Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Διαβάζοντας Αφέντη στο μυαλό μου έρχεται σκλάβα. Διαβάζοντας σκλάβα στο μυαλό μου έρχεται M/s. Σκεπτόμενη το M/s φαντάζομαι μια σχέση που χτίστηκε απ' το μηδέν και λιθαράκι-λιθαράκι έφτασε κάπου, που δεν ξέρω αλλά σίγουρα πολύ μακρυά από την αφετηρία του.
    Φαντάζομαι ότι ο Αφέντης έχει αποδείξει ποικιλοτρόπως στην σκλάβα Του την Κυριαρχία Του. Άρα δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης.
    Αφού την έχει αποδείξει και η σκλάβα Του την έχει αποδεχτεί και πορεύεται με αυτήν, αν Εκείνος αποφασίσει να την δέσει χειροπόδαρα, να την φιμώσει, να της βάλει ένα στραπ και να της πει θα κάνεις αυτό, αυτό κι αυτό, τι λόγος της πέφτει της σκλάβας;
    Μήπως θα πρεπε να Τον ρωτήσει κιόλας;
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2016
  2. vanillaki

    vanillaki Regular Member

    Οχι και λιγότερο αφέντη!!! λιγο αδερφή μονο.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αν έχεις θέμα με τις "αδελφές" σε αυτό το φόρουμ, γιατί σού κακοφάνηκε που σού είπαν πως σταμάτησες το γυμναστήριο κάπου αλλού..?
     
  4. vanillaki

    vanillaki Regular Member

    Δεν εχω θέμα! Οποιος εχει τη μύγα μυγιαζεται!!
    Και μη συγκρίνουμε άνισα δε δεδομένα. Παντελώς άστοχος ο παραλληλισμός σου!!!
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Απαράδεκτη.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ουδεμία παρεξήγησις. Βανιλάκι γαρ...
     
  7. domandsub

    domandsub ...ζευγαράκι... εδω ημαστε για τα ερεθίσματα..

    ...ο αντρας που θέλει να δώσει κώλο...στην αφέντρα/κοπέλα/γυναίκα του..γιατι τον εξιτάρει εγκεφαλικά...δεν τον κάνει ομοφυλόφυλο...αλλο το να θέλεις να ''στο κάνει'' ενα θυληκο..η να πάει εκει το παιχνίδι σε ενα ζευγάρι αντρα/γυναίκας.....και αλλο αντρας με αντρα...τόσο απλο...αστοχότατο το ''Οχι και λιγότερο αφέντη!!! λιγο αδερφή μονο. ''
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Και όσοι έδωσαν likes (επιδοκιμασία).
     
  9. angel42

    angel42 Regular Member

    Καταλαβαίνω ότι στον "πολιτισμό" μας υπάρχει ακόμα αρκετό και βαθύ άγχος για την ομοφυλοφιλία και κυρίως για τις κωλότρυπες των αρσενικών... Αυτό που θα παρακαλούσα θα ήταν προσπαθώντας να απενοχοποιηθεί άλλη μία σημαντική ερωτογενής ζώνη να μην ασυναίσθητα καταλήγουμε να υπονοούμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι το "κακό"... Δηλαδή το επιχείρημα ότι αν κάποιου του αρέσει το στραπ δε σημαίνει ότι είναι gay είναι σα να λέμε, ότι το να είναι κάποιος gay είναι ένα πρόβλημα που ευτυχώς εμείς δεν έχουμε απλά μας αρέσει το στραπ... Δε λέω ότι γίνεται επίτηδες... Θέλει όμως προσοχή... Α.
     
  10. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Εγώ πάλι στο δικό μου σκεπτικό μικροσύμπαν αδυνατώ να καταλάβω γιατί μία υ και πόσο μάλλον σ να ακυρώσει τον Αφέντη της επειδή Εκείνος θα της Υποδείξει κι όχι ζητήσει να χρησιμοποιήσει στραπ.
    Δηλαδή όταν την πονάει, εξευτελίζει, γαμάει, ταπεινώνει, χρησιμοποιεί, είναι Αφέντης και Άντρας, ενώ αν την βάλει στα τέσσερα, της φτύσει τη γλώσσα και χώσει το κεφάλι της στον πρωκτό Του για να τον γλείψει, παύει να είναι Αφέντης και χάνει την Κυριαρχία Του;
    Δεν μπορώ να το κατανοήσω, αλήθεια.
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δε διέκρινα κάτι τέτοιο. Είναι άλλωστε σαφές ότι ο χλευαστικός όρος "αδερφή" δεν χρησιμοποιείται καθ'υπόδειξη του ομόφυλου ανδρικού σεξουαλικό προσανατολισμού αλλά για να καταδείξει ότι το να δέχεται ένας άνδρας διείσδυση σπάει τη δυναμική του καθώς εμπίπτει συνειρμικά στο στερεότυπο της μίμησης γυναικείας σεξουαλικότητας όπου θεωρείται κάτι το υποδεέστερο.
     
  12. Alv@r3z

    Alv@r3z New Member

    Ναι ειμαι απαραδεκτος και θα συνεχισω να ειμαι σεβαστη η επιθυμια του καθενος αλλα οχι και να τον λεω αντρα αυτον που γουσταρει να τον σοδομισουν
    Αφεντης ή οχι