Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7 - πραγματικότητα ή φαντασία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 4 Ιουλίου 2005.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτό μου θυμίζει έναν που μου λέει καποτες "τώρα έκανα το κομμάτι μου, καιρός για οικογένεια".
    Τυγχάνει να γνωρίζω άτομα με οικογένειες σε M/s και D/s πλαίσιο, θα ήταν ωραίο να μοιράζονταν μαζί μας τις εμπειρίες τους αλλά δυστυχώς δεν γράφουν.
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ας το επι-χοιρίσουμε   , με βάση αυτό που υπάρχει.

    -> Την σχέση εκείνη συγκατοίκησης όπου το υ παρέχει υπηρεσίες στο Κ, στυλ Παλαιών Πατρών Γερμανός, και υπάρχει φέισ του φέισ, έλεγχος, πρόγραμμα, υποχρεώσεις και το υ έχει παραδώσει σεξουαλικότητα και καθημερινότητα

    -> Την σχέση εκείνη, χωρίς συγκατοίκηση, όπου το υ παρέχει υπηρεσίες, κατά βούληση του Κ περιστασιακά, μέσω τεχνολογίας, υπάρχει έλεγχος, πρόγραμμα, υποχρεώσεις και το υ έχει παραδώσει σεξουαλικότητα και καθημερινότητα

    -> Την σχέση εκείνη, χωρίς συγκατοίκηση, όπου το υ έχει το δικό του πρόγραμμα, την δική του ζωή, ωστόσο το Κ μπορεί 24/7 και ανά πάσα στιγμή να επιβληθεί, να αλλάξει τις υποχρεώσεις του υ και να αποσπάσει εκείνη την στιγμή την καθημερινότητα και την σεξουαλικότητα. Δηλαδή σαν να ρίχνεις μια πέτρα μέσα στην θάλασσα και να σηκώνεις κύμα. Σούρτα φέρτα κατα βούληση Κ.
     
    Last edited: 24 Ιουλίου 2016
  3. gaby

    gaby Guest

    Δεν ξέρω αν γνωρίζουμε "αυτό που υπάρχει". There is not enough market information.

    Αυτές που περιγράφεις σε τι διαφέρουν από μια ολοκληρωμένη σχέση που συμβαίνει να είναι M/s;
     
  4. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Προσπαθώ να μην περιορίζομαι μόνο στο κοινωνικοποιημενο βδσμ , αλλά όσο ξέρω και από τους φίλους μου.

    Θα έλεγα ότι διαφέρει, στο ότι το Κ έχει δεχτεί περιορισμούς από το ίδιο το υ, και όχι από την εκτίμηση του για τους αντικειμενικούς περιορισμούς της καθημερινότητας (δουλειά - οικογενεια, αντοχές, περίοδος - ασχημα συμβαντα       )
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Ευχαριστώ για την απάντηση  

    Δεν είμαι βέβαιη ότι καταλαβαίνω τι εννοείς με το "κοινονικοποιημένο BDSM", εννοείς αυτούς που είμαστε εδώ και το συζητάμε, αυτοπροσδιοριζόμενοι με το ένα status ή το άλλο;
    Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι προσλαμβάνουσες όλων μας δεν μπορούν να είναι πλήρεις γιατί πολλοί από αυτούς που κάνουν 24/7 M/s δεν μιλάνε και δεν λένε τι κάνουν και πώς.

    Σύμφωνοι. Είναι αρκετό όμως αυτό για να θεωρηθεί μια σχέση M/s 24/7; Αν δεν ήταν 24/7, λες, θα δεχόταν το Κ περιορισμούς από το ίδιο το υ, αυτό όμως απλά δεν θα ήταν M/s.
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    -> Δεν είμαι βέβαιη ότι καταλαβαίνω τι εννοείς με το "κοινονικοποιημένο BDSM", εννοείς αυτούς που είμαστε εδώ και το συζητάμε, αυτοπροσδιοριζόμενοι με το ένα status ή το άλλο;
    Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι προσλαμβάνουσες όλων μας δεν μπορούν να είναι πλήρεις γιατί πολλοί από αυτούς που κάνουν 24/7 M/s δεν μιλάνε και δεν λένε τι κάνουν και πώς.

    Οσοι έχουμε μεγαλώσει σε χωριά, σε κάτι κωλοχώρια μέσα στα βουνά, όπου ακόμα υπάρχουν καλύβες   και τρώγαμε αυγά και τυρί από τις κότες μας και τις γίδες μας, με τον παππού που κρατούσε μόνιμα την βέργα στο χέρι   και στα πανηγύρια που χόρευε με το ποτήρι στο κεφάλι και μας έκανε -μπολιορί-   (ρεζίλι), μπορούμε να φανταστούμε -πανω κάτω- πως είναι το M/S, αν προσθέσουμε και το ερωτικό κριτήριο που μαθαίνουμε από φόρουμ (βίτσια , σαδομαζο ιστορίες κτλ).

    Δεν τολμησα ποτέ στα ίσια να ρωτήσω τον παππού μου, για το αν μερακλώνει στο κρεβάτι αν και τον έχω πετύχει προ 3ετιας με την μαυροφορεμένη, μαντηλωμένη, χήρα τον έχασε νωρίς, γειτόνισσα στο χωράφι   Επιφυλάσσομαι όμως  
    Βασικά στα χωριά αυτά ακόμα έτσι είναι, τόσα χρόνια μετά

    -> Σύμφωνοι. Είναι αρκετό όμως αυτό για να θεωρηθεί μια σχέση M/s 24/7; Αν δεν ήταν 24/7, λες, θα δεχόταν το Κ περιορισμούς από το ίδιο το υ, αυτό όμως απλά δεν θα ήταν M/s.

    Οντως λείπει λίγο το τσάμπιονς λιγκ του αθλήματος να μας το ξεκαθαρίσει αν σε 24/7 εξαμήνου, κάνει παραχωρήσεις.
    Ωστόσο εγώ έχω μια μικρή υποψία   , ότι ακόμα και στο πιο αυστηρό M/S το Μ θα κάνει τα στραβά ματιά, όταν σφίξει πολύ ο ήλιος ή η κατάσταση ..   , οταν το σ για παράδειγμα του πει στα ίσια -με έχεις ξεκάνει ρε άνθρωπε, είσαι ψυχασθενής, τέντωσα- (1 στις 100 ας πουμε)

    χαχαχα
     
  7. Master NK

    Master NK Regular Member

    Δυσκολο αλλα εφικτο που ως συνηθως απαιτουνται καποιες προϋποθέσεις ωστε να γινει εφικτο για μεγαλο χρονικο διαστημα....αλλα για να το καταλαβουμε ας το κανουμε πρωτα εικονα για να αντιληβθουμε τα προβληματα, στο παρακατω βιντεο βλεπουμε 1 μερα καποιου ιδανικου[για καποιους] M/s or D/s σε σχεση 24/7 χωρις παιδια που η σκλαβα δεν δουλευει, μονον υπηρετει τον Κ της...

    http://www.youporn.com/watch/8696877/full-day-life-of-a-slave-girl/

    Τωρα που το ειδατε πεστε μου ειληκρινα, τι απο αυτα και ποσα θα μπορουσανε να γινουνε σε μια σχεση M/s or D/s 24/7 που δουλευουνε και οι δυο αρκετες ωρες την ημερα εχουνε παιδια και μενουνε σε πολυκατοικια μεσα σε αστικο ιστο????[οπως οι περισσοτεροι απο μας].Οσο για τις απαντησεις θα τις δουμε πιο κατω απο τα μελη μας, αλλα εγω θα δωσω την δικη μου προσωπικη γνωμη-εμπειρια που ειχα σε σχεση M/s 24/7 χωρις παιδια[που και να υπηρχαν δεν θα αλλαζε κατι-λειτουργικα]...οι προϋποθέσεις που ειχα ωστε να ηταν εφικτο ηταν 1] μεναμε σε ιδιοκτητη διοροφη κατοικια λιγο εξω απο την πολη οπου στο 1ο οροφο εμενα εγω και η σκλαβα μου, στο ισογειο ειχα το απολυτα ηχομονωμενο dungeon[οπου και καναμε οτι εκανε πολυ θορυβο και ειχε ολα τα απαραιτητα που εχει ενα σπιτι plus εξοπλισμο-επιπλα bdsm-χωρις παραθυρα, 1 πορτα θωρακισμενη εισοδο-εξοδο, συναγερμο ολου του χωρου και κλειστο κυκλωμα παρακολουθησης]. o αλλος οροφος ηταν προς εμεταλευση.

    http://www.xvideos.com/video956636/forced_orgasm_-_bdsm_smg

    Ετσι ολη η γειτονια μας ηξερε ως ενα βανιλα ζευγαρι και μεσα καναμε οργια χωρις κανενα προβλημα.....μεχρι που ειχα την φαινη ιδεα να βαλω στυλο τιμωριας στον κηπο ενα καλοκαιρι......χαχαχα τρελο γελιο επεσε οταν μας ειδανε οι γειτονες !!!
    Αν βαλουμε την περιπτωση των παιδιων λογικα θα ητανε περιπου το ιδιο...τα παιδια θα ζουσανε φυσιολογικα στο χωρο του σπιτιου χωρις να γνωριζουν κατι και το M/s εμεις στο dungeon οποτε θελαμε η μπορουσαμε[το κανονικο M/s or D/s 24/7 απαιτει η σκλαβα να μην δουλευει]...αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτο.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Με κάθε σεβασμό, αλλά αυτά που παραθέτεις, είναι εκπλήρωση φαντασιώσεων όσων έχουν την ψευδαίσθηση πως το 24/7 είναι ένα μακρύ συνεχόμενο σέσσιον.  
     
  9. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Συμφωνώ σε αυτό και οι περισσότεροι έτσι το τοποθετούν κι επειδή δεν θα πάρω απάντηση, θα ήθελα Λαρα παρά πολυ την άποψη σου για το τι είναι 24/7.
    Σ' ευχαριστώ.
     
  10. Master NK

    Master NK Regular Member

    Ηταν ενας τροπος να το κανω εικονα-βιντεο ωστε καποια μελη παραπανω που παραπονεθηκαν οτι <πολλοί από αυτούς που κάνουν 24/7 M/s δεν μιλάνε και δεν λένε τι κάνουν και πώς???>...να δουνε κατα καποιο τροπο αυτα που μπορουνε να δειχθουν...ναι ξερω και καταλαβαινω τι εννοεις, αλλα εκεινα ειναι πολυ δυσκολο να τα καταλαβει καποιος-ια που δεν εχει την οποιαδηποτε γνωση η εμπειρια για το θεμα...παρτο σαν μια εναλλακτικη προσεγκιση του θεματος που εθεσες που σε καποιες περιπτωσεις ειναι πολυ ρεαλιστικα[μιλαω για εκτος γαμο και παιδια αλλα σε 24/7 M/s μεσα σε πολη]....δεν ειναι απαραιτητο ο Κ να ειναι μονογαμικος.
     
  11. Master NK

    Master NK Regular Member

    Το βασικο προβλημα αγαπητη @lara[E-p] ειναι οτι το καδραρεις μεσα στα πλαισια και τα σταθμα σου οπως και τις εμπειριες σου[M/s or D/s σε σχεση 24/7 γαμο με παιδια σε βαθος χρονου 18-27 χρονια]....αλλα βλεπεις οτι η γκαμα των αποψεων και επιλογων τεραστια...για αλλους ειναι ενα παιχνιδι καυλας, για αλλους σχεση ζωης, για αλλους εκπληρωση φαντασιωσεων, για αλλους ψευδαίσθηση πως το 24/7 είναι ένα μακρύ συνεχόμενο σέσσιον, για αλλους οτι τους καυλωσει και οτι γουσταρουν για την παρτη τους[γουστο τους και καπελο τους]....δημοκρατια εχουμε ξερεις, ειναι πολυ συνηθισμενο η σημερινη κοινωνια να μην αποδεχετε το πρωτοκολο M/s or D/s σε σχεση 24/7 σε γαμο η χωρις- με παιδια η χωρις και καταληγει οπως το θελουν οι δυο τους αν βανιλοποιηθουν μετα απο χρονια ασχετως με ποιο πρωτοκολο ξεκινησαν[πεστο ανωτερα βια-αναποφευχτο λογω οικογενειας]...δεν ειπωθηκε και το κομματι που η σκλαβα μπορει να ειναι χωρισμενη η χηρα με παιδια[και αντιστροφως απο τον Κ της] απο τον 1ο γαμο της και ζει πλεον M/s or D/s σε σχεση 24/7 2ο γαμο με παιδια η χωρις[μεγαλωσαν και εχουν παρει τον δρομο τους].
    Εγω το M/s σε σχεση 24/7 που εκανα το εκοψα γιατι ηθελε γαμο εκεινη ενω εγω δεν ηθελα ποσο αλωστε παιδια....ΔΕΝ ΚΑΔΡΑΡΕΤΕ κατι τετοιο σε πλαισια, ειναι εντελως αναμεσα στους 2 εμπλεκωμενους και πως νιωθουν μεσα σ'αυτο που θα αποφασισουν μεταξι τους.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    @Master NK το ποστ στο οποίο αναφέρεστε, έχει γραφτεί πριν 11 χρόινια,
    Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, αλλά ποτέ δεν θα ήταν και δεν είναι το Ms παιγνίδι καύλας. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε για 24/7 όταν δεν υπάρχει καν κοινή αποδοχή του τι ορίζεται ως Ds Ms.
    Αν σ αυτό το πολύ βασικό δεν υπάρχει συμφωνία, κάθε διάλογος θα είναι χαμένος χρόνος γιατί ξεκάθαρα ως πομπός και δέκτης εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες