Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. ocean girl

    ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

    Αυτό υποστηριζω και γω!! Δεν εχει σημασια να γινει στα χαρτια νομιμο.. Το μετεπειτα ειναι το θεμα στο παιδι και στους γονεις.. Θα ειναι συνεχεια με την "ταμπελα"
    Οπως το λες για την κοινωνια .. ανωριμη και ανικανη.. Δεν υπαρχει εσωτερικη παιδεια.
     
  2. Voyager

    Voyager Regular Member

    Παρόλο που είναι λογική αυτή η ανησυχία, αυτό που λέτε δεν θα αλλάξει αν η κοινωνια απλά κάνει πως δεν υπάρχουν αυτές οι οικογένειες. Όποιος/α ενδιαφέρεται, υπάρχει η οργάνωση Οικογένειες Ουράνιο Τόξο που απαντούν τέτοια ερωτήματα σχετικά με το θέμα, αξίζει να τσεκάρετε τα βιντεο τους.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Πριν από όχι και πολλά χρόνια αλλά και σήμερα ακόμη, ευτυχώς σε μικρότερη κλίμακα, έδιναν το στίγμα της «ζωντοχήρας» στη γυναίκα εκείνη που αποχωριζόταν την οικογενειακή ιδέα και προσπαθούσε μόνη της να στήσει τη ζωή της και να διαφαντέψει τον εαυτό της.

    Η θρυλική «ζωντοχήρα» λοιπόν ήταν αντικείμενο χλευασμού και ρατσισμού και ταυτόχρονα ήταν και η «εύκολη» που την λιγουρεύονταν όλοι οι «πουτσαράδες» του χωριού ή της πόλης.

    Επίσης τα παιδιά αυτών των λιγοστών τότε οικογενειών τα αντιμετώπιζαν με λύπηση και κάποιοι πιο ακραίοι τους έδιναν το στίγμα «μούλικο»

    Παράλληλα οι ταγοί της οικογένειας και κατ επέκταση της πατρίδας και της θρησκείας, γιατί αυτά πάνε πακέτο, υποστήριζαν με σθένος πως τα παιδιά τέτοιων γάμων που μεγαλώνουν με τους γονείς τους χωρισμένους θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα, θα πέσουν στα ναρκωτικά, θα γίνουν πουτάνες τα κορίτσια, θα θα θα θα θα ….

    Η τρομολαγνία του ηθικού οικογενειάρχη, πατριώτη και χριστιανού στο έπακρον.

    Όμως αλλιώς έγιναν τα πράγματα προς απογοήτευση των.

    Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 21.9% των οικογενειών με παιδιά είναι μονογονεικών οικογενειών. Μια στις πέντε οικογένειες είναι μονογονεικές.

    Και Ω!!! Τι έκπληξις…

    Τα παιδιά αυτών των οικογενειών είναι φυσιολογικά. Ούτε πρεζάκια είναι, ούτε καταθλιπτικά είναι, προς μεγάλη απογοήτευση των ηθικών οικογενειαρχών.

    Ο πολλαπλασιασμός των μονογονεικών οικογενειών οδήγησε σε αλλαγή του θεσμικού πλαισίου και σε μείωση του φαινομένου του κοινωνικού ρατσισμού.

    Τώρα ο ηθικός οικογενειάρχης μασά μια άλλη καραμέλα. «Δεν έχω πρόβλημα να παντρεύονται αλλά όχι και να κάνουν παιδιά ή να υιοθετούν. Τα παιδιά αυτά θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα, θα γίνουν gay, θα πέσουν στη πρέζα θα θα θα θα θα ….»

    Είμαι σίγουρος πως και αυτή τη φορά η διάψευση στις Κασσάνδρες θα είναι μια ακόμη σφαλιάρα στη μιαρή ηθική τους.

    Ο πολλαπλασιασμός των gay γονιών στις χώρες που έχουν υιοθετήσει μια τέτοια νομοθεσία όπως η Πορτογαλία θα οδηγήσει στη μείωση του φόβου που σπέρνει ο ηθικός οικογενειάρχης.

    Γιατί όμως ο ηθικός οικογενειάρχης αντιδρά σε τέτοιο βαθμό;

    Μα φυσικά το πρόβλημα του είναι ο πολλαπλασιασμός που θα τον καταρρίψει. Και από κολόνα της κοινωνικής οργάνωσης θα καταλήξει ή σε μάντρα με υλικά κατεδαφίσεων ή σε κάποιο Μουσείο.

    Όσο και αν σκούζετε κάποιοι και ωρύεστε έχει ξεκινήσει μια εξελικτική διαδικασία στην ιστορία της ανθρωπότητας που δεν την σταματούν οι άναρθρες κραυγές σας.

    Σε 150 με 200 χρόνια ο θεσμός της οικογένειας δεν θα υπάρχει και την θέση της θα έχουν πάρει άλλα μοντέλα οργάνωσης λιγότερο καταπιεστικά από την αγία μικροαστική οικογένεια.

    Η εξέλιξη είναι αργή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ήδη ξεκινήσει να ταράζει το οικοδόμημα.

    Δείτε τους αλαφιασμένους γύρω σας και θα καταλάβετε το σεισμό που νιώθουν.

    Πείτε ότι θέλετε…

    Σε λίγα χρόνια τα παιδιά των ομόφυλων οικογενειών θα είναι πάρα πολλά, υγιή, έξυπνα, χαρούμενα και εσείς θα ψάχνετε λαγούμι να κρυφτείτε.

    Το τέλος των αξιών της οικογένειας που στηρίζετε πλησιάζει…

     
     
    Last edited: 2 Μαρτίου 2016
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εγω αυτο που βλεπω, και σε δουλειες ακομα, ειναι οτι ο ηθικος οικογενειαρχης ειναι ρατσιστης προς ολους πλην ομοιων του.
     
  5. mr_K

    mr_K New Member

    πρωτον εχω συνηθισει με τα greeklish οσο αφορα την ορθογραφια μου εχεις δικιο καμια φορα απο ταχυτητα κανω αρκετα λαθη.....δευτερον που διαβασες οτι τα θεωρω συνομοσιες????...μηπως ειπα οτι γνωριζουμε πολλες περιπτωσεις που αποδειχθηκαν αναληθεις ...η ειτε προπαγανδα???.....διαβασε καλητερα τα ποστ μου οταν θα ξανα μπεις στον κοπο να εκφερεις γνωμη και αποψη για αυτα.....τελικα οταν δεν συμφωνει κατι με την αποψη μας το καιμε....και θελετε να σας δινουν και παιδια......think your attitude.....and then critise
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Ενημερωτικά (αν και off topic):

    Η αιμομιξία , στην Ελλάδα, είναι ποινικό αδίκημα.

    Το- απολύτως υγιές - ετεροζυγωτικό ζευγάρι (μη δόκιμος και προσβλητικός ο όρος "στίγμα μεσογ. αναιμίας") δεν "απαγορεύεται " ούτε διώκεται ποινικά αν αποκτήσει τέκνα .
    Οι πιθανότητητες γέννησης με τη νόσο του Cooley τέκνου, είναι 25% - 1 στις 4 κυήσεις. Εφόσον το ζευγάρι αποφασίσει να προχωρήσει στην τεκνοποίηση κι εφόσον ενημερωθεί λεπτομερώς για τα προβλήματα της νόσου, προχωρά σε προγεννητικό έλεγχο.

    On topic:

    Ναι, @Aprosopos , έχεις δίκαιο. Είναι τόσο γλυκό να αφηγείσαι σε μια "παιδική ψυχή" πως η οικογένειά του είναι "ένας π.... κι ένα μ...".
     
  7. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Το σωστό είναι όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες. Αντίρρηση κανείς? Όχι, ωραία.

    Πως ένα παιδί που μεγαλώνει σε ίδρυμα έχει τις ίδιες ευκαιρίες με ένα παιδί που μεγαλώνει σε μία οικογένεια? Παίρνει την ίδια αγάπη, την ίδια προσοχή? Του παρέχεται ψυχολογική και υλική υποστήριξη όση παρέχεται σε ένα παιδί που μεγαλώνει με τον μπαμπά και τη μαμά? Του πληρώνει κανείς φροντιστήρια για να δώσει εξετάσεις (λυπηρή αλήθεια αυτό της παιδείας αλλά...)? Ποιος του μαθαίνει να ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος? Αν στο ίδρυμα είναι 20 παιδιά, παίρνει το 1/20 από αυτά που προανέφερα σε σχέση με όσα πήρα εγώ κι εσύ που διαβάζεις.

    Αν το τίμημα που πρέπει να πληρώσει ένα παιδί για να πάρει αγάπη, να μορφωθεί, να διασκεδάσει και να μεγαλώσει με παιχνίδι, γέλιο, καλοπροαίρετο μάλωμα και όλα όσα δικαιούται κάθε ψυχή είναι να γίνει γκέι (άλλο αστείο κι αυτό, λες και οι αδελφές δε μεγάλωσαν σε straight οικογένειες, το δέχομαι προς χάρη της οικονομίας της συζήτησης), μικρό το κακό! Ας γλείψει και κανένα παπάρι, που είναι το κακό σε αυτό αν του αρέσει?

    Και μη μου αρχίσετε τα "υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί", "υπάρχουν αγαπημένες οικογένειες και μη" κλπ. Αυτά είναι είτε εξαιρέσεις είτε πράγματα που δε μπορούμε να αλλάξουμε. Πάντα θα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Το θέμα της υιοθεσίας είναι κάτι που αλλάζει με έναν νόμο. Μία σειρά για την ακρίβεια! "Τα ομόφυλα ζευγάρια οφείλουν να έχουν ίσα δικαιώματα με τα ετερόφυλα στο θέμα της υιοθεσίας". Τέλος, λύθηκε.

    Επίσης όχι, δε θα ήθελα να γίνει γκέι ο γιος μου όμως αν γίνονταν και πάλι θα τον αγαπούσα το ίδιο. Άλλο δε μου αρέσει κάτι, άλλο αφαιρώ το δικαίωμα του άλλου να το πράττει. Και κάτι τελευταίο. Το επιχείρημα "θα το κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια που έχει δύο μαμάδες/μπαμπάδες είναι γελοίο. Μάθε ρε μπαγλαμά στο παιδί σου να μην κοροιδεύει. Το δικό σου παιδί είναι αυτό που λες! Α μα συγχύστηκα πια...
     
  8. gero

    gero Regular Member

  9. Aν και συμφωνω απολυτα με το συμφωνο συμβιωσης ομοφυλων ζευγαριων, δεν συμφωνω με την υιοθεσια παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εγώ ξέρω ένα πράγμα , δεν είναι όλοι φτιαγμένοι να γίνονται γονείς. Τελεία.
     
  11. Σωστα, αλλα το θεμα μας εχει να κανει με το φυλο του γονεα.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ε, και; εμένα το ίδιο μου κάνει. Δε διαχωρίζω κανέναν λόγω φύλου.