Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Εκεινη δεν ηταν κοινη λογικη αλλα παπαδιστικες ηλιθιοτητες κτλ. Εσυ εχεις ως πηγη μονο πολιτικα ορθες και pro-lgbt οργανισμους και νομιζεις πως εισαι και αμεροληπτος. Κριμα...
     

  2. Κοπροσκυλα.
     
  3. Voyager

    Voyager Regular Member

    Δεν είναι η μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει ποτέ. Ο άνθρωπος απλά συγκρίνει μήλα με μπριζόλες (π.χ. φτωχές οικογένειες με μία λεσβία μητέρα έναντι ευκατάστατων παντρεμένων οικογενειών) για να φτιάξει τα ποσοστά τα οποία επιθυμεί -εκείνος και οι καλοπληρωτές του απ' το Whitherspoon Institute. Και αυτό δεν είναι καν το μοναδικό του σφάλμα.

    Regnerus does not check for, or apparently even consider the possibility of, inconsistent, uncertain, and unreliable cases in his data—even though some other items in the NFSS offer some limited means to assess this possibility. For example, Regnerus (2012c) acknowledges that, according to the aforementioned calendar data, over half of the respondents never lived with a parent’s same-sex partner, but fails to mention that many respondents—approximately one-third—also never lived with their same-sex parents or lived with them very briefly. [emphasis original]

    https://www.washingtonpost.com/news...iticism-of-regnerus-study-on-parenting-study/

    Πρακτικά η έρευνα είναι αστεία και γι' αυτό τον λόγο δεν έχει ληφθεί σοβαρά από κανένα απολύτως οργανισμό που δεν έχει ιδεολογικό bias, ούτε δικαστήριο στο οποίο έχει χρησιμοποιηθεί.

    Τέλος, το οτι εσύ είσαι πρόθυμος να πιστέψεις το οτιδήποτε και παραθέτεις ψέμματα μη-αξιόπιστων οργανώσεων, δεν σημαίνει πως κι εγώ κάνω το ίδιο. Στο είπα και πριν, τα όσα γράφεις περί πολιτικής ορθότητας, παγκόσμιας γκέι κυριαρχίας που ελέγχει οργανισμούς υγείας ανά τον κόσμο, κτλ. ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, μαζί με τους δράκους του Martin και τους Klingon. Προσωπικά δεν με πειράζει ή ενοχλεί αυτό. Αν εσύ θέλεις να ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν, γούστο και χαρά σου. Δεν έχεις όμως κανένα απολύτως δικαίωμα και λόγο στα δικά μου δικαιώματα και αυτά των παιδιών που μπορεί μια μέρα να κάνω.
     
  4. http://www.cam.ac.uk/research/news/ive-got-two-dads-and-they-adopted-me

    Δειτε εδω ξεφτιλικια. Το Πανεπιστημιο του Cambridge εκανε και καλα ερευνα με ενα γελοιο δειγμα 130 οικογενειων μονο!!! για να αποδειξει οτι το αφυσικο ειναι καλυτερο απο το φυσικο. Για τετοιους καραγκιοζηδες μιλαμε. Και μετα θελουν να τους παρουμε στα σοβαρα. Ο αλλος ειχε το μεγαλυτερο δειγμα που εχει παρθει ποτε αλλα.... επειδη το αποτελεσμα της ερευνας δεν αρεσε στους Πολιτικα Ορθους Μαλαπερδες, πανε να την βγαλουν ακυρη. Δεν πειραζει ομως, θα γινουν και αλλες ερευνες και τοτε θα τα πουμε, τσαρλατανοι, ε τσαρλατανοι πανεπιστημονες της δεκαρας.

    Αποδειξη οτι η Πολιτικη Ορθοτητα και οι Ακτιβιστες του Κωλου εχουν καταστρεψει και τα πανεπιστημια, εκτος απο ολα τα υπολοιπα.
     
  5. Voyager

    Voyager Regular Member

    The author claims that the purpose of the analysis is to begin to address the question, “Do the children of gay and lesbian parents look comparable to those of their heterosexual counterparts?” (p. 755). He creates several categories of “family type”, including “lesbian mother” and “gay father” as well as “divorced late,” “stepfamily,” and “single-parent.” But, as the author notes, for those respondents who indicated that a parent had a “same-sex relationship,” these categories were collapsed to boost sample size:

    By doing this, the author is unable to distinguish between the impact of having a parent who has had a continuous same-sex relationship from the impact of having same-sex parents who broke-up from the impact of living in a same-sex stepfamily from the impact of living with a single parent who may have dated a same-sex partner; each of these groups are included in a single “lesbian mother” or “gay father” group depending on the gender of the parent who had a same-sex relationship. Specifically, this paper fails to distinguish family structure and family instability. Thus, it fails to distinguish, for children whose parents ever had a same-sex relationship experience, the associations due to family structure from the associations due to family stability.

    https://familyinequality.wordpress.com/2012/06/29/200-researchers-respond-to-regnerus-paper/

    ---

    Στο επόμενο επεισόδιο θα αποκαλύψουμε πως δαιμονικοί ομοφυλόφιλοι πρόκειται να μας κάνουν όλους ευνούχους για να πολεμήσουμε στο πλευρό της Νταενερυς του οίκου Ταργκέριαν, κτλ. Μην το χάσετε.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Χαίρομαι  
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Εγώ θα έλεγα πως θα έλεγες πως είναι θέμα ορίζοντα γεγονότων...
     
  8. Soraya

    Soraya Guest

    οι Pink Floyd τα λένε καλύτερα....
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αμφιβάλλω ότι σου είμαι αγαπητός Iagos ή οτι σου ήμουν ποτέ και αυτό κάνει τον ειρωνικό σου πληθυντικό πολύ πιο βολικό για μένα.

    Η κοινωνία του όποιος γουστάρει, ότι γουστάρει γιατί του γουστάρει είναι

    το κάποιοι να θεωρούν ότι κάποιος εκεί πάνω στα σύννεφα τους εξήγησε το ότι γεννιούνται ομοφυλόφιλοι είναι δουλειά του διαβόλου ή του κακού και το ζήτημα θα πρέπει να ταχτοποιηθεί άμεσα,
    το ότι πεοφοβικές ετεροφοβικές butch λεσβίες κατηγορούν τον διαχρονικό κοινωνικό ρόλο του πέους ως τον νούμερο ένα ένοχο για το ότι αυτές αισθάνονται ότι γεννήθηκαν από κώλο και όχι από κόλπο και προσπαθούν να προωθήσουν της ατζέντα τους σε μια ολόκληρη κοινωνία,
    το ότι τα φασιστοειδή παίρνουν το νόμο στα χέρια τους γιατί έτσι θεωρούν ότι οφείλουν να κάνουν στο όνομα της βλακείας τους,
    το ότι το συμπούρδελο του αντιεξουσιαστικού χώρου μπορεί να τα σπάζει αδιακρίτως γιατί έτσι γενικώς,
    το ότι κάποιοι εξακολουθούν να λειτουργούν ανισότιμα απέναντι στους συνανθρώπους τους με μόνο κριτήριο την καταγωγή ή το φύλο ή την σεξουαλικό τους προσδιορισμό ή οτιδήποτε παρόμοιο,
    το ότι queer κίνημα προσπαθεί να καταργήσει την φυσιολογία του φυσικού φύλου και τον ρόλο του κοινωνικού φύλου,
    το ότι χορτοφάγοι ακτιβιστές αμφισβητούν τον λόγο ύπαρξης του κυνόδοντα στο ανθρώπινο στόμα,
    το ότι υπάρχουν κάποιοι που σφάζουν κόκορα όχι για να το φάνε αλλά για να πέσει το αίμα του στα θεμέλια γιατί έτσι προστάζει το έθιμο,
    και χιλιάδες άλλες, σοβαρές ή αστείες, παράλογες και αντικοινωνικές συμπεριφορές που βασίζονται σε γνώμες και πεποιθήσεις από το πουθενά, έθιμα, κομπλεξ, ψυχασθένειες, βλακεία και εκατοντάδες άλλους λόγους, χωρίς κανένα νόημα και χωρίς καμία αξία για το σύνολο.

    Μια κοινωνία με συνοχή και σκοπό είναι μια κοινωνία με απώτερο στόχο με αρχές και ηθική, όχι μια κοινωνία η οποία αποσκοπεί μονάχα στον όλο και μεγαλύτερο έλεγχο και εκμετάλλευση των μελών της σαν την κοινωνία που ζω και ζεις.

    Και η γνώμη μου είναι ότι σε μια κοινωνία με συνοχή και σκοπό η διαφορετικότητα είναι κακά μαντάτα.
    Δεν αναφέρομαι όμως στην διαφορετικότητα με τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται η δική σου λογική. Όπως και όταν αναφέρομαι σε ηθική ή αρχές δεν μιλάω για αυτά στα οποία πάει το μυαλό σου by default. Σκέψου ως αρχή σε μια κοινωνία με σκοπό την κοινωνική συνοχή, την αξιοπρέπεια, την ισότητα και την ισονομία μεταξύ των μελών της και ως ηθική τον σεβασμό στον συνάνθρωπο και το φυσικό του περιβάλλον.

    Πίστεψε με Iagos σε αντίθεση με την γνώμη που πιθανολογώ ότι έχεις σχηματίσει για μένα, θεωρώ το ότι το να γεννηθείς ομοφυλόφιλος δεν είναι θέμα επιλογής. Και επειδή δεν είναι θέμα επιλογής δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία διαφορετική συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον που είναι ομοφυλόφιλος. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι διαφορετικότητα στο μυαλό μου, είναι μια πραγματικότητα, ένα γεγονός, όπως το γεγονός ότι εγώ είμαι ετεροφυλόφιλος. Το gay lifestyle όμως είναι θέμα διαφορετικότητας. Το ότι εγώ είμαι gay και επειδή εγώ είμαι gay είμαι διαφορετικός από εσάς που δεν είστε gay και αυτό θα πρέπει εγώ να σας υπενθυμίζω κάθε ώρα και στιγμή είναι η διαφορετικότητα στην οποία αναφέρομαι.

    Όσο αφορά αυτό που λες για την κοινωνία μετά από 200 χρόνια, προσωπικά δεν μπορώ καν να την φανταστώ, είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις που δεν μου επιτρέπουν κάτι τέτοιο αλλά εύχομαι να είναι αυτό που ονομάζω κοινωνία συνοχής, με μέτρα, ήθος και προπαντός σκοπό και λόγο ύπαρξης.
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Αγαπητέ @Cyclacur φαίνεστε δυνατός παίκτης και θα ήθελα να σας γνωρίσω καλύτερα.

    Μπορούμε να μείνουμε προς το παρών στα σημεία που συμφωνούμε και να συνεχίσουμε την συζήτηση μας σε πιο prive δωμάτια...

    Σας εγγυώμαι πως δεν θα σας αποπλανήσω με ρόδα και αρώματα...

     
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Mister @Iagos, ποτέ δεν θα έλεγα όχι στο να γνωρίσω κάποιον που εκτιμά την τέχνη του Farrel..
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor