Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.





  1. The study by sociology professor Paul Sullins found that “[a]t age 28, the adults raised by same-sex parents were at over twice the risk of depression as persons raised by man-woman parents.” In addition, there was an “elevated risk associated with imbalanced closeness and parental child abuse in family of origin; depression, suicidality, and anxiety at age 15; and stigma and obesity.”

    http://thefederalist.com/2016/07/06/another-study-finds-same-sex-parenting-isnt-best-for-kids/



    The U.S. Department of Health and Human Services published an extensive study proving the importance of biological fathers in the “healthy development of children.” In addition, “the most careful, rigorous, and methodologically sound study ever conducted” on the issue of homosexual parenting found “numerous and significant differences” between children raised by biological parents and children of homosexuals, “with the outcomes for children of homosexuals rated ‘suboptimal’ in almost every category.”


    https://www.childwelfare.gov/pubPDFs/fatherhood.pdf



    Ηδη λοιπον καταρριπτεται με στοιχεια οτι ενα παιδι με δυο μαμαδες θα βγει το ιδιο καλο με ενα αλλο που ζει με αντρογυνο. Παμε παρακατω τωρα.

    Παρτε κι αλλα... http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0049089X12000610


    Αρα παιζει τεραστιο ρολο το φυλο των γονεων και ο σεξουαλικος τους προσανατολισμος. Οποιος λεει το αντιθετο παραθετει απλως μια ανυποστατη γνωμη ανευ αξιας. Η γνωση μετραει, οχι η γνωμη. Η γνωση βασιζεται σε αποδειξεις οχι σε ευχες....




    Θα επανελθω με πολυ περισσοτερα στοιχεια.
     
  2. Soraya

    Soraya Guest

    πόσοι απο αυτούς τους υποψήφιους η μελλοντικούς η ήδη γονείς έκατσε να σκεφτεί σοβαρά την απόκτηση παιδιού;
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    βρε εσυ δεν μιλησες για μιμητισμο και προτυπα?σε τι να απαντησω?και ειμαι απολυτα σιγουρος πως ενας γκει γονεας θα ειναι πολυ πιο ανετος με την σεξουαλικοτητα του παιδιου και δεν θα το επιρεασει(τουλαχιστον εσκεμενα)γιατι θα εχει βιωσει ο/η ιδιος/ιδια την καταπιεση.και θελω να διευκρινησω πως δεν ειχα στοπεριβαλλον τετεια περιπτωση αρα δεν ειμαι απολυτος
     
  4. Bitch69

    Bitch69 New Member

    Εγω παλι πιστευω πως οσο σαπιζουν παιδια σε ορφανοτροφεια δεν υπαρχει λογος να μην υιοθετουν τα ομοφυλα ζευγαρια, αρκει να γινονται ελεγχοι και στις ομοφυλες και στις ετεροφυλες οικογενειες.. Μην ξεχναμε ποσοι γονεις ειναι κτηνη στις ''κλασικες'' οικογενειες..
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Πέρα από την υιοθεσία η οποία εκ των πραγμάτων είναι μια γραφειοκρατική και δύσκολη διαδικασία ακόμα και για ετερόφυλα ζευγάρια, υπάρχει και η τεκνοποίηση. Οι lgbtqi άνθρωποι δεν είναι ευνουχισμένοι άνθρωποι ούτε ανίκανοι στο να κάνουν παιδιά.

    Στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών που μεγαλώνουν τα δικά τους παιδιά.

    Κυρίως οικογένειες λεσβιών.

    Προσωπικά γνωρίζω τέτοιο ζευγάρι.

    Αυτά τα παιδιά καταρχάς θα πρέπει να έχουν αναγνώριση ως τέτοια .

    Από την στιγμή που οι γονείς τους έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ τους η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να αναγνωρίσει αυτά τα παιδιά ως νόμιμα τέκνα ενός συμφώνου συμβίωσης που αποτελείται από άτομα του ίδιου φύλου.

    Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υποκριτική η στάση της πολιτείας.

    Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να ηθικολογεί όσο θέλει.

    Κάποτε τα παλιά τα χρόνια και το έχω γράψει και εδώ σε προηγούμενη μου ανάρτηση οι ηθικολόγοι τα ίδια έλεγαν και για τα παιδιά των χωρισμένων γονιών. Πως θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα, πως θα πέσουν στα ναρκωτικά, πως θα τα βρουν φοβερά και τρομερά πράγματα.

    Η πραγματικότητα όμως τους βούλωσε τα στόματα. Σήμερα το 24% των παιδιών μου μεγαλώνουν στην Ελλάδα είναι παιδιά μονογονεικών οικογενειών. Και Ω !!! του θαύματος είναι λειτουργικοί άνθρωποι μέσα στην κοινωνική και προσωπική τους ζωή.

    Κατ αυτό τον τρόπο θα λουφάξουν όσοι σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο για τα φυσικά παιδιά των ομόφυλων γονιών. Σε λίγα χρόνια που αυτά τα παιδιά θα βγουν στην ζωή θα αποδείξουν δίνοντας το παράδειγμα πως έχουν μεγαλώσει μέσα σε περιβάλλοντα αγάπης και φροντίδας και πως είναι άνθρωποι λειτουργικοί και δεν στερούνται τίποτε από τα παιδιά των "κανονικών" γονιών.

    Όσοι κινδυνολογούν πως αυτά τα παιδιά δεν θα μεγαλώσουν φυσιολογικά, πως θα γίνουν ομοφυλόφιλα λες και η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια που θα πρέπει να την θεραπεύσουμε κάνοντας στρειτ παιδιά απλά υπερασπίζονται ένα σάπιο και τελειωμένο μοντέλο συνύπαρξης των ανθρώπων που είναι η ετερόφυλη, καταπιεστική, πατριαρχική οικογένεια.

    Σε λίγα χρόνια όλοι αυτοί θα φαντάζουν από γραφικοί έως ανόητοι.

    Και αυτό γιατί η ίδια η ζωή θα τους καταρρίψει.

    Έρχεται μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα σχετίζονται αλλιώς και θα μεγαλώνουν τα παιδιά τους αλλιώς.

    Και αυτό θα βάλει ταφόπλακα στην "κανονική" οικογένεια των "κανονικών" ανθρώπων.

    Το δικαίωμα να γεννήσει ένας άνθρωπος ένα παιδί και να του δώσει φροντίδα και αγάπη δεν το έχει πάρει αποκλειστικότητα ο στρειτ άνθρωπος. Και αν το έχει πάρει τότε θα πρέπει νομικά να του αφαιρεθεί αυτή η αποκλειστικότητα.

    Δεν είναι οι ανθρώπινες ζωές εργολαβία των στρειτ.

    Το να θέλει να κάνει ένα παιδί μια λεσβία και να το γεννήσει με την συναίνεση του δότη σπέρματος και να το μεγαλώσει με την σύντροφο της ή ένας gay το να θέλει να κάνει ένα παιδί με μια γυναίκα με την συναίνεση της πως την φροντίδα του παιδιού θα την αναλάβει ο πατέρας με τον σύντροφο του είναι δικαίωμα. Η τεκνοποίηση είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

    Το να θέλουν μια κοινότητα πολυερωτικών να κάνουν παιδιά και να τα μεγαλώσουν όλοι μαζί επίσης είναι δικαίωμα ανθρώπινο.

    Η "κανονική" μικροαστική, πατριαρχική οικογένεια δείχνει δείγματα γήρανσης και ο θάνατος της είναι κοντά.

     
     
    Last edited: 13 Ιουλίου 2016
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ανέκαθεν ήμουν ιδιαίτερα σκεπτικός/επιφυλακτικός απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα.

    Ως γονέας πλέον βλέπω ότι κάτι τέτοιο έχει το νόημα του να διαλέξω αν η κοινωνική κουράδα πάνω στην οποία θα μεγαλώσει και θα προσπαθήσει να επιβιώσει ο γιος μου θα πρέπει να έχει και υπολείμματα μπάμιας ή αν θα ήταν καλύτερα να προερχόταν αμιγώς από φασολάδα.

    Σε μια κοινωνία του όποιος γουστάρει, ότι γουστάρει, γιατί έτσι του γουστάρει απλά τζίρος να γίνεται, χωρίς καμία συνοχή, χωρίς κανένα μέτρο, χωρίς κανένα σκοπό με επιχείρημα το 'αγάπη για όλους βρε' και λάβαρο την άπλετη προώθηση της 'διαφορετικότητας' από αυτούς που ξέρουν μόνο να υπηρετούν τα συμφέροντα της ράτσας τους, και όχι δεν εννοώ το lgbt, μια τέτοια συζήτηση μου φαίνεται το λιγότερο ανούσια.



    <off topic> @Madeleine Rk παιδί μου, με κλειστό και το chat και το inbox αν κάποιος θέλει να σου ζητήσει κάτι πως μπορεί να το κάνει αν όχι δημοσίως ? </off topic>
     
  7. Soraya

    Soraya Guest

    την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς κάτι τέτοιο σκέψου αν το παιδί σου είναι ομοφυλόφιλο τι θα απαντούσες.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται απάντηση.
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μου είχα υποσχεθεί, σ' αυτό το νήμα ούτε να ξαναμπώ, ούτε να ξαναγράψω. Αφού στις 35 σελίδες του βρίσκονται αρκετές σκέψεις, που για τα δικά μου πάντα γούστα ξεπερνούν τα όρια του απίθανου ( αν όχι του τελείως ανούσιου ). Ας μείνω κυρίως σ' ένα σημείο, ξέροντας ήδη ότι και τα δικά μου λόγια είναι αέρας κοπανιστός ( και πάλι καλά θα έλεγα ).
    Γνωρίζετε πόσοι/ες έτερο καταφεύγουν στην υιοθεσία δια της πλαγίας? Και τι είδος "αλισβερισίου" παίζει? Αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα, γκοογκλάρετε.
    Ως προς το αν απ' ένα gay ζευγάρι θα "βγει" πούστης/λέσβο τ' όποιο αγοράκι ή κοριτσάκι ( τα πούστης/λέσβο είναι τελείως απαξιωτικά κι αν και τα σιχαίνομαι σαν χαρακτηρισμούς, τους χρησιμοποιώ επίτηδες ), επειδή θα είχε το "κακό παράδειγμα", επαναλαμβάνω κι εγώ το κλασικό. Οι gay από έτερο γονείς γεννήθηκαν, εκτός και αν η επιστήμη ( ή η φύση ) ξέφυγε τόσο, που πια μπορεί να γίνει σύλληψη κατόπιν ερωτικής συνευρέσεως δυο γυναικών ή δυο αντρών. Α, ξέχναγα, μάλλον κάποιο έτερο ζευγάρι εγκατέλειψε το παιδί του, ή κάποιος/α έτερο single.

    Γι' αυτό, πριν τεντώστε το δαχτυλάκι - πόσο μάλλον για ένα θέμα που ίσως δεν αφορά την πλειονότητα μας. Παρά μόνο σαν ευκαιρία για "ξεμάλλιασμα" ή για να δώσουμε αέρα στα δάχτυλα/φωνητικές χορδές μας -, σκεφτείτε καλά τι λέτε. Όχι γιατί ελοχεύει η γελοιοποίηση ( ποιος γαμεί ένα τσούρμο αγνώστων σε μια οθόνη ), αλλά γιατί ίσως και κάποτε να έρθει η μέρα, που θα είστε εσείς απ' την άλλη πλευρά του δείκτη. Και απέναντι σας μπορεί και να έχετε έναν όχλο, που δεν θα προσπαθήσει καν να μπει στη θέση σας ή τουλάχιστον να την αφουγκραστεί έστω για μια τριχούλα.

    Υ.Γ.

    Κατά τ' άλλα εδώ πέρα βρίθει από διεστραμμένους/ες ή διαφορετικούς/ες. Περισσότερο συντηρητισμό και σάρκινο ντουβάρι μαζεμένο σ' ένα μέρος, δύσκολα το βρίσκεις.
    Και το λέω με κάθε σεβασμό για κείνους/ες που ( μεταξύ απείρων άλλων ) σίγουρα δεν γνωρίζω εδώ πέρα παρά μόνο σαν γραπτές σκόρπιες σκέψεις
    ( ή ούτε καν σαν σκέψεις ) και ίσως σάρκινα ντουβάρια δεν είναι.  
     
    Last edited: 13 Ιουλίου 2016
  10. Soraya

    Soraya Guest

    το έχεις δεδομένο δλδ;
    δεν θα ήθελες το παιδι σου να γίνει γονέας;
    απλές ερωτήσεις κανω...
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα ήθελα το παιδί μου αν και όταν έρθει εκείνη η ώρα να κρίνει και να αποφασίσει σωστά το τι θα κάνει.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Και ως σωστό τι ορίζεις?