Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια πρωτη διαδικτυακη προσεγγιση σας ξενερωνει τρελα ;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Afsana, στις 17 Ιουλίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Γιά να μπώ λοιπόν τώρα στο δικό σου.      
    Καθαρή περιέργεια      
    Λέμε τώρα.
     
  2. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    εκνευρίζομαι αφάνταστα με τον πληθυντικό . ο δήθεν σεβασμός μέσα απο τον πληθυντικό ευγενείας ειναι κατι που με απωθεί σε μια πρώτη επικοινωνία . χαίρομαι τους ανθρώπους που μου στέλνουν μήνυμα με σκοπό να μιλήσουν και να γνωριστούν , να ανταλλάξουν ιδέες και δίνουν ειλικρίνεια μέσα απο τις απαντήσεις και τις ερωτήσεις που εκφράζονται .
    δυστυχώς η επικοινωνία και η συζήτηση στον σύγχρονο κόσμο μας που τρέχει με τρελές ταχύτητες έχει χαθεί . γιαυτο όμως φταίμε και εμείς που γίναμε καχύποπτοι και διστακτικοί .
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γιατί σε απωθεί, είναι ένας τρόπος επικοινωνίας.
     
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εγώ πάλι αν θέλω να δω αναρτήσεις προτιμώ να ανατρέξω στην αναζήτηση. No cat no damage.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ισχύει!  
     
  6. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    σκόπός της επικοινωνίας ειναι η αμεσότητα . (εννοείτε οτι ειναι προσωπική μου άποψη βεβαίως ) ο πληθυντικός ευγενείας ειναι ένας τρόπος για να κρατάς σε απόσταση το άτομο με το οποίο προσπαθείς να να έρθεις πιο κοντά και να το γνωρίσεις . οπότε έρχεται σε αντίθεση με τον σκοπό . γιαυτο και το απορρίπτω, για κανέναν άλλο λόγο . απο εκει και πέρα σε μια D/s σχέση σαφώς και είναι κομμάτι που το επιθυμώ και το επιζητώ . αν σε κάποιον άνθρωπο βγαίνει αυθόρμητα να μιλήσει στο πληθυντικό θα του ζητήσω ευγενικά να μου μιλήσει στον ενικό . αν δεν μπορεί και δεν θέλει να το κάνει θα το σεβαστώ αλλα θα τοποθετηθώ και εγώ σε πληθυντικό βαθμό .  
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    καλησπερα @Dom M ηθελα να σε ρωτησω γιατι δηθεν ευγενεια .. φυσικα ο πληθυντικος διχνει ευγενεια τουλαχιστον για εμενα ...
    θα σου πω δυο παραδειγμα

    α] τον Χειμωνα ειδα ονλινε μια Κ με τον οποιο γνωριζομαστε απο πολυ παλια ειχαμε κανει και διακοπες μαζι ειμασταν φιλοι οταν την μιλησα την μιλησα στον πλυθηντθικο οσο φιλοι και αν ειμαστε σεβομαι αυτο που ειναι
    β] ακομη και τωρα αν παω να μιλησω με καποιον /α Κ γιοα πρωτη φορα παλι θα μιλησω στον πληθυντικο

    δεν ειναι δηθεν ειναι γιατι κανονικα ετσι πρεπει .. . ειναι ευγενεια ο σεβασμος για το ατομο κερδιζετε μετα
    αλλα ο σεβασμος για τον χωρο ειναι αλλο πραγμα αν σεβεσαι τον χωρο πρεπει να σεβεσαι και τους κανονες του[ ασχετα αν τους εχουμε ισοπεδοσει]
    και στου κανονες ειναι να μιλας στον πληθυντικο
     
  8. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    ο πληθυντικός για εμένα είναι απόδειξη του έμπρακτου σεβασμού . σαφώς και δεν θα μιλήσω αγενέστατα σε κάποιον/α που θα γνωρίσω. ακόμα και αν δεν τρέφει τον σεβασμό μου. άλλα δεν θα το σαβανιάσω με τον υποτυπώδη πληθυντικό ευγενείας . προσωπική προσέγγιση πάντα . και μιας και η ερώτηση τείνει να ασχολείται με την αρχική προσέγγιση έθεσα την δική μου οπτική ως το θέμα της γνωριμίας . (αρχικής πάντα ) συμφωνώ απόλυτα οτι ο σεβασμός και ο πληθυντικός κερδίζετε . δεν επιβάλετε. και μέσα σε αυτο πάντα καταλύω με πολύ ευγενικό τρόπο την προσέγγιση αυτή . θέλω να γνωρίσω τον-την υποτακτικο/ή μου και να του δώσω την δυνατότητα να με γνωρίσει . και για εμένα ο πληθυντικός ειναι ο τρόπος για να κρατάω απόσταση γιαυτο δεν τον επιθυμώ .
     
  9. "Είσαι σκλάβα;" / "Είσαι αφέντρα;"
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    μας μπερδευεις  
     
  11. Εγω ξεκάθαρη είμαι, αλλά οι προσδοκίες διαφέρουν!
     
  12. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Όλα είναι θέμα τρόπου και συμπεριφοράς, νομίζω. Όσο άκομψο είναι να στείλει κάποιος ένα "ωμό" και ξενέρωτο ή ακόμη και αηδιαστικό μήνυμα, άλλο τόσο δεν τιμά τον αποδέκτη να μην απαντήσει σε ένα απλό-τυπικό μήνυμα.

    Ένα μήνυμα-χαιρετισμός μπορεί να έχει πολλαπλούς στόχους. Όμως και το ότι η άλλη πλευρά απαντά ευγενικά δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Άλλο απαντάω ευγενικά κάπου και άλλο "ψάχνομαι" ή "δεν ψάχνομαι".

    Αυτό, που τελικά μένει και μετράει κατ'εμέ, είναι η σωστή και ξεκάθαρη συμπεριφορά. Όλα είναι σεβαστά, αρκεί να γίνονται με όμορφο τρόπο και να μη θίγουν ή προσβάλλουν καμία πλευρά.

    Προσωπικά κάθε τι "φθηνό", γρήγορο και χωρίς τακτ με ξενερώνει. Όπως και κάθε τι "βαρύ" και "ακριβοθώρητο" .