Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. angel42

    angel42 Regular Member

    @Dark_Explorer Δε θα διαφωνήσω με τις διαστάσεις που επισημαίνεις... Είναι οστόσω πολλά τα νήματα που πέρασαν από τα μάτια μου, αυτές τις μέρες στα οποία η προσπάθεια κάποιου να ορθώσει εαυτόν πάνω από τη χλεύη για τη χρήση που επιλέγει να κάνει ή να του κάνουν στον κώλο του καταλήγει λίγο ως πολύ "το ότι Μου αρέσει το στραπ, η διείσδυση, ο ερεθισμός του προστάτη, κλπ, δε σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος"... Δε χρησιμοποιείται πάντα η λέξη "αδερφή"... Α.
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Υπάρχει μία τάση να χαρακτηρίζονται άνδρες ως ομοφυλόφιλοι με ιδιαίτερη ευκολία όταν δε συνάδουν οι συνήθειές τους με τον κοινωνικό ρόλο του ετεροφυλόφιλου άνδρα, είναι κι αυτό κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει.
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ένα ειλικρινές μπράβο στην "συγκάτοικο", που ξανάβαλε φωτιά στο νήμα - κάνοντας στον εαυτό της και την δέουσα "διαφήμιση" -. Τσακάλι, της βγάζω το καπέλο.
    Επιπλέον "φοβόμουν", ότι το νήμα θα σκάλωνε στις 92 σελίδες ( είναι κρίμα, να μην πιάσει τις 100 χαχα ).
    Τι να σας πω ωρέ "παίδες". Εγώ περισσότερο θίγομαι, όταν μ' αποκαλούν κύριο, παρά αδερφή. Δυστυχώς το πρώτο συμβαίνει πολύ πιο συχνά, απ' ότι το δεύτερο ( αφού το κύριος για μένα, έχει πια γίνει βρισιά εντός κι εκτός βουδουσουμού )
    Αφήστε που δεν μπορώ καν να το μπλοκάρω ( το κύριος ), γιατί πολλοί/ες το θεωρούν απαραίτητο συστατικό ευγενείας.
    Τεσπα, strap, πέοντας, κωλότρυπες, όπως την βρίσκει ο καθένας. Ως προς το αν οι γυναίκες είναι υποδεέστερα όντα μόνο λόγω του φύλου τους.
    Τόσο που οι όποιες παρομοιώσεις με κείνες στην ολότητα τους, ή με την σεξουαλικότητα ή οιοδήποτε άλλο επιμέρους "στοιχείο" τους, να θεωρείται ύβρις ή "κατάντια" για έναν άντρα.
    Όσοι/ες το πιστεύουν, που και που ας κουνάν το κεφαλάκι τους, έτσι, για την "αλητεία" ή το χασομέρι. Ένιγουεϊ, ο κόσμος είναι όμορφος, επειδή ποικίλλει.

    Υ.Γ.

    Όταν ο νήμας φτάσει στις 100 σελίδες, όποιος/α θα είχε την ευγένεια, ας μου έστελνε ηλεκτρονικά σήματα καπνού.
    Για να φέρω μια τούρτα με την αναπαράσταση ενός Εφέντη που τον ξεκωλώνει μια σκλάβα και κεράκια σε σχήμα strap ή αληθινού πέοντα, για να γιορτάσουμε all together.  
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2016
  4. Alv@r3z

    Alv@r3z New Member

    Ποιος εχει ορισει τον κοινωνικο ρολο του αντρα? Απ τις συνηθειες των πολλων και για χρονια βγηκαν συμπερασματα το διαφορετικο δεν το βλεπω ως απορριπτεο αλλα το παρατηρω ως αποκλινον
    Προσωπικα μπορει να το χλευαζω και να μην το αποδεχομαι αλλα ποτε δε θα το προσβαλλω δημοσια
    Οσο για το πως θα χαρακτηριστει δεν θα με απασχολησει ιδιαιτερα
     
  5. angel42

    angel42 Regular Member

    ... Kαι ως επί τω πλείστω ο χαρακτηρισμός του "ομοφυλόφιλου" όταν δίδεται έτσι όπως περιγράφεις συνεχίζει να δίδεται κουβαλώντας ένα αρνητικό/υποτιμητικό πρόσημο αλλά και ως φόβητρο ώστε να συνετιστεί ο "ασύναδος" και να "επανέλθουν" οι συνήθειες του σε αυτές που θεωρούνται ότι συνάδουν με τον κοινωνικό ρόλο του ετεροφυλόφιλου άρσενικού, του "άνδρα"... Ομολογώ ότι είναι ένα θέμα που με απασχολεί αρκετά... Α.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    μλκίες...  

    ό,τι θέλουν βάζουν στον κώλο τους & τον Πύργο του Άιφελ, τι σας vanilloκόφτει;
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Άσε σουρλουλού τους vanilla άνδρες χάμω, δίνουν στον κώλο τους και καταλαβαίνει. Μας θωρούν επαέ και μας μουτζώνουν  
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το καλύτερο στραπόνι είναι το οικογενειακόν, εις τας μεσογειακάς ιδίως κενωνίας, πρωταθλήτριαι εις την χρήσιν του είναι οι "μαμάδες" διά λόγους συγγνωστούς και καθαγιασθέντας...
    Είναι μεγάλον, αόρατον και προβάλει θρασύτατα έρκους οδόντων αρθρώνοντα λόγον ευθέως ανάλογον της εισόδου του...
    Ως εκ τούτου είναι και ευκόλως ανιχνεύσιμο από τους/τις μη εμπειρίαν μετέχοντες/ουσες ή δυναμικώς και συνειδητώς επεξεργασθείσα αυτήν παραμέρισαν/προσπέρασαν επιτυχώς...
    We are amused...

    Εδιτ:
    Φρο, Γιου και Άντ και 29 ...κατασκευαστές πλυντηρίων τούτο καταδείχνουν εισέτι ανεπιτυχώς αντιμετωπιζόμενο...
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μύρισε βαρβατίλα, δεν αντέχω.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Πάλι καλά ρε μεγάλε που δεν ήθελες να πέσεις χαμηλά. Αν ήθελες δηλαδή τι θα τους έκανες τους ''σοδομισμένους''? Σαπούνι? 

     
    edit: ass+hole (τσάκω και την ειρωνεία του πράγματος, και κώλος και τρύπα)
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2016
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest


    93 σελίδες για ένα ερώτημα;


    Ίσως επειδή κάποιοι σκέφθηκαν ότι τον κάνει λιγότερο άντρα;


    Θα μου πάρει ώρες να το διαβάσω ή μάλλον μέρες.


    Αυτό που θα ήθελα να δω, αν άλλαξε καθόλου όλα αυτά τα χρόνια η μέση θέση.




    Δεν ξέρω αν μέσα σε όλα αυτά τα post προστέθηκε το εξής. Ξέρω ότι υπήρχε ένα ανάλογο νήμα από Κυρίαρχη γυναίκα. «Η ατροφία του κόλπου», θα το αναζητήσω.




    Ένας ομοφυλόφιλος κυρίαρχος άντρας πως λειτουργεί;


    Μία γυναίκα κυρίαρχος, τι κάνει;


    Ένας κυρίαρχος άντρας ή γυναίκα δεν γεύεται με το στόμα του/της, όποια από τις οπές του υπό επιλέξει;


    Γιατί αν εξαιρέσουμε τη ομοφοβία, που έκανε το νήμα να τραβήξει τόσο πολύ, υπάρχουν και άλλα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπο-τιμητικά για έναν κ;


    Αιδοιολειξία, πεολειχία, πρωκτολειχία (στην δεύτερη σελίδα αναζήτησης της λέξης στο google, βγάζει νήμα από το φόρουμ) και άλλα πολλά που θα μπορούσα να σκεφθώ.


    Το τι ή το πώς καθορίζει την κυριαρχική θέση; Ας μην γείρουμε πάλι το ερώτημα στο αν είναι άντρας ή όχι.



     
    Last edited by a moderator: 6 Μαϊου 2017
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Οι λέξεις με κατάληξη -φοβία συχνά πυκνά χρησιμοποιούνται αβίαστα ( μάλλον τυχαίνει σε αρκετές λεξούλες αυτό ).

    1) Το να επιχειρούμε να σκιαγραφήσουμε αρνητικά ή "αρνητικά" ( στην προκειμένη έναν Αφέντη ) κάποιον, μειώνει εκείνον ( πιθανότατα μονάχα στην κασίδα μας ) άρα και τον ανταγωνισμό.
    * Όπου πόροι για τους οποίους γίνεται η "μάχη", βάλτε "κρεατάκι" ( για όσο αφορά κάποιους ανήκοντες στο ανδρικό φύλο, που θα τύχαιναν και ομότιμοι του "λερωμένου"/"σφετεριστή" ).

    2) Βρισκόμαστε εδώ, γιατί αναζητούμε απόλυτη ικανοποίηση των όποιων φαντασιώσεων μας, άρα Αφέντης που τον παίρνει, Αφέντης δεν είναι, τζιζ κακά.
    Τον Αφέντη τον θέλω διασταύρωση από διάφορες "ύψιστες" φιγούρες και που να πραγματοποιεί κάθε μου επιθυμία ή να με κάνει να επιθυμώ,
    ακόμη κι εκείνα που φαινομενικά δεν θέλω ( αλλά με τέτοιο τρόπο που να φέρνει σε προϊόν "εξαναγκασμού" ).

    * Δλδ. αστερισκός Νο 1. Η διείσδυση είναι by default Κυριαρχική πράξη ( chicε ), τα περί φύσεως καρά κλασικά παρελκόμενα τ' αφήνω στην διακριτική σας ευχέρεια.
    Ακολουθώντας τον συλλογισμό : Ο αετός έχει φτερά, η σερβιέτα έχει φτερά, άρα ο αετός είναι σερβιέτα. Εκείνος που διεισδύει στη χούφτα του, είναι Κυρίαρχος της χούφτας του.

    ** Δλδ. αστερίσκος Νο 2. Οι Κυριαρχικές γυναίκες, οι Κυριαρχικοί ομοφυλόφιλοι άνδρες, οι Κυριαρχικοί ξηροκαρπάδες, οι Κυριαρχικοί χοτντογκατζήδες, σαν φιγούρες μάλλον αντιμετωπίζονται απ' την πλειονότητα σαν μια διασταύρωση ανάμεσα σε lemming και μπετονιέρα που ετοιμάζει μαλλί της γριάς ( δηλαδή σαν κάτι το μυθικό, αν όχι τελείως ανύπαρκτο ).

    *** Δλδ. ατερίσκος Νο 3. Τ' όποιο τραβηγμένο αυτής της παρεμβάσεως μου ήταν 100 % ηθελημένο. Να είναι καλά αυτή την φορά ο @Ηλίας που νεκρανάστησε το νήμα,
    η κατοστάρα πλησιάζει και είπα να ξανασυνδράμω στην "αποστολή".

    _**_ Δλδ. Υ.Γ. των αστερίσκων, περί ορέξεως -πίτα ( βάλτε μπροστά ή πίσω της ότι θέτε. Ακόμη και δίχως λιπαντικό, στην - πίτα ντε ), αλλά μάλλον το δικαίωμα στο γούστο είναι κι αυτό τζιζ κακά. Όπως και το αν κάποιος σε πει ελέφαντα, ελέφαντας είσαι ( βουρ στο γνωστό κατάστημα με τα ηλίθια μουσικά jingle για την αγορά προβοσκίδας ).  
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2017