελεις], παρε την σκλαβα σου και παντε μια βολτα οπου εκει σας εμπνεει για το παιχνιδι που θελετε...ειτε σας δουνε[πραγμα απιθανο] ειτε θελουν τα στρουμφακια να ερθουν απλα δεν θα μπορεσουν λογω του δυσβατου της περιοχης και δεν θα ενοχλησετε κανενα....το συγκεκριμενο στο προτεινω γιατι το εχω κανει και ειναι πολυ ασφαλες και ελεγμενο απο καθε μερια [συμβουλη να εχεις και ενα ελβετικο πολυσουγια με πριονακι-πετσετα και πολυ νερο].
     
  10. Master NK

    Master NK Regular Member

  11. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    όταν ο-η Κυρίαρχος θέλει κάτι ή όταν διατάζει κάτι υπακούς οπουδήποτε και οποτεδήποτε το ζητήσει ασχέτως κόσμου ή περίστασης.
     
  12. Όλα έχουν ένα όριο πιστεύω.... είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε κ το πόσο θα σε εκθέσει.. που.. πότε και με ποιον τρόπο...
    Μια κοπέλα που μιλούσα παλιότερα και δήλωνε slave μου είχε πει πως στην κηδεία του πατέρας της ο κύριος της (που άμα αυτός λέγεται κύριος μη σώσω και βρω ποτέ κανέναν .αγαμητη και αβουδουσουμιαστη να μείνω μέχρι να με παραχωσουν τρία μέτρα στη λάσπη ) την υποχρέωσε να φοράει έναν δονητη καθολη την διαρκεια της τελετης..