Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απορια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος BaD_HabitS, στις 14 Ιουλίου 2016.

  1. zeusgr

    zeusgr Guest

    οκ τωρα το καταλαβες?
     
  2. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Ίσως γιατί ο καθένας τις προσωπικές του πεποιθήσεις και θεωρίες προσπαθεί να τις περάσει ως την μόνη αλήθεια.
    Λογικό να ξεφεύγει το θέμα.
    Κάθεσαι, ψάχνεις, διαβάζεις κι απόψεις που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου τις μελετάς περισσότερο.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μπορει ο καθενας να εχει τις πεποιθησεις και θεωριες του αλλα σε μια D/s σχεση υπαρχουν και καποιοι κανονες τους οποιους μπορεις να προσαρμοσεις αναλογα τα γουστα σου αλλα τα βασικα υπαρχουν.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι σωνει και καλα να λεει καποιος εχω μια D/s σχεση αλλα το ενα μου μυριζει και το αλλο μου βρωμαει.
    δεν ειναι κακο να λες πως εχεις στην ουσια βανιλα σχεση.ποτε δεν κατεκρινα κανενα απο τα δυο.οπως νιωθει ανετα ο καθενας.
    και δεν το λεω προσωπικα για σενα αλλα γενικα
     
  4. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Φυσικά και υπάρχουν βασικά, αλίμονο δεν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Το μόνο αδιαπραγμάτευτο σε μία D/s σχέση είναι πως το Κυριαρχικό μέλος δημιουργεί, οριοθετεί, σκιαγραφεί, αλλάζει όταν κρίνει απαραίτητο, κλπ το όλο πλαίσιο. Το υ ακολουθεί. Του αρέσει μένει, δεν του αρέσει φεύγει. Απλά κι όμορφα.
    Νομίζω όποιος βιάζεται να αλληλεπιδράσει σε μια κοινότητα όπως αυτήν (νέο μέλος), μόνο μπέρδεμα θα του προκαλέσει. Κι εννοώ πως καλό είναι να περάσει λίγο χρόνο ή όσο χρόνο θεωρεί απαραίτητο με το να διαβάσει, να ψάξει, να βάλει τις σκέψεις του σε μία σειρά και ν' αρχίσει να αναρωτιέται. Αφού έχει ξεδιαλύνει 5 βασικά πράματα, ας πάει παρακάτω κι ας ζητήσει βοήθεια εφόσον την χρειάζεται. Δεν είναι ντροπή, δεν γεννήθηκαν όλοι με ένα μαστίγιο στο χέρι ή ένα κολλάρο στο λαιμό. Οφείλει όμως να είναι προετοιμασμένος πως πολλοί θα τον καθοδηγήσουν λάθος, θα τον μπερδέψουν, θα του πλασάρουν τις θεωρίες τους ως την μόνη αλήθεια ή θα του ανοίξουν τα μάτια και θα τον βοηθήσουν επί της ουσίας να βρει τον δρόμο του.
    Τώρα αν κάποιος πιστεύει πως με το να δώσει 5 μπάτσες γίνεται και Αφέντης, πρόβλημα του. Ποια είμαι εγώ να του χαλάσω τ' όνειρο; Ας προσέξουν όσοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον γι' αυτόν τον άνθρωπο, αν τελικά τους καλύπτει ή όχι.
     
  5. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Εν συντομία, οι δύο κυριότερες διαφορές είναι ότι στις D/s σχέσεις:

    1) υπάρχουν όρια, τα οποία περιλαμβάνουν βίτσια, φετίχ, σεξ, πόνο, αισθήματα, συναισθήματα και ηδονή .. όλα σε υπερβολικό βαθμό ..
    2) Την τελική απόφαση για οτιδήποτε την λαμβάνει το Κ μέλος
     
  6. yannouli

    yannouli busy mind


    Μια απο τις διαφορές ειναι η ασυμμετρία που οριζεται, καθορίζεται και γινεται αποδεκτη και απο τους Δ/δυο απο την αρχή της σχέσης...
    Αυτο βεβαια για να γινει κατανοητό σε κάποιον που δεν έχει σχεση με το bdsm θέλει τύχη , μάτια και αυτιά ανοιχτά !

    Τις περισσοτερες φορές ο ενθουσιασμός του καινούριου , συνεπαίρνει... νέες σκέψεις, διαφορετικές εικόνες, φαντασιώσεις. Πανευκολα μπορείς να ξεφυγεις όταν
    το απαξιώσεις , όταν δεν το φοβάσαι.
    Αυτο που εμενα με βοηθησε ήταν το διαβασμα . Στην αρχη όλα μαζι, μετα πιο επιλεκτικα. Και κράτησα μια συμβουλή, Μην εμπιστεύεσαι κανέναν.

    Το bdsm δεν ειναι παιδική χαρά. Δεν μπορείς να παίζεις με θέματα τόσο ευαισθητα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, την σωματική και ψυχική υγεία. Αν μη τι άλλο
    θεωρω πως το πρωτο που έχει να κάνει καποιο νέο μέλος ειναι να μάθει , να ψαξει για να μάθει, οσα περισσοτερα μπορεί επι του θέματος . Κι επειτα να επιλέξει με συνειδηση
    την πλευρά που τον καλύπτει. Το bdsm δεν είναι για όλους .