Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Δηλαδη, δυο μαμαδες, δυο μπαμπαδες και ενα ετεροφυλο ζευγαρι ειναι τρεις περιπτωσεις παραπλησιες; Εσυ δηλαδη θα ησουν ολοιδια εαν οι γονεις σου ηταν δυο μαμαδες, δυο μπαμπαδες ή ενα αντρογυνο;
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μακάρι να είχα δυο φαδερ, μαμάδες όχι & τόσο, η ίδια θα ήμουν.  
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εμενα το μονο που ισως με κρατουσε πισω θα ηταν η ομοφοβικη κοινωνια που θα μεγαλωσει το παιδι.ειναι ευκολο για τον καθε ελτον τζον με τα φραγκα και τα ιδιωτικα σχολεια.κατα τα αλλα αν το παιδι παρει αγαπη γιατι οχι?
     
  4. Tι θα αλλαζε προς το καλυτερο αν ειχες δυο μπαμπαδες;
     
  5. Ο ανθρωπος ειναι μιμητικο ον. Εκτος απο αγαπη παιρνει και προτυπα συμπεριφορας, ηθους, σεξουαλικοτητας κτλ. Το αν θα το μεγαλωσουν δυο μαμαδες, δυο μπαμπαδες ή ενα αντρογυνο θα παιξει μεγαλο ρολο στην διαμορφωση του. Δεν παιρνει μονο "αγαπη" το παιδι....
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    φιλε μου ολοι οι γκει δεν μεγαλωσαν σε γκει σπιτια.και το αντθετο.τι λες τωρα?η μονη δαφορα θα ειναι πως αν του αρεσει το ιδιο φυλο δεν θα εχει κανενα προβλημα να το βγαλει.μιμιτικοι ειμαστε στα 3.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Θα μ είχαν στα ώπα ώπα, κακομαθημένη, είναι διαφορετική η αγάπη που έχουν για την κόρη,τα δίνουν όλα και προφανώς απο μικρό θα είχε διαμορφωθεί η σεξουαλικότητα μου κ θα ήμουν πιο ανοιχτή στα πάντα.
     
  8. Αυτο που λες ειναι ασχετο. Αποφευγεις να απαντησεις. Προφανως ολοι οι γκει δεν μεγαλωσαν σε γκει σπιτια. Τι σημασια εχει αυτο; Ειπα εγω το αντιθετο; Οχι φυσικα. Δεν ειπα ποτε οτι ΟΛΑ τα παιδια θα γινουν ομοφυλοφιλα εαν οι θετοι γονεις ειναι.
    Οχι, η μονη διαφορα δεν ειναι πως αν του αρεσει το ιδιο φυλο δεν θα εχει κανενα προβλημα να το βγαλει.... Υποτιμας την επιδραση που εχει ενας γονεας σε βαθμο που δειχνει πληρη αγνοια της Ψυχολογιας.

    Επιπλεον ο ανθρωπος δεν ειναι μιμητικος στα 3 του μονο. Ακομα και στα 40 συνεχιζεις ως εναν βαθμο να μιμεισαι (π.χ. παιρνεις iPhone επειδη το πηρε κι ο γειτονας κτλ κτλ.). Κανεις πολυ μεγαλο λαθος.
     
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    εγω θα το πω ξανα ειμαι Κατα  
     
  10. Dapom

    Dapom Contributor

    Η υιοθεσία απο ομόφυλα ζευγάρια νομιμοποιήθηκε σε κάποιες χώρες για εναν και μονο λόγο...έτσι δημιουργούν νέους πελάτες (και πελάτες που ξοδεύουν καλα χρήματα) σε μια αγορά που δεν την άγγιζαν τα ομόφυλα ζευγαρια.


    Ετσι ομοφυλα ζευγάρια αντι να αγοράζουν διαμερισματάκια...αγοράζουν σπιτια με δύο και τρία ισως και περισσότερα δωμάτια. (περισσότεροι φόροι, μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς τα μεγάλα σπίτια κλπ)

    Ετσι ομοφυλα ζευγάρια αρχίζουν να καταναλώνουν παιδικές τροφές, ρούχα, κρεβατια, καροτσια, παιδιάτρους, φάρμακα και αργότερα σχολεία, βιβλία, τσαντες, πανεπιστήμια κλπ.


    Είναι απλά τα πράγματα...και εσείς κάνετε ολόκληρες συζητήσεις αν πρέπει ή δεν πρέπει.
     
  11. ocean girl

    ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

    Αποτελει ενα απο τα αλυτα κοινωνικα ζητηματα.
    Ειμαι υπερ της υιοθεσιας. Ενα παιδι θελει αγαπη και φροντιδα για να μεγαλωσει.

    Ποσα παιδια μεγαλωνουν με εναν γονεα ;
    Ποσα παιδια μεγαλωνουν χωρις γονεις ; Εκει η κοινωνια γιατι δειχνει κατανοηση ;
    Τι σημασια εχει το φυλο των γονιων ; Ποτε δεν το καταλαβα.

    Δηλαδη προτιμαμε να πεθαινουν τα παιδια στις χωρες χωρις υποδομες και αναπτυξη παρα να δινονται σε δυο ανθρωπους να μεγαλωσουν ;

    Αν τωρα μεγαλωναμε σε μια ομοφυλοφιλη κοινωνια , η ετεροφυλοφιλη θα μας φαινονταν κατι το τρομερο. Ολα καθοριζονται με βαση την κοινωνια που ζουμε. Ενταξει εχουμε και τον χαρακτηρα μας αλλα η κοινωνια παιζει σημαντικο ρολο στην εξελιξη μας.

    Ποσες φορες δεν ακουμε στις ειδησεις "ο πατερας βιασε τον / την γιο / κορη του.. , Η μανα εδερνε τον / την γιο /κορη της" ;;; Ποσα στρειτ ζευγαρια εχουν κακοποιησει τα παιδια τους...;

    Αυτο που εχει σημασια ειναι το παιδι να μεγαλωσει σε ενα υγιες περιβαλλον με ανθρωπους χωρις ψυχολογικα και ψυχιατρικα προβληματα.
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    το κοριτσακι των μπαμπαδων χεχεχε