Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φίνα τέχνη του mindfuck

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Rene Laennec, στις 14 Μαϊου 2013.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Εν ολίγη το mindfuck ίσως να προέρχεται είτε απ' την έκπληξη ενός οποιοδήποτε αντιλαμβανόμενο, η απ' την μη αντιλαμβανόμενη αταξία.
     
  2. lotus

    lotus Silence

    Δεν θα το λεγα...
    Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εγκεφαλικούς οργασμούς και μόνο με την ιδέα ότι σαγηνεύουν και αποπλανούν το μυαλό κάποιου άλλου.
    Το fuck είναι το εύκολο της υπόθεσης, το mindfuck εμπεριέχει ένα βαθμό δυσκολίας (διαφορετικό κάθε φορά ανάλογα το στόχο) και ακόμη και η προετοιμασία και η παρατήρηση για το πως θα το στήσεις και θα το πραγματοποιήσεις είναι έκσταση και μπορεί σε αυτόν που το κάνει να προσδώσει τέτοια ευχαρίστηση που μπορεί να είναι πολύ πιο ισχυρή κι από έναν οργασμό!!!
    Αυτός που καταφέρνει να επιτελέσει το στόχο τελικά όντως αισθάνεται το Κ με Κ κεφαλαίο πολύ περισσότερο από άλλες τεχνικές.
    Επίσης υπάρχουν και αυτοί που καταφέρνουν να το κάνουν σε τέτοιο βαθμό που ο άλλος να τους είναι αφοσιωμένος και επίσης εκστασιασμένος και να είναι εκεί χωρίς καν να υπάρχει οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικού περιεχομένου ακόμα κι αν υπάρχει η επιθυμία και ο πόθος.
    Για δυνατούς παίκτες βέβαια όλα αυτά....
    Αν το χρησιμοποιείς σαν εργαλείο απλά για να fuck σαφώς την κάνει μια χαρά τη δουλειά του αλλά του υποβιβάζεις το επίπεδο.
    Προσωπική μου άποψη πάντα μετά από πολύ παρατήρηση (χόμπι, βίτσιο πες το όπως θες) στο συγκεκριμένο θέμα, πολλών και διαφόρων είτε είναι από τη μια πλευρά της όχθης, είτε από την άλλη.
    Είναι μαγική η παρατήρηση, η υπομονή και η επιμονή φέρει απίστευτα δυνατά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς...
    (Μου το μάθανε οι γάτες όταν τις παρατηρούσα μικρή πως ήταν η στάση τους και συμπεριφορά τους απέναντι στο θήραμα που επέλεγαν.... πάντα ένα βήμα μπροστά!!!)
     
  3. Dapom

    Dapom Contributor

    Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την ανάλυση που έκανες για το mindfuck....όμως διαφωνώ έντονα με τα υπογραμμισμένα.


    Το Fuck δεν είναι καθόλου εύκολο...και δεν εννοώ fuck να το χώσω σε μια τρύπα ή να ανοίξεις τα πόδια σου για να στο χώσουν.

    Προσωπικά το βρίσκω εξίσου δύσκολο (να μην πω πιο δύσκολο) με το Midnfuck να βρεις fuck που να σε συνεπάρει...να έχει χημεία...να έχει ένταση...να έχει "θέλω κι αλλο" οταν τελειώσεις.


    Οσο για το οτι το σεξ υποβιβάζει επίπεδα...δεν εχω εδω και χρόνια τέτοιες ηθικές αναστολές. Το σεξ δεν είναι βρόμικο γιατί έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας, η κοινωνία, η εκκλησία κλπ...το σεξ είναι βρόμικο γιατί έτσι μας καυλώνει.


    Το σεξ δεν υποβιβάζει κανένα επίπεδο σε τίποτα...το αντίθετο θα έλεγα.


    Και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το "παραμύθι" με τον πρίγκιπα. Αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ αντρας δεν βρίσκει ευχαρίστηση μόνο στο mindfuck....να ξέρεις οτι όποια προσπάθεια mindfuck κάνει το κάνει για να σε fuck.


    Απλά μερικοί κάνουν περισσότερη υπομονή απο άλλους
     
  4. lotus

    lotus Silence

    Σε αυτή την περίπτωση θα συμφωνήσω μαζί σου, απλά δεν ήταν ξεκάθαρο...
     
  5. lotus

    lotus Silence

    Δεν μου χαλάς τίποτα δεν πίστευα ποτέ σε πρίγκηπες και πριγκήπισσες...
    Αναφορά σε γεγονότα έκανα και καταστάσεις, πάντα ο απώτερος σκοπός του άντρα είναι το fuck δεν γίνεται να πάει κόντρα στη φύση του!!!
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Και στης γυναίκας τη φύση είναι και σε εμάς αρέσει το σεξ εξίσου, δεν είναι προνόμιο των αντρών κ μόνον. Αυτό. :- )