Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί είστε τόσο snob.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος giorgosfp07, στις 23 Ιουλίου 2016.

  1. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    Όπως θα έχουν προσέξει πολλοί οι οποίοι πηγαίνουν να πιάσουν κουβέντα με μία γυναίκα εδώ μέσα, ανεξαρτήτου σεξουαλικής προτιμήσεως, το 80% σε αγνοεί ενώ είσαι κύριος και ευγενικός με τον τρόπο που μιλάς, και το άλλο 10% μόλις μαθαίνει την ηλικία σου (21 στην δική μου περίπτωση) αρχίζουν και σου λένε δεν κάνεις εσύ για αυτό τα πράγματα, είσαι μικρός για να ασχολείσαι και δεν μπορείς να τα βάλεις με μία 30+. Και ρωτώ, τι τρέχει με εσάς και πως θέλετε επιτέλους να σας μιλούν έτσι ώστε να συζητάμε σαν άνθρωποι?
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χαλαρωσε μικρε τα περνεις ολα πολυ σοβαρα και δεν υπαρχει λογος.
     
  3. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    δε χαλαρώνω γέρο γιατί έχω μάθει να είμαι σοβαρός στι ζωή μου και να τα παίρνω στα σοβαρά
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    και το αποδεικνυεις περιτρανα με την απαντηση σου
     
  5. yannouli

    yannouli busy mind

  6. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    καλά έλα εσύ μαζί μου και βλέπουμε αμα θα περπατάς μετά...
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το λοιπόν, όχι για να κάνω τον συνήγορο του @BaD_HabitS , που δεν τον έχει ανάγκη, αλλά μάλλον το μικρέ στο έγραψε στοργικά.
    Αν κι έχω ακριβώς τα διπλάσια σου χρόνια, δεν θα σου μοστράρω ούτ' εγώ "γαλόνια". Αλλά θα σου μιλήσω, όπως θα μιλούσα σ' ένα συνομήλικο μου.
    Όπως έχω ήδη κάνει στο παρελθόν, όταν έβλεπα νήματα ή παρεμβάσεις του είδους. Γιατί κι αν θέλεις με πιστεύεις, δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, που εκφράζει "παράπονα" του είδους.
    Το έχουν κάνει ήδη πολλοί άλλοι πριν από σένα ( όπως και πολλές, ίσως μ' άλλο τρόπο αλλά η ουσία ήταν η ίδια ) και μάλιστα με πολύ περισσότερα χρόνια από σένα στις πλάτες.
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά αρκετοί/ες έχουν την εσφαλμένη εντύπωση, ότι εδώ μέσα είναι όλοι/ες εξίσου κρεμασμένοι/ες στα μανταλάκια. Ή ότι έχουν μπει σε κάποια βιτρίνα.
    Και ότι μόνο επειδή αποφάσισαν, να εγγραφούν σ' έναν ιστότοπο συζητήσεως σεξουαλικών θεμάτων ( όχι ένα χώρο γνωριμιών ), σώνει και καλά θα ήθελαν να πηδηχθούν/βουδουσουμιάσουν/ανταλλάξουν δια ζώσης
    "εμπειρίες" με τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε άλλο/η. Μάντεψε ( ή μάλλον μαντέψτε, γιατί δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, μην παρεξηγηθώ κιόλας ), όσο κι αν φαντάζει κουλό ή ψεύτικο, κάποιοι/ες βρίσκονται εδώ
    κυρίως για να πληροφορηθούν/μάθουν/συζητήσουν και τελευταίο για να πηδηχθούν/βουδουσουμιάσουν. Κάποιοι/ες άλλοι/ες αυτό το τελευταίο - αυτό κι αν φαίνεται παράδοξο ή αδύνατο σε κάποιους/ες άλλους/ες -
    τ' αποκλείουν κι εντελώς. Αφού ίσως και να ήταν ήδη καλυμμένοι/ες και να μην έψαχναν ειλικρινά κανέναν/καμία ούτε για μια ξεπέτα ή session.
    Μετά, σκέψου ότι ίσως και να είσαι ένας απ' τους τουλάχιστον άλλους 500 άντρες ( μετρώντας κι εκείνους με τα διπλά/τριπλά προφίλ, αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερο το νούμερο ), που στέλνουν περισσότερα ή λιγότερα μηνύματα,
    σε όποιο γυναικείο προφίλ πέφτει το μάτι τους ( αν είσαι, το πως προσεγγίζεις, το ξέρεις μονάχα εσύ και σίγουρα όχι εγώ ). Τουτέστιν, η προσφορά από ανδρικό κρέας εδώ μέσα, ίσως και να υπερκαλύπτει την όποια γυναικεία ζήτηση.
    Άρα, είναι λογικό, κάποια έχοντας ένα τεράστιο μπαξέ, απ' τον οποίο να ξεριζώσει ραπανάκια ή ντομάτες, να έχει τα κριτήρια της. Δεν νομίζω ότι στον "έξω κόσμο" συμβαίνει κάτι το διαφορετικό.
    Και μην νομίζεις, ότι είναι όλες τόσο κολλημένες με το βουδουσουμού ή ότι δεν θα είχαν άλλη διέξοδο, απ' το να ψαρέψουν σε μια οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Καλή ώρα, όπως έχεις πέοντα εσύ, άλλο τόσο έχουν και άπειροι άλλοι τόσο εδώ μέσα, όσο κι έξω από εδώ. Κάτι που ισχύει και για τις "συγκατοίκους" μας εδώ, όσο έχει γουνί η οποιαδήποτε από κείνες.
    Άλλο τόσο έχουν γουνί άπειρες άλλες τόσο εδώ μέσα όσο κι έξω από δω.
    Κλείνοντας, είσαι 21 χρονών, αν σε προσέγγιζε μια 9χρονη ή μια 10χρονη τι θα έκανες? Θα ενέδιδες στο κόρτε της? Πάντως εδώ μέσα κορίτσια 18/19/20/21 χρονών δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.
    Και δεν γουστάρουν όλες μπαρμπάδια αλλά συνομήλικους τους. Όπως και όλο και κάποια αρκετά μεγαλύτερη σου θα υπάρχει, που θα γούσταρε άτομα της ηλικίας σου.
    Ως προς την ωριμότητα και την ηλικία σίγουρα δεν συμβαδίζουν πάντα σ' απόλυτο βαθμό, αλλά μην πηγαίνουμε και στ' άλλο άκρο αποσυνδέοντας τελείως την μια απ' την άλλη.
    Εύχομαι να μην με παρεξηγήσεις, αλλά και να το κάνεις, με κάθε σεβασμό....
    Τεσπα, σου μίλησα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα μίλαγα σ' ένα άτομο κοντινό στην ηλικία μου, ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο σοβαρά.
    Πάντως και για μένα δίνεις πολύ βάρος σε κάτι που ίσως και τόση αξία να μην την είχε. Αλλά...δικιά σου η "κολοκυθόπιτα", δική σου και η όρεξη.

    Υ.Γ.

    Θα σου πρότεινα, να μην αντιδράς στα τρολαρίσματα, πόσο μάλλον άγαρμπα. Γιατί έτσι κάνεις το παιχνίδι του/της όποιου/ας τρολ.
    Γνώμη σου άφησα, όχι συμβουλή...Να είσαι καλά  
     
    Last edited: 24 Ιουλίου 2016
  8. Συγνώμη μου φάνηκε πολύ αστείο δεν μπορούσα να μην το βάλω.
    Ξεκολλα δεν είναι προσωπικό! Δεν χρειάζεται επίθεση. Πάρτο χιουμοριστικα! Εξάλλου σε αυτό τον τομέα έβαλες το νημα  !!

    Για Να συνεχίσω χιουμοριστικα ,αμα έρθω μαζί μου δεν ξέρω εσύ τι θα κανεις αλλά ο κύριος μου σίγουρα θα με κάνει να σερνομαι απο το ξυλο!!
     
  9. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    το αστείο είναι οτι πιστύετε οτι το παίρνω προσωπικά
     
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γιατί μπορούμε.-