Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To τέλος του BDSM στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 15 Ιουλίου 2016.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Όποιος του αρέσει κάτι όσο του αρέσει και όπως του αρέσει, πάντα βρίσκει ανθρώπους να μοιραστεί αυτά που νοιώθει και να αισθανθεί ωραία που τα μοιράζεται.

    Τίποτα δεν πεθαίνει αληθινά. Απλά μεταβάλλεται το μίγμα των ανθρώπων που μπορεί να το ικανοποιήσει.

    Συνεπώς το σωστό για μένα είναι να εστιάζει κανείς σε όποια κατεύθυνση δείχνει να κερδίζει και να αγνοεί ήρεμα όλα τα άλλα, χωρίς κατακρίσεις, γκρίνιες και αστήρικτους αφορισμούς/γενικεύσεις.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Marqui σε πολλά διαφωνούμε, αλλ' αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκτιμώ ( για κείνο που μετράει η εκτίμηση ενός αγνώστου ) το θάρρος στη γνώμη σου.
    Κι εγώ θεωρώ πολλούς "άκυρους" ή "άχρηστους" κι όχι μόνο στο bdsm αλλά και στον επαγγελματικό μου χώρο που ίσως και οι συνέπειες της όποιας "μαλακο-ύπαρξης", να ακουμπούσαν κι εμένα. Τώρα, το ποιος/α είναι φαντασιόπληκτος/η ή όχι, υπάρχει μόνο ένας τρόπος, για να το μάθουμε ( για όποιον/α θα ενδιαφερόταν, να το μάθει ). Να τον/την ζήσουμε έστω για λίγο και πάλι τα συμπεράσματα μας, μπορεί να ήταν λανθασμένα. Κι εσύ τόσο καιρό μπορεί να γράφεις παραπιές/μυθοπλασίες, κι εγώ μπορώ να κάνω το ίδιο.
    Να σου πω κάτι? Εγώ σίγουρα ότι γράφω εδώ, το έχω βγάλει και το βγάζω απ' το κεφάλι μου.
    Αφού δεν γνωριζόμαστε στο παραμικρό, ότι γράφω/λέω και ότι γράφεις/λες, μπορεί κάλλιστα να είναι τόσο αληθινό, όσο και μπαλαφάρα.

    Δεν υπάρχει κανείς τρόπος να διασταυρώσουμε τίποτε. Εκτός κι αν μετρούν σαν πηγές τα κουτσομπολίκια ή τα σπασμένα τηλέφωνα ( ακόμη και ατόμων που δεν γνωρίζουν καν την μούρη μας ). Δέχομαι τον ελιτισμό σου, όσο και να μην συμφωνώ μαζί του. Αλλά σε κείνη την περίπτωση ή άνοιξε δικό σου ηλεκτρονικό "σπίτι", όπου θα μπορούν να μπαίνουν, μόνο όσοι/ες τηρούν τα δικά σου κριτήρια. Ή συνέχισε να κάνεις, αυτό που ήδη κάνεις. Κολύμπα στην ίδια "σούπα" με μένα και τόσους άλλους και σου εύχομαι τα διαμαντάκια σου να τα βρεις.
    Όπως και όσοι/ες σε γνωρίσουν αληθινά, σαν διαμαντάκι να σε δούνε. Εγώ απλά σε διαβάζω, εσένα όπως και άπειρους άλλους/ες, παίρνω τροφή για σκέψεις, κάποιες φορές πληροφορούμαι ή μαθαίνω, λέω και τις παπαριές μου. Κλείνει το pc και την όποια ζωή μου, την ξέρω μονάχα εγώ και ελάχιστοι/ες άλλοι/ες που με ξέρουν στ' αλήθεια.
    Έχω βέβαια και την τύχη να ζω σ' ένα μεγάλο αστικό κέντρο, που μου δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών, σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.

    Κλείνοντας, συνεχίζω να πιστεύω, ότι τα σεξουαλικά γούστα, οι όποιες διαστροφές, οτιδήποτε θα είχε να κάνει με το πολύ βαθύ εγώ. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση.
    Τόσο προσωπική, που να τα βάλουμε στο ζύγι ή κάτω απ' τον μεγεθυντικό φακό ( πόσο μάλλον να τα καθίσουμε στ' όποιο εδώλιο ), μάλλον είναι ανούσιο.
    Εκτός και μιλάμε για εκφράσεις τους που θα ζημίωναν αληθινά κάποιον/α/ους, τότε αλλάζει το ζήτημα.
    Αλλά πάλι δεν θα ήμασταν εμείς οι αρμόδιοι/ες, για να το κρίνουμε.  
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  3. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    @Tenebra_Silente : Αγαπητέ συνάδελφε, εάν ο συνδυασμός χρονικής πίεσης, πρεσβυωπίας και χρήσης κινητού, οδήγησαν στο να υπάρξει έστω και υπόνοια πως κάποιοι εκ των χαρακτηρισμών της αναρτήσεώς μου, του οποίους αναπαραγάγατε, απευθυνόταν ή σας αφορούσαν προσωπικά, δηλώνω ότι αυτό δεν συμβαίνει.

    Το ερειδόμενο στα αρχέγονα ένστικτα της κατίσχυσης ανθρώπου σε άνθρωπο βδσμ, το Κυριαρχικό κομμάτι, προφανώς και για να μην ισχυσει το ανέκδοτο περί των κόκκινων ονύχων των ελεφάντων, άμεσα και αδιάρρηκτα συνδεδεμένο με το σεξουαλικό, είναι αυτό που με έλκει.
    Ως εκ τούτου, αν και η ευγένειά σας εκτιμάται πλήρως, δεν είναι ούτε γνώμη ούτε θάρρος έκφρασής της ο ελιτισμός μου, ανάγκη είναι.
    Δεν μου προκαλεί πλέον καμία ηδονή η κατίσχυση επί της πλέμπας.
    Τόσο απλά.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν 'φεύγει με κρότο', πιστεύω ότι 'συνταξιοδοτείται από το bdsm με πικρία και απογοήτευση' και αυτό συμβαίνει αφενός γιατί δεν βρήκε πότε, και αν όχι ποτέ ελάχιστες φορές, το bdsm που έψαχνε και αφετέρου επειδή έπαψε η γνώμη της και η φιλοσοφία της να εντυπωσιάζει και να της δίνουν (της bdsmικής φιλοσοφίας της) την προσοχή την οποία αναζητούσε.

    Προσωπικά διακρίνω διαφορετικά είδη ανθρώπων στο bdsm, από αυτούς πάντα που πραγματικά δίνουν αξία σε αυτή την πτυχή της ζωής τους, αλλά ξεχωρίζω δύο κύρια. Αυτούς που ενδιαφέρονται να ζήσουν το bdsm, να βιώσουν ουσιαστικά αυτό που θεωρούν bdsm με κάποιον/κάποιους που συμφωνούν με την οπτική/αντίληψη τους και σε αυτούς που τους ενδιαφέρει κυρίως να φιλοσοφήσουν επί του bdsm. Στην δεύτερη ράτσα κατατάσσω τους περισσότερους από αυτούς με τα ατελείωτα σεντόνια, τους τόνους like(πρωην rep) και την φιλοσοφική δυσκαμψία, αυτούς που κυνηγούν τις γνωριμίες, την συμπάθεια με το κιλό, αυτούς που θέλουν να κάνουν κλίκες για να γίνουν αρχηγοί σε αυτές και αυτούς που κάνουν σέσσιον, όχι για να περάσουν καλά, αλλά κατα κύριο λόγο για να εντυπωσιάσουν.

    Για το πρώτο είδος θεωρώ ότι το bdsm ειδικά από την στιγμή που θα βρεθεί ο κατάλληλος απέναντι είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία με ουσία νόημα και διάρκεια. Για το δεύτερο είδος ένα μάταιο και εν τέλει κουραστικό κυνήγι.

    Για κανένα, σύμφωνα με την οπτική μου το ξαναλέω, από τα δύο κύρια είδη δεν θα τελειώσει ποτέ το bdsm.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ειλικρινά φίλτατε συνάδελφε @Marqui, δεν πήρα κανένα απ' τα γραφόμενα σας ως προσωπική επίθεση.
    Αν χρησιμοποίησα εμάς τους δυο σαν "πρωταγωνιστές" του μονο-διαλόγου μου, ήταν για να μην θιγεί κάποιος/α, που με τον μονο-διάλογο μας δεν θα είχε σχέση.
    Η κατίσχυση επί κάποιου άϋλου συνόλου μάλλον δεν έχει καμία αξία και χαίρομαι, που είστε της ιδίας απόψεως με μένα.
    Η ανάγκη σας - καθώς και δικαίωμα σας - για έναν συγκεκριμένο τρόπο εκφράσεως, σκέψεως καθώς κι ευρύτερης λειτουργίας, είναι αυτό, δικαίωμα σας, σεβαστό και αναφαίρετο.
    Εύχομαι τα λόγια μου να μην σας ενόχλησαν στο παραμικρό, δεν εμπεριείχαν άσχημη πρόθεση. Αλλά κάτι μου λέει, ότι το γνωρίζατε ήδη.

    Καλή συνέχεια στην "πλοήγηση" σας, από καρδιάς.  
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  6. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    To BDSM εγινε Mainstream. Κι οπως ξερουμε αυτο ειναι το χειροτερο πραγμα στη συγχρονη εποχη.

    Καθε κοινοτητα, ειτε αυτη ειναι bdsmers ειτε ποδοσφαιροφιλοι ειτε οπαδοι του cheese hunting που παιζουν στη Γηραια Αλβιωνα, οταν ειναι ανοιχτη στον κοσμο ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα προσκαλεσει και ατομα που δεν σεβονται τους κανονες της, ειναι ηλιθιοι, ασχετοι, τουριστες κ.ο.κ. Η κοινοτητα πρεπει να εχει αντισωματα ωστε να τους αποβαλλει οταν δημιουργουν προβληματα, οπως λεμε οτι οι υγιεις φιλαθλοι πρεπει να αποβαλλουν τους καφρους. Για αυτο ειναι υπευθυνη η "παλια φρουρα" χωρις ομως να διαπομπευει οποιον τυγχανει να εχει αντιθετη αποψη πανω σε καποιο θεμα.

    Λεει η συντακτρια του κειμενου οτι ασχετα ατομα πανε στις συναντησεις. Γιατι δεν εκανε ενα φιλτραρισμα νωριτερα; Απο οσο γνωριζω εχει μια δικη της διαδικτυακη κοινοτητα στην οποια η προσβαση ειναι ελευθερη. Γιατι δεν εστειλε "προσκλησεις" σε οποιον θεωρουσε αξιο να παραστει σε μια συναντηση; Κρινοντας απο τα γραπτα ενος ανθρωπου καταλαβαινεις σε μεγαλο βαθμο τον χαρακτηρα του.

    Επισης διαφωνω και με την αποψη οτι μορφωση=παιδεια. Ενας ανθρωπος μπορει να εχει παιδεια ακομα και αν δεν εχει τελειωσει το λυκειο και μπορει να ειναι πιθηκας κι ας εχει παρει PhD στο Berkeley.

    Τελος, το BDSM ειναι man-made. Ανθρωποι εφτιαξαν τους κανονες, δεν ειναι νομος της φυσης ωστε να μη μπορεις να παραλλαξεις την εκφραση ενος κανονα. Και ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος οποτε μπορει να βλεπει καποια πραγματα διαφορετικα. Αν καποιος εχει δημιουργησει το ευαγγελιο του BDSM και πορευεται με αυτο, be my guest. Μπορει να το ζει σε μια κλειστη κοινοτητα πιστων που υπακουν το ευαγγελιο αυτο πιστα. Οταν ανοιγει την κοινοτητα στο ποιμνιο, θα πρεπει να ειναι ετοιμος για την αλληλεπιδραση με την πλεμπα
     
  7. LatexCDVickie

    LatexCDVickie New Member

    Δεν θα συμφωνησω ουτε θα διαφωνησω καθως ειμαι νεα στον χωρο.Αλλα πιστευω πως υπαρχουν ατομα νεαρης ηλυκιας που θα ηθελαν να ασχοληθουν με το BDSM Με αυτο το αρθρο πιστευω πως ισως τους κοβεται τον ενθουσιασμο.Σαν μικροτερη πιστευω πως το BDSM οχι μονο δεν θα παιθανει αλλα θα γινει και ποιο αποδεκτο
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Οι νεότεροι/ες την ηλικία έχετε μια τύχη, που πολλοί/ες από μας δεν είχαμε, δηλαδή ευκολότερη πρόσβαση στην πληροφορία.
    Από κει και πέρα είναι στο χέρι σας, τον ενθουσιασμό σας να μην τον χάσετε.
    Και τα δεδομένα/γνώσεις που ίσως βρείτε, να τα επεξεργαστείτε με τον καλύτερο για σας τρόπο.
    Και την όποια πορεία σας να κάνετε.
    Να συναντήσετε στον δρόμο σας και κάποιον/α, που θα είχε την διάθεση, να σας βοηθήσει στις όποιες αναζητήσεις σας, είναι και θέμα τύχης.
    Αν και που θα σας βγάλει το "περπάτημα", είναι κάτι που θα μάθετε κάποτε μονάχα εσείς, ο/η καθένας/καθεμία σας ξεχωριστά.
    Όπως καλώς ή κακώς συνέβη και σε πολλούς/ες από μας τους/τις γηραιότερους/ες ( ηλικιακά εννοώ ).

    Τώρα, αν το bdsm ζει/πεθαίνει/θα νεκραναστηθεί, αυτό αφήνω να τ' απαντήσουν, όσοι/ες θα τ' αντιλαμβάνονταν σαν κάτι που θ' αφορούσε στενά/απτά μια υπαρκτή ομάδα ανθρώπων.
    Εγώ το μόνο που θα μπορούσα να κρίνω, αν ζει ή αν πεθαίνει, είμαι εγώ και όσα μονάχα εμένα θ' αφορούσαν - ξανά στενά -. Όσα θα περνούσαν μονάχα απ' τα δικά μου χέρια.
    Για όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσα να έχω απόψεις - ή τουλάχιστον για όσα θα μ' ενδιέφεραν -, αλλά μέχρι εκεί.
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  9. kelly.maid

    kelly.maid owned

    Πολλοί λίγοι και εκλεκτοί έχουν μείνει...ίσως να είναι και καλύτερα έτσι.
     
  10. Soraya

    Soraya Guest

    δεν είναι λίγοι. απλός είναι πολύ πιο επιλεκτικοί. και αυτό τους καθιστά δυσκολότερα προσβάσιμους.
    (κατά την δική μου ταπεινή άποψη πάντα)
     
  11. kelly.maid

    kelly.maid owned

    Ναι ! Συμφωνω
     
  12. Soraya

    Soraya Guest

    και να πω την αλήθεια μου δεν τους αδικώ...