Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόβος..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Αννουλα28, στις 26 Ιουλίου 2016.

  1. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Μην την παίρνετε απ τα μούτρα την κοπέλα.
    Μπερδεμένη είναι και ψάχνει την βοήθεια κι άποψη που κουμπωνει πάνω της και μέσα της.
    Και για να ανεβάσει κάποιος τέτοιο θέμα σε φόρουμ όπως αυτό,α ν μη τι άλλο χρειάζεται κοτσια.
     
  2. idiry8mos

    idiry8mos dare... feel it


    δε διαφωνω καθολου..... .επιμενω και τινοζω παντα το "καλοπροαιρετα" ελπιζω να φαινετα και σους παλιους και στο κοριτσι μας  
     
  3. Queen87

    Queen87 Contributor

    @Tenebra_Silente
    Σωστό γενικά... αλλά κατ'εμε στην παρούσα φάση δεν νομίζω οτι αυτό είναι το πρόβλημα...
    Η κοπέλα ξέρει πολύ καλά τι θέλει.... φλέγετε για τον Κ και θέλει πέρα απο απο τις βουδουμισικες αταξίες που θα κάνουν μαζί να την δεί και σαν γυναίκα (ερωτικά να την ποθεί...)
    Ακόμη και αν η κοπέλα επηρεάστηκε απο τις 50 αποχρώσεις... είδε κάτι να την ελκύει στο bdsm... μπορεί να είναι το ψυχολογικό παιχνίδι... του έχει ήδη παραδοθεί εγκεφαλίκα...
    Το θέμα είναι η κάθε νέα και άπειρη κοπέλα που αποφασίσει να ζήσει πιο κινκι καταστάσεις να ξέρει οτι αυτή ορίζει συμφωνα με τον άλλον πως θα ήθελε να την μεταχειριστεί ο Κ της...
    Για μένα το πρόβλημα είναι στο ότι ο Κ της προκαλεί φόβο... προφανώς υποθέσεις κάνω είναι σαδιστής...
    Και εδώ είναι στο χέρι της αν θα προχωρήσει μαζί του η αν θα σταματήσει...

    Όπως και να έχει όταν μπαίνεις στο χορό χορεύεις.... πριν χορέψεις όμως αναγνωρίζεις την μουσική και ξέρεις ήδη τι είδους χορό θα κάνεις...
    Αυτά απο μια βανίλλα...
     
  4. idiry8mos

    idiry8mos dare... feel it

    εγω παντως πιστευω (και νοιωθω αβολα που μιλαμε ολοι εκτος απο εκεινη τοσο ανοιχτα) ειναι οτι την ερεθιζει απιστευτα και η φαση με τον Κ της και το οτι το εκθετει σε ολους μας εδω...... θα περιμενω να μου απαντησει πιο περιφραστικα για το αν συμφωνει μαζι μου
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Queen87 vanilla ή όχι, ειλικρινά για μένα μετράει ελάχιστα. Μιλώ μαζί σου κι όχι με τ' όποιο status σου κι αυτό για μένα ισχύει με όλους/ες ( κλείνει παρένθεση ).
    Την κοπελιά δεν την γνωρίζω στο ελάχιστο, υποθέσεις έκανα και συνεχίζω να κάνω βάσει όσων έγραψε. Εφιάλτες, αποστροφές, αηδία, δίχως χρόνο ή όρεξη για συζήτηση ( αυτό ο Κ της ), αλλά υπέροχος άνθρωπος.
    Είναι στην αρχή της γνωριμίας τους, αλλά απ' ότι φαίνεται έχει φάει μαζί του γλίστρα ( να είναι ειλικρινά καλά και να ζει τ' όποιο συναίσθημα της στο έπακρο. Εγώ ούτε κερδίζω, ούτε χάνω τίποτε )
    Μετά ο χρόνος βρέθηκε ( χαίρομαι ξανά και για τους δυο ). Η κοπελιά ξέρει τι θέλει, αλλά δεν ξέρει τι θέλει, φοβάται κάποια πράγματα, ίσως να ντρέπεται κιόλας.
    Ο Κ της είχε εξηγήσει εξ αρχής, αλλά μπορεί και να μην της είχε εξηγήσει τίποτε ή να μην της είχε εξηγήσει καλά ( δικό τους θέμα επικοινωνίας ).
    Ζήτησε την γνώμη όποιου/ας, θα ήθελε να της την δώσει...Αλλά...αλλά, θα ήθελε μια λύση ή τ' οτιδήποτε για να της πει, τι να κάνει ( βρίσκεται κάπου στο νήμα γραμμένο από κείνη. Ναι, το διάβασα όλο ).
    Είναι άπειρη, οκ, όποιος/α την "κρεμάσει" γι' αυτό, ας κουνήσει το κεφαλάκι του/της. Γιατί αν πει, ότι γεννήθηκε με το crop ανάμεσα στα δόντια ή το "Μάλιστα" στα χείλη, μάλλον λέει μπαλαφάρα μεγατόνων.
    Ο/η καθένας/καθεμία με τον χαρακτήρα του/της και τον τρόπο λειτουργίας του/της. Ο/η καθένας/καθεμία με τα πράγματα που του/της τρυπούν τ' αυτιά/μάτια καθώς και την υπομονή του/της.
    Κι εγώ τα παίρνω ώρες ώρες ( μάλλον συχνά για να είμαι ειλικρινής ) με θέματα, που θεωρώ αυτονόητα ή κουτά. Αλλ' ας πρόσεχα, δεν μου ζήτησε κανείς/καμία ν' ασχοληθώ μαζί του/της ( όχι εδώ μέσα τουλάχιστον ).
    Άρα, αν "μιλάω" και ο/η όποιος/α άλλος/η, με γράφει στα παράπια του/της, είναι δικό μου θέμα αν "χάνω χρόνο" ασχολούμενος και όχι εκείνου/ης που το πρόβλημα ή "πρόβλημα" θα το είχε.
    Ως προς τα των 50 αποχρώσεων του γκρι, των Cosmopolitan και των λοιπών "έξυπνων", εγώ τουλάχιστον τα θεωρώ καταπληκτική μαλθακία και τσίχλα που έχει χάσει τελείως την γεύση της.
    Κλείνοντας, ναι, θέλει κότσια να εκθέσεις κάτι τόσο προσωπικό στην "κοινή θέα", αλλά όπως ήδη έγραψα σε κάποιο άλλο νήμα εδώ μέσα, πρέπει να περιμένεις και "λούσιμο" να φας από κάποιους/ες.
    Αφού δεν θα σου απαντήσουν όλοι/ες με τον ίδιο τρόπο ούτε με το ίδιο τακτ. Το γιατί? Αυτό το ξέρει μόνο εκείνος/η που απαντά.

    Το ζήτημα είναι ένα σ' αυτό το νήμα. Για μένα είναι ένα. Το "ζόρι" είναι ότι η "συγκάτοικος" φοβάται/αηδιάζει/σκαλώνει με κάποιες πρακτικές που της ζητά ο Κ της?
    Ή θα "έπαιζε" - πρωτίστως ή δευτερευόντως - ότι δεν θα της έδινε το συναίσθημα ή πείτε το όπως θέλετε, που θα προσδοκούσε για τις όποιες "θυσίες" της?
    Ξανά μανά υπόθεση και ειλικρινά σε μένα δεν χρειάζεται καμία απάντηση, αφού δεν μιλάμε για κομμάτι της δικής μου ζωής αλλά της δικής της ( κι αυτό επειδή μας έδωσε τ' ελεύθερο, εννοείται μέχρι ενός σημείου ).

    Αν το ζήτημα είναι το δεύτερο ή και το δεύτερο ( εκείνο των υποθετικών προσδοκιών/"θυσιών" ), σ' ότι έγραψα μέχρι τώρα σ' αυτό το νήμα, ρίχνω άκυρο.
    Ποια είναι και τι θέλει, είναι κάτι που αφορά μόνο εκείνη κι όποιον/α την γνωρίζει λιγότερο ή περισσότερο. Εγώ εξέφερα απλά την άποψη μου, προσπαθώντας να είμαι όσο γίνεται πιο ειλικρινής, δίχως να ξεπεράσω τα όρια.
    Αν δεν το κατάφερα, ζητώ συγνώμη στην "συγκάτοικο", καλύτερα δεν μπορούσα να γράψω. Κι εννοείται επίσης, ότι εγώ θέλησα να το κάνω, δεν μου το ζήτησε εκείνη.
    Οι άλλοι/ες ας της πουν, ότι γουστάρουν, μ' ότι τρόπο γουστάρουν.  
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2016
  6. Queen87

    Queen87 Contributor

    @Tenebra_Silente

    Δεν έχω να πώ τπτ με κάλυψες απόλυτα και συμφωνώ.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν κάποιος/α θεωρεί εαυτόν έμπειρο/η ( εγώ δεν με θεωρώ έμπειρο σε τίποτε ), όσο και κάποια πράγματα να του/της φαίνονται χαζά ή εξωγήινα.
    Όταν κάποιος/α δηλώνει άπειρος/η, ας κρατάει στην άκρη του μυαλού του/της, ότι ίσως - και λέω ίσως - να λέει την αλήθεια.
    Και κάποιες ερωτήσεις ή σκέψεις να είναι απόρροια της απειρίας του/της, τίποτ' άλλο. Αν δεν έχει υπομονή και όρεξη ν' ασχοληθεί ( ο/η έμπειρος/η ), κανείς δεν τον/την αναγκάζει, να το κάνει.
    Να λέει όμως ακόμη και σωστά πράγματα ( κατ' εμέ σωστά ), παίρνοντας τον/την άπειρο/η απ' τα "μούτρα", μόνο χάσιμο χρόνου θα ήταν. Αφού θ' ακυρωνόταν από μόνος του/της ( ο/η έμπειρος/η ).
    Εκτός κι αν θα είχε κάτι να κερδίσει ( που πάλι μόνο εκείνος/η θα γνώριζε ).

    Υ.Γ.

    Υποθετικά ένα forum θα είχε μεταξύ άλλων και την λειτουργία διαλεύκανσης αποριών, όσο και αν μας φαντάζουν κουτές - ευφημισμός -.
    Από κει και πέρα, κολοκυθόπιτα, όπως δεν νομίζω ότι κανείς θα ήταν τόσο "ελαφρύς", που να πίστευε, ότι ο/η χ, ψ, ω τυχάρπαστος/η θα ενδιαφερόταν τόσο πολύ για το καλό του/της, που θα του/της έδινε στο πιάτο την όποια λύση.
    Όσο κι αν ο/η τυχάρπαστος/η καλοπροαίρετος/η να ήταν  
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2016
  8. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Η κοπέλα είδε πως έχει κλίση προς την υποταγή και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Της φαντάζουν όλα βουνό.
    Είναι άπειρη, φοβάται να κάνει το μεγάλο βήμα. Την ελκύει και την τρομάζει ταυτόχρονα όλο αυτό.
    Είναι λογικό κι ανθρώπινο όλο αυτό.
     
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Βασικα ισως φταιει λιγο και ο κ που εισαι σε τετοια κατασταση
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2016
  10. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Το τραβάω από εδώ, το τραβάω από εκεί, το διαβάζω από εδώ, το διαβάζω από εκεί αλλά δν βγαίνουν τα "κουκιά" .... ένα πράγμα αχνοφαίνεται στο βάθος (μα πολύ βάθος όμως) ....... παντελής (όχι Βούλγαρης) έλλειψη εμπιστοσύνης !!! Και εδώ τελειώνουν όλα ..... Έχεις καιρό μπροστά σου να ανακαλύψεις την "Ατλαντίδα σου" ..... απλά μην βιάζεσαι !!!
     
  11. Dolce_vita

    Dolce_vita Regular Member

    ή οτι δεν ειναι ετοιμη για να ασχοληθει ακομα με το bdsm........
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Όποτε λέω "δεν θα γράψω κάτι σε αυτό το νήμα", δεν ξέρω πώς γίνεται και πάντα, κάποιο ποστ θα με τσιγκλίσει και θα αθετήσω το λόγο μου    

    Και αφού τον αθέτησα, ας γράψω...

    Φόβος και αποστροφή είναι άλλα συναισθήματα. Εντελώς.
    Αν το συναίσθημα είναι αποστροφή, τότε υπάρχει πρόβλημα. Γιατί η βάση της αποστροφής είναι η αηδία. Η αηδία είναι σήμα που λέει "αυτό θα σου κάνει κακό, τέλος". Και αυτά τα σήματα καλό είναι να τα ακούμε.
    Αν το συναίσθημα είναι ο φόβος μόνο, τότε από τη μικρή εμπειρία μου, έχω να πω πως χωρίς φόβο, αναγνώριση Κυριαρχίας του άλλου, δεν υπάρχει. Αναγκαστικά φοβόμαστε ως ένα βαθμό κάτι που θεωρούμε ισχυρότερο από εμάς. Μπορεί να το θαυμάζουμε κιόλας και τότε να έχουμε το δέος. Καλό πράγμα το δέος στο Κ/υ   Πολλά υποσχόμενο  

    Τα needle play και τα μαστιγώματα που αναφέρατε κάπου αγαπητή @Αννουλα28 είναι s/m κι όχι D/s. Που βεβαίως μπορεί να είναι μέρος του D/s, μπορεί όμως και όχι.

    Αναρωτιέμαι όμως αν διαβάζει εκείνος αυτό το νήμα πώς θα νιώθει και τι θα κάνει; Είμαι όμως βέβαιη ότι αφού είναι έμπειρος, θα βρει κάτι να κάνει άρα ίσως δεν πρέπει να κοπιάζετε για κάτι που δεν υπάρχει λόγος να κοπιάζετε.  

    Η πικρή και η γλυκύτατη εμπειρία μου μέχρι τώρα λέει ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ορίσει κάποιος πώς θα τον μεταχειριστεί ο Κ του.
    Όποιος ορίζει τη μεταχείριση είναι ο Κ  
    Δεν θέλω να κάνω καθόλου την έξυπνη. Έχω αφιερώσει τόνους βλακείας μου στο να πιστεύω ότι τα πράγματα είναι αλλιώς. Αλλά δεν είναι   Αλήθεια  
    Και αν έχει μια χρησιμότητα το ότι καθόμαστε και γράφουμε, γράφουμε, γράφουμε εδώ μέσα, είναι για να ωφεληθούμε ο ένας από την εμπειρία του άλλου και να έχουμε χρόνο να κάνουμε ο καθένας νέα λάθη  

    Χμμμ...
    (Καταρχάς να πω ότι το "βανίλλα" για εμένα δεν έχει καμία σημασία γιατί όσα θα γράψω θεωρώ ότι ισχύουν για κάθε είδους σχέση   )
    Μπορείς να αναγνωρίσεις αν η μουσική είναι τάνγκο ή βαλς. Δεν μπορείς όμως ποτέ να ξέρεις όταν θα σηκωθείς με ένα καβαλιέρο να χορέψεις τι χορό θα κάνεις  
    Ποτέ! Και για αυτό έχει αξία να σηκωθείς να χορέψεις.
    Γιατί ποτέ κανένα τάνγκο ενός ζεύγους δεν είναι ίδιο με το τάνγκο του άλλου ζεύγους. Ποτέ καμία ντάμα δεν χορεύει το ίδιο με κάποιο καβαλιέρο. Για αυτό δεν μπορείς να ξέρεις τι είδους χορό θα κάνεις.
    Κατά τον ίδιο τρόπο που ενώ όλοι οι σκακιστές ξέρουν τους βασικούς νόμους της σκακιέρας, κανένας δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κάθε παρτίδα.