Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To τέλος του BDSM στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 15 Ιουλίου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ευτυχώς που δεν πήρα την μετριοφροσύνη σου.
    Και πάλι καλά που είναι ώρες ώρες, αλλιώς θα χαλούσε τελείως η θεϊκή μου σκέψη.
    Το σημαντικό είναι ότι πρόλαβα την νόσο στην αρχή της και παίρνω ήδη μέτρα.

    Υ.Γ.

    Υπαινισσόμουν κάτι για την δική μου μετριοφροσύνη? Ρίξε άκυρο χαχα...  
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πολλές συναισθηματικές προσεγγίσεις βλέπω...
    Πολλά τα ντροπαλά παιδιά...
    Πολλά και αυτά που δεν μπορούν να εκφραστούν, μάλλον...
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αληθινός διάλογος που έχει τύχει να κάνω τα τελευταία δυο χρόνια ( με κάποιες παραλλαγές ) με διάφορους "συναδέλφους" του επαγγελματικού μου χώρου.
    Τα εισαγωγικά τα έβαλα, γιατί ο ορισμός έχει ξεφτιλιστεί τόσο ( μάλλον όχι μόνο στον κλάδο μου ), που έχει γίνει απλή προσφώνηση.

    Για όσο γίνεται μεγαλύτερη οικονομία στο σεντόνι.

    ΣΚ: σκοτάδιας, Σ: συνάδελφος.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Σ: Ξέρετε συνάδελφε, παλιά τα πράγματα στον κλάδο μας ήταν απείρως καλύτερα.

    ΣΚ: Γιατί το λέτε αυτό ? ( μ' έκπληκτο - και καλά βλέμμα - )

    Σ: Είχαμε στ' αλήθεια ένα συλλογικό όργανο. Υπήρχε δεοντολογία και μεράκι. Υπήρχε σεβασμός για τους αρχαιότερους.

    ΣΚ: Και τώρα? Σας ρωτάω επειδή σίγουρα έχετε περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι από μένα ( αφού μυρίστηκα "ποιητή", του πέταξα το πιθανότατα αγαπημένο του δόλωμα, προσοχή )

    Σ: Ξέρετε, παλιά ο μέσος συνάδελφος κυκλοφορούσε καθημερινά με τ' αντίστοιχο των 1000 ευρώ στην τσέπη κι αυτό δίχως πολλές σκοτούρες.
    Είχε τουλάχιστον 20 καινούριες δουλειές το μήνα.

    ΣΚ: ( εντάξει, μάλλον τα παράλεγε ).

    Σ: τώρα, οι εξετάσεις για να πάρεις την άδεια, είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Έχει γεμίσει ο τόπος συναδέλφους, των οποίων οι περισσότεροι ή δεν είναι μάχιμοι ή είναι - εξαιρουμένων των παρόντων -...

    ΣΚ : Εννοείται εξαιρουμένων των παρόντων ( χαμογελώντας ξεκάθαρα ).

    Σ: ...Έλεγα, είναι - να το πω κομψά -, ψιλό ανίδεοι.

    ΣΚ : Και που να μην το λέγατε κομψά συνάδελφε. Το λοιπόν, το συλλογικό μας όργανο είναι πια για τα μπάζα κατ' εσάς. Έχετε κάτι να προτείνετε για ν' αλλάξει?

    Σ: Δεν είναι δική μου υπόθεση. Ας ασχοληθούν οι νεότεροι σαν κι εσάς.

    ΣΚ : ( Η προηγούμενη ήταν έμμεση σπόντα και μόστρα "γαλονιών". Για μια φορά κάνω πως δεν κατάλαβα, αν μη τι άλλο λόγω ευγενείας και σεβασμού στην ηλικία του συνομιλητή μου ).

    ΣΚ : Εγώ φίλτατε συνάδελφε - αν μου επιτρέπετε το φίλτατε -, εγώ και άπειροι άλλοι συνάδελφοι μας, την εποχή των 1000 ευρώ την ημέρα, δεν την είδαμε καν και ας εργαζόμαστε σαν τους σκύλους ( για το επάγγελμα μας ).
    Αλλά ξέρετε, κι αυτά που βγάζουμε μάλλον μας αρκούν.

    Σ : Εγώ όμως έχω κάνει ανοίγματα κι έχω συνηθίσει σ' ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

    ΣΚ : Bingo ( Κάποιες φορές στο μυαλό μου, κάποιες άλλες εκπεφρασμένο σαν καλός "κάφρος" που είμαι ).

    ΣΚ : Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν είχατε τις 20 καινούριες δουλειές το μήνα. Πόσες από κείνες τουλάχιστον ξεκινούσατε ή ολοκληρώνατε?

    Σ : Το πολύ τις 5.

    ΣΚ : Και οι άλλες 15?

    Σ : Μετατίθεντο χρονικά.

    ΣΚ : Παρέμεναν δικές σας όμως, έτσι δεν είναι?

    Σ : Έτσι είναι.

    ΣΚ : Να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο, απ' όταν ξεκινήσατε, πόσες αλλαγές έχουν γίνει στα εργασιακά σας εργαλεία?

    Σ : Συζητούμε τ' αυτονόητα αγαπητέ, άπειρες.

    ΣΚ : Όταν δίνατε εσείς εξετάσεις για την άδεια σας, δεν ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε και για σας? Τουλάχιστον κάποιοι άλλοι βετεράνοι συνάδελφοι, ελάχιστοι ομολογώ, αυτό μου είχαν πει.

    Σ : - σιωπή -

    ΣΚ : Σας ευχαριστώ για την συζήτηση και για την εξαίρεση αν και δεν με γνωρίζετε. Εγώ τολμώ να παραδεχθώ, ότι ανήκω στους ανίδεους. Καλή συνέχεια να έχετε  

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Βρίσκετε σ' αυτό τ' απόσπασμα "διαλόγου" κάποια ομοιότητα με τα θέματα BDSM/"χώρος", μέλη του "χώρου" και γενικότερη τους διαδρομή? Όποιος/α βρει έστω και μια, δεν κερδίζει τίποτε...λυπάμαι... 

    Υ.Γ.

    Για τους νεότερους την ηλικία ( κι όχι μόνο )...Πριν αποθαρρυνθείτε από κάποιες συμπεριφορές, θυμηθείτε ότι το γέρικο λιοντάρι, "φεύγει" μόνο με δαγκωνιές, ποτέ εθελούσια.
    Σεβασμός αλλά και "δόντια" εκεί που θεωρείτε ότι χρειάζεται.
    Σας το επαναλαμβάνει κάποιος που και σοφός δεν είναι ( τουναντίον ) και που γέρικο λιοντάρι είναι ( σαν ηλικία, όχι σαν εμπειρία στο "χώρο". Κάποια "γαλόνια" όχι μόνο τα έχω γραμμένα, δεν τα "βλέπω" καν, σε κανέναν/καμία...)

    Ζούγκλα ή στίβος? Εξαρτάται κι από μας, αν όχι μόνο από μας...Επιλογές που λένε... 
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor


    Σου ζητώ συγνώμη, γιατί αυτή σου η απάντηση μου είχε διαφύγει. Το πως και το γιατί της όποιας αποχώρησης της συγγραφέως του εισαγωγικού post αυτού του νήματος, το "έπιασα" πριν, κάνοντας υποθέσεις.
    Ποια ήταν και είναι σαν άτομο, καθώς και τις αληθινές τις προθέσεις πίσω απ' αυτό το πόνημα της, δεν τα γνωρίζω στο παραμικρό και ειλικρινά - με κάθε συμπάθιο - δεν μ' ενδιαφέρει καν να τα μάθω.
    Ας είναι καλά σ' ότι κάνει στην ζωή της όπως όλοι μας. Στις όποιες "αντιπαραθέσεις" ή "στρατόπεδα" και για ζητήματα που δεν μ' ακουμπούν στο ελάχιστο, δεν συμμετάσχω. Ως προς τα είδη των βουδουσουμανθρώπων, ούτε αυτό το γνωρίζω, μπορεί να υπάρχουν και οι κατηγορίες που αναφέρεις. Αν υπάρχουν, εγώ τ' αντιλαμβάνομαι σαν αντανάκλαση του "μεγαλύτερου" στο "μικρότερο" και όχι σαν συγκεκριμένες υποκατηγορίες. Δεν θα υπερασπιστώ τους "σεντονάκηδες" - αν κι ένας από δαύτους -, δεν γνωρίζω ούτε τις δικές τους προθέσεις. Γνωρίζω τις δικές μου, αλλά δεν βλέπω κανένα νόημα, να προσπαθήσω καν να πείσω τον οποιονδήποτε - και όχι μόνο εσένα - για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζομαι ή για τα κίνητρα μου. Μόνο εδώ να σημειώσω, ότι αν κάποιος πάει στην ενότητα που αφορούσε τα "τεχνικά θέματα" του forum ( αν υπάρχει ακόμη και αν δεν έχει αλλάξει ονομασία ), ήμουν ο μοναδικός που όχι μόνο είχε προτείνει, να καταργηθούν τα like ( ή rep όπως ονομάζονταν παλαιότερα. Το διάβασα σε κάποιο νήμα, εγώ νιούφης είμαι εδώ. Δυο χρόνια δεν μου φαίνονται αρκετά για να με θεωρήσω "παλιά καραβάνα" του forum ), αλλά και να εξαφανιστούν όλα τα υπάρχοντα. Έτσι ώστε να μην νιώθει κανείς "υποδεέστερος". Από κει και πέρα, ισχύει ότι θα ίσχυε και στον έξω κόσμο. Κάποιος/α μας αρέσει? Τον διαβάζουμε, αλληλεπιδρούμε μαζί του.
    Κάποιος δεν μας αρέσει? Δεν τον διαβάζουμε καν, αποφεύγουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του ( ή κάποια/της ). Υπάρχει η επιλογή και κανείς δεν μας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο, ούτε για να τον/την "χειροκροτήσουμε", ούτε για να τον/την διαβάσουμε, ούτε για να μιλήσουμε μαζί του/της, ούτε για να βουδουσουμιάσουμε, ούτε τίποτε. Αν ταιριάζει σε κάποιους/ες άλλους/ες ή αν κάποιοι/ες άλλοι/ες τον/την συμπαθούν/γουστάρουν/ότι άλλο...De gustibus...
    Όλοι οι γείτονες έχουμε την κατσίκα μας. Ας κοιτάξουμε εκείνη και όχι ν' ασχολούμαστε με το γάλα ή το κρέας εκείνης των άλλων. Για μένα τουλάχιστον δεν έχει κανένα νόημα.

    Τώρα αντιπαρέρχομαι τον διαχωρισμό σε είδη για χάρη της συζητήσεως ( και από αληθινό σεβασμό στη γνώμη σου. Αυτός ήταν κι ο λόγος του like που σου έκανα. Αν και σε μεγάλο μέρος διαφωνώ, μου άρεσε ο δηκτικός αλλά όχι πέρα απ' τα όρια τρόπος σου ) και σ' αυτό το σημείο με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο μαζί σου - πάντα για κείνο που μετράει -. Να έχεις ένα καλό απόγευμα... 
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  5. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Καταλαβαινω την πικρία που ενδεχομένως νιώθει η Dora. Μπορώ να την κατανοήσω. Αλλά δε νομίζω ότι νομιμοποιείται να βγάζει τέτοια ατοπα συμπεράσματα φουλ στις γενικεύσεις και στο τσουβάλιασμα κρίνοντας απο τα γραφόμενα σε κάποιο φόρουμ ή βάσει των όσων ακούει απο αυτούς που συναναστρέφεται.
    Το bdsm δεν ειναι καποιο φόρουμ. Και όπως ειπαν κι άλλοι παραπάνω, υπήρχε πολύ πριν τα φορουμ και θα υπάρχει πολυ μετα απο αυτα. Γιατι το bdsm ειναι έκφραση της σεξουαλικότητας και για κάποιους, λίγους, τρόπος ζωής. Το bdsm ειναι μεσα στον καθενα μας (όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας μας) και απαξ και μπει το "μικρόβιο" αυτο δεν "πεθαίνει" τόσο εύκολα. Θέλει πολλά κιλά "βανιλλοαντιβιωσης" για να εξοντωθει και παλι αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα.
    Οπότε μην ανησυχείτε φίλες και φίλοι, μην απογοητεύεστε, όχι ακόμη, δεν ήρθε το τέλος. Ξεπακεταρετε τις βαλίτσες με τα μαστίγια και βουδουσουμιαστε ανέμελα.  
     
  6. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Δε μπόρεσα να κρατηθω...
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ωραία και καλά όλα αυτά, και για το λαικ σε ευχαριστώ πολύ.

    Δυο ενστάσεις.

    1) Σε αυτά που έκανες quote περιέχεται μία και μοναδική φορά η λέξη 'περισσότερους'. Φοβάμαι ότι την προσπέρασες και όμως έχει σημασία να διαβαστεί από κάποιον που ασχολείται με την γνώμη μου.

    2) Που είναι το υστερόγραφο?
    Πάντα βάζεις υστερόγραφο.
    Σε μένα γιατί όχι?
    Είμαι εγώ η εξαίρεση?
    Έτσι θα ξεκινήσει η γνωριμία μας?
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Επειδή μάλλον την λέξη "περισσότερους" την προσπέρασα, σου ζητώ για δεύτερη φορά συγνώμη ( και δεν το έχω εύκολο ). Έχεις δίκιο, μπορεί να παρεξηγηθεί ο συλλογισμός σου με την αφαίρεση της.

    Υ.Γ.

    Να μην σ' αφήσω και παραπονεμένο, γιατί δεν έβαλα Υ.Γ. ( μου βγήκε τ' όνομα και σ' αυτό, γαμώτο, παρά έγινα προβλέψιμος χαχα ). Είσαι ένας από κείνους, που έχω διαβάσει σε "αρχαία" νήματα.
    Και αν δεν κατάλαβα τελείως λάθος ( όσο μου το επιτρέπουν κάποιες αράδες σε μια οθόνη ), ένας από κείνους που δεν τον "χαλούσαν" τα rep, αλλά δεν είναι ότι πολυσκοτιζόσουν κιόλας.
    Ειλικρινά χαίρομαι που ξανάρχισες να γράφεις ( αν και αν δεν απατώμαι ξανά, δεν ήσουν ποτέ μαϊντανός σαν τα μούτρα μου ).
    Αν επέστρεφαν και κάποιοι/ες άλλοι/ες ( δίχως να θέλω να θίξω τ' άλλα νιούφια σαν και μένα ), θα γούσταρα ακόμη περισσότερο. Να μην γράψω ονόματα, θα ήταν άκομψο.
    Έχω κάνει "χάζι" πολλές παλιές συζητήσεις εδώ πέρα. Ήταν ακόμη φρέσκο το μέρος και όπως είναι λογικό, υπήρχε μεγαλύτερος ενθουσιασμός και όρεξη για "ανταλλαγή" ( και τα πλην της περιστάσεως, λογικό κι αυτό ).
    Σε κάποια παλιά νήματα έχει απομείνει μέρος εκείνης της "μυρωδιάς". Πρέπει να ήταν όμορφη, αλλά και τώρα, τόσο άσχημα δεν είναι στο τέλος.
    Χάρηκα για την αρχή της "live γνωριμίας" μας. Κι όχι επειδή έτσι συνηθίζεται να λέμε μεταξύ λιγότερο αγνώστων... 
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  9. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Χαχαχ με πρόλαβες.......
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Σε ευχαριστώ πολύ @Tenebra_Silente για τα καλά σου λόγια αν και η αλήθεια είναι ότι διαβάζω τον εαυτό μου χρόνια πριν και με πάρα πολλά διαφωνώ.
    Μάλλον μου έλειπαν εμπειρίες.
    Πάντως μία φορά την όρεξη να επιστρέψω στον παλιό μου νικ μου την άνοιξες.
     
  11. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Το bdsm είναι ιδέα.. ....και η ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ......ΤΕΛΟΣ
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor