Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

O ζωδιακός κύκλος του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 12 Φεβρουαρίου 2006.

Tags:
?

Tι ζώδιο είσαι;

  1. Κριός

    55 vote(s)
    7,8%
  2. Ταύρος

    63 vote(s)
    8,9%
  3. Δίδυμος

    53 vote(s)
    7,5%
  4. Καρκίνος

    75 vote(s)
    10,6%
  5. Λέων

    49 vote(s)
    6,9%
  6. Παρθένος

    46 vote(s)
    6,5%
  7. Ζυγός

    48 vote(s)
    6,8%
  8. Σκορπιός

    84 vote(s)
    11,9%
  9. Τοξότης

    48 vote(s)
    6,8%
  10. Αιγόκερως

    53 vote(s)
    7,5%
  11. Υδροχόος

    64 vote(s)
    9,1%
  12. Ιχθύς

    68 vote(s)
    9,6%
  1. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    τελικα σαν εμας τους Σκορπιους δεν εχει
     
  2. vanillaki

    vanillaki Regular Member

    Με οποιο μου καθεται
     
  3. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Η στάση σεξ που ταιριάζει στο ζώδιο σου
    Και όμως το πως κάνεις σεξ έχει να κάνει με το τι ζώδιο είσαι. Τι νόμιζες;

    Κριός
    Ο Κριός βαριέται εύκολα και θέλει να είναι συνέχεια σε εγρήγορση, έτσι και στο σεξ δεν τον νοιάζει τόσο να πετύχει μια στάση όσο το να δοκιμάσει όσες περισσότερες μπορεί. Η πιο περιπετειώδης στάση πάντως που θα του κρατήσει το ενδιαφέρον είναι αυτή της ανάποδης καουμπόισσας. Μόνο προσοχή μην σπάσετε κανένα πόδι γιατί απαιτεί αρκετό συγχρονισμό. Εμείς προειδοποιήσαμε.

    Ταύρος
    Δύο είναι τα συστατικά για να πετύχει το σεξ με έναν Ταύρο. Αισθησιασμός και σωματική επαφή, αν έχεις αυτά τότε θα κάνετε αξέχαστο σεξ. Γενικότερα δεν του αρέσει να δοκιμάζει εξτρίμ πράγματα οπότε μείνε στην ιεραποστολική στάση, αλλά φρόντισε να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα με κάποιο δονητή και φρόντισε να έχεις αναμμένα κάποια κεριά για να το ζήσετε ρε παιδί μου.

    Δίδυμος
    Οι Δίδυμοι είναι σβούρες και το σεξ μαζί τους μοιάζει με ολυμπιακό άθλημα, γιατί δεν ηρεμούν με τίποτα. Θέλουν να δοκιμάσουν πολλές στάσεις αλλά αυτή που τους ενθουσιάζει περισσότερο είναι το doggie style. Ποιος ξέρει γιατί; Πάντως δεν γίνεται να μην φανταστώ έναν δίδυμο να κάνει σεξ και να χαίρεται όπως και ένα σκυλάκι όταν πηγαίνει βόλτα. Ναι, αυτή η εικόνα έχει κολλήσει τώρα στο μυαλό μου τι να κάνουμε!

    Καρκίνος
    Μην νομίζεις ότι ο Καρκίνος είναι ο ρομαντικουλίνικος που θα κλαίει από τη χαρά του που κάνετε σεξ. Χα! Σε γελάσανε. Ο Καρκίνος είναι φοβερά σέξι ζώδιο και φροντίζει πάντα να περάσει καλά τόσο αυτός όσο και ο σύντροφός του. Αν σε εμπιστευτεί δε, είναι ικανός να κάνει ό,τι του ζητήσεις (!), οπότε sky is the limit. Η στάση που απολαμβάνει πάντως είναι στα τέσσερα, οπουδήποτε- στο ντους, στο πάτωμα, στο μπαλκόνι. Μόνο να μην φωνάζετε παιδιά, καλοκαίρι έχουμε και τα παραθυρά είναι ανοιχτά.

    Λέων
    Οι λέοντες αγαπάνε την περιπέτεια και έχουν φοβερή ενέργεια όταν κάνουν σεξ. Τους αρέσουν πολύ τα προκαταρκτικά και δεν λένε όχι σε ένα καλό σετ σατέν σεντόνια. Γιατί ή το ζεις ή όχι. Όσον αφορά την στάση που τους ταιριάζει περισσότερο, αυτή είναι το όρθιο doggie style απέναντι από καθρέφτη αφενός γιατί μπορούν να χαζεύουν τον εαυτό τους όση ώρα κάνουν σεξ (και όλοι ξέρουμε πόσο αγαπάνε να βλέπουν την εικόνα τους τα συμπαθή λιοντάρια) και αφετέρου γιατί ποιον κοροϊδεύουμε θέλουν απλά να βλέπουν τον εαυτό τους, πάμε παρακάτω σας παρακαλώ.

    Παρθένος
    Οι παρθένοι ακόμα και στο σεξ είναι μεθοδικοί και έχουν πρόγραμμα. Μπορεί να σου ακούγεται βαρετό αλλά όταν κάνουν σεξ, αυτή η τελειομανία τους είναι τελικά καλή γιατί δεν σταματάνε αν δεν πετύχουν τον οργασμό, δεν σηκώνουν κεφάλι που λένε (χο,χο). Λατρεύουν οτιδήποτε έχει να κάνει με στάση που μοιάζει να έχει βγει από τη ρυθμική γυμναστική οπότε πάρε μια μεγάλη μπάλα, ξέρεις αυτή του πιλάτες, βάλε τον φίλο σου να κάτσει και μόλις ισορροπήσει, τσουπ κάτσε και εσύ πάνω του. Αν δεν κουτρουβαλιάσετε στο πάτωμα να μας το πείτε να σας στείλουμε ένα μετάλλιο.

    Ζυγός
    Ο Ζυγός έχει τη φήμη του βαρετού αλλά στην πραγματικότητα οι καημένοι είναι αδικημένοι γιατί πολύ απλά ψάχνουν κάποιον να τους κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι κάνουν αυτοί στο σεξ. Τίποτα δηλαδή. Η ιδανική στάση για να απολαύσει το σεξ ο ζυγός προφανώς και είναι το 69, γιατί ισορροπία.

    Σκορπιός
    Οι σκορπιοί είναι απολύτως δικαιολογημένα το πιο σέξι ζώδιο γιατί είναι παθιασμένοι και φοβερά ερωτικοί στο κρεβάτι. Τους αρέσει πολύ η σωματική επαφή και τρελαίνονται να έχουν τον έλεγχο, οπότε η στάση που αξίζει να δοκιμάσεις με έναν σκορπιό είναι ξεκάθαρα η στάση του τίγρη, η οποία είναι μια παραλλαγή της ιεραποστολικής με τη διαφορά ότι η γυναίκα ακουμπάει τα πόδια στους ώμους του άντρα. Ενδέχεται να πάθεις κράμπα, αλλά αξίζει μια δοκιμή.

    Τοξότης
    Ο Τοξότης δεν έχει κανένα πρόβλημα να πειραματιστεί οπότε δεν θα τρομάξει ούτε θα θιχτεί αν δει τον δονητή σου στο κρεβάτι. Γενικότερα κάνει πρωταθλητισμό στο κρεβάτι οπότε μια στάση στην οποία θα δουν σίγουρα αστεράκια είναι η στάση βάτραχος, η οποία απαιτεί φοβερά γυμνασμένα πόδια καθώς πρέπει να είσαι από πάνω του με λυγισμένα πόδια αντί να κάθεσαι στα γόνατά σου. Άουτς.

    Αιγόκερως
    Οι Αιγόκεροι έχουν φοβερές αντοχές στο σεξ και μπορούν να αντέξουν για πολλές ώρες. Επίσης έχει μια τάση να κάνει τα πράγματα με αργούς και αισθησιακούς ρυθμούς οπότε η στάση κουτάλι που δεν απαιτεί και ιδιαίτερη κίνηση του ταιριάζει ταμάμ.

    Υδροχόος
    Η στάση που θα κάνει έναν Υδροχόο να δει αστεράκια πρέπει να είναι πρόσωπο με πρόσωπο γιατί είναι ζώδια που λατρεύουν την αίσθηση της επαφής με τον σύντροφό τους. Ιδανική στάση για τον Υδροχόο είναι αυτή με την γυναίκα από πάνω αλλά στο καθιστό, σε μια καρέκλα π.χ γιατί είπαμε είναι ρομαντικοί αλλά όχι βαρετοί.

    Ιχθύες
    Οι ιχθύες δεν είναι καθόλου εγωιστές στο σεξ και φροντίζουν ιδιαίτερα τον άλλον, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται και για την δική τους απόλαυση. Πες στον φίλο σου να ξαπλώσει και κάτσε πάνω του, ακούμπησε τα χέρια σου στο στήθος του και κουνήσου με αργούς ρυθμούς. Αυτή η στάση είναι απολαυστική και για τους δυο σας, οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά.
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Την προσοχή σας: Αυτό το ζώδιο κερατώνει με την πρώτη ευκαιρία! Δείτε πώς θα το πιάσετε στα πράσα!

    ΚΡΙΟΣ Ο Κριός είναι ατίθασος, φλογερός, παθιασμένος, εκδηλωτικός και… δεν δέχεται εύκολα την απιστία. Ο εγωισμός του δεν τη χωνεύει εύκολα, γιατί χάνει την πρωτιά. Θεωρείται κατακτητής, ασυναγώνιστος και είναι σίγουρος για τις ικανότητές του. Του αρέσει το φλερτ και το κυνήγι.
    Είναι πολύ ζηλιάρης, αλλά δείχνει τα συναισθήματά του και δεσμεύεται. Πρέπει να ξέρεις να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του. Δεν δέχεται ότι μπορεί να κοιτάς και αλλού. Αν απιστήσεις, θα θυμώσει πολύ, θα νευριάσει, θα γίνει σκληρός και απότομος, αλλά γρήγορα θα του περάσει και αν μετανοήσεις, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Σημάδια απιστίας: Αν απομονώνεται ώρες στο δωμάτιο και βρίσκεται στο Internet, θα κάνει σίγουρα online γνωριμίες. Δεν του αρέσουν οι προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει περιπέτεια και σασπένς χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.

    ΤΑΥΡΟΣ Ο Ταύρος είναι πιστός, στοργικός, αισθησιακός, αφοσιωμένος και απαιτεί θαυμασμό. Κολλάει υπερβολικά σε σχέσεις και καταστάσεις. Δεν νιώθει άνετα με τις αλλαγές, τις αποφεύγει. Αν χάσει όμως τον έλεγχο, γίνεται κτητικός και ζηλιάρης. Μην τον κάνεις να ζηλεύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν σε λατρεύει και σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη, δεν θα υποψιαστεί ποτέ ότι τον απατάς. Αν όμως τον βοηθήσει η διαίσθησή του και το καταλάβει, δεν θέλει εξηγήσεις και δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία. ¶μα πληγωθεί, τον έχεις χάσει οριστικά. Η γυναίκα Ταύρος θέλει να νιώθει υπερήφανη για τον σύντροφό της. Δεν θα απιστήσει και ειδικά αν έχει μια καλή εpωτική ζωή. Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να χαλάει χρήματα ή δεν ξέρει πού τα χάλασε, αν έχει νεύρα, τότε κάτι του συμβαίνει και προσπαθεί να το κουκουλώσει.

    ΔΙΔΥΜΟΣ Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός, γοητευτικός, φιλικός, χαρούμενος. Πολλές φορές η κοινωνικότητά του παρεξηγείται και φαίνεται σαν εpωτοτροπία. Όταν έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο με πνευματικά ενδιαφέροντα και ζει ποικιλόχρωμα, γίνεται σταθερός και ρομαντικός. Δεν του αρέσει η καταπίεση και ο περιορισμός, είναι ελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Αγαπά το φλερτ και τις εμπειρίες με το αντίθετο φύλο, καθώς εξάπτουν τη φαντασία του. Παίζει, ζει το τώρα, αλλά δεν εγκαταλείπει τη σταθερή σχέση του. Είναι κατεργάρης, προσεγγίζει τον έpωτα επιδερμικά και επιπόλαια. Όταν παρασυρθεί, η συμπεριφορά του γίνεται εφηβική. Αν απιστήσεις, θα ανταποδώσει χωρίς ενοχές. Η γυναίκα Δίδυμος παίζει χωρίς να προχωράει. Είναι εγκεφαλική και ορθολογίστρια. Σημάδια απιστίας: Αν μιλάει ώρες στο τηλέφωνο και απομακρύνεται, δεν αποχωρίζεται το κινητό ή έχει κλήσεις με απόκρυψη ή το τηλέφωνο χτυπάει και κλείνει, τότε κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας έχει βαλτώσει και ο Δίδυμός σας κάνει διπλή ζωή.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, συναισθηματικός, γοητευτικός και θέλει να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και δεν ξεχνά παλαιότερες σχέσεις. Είναι πιστός και αφοσιωμένος. Ζηλεύει και πολλές φορές αισθάνεται ότι του κρύβεις πράγματα. Είναι καχύποπτος, παραδοσιακός και περιποιητικός. Αν απιστήσεις, πληγώνεται πολύ, κλείνεται στον εαυτό του, δεν το ξεπερνά εύκολα, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Γυρίζει σελίδα στη ζωή του, κάνει παράλληλες σχέσεις ή χωρίζει. Είναι ονειροπόλος, πρακτικός, τρυφερός, δεν θέλει να πληγώνεται και αν πληγωθεί, θα απιστήσει. Σημάδια απιστίας: Αν εξαφανίζει τις φωτογραφίες σου από το πορτοφόλι και το κινητό, αν παρατάει τη βέρα του από δω και από “κει, τότε πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι. Δεν θέλει να νιώθει άδειος συναισθηματικά, ούτε να θεωρείται δεδομένος. Θέλει να νιώθει πως τον έχουν ανάγκη, πως τον στηρίζουν με οποιοδήποτε κόστος.

    ΛΕΩΝ Ο Λέων είναι πιστός, κοινωνικός, ρομαντικός, γενναιόδωρος, ειλικρινής και αναζητά την τέλεια σχέση. Το φλερτ τον επιβεβαιώνει, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύει πως δεν συγκρίνεται με κανέναν και με τίποτα. Δεν μπλέκει σε εφήμερες σχέσεις. Θέλει αποκλειστικότητα. Αν απιστήσεις, πληγώνεται ο εγωισμός του, προσβάλλεται, ισοπεδώνεται, θίγεται η αξιοπρέπειά του. Εκδικείται τσακίζοντας το ηθικό σου και σε ταπεινώνει. Είναι κτητικός, ζηλιάρης και αγαπά αληθινά. Αν απιστήσει, έχει ενοχές και δεν εγκαταλείπει τη σταθερή του σχέση. Η Λιονταρίνα είναι εpωτική, έξυπνη, αγαπά το φλερτ και θα απατήσει μόνο για να εκδικηθεί. Είναι δογματική και απόλυτη, θέλει να κολακεύεται και δεν κάνει εφήμερες σχέσεις. Σημάδια απιστίας: Αν σε παραχαϊδεύει ή αντίθετα σε αφήνει ελεύθερη ή θυμώνει και σου ρίχνει για όλα το φταίξιμο, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του. Μάλλον δεν τον έκανες να νιώσει πολύ σημαντικός, δεν τον πρόσεχες πολύ, δεν τον θαύμαζες!

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Παρθένος είναι ευγενικός, συμπαθητικός, εξαρτημένος από τους άλλους. Αγαπά παθιασμένα και με αφοσίωση, αλλά δεν το δείχνει εύκολα. Ντρέπεται, περιμένει από τους άλλους να εκδηλωθούν πρώτοι. Αυτή η έλλειψη εκφραστικότητας μπορεί λανθασμένα να μεταφραστεί και ως αδιαφορία. Όταν δίνει, θέλει και να παίρνει τα αντίστοιχα. Είναι πιστός, ασκεί σκληρή κριτική και ξέρει να προλαβαίνει το κακό. Θέλει τίμιους και αξιόπιστους ανθρώπους δίπλα του. Αν βρει σε μια γυναίκα αυτά που ψάχνει, δύσκολα θα ρισκάρει να τη χάσει. Αν απιστήσεις, φεύγει, κλείνεται στον εαυτό του και γίνεται εργασιομανής. Σημάδια απιστίας: Αν χάνει πολύτιμα χαρτιά, λογαριασμούς κλπ, αν δεν σου ζητά να βοηθήσεις στις δουλειές, τότε κάτι συμβαίνει. Θέλει ενδιαφέρον, βαριέται τη ρουτίνα.

    ΖΥΓΟΣ Ο Ζυγός είναι γοητευτικός, θέλει να ευχαριστεί τους γύρω του και ψάχνει την τέλεια σχέση. Μισεί τους καβγάδες. Δύσκολα αποφασίζει. Αγαπά την ωραία ζωή και θέλει να βρει έναν άνθρωπο που θα ταιριάζει και θα ζήσει όμορφα την υπόλοιπη ζωή του. Είναι ευγενικός, χαρούμενος και ζητά επιβεβαίωση. Μπερδεύει πολλές φορές τη φιλία με τον έpωτα. Αν απιστήσεις, δεν θα πει κουβέντα, αντίθετα, θα κάνει τα πάντα για να σε ξανακερδίσει. Αν δεν τα καταφέρει, θα ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα. Αρνείται να αντιμετωπίσει την απιστία και αυτό γιατί αγαπά την αρμονία. Η γυναίκα Ζυγός βολεύεται σε μια κατάσταση. Αγαπά τη συντροφικότητα, την αρμονία, στηρίζεται στον σύντροφό της και δεν ρισκάρει να τον χάσει, εκτός και αν βρει κάποιον άλλο, πιο αξιόπιστο και πιο δυνατό. Σημάδια απιστίας: Αν αλλάζει τα γούστα του, τότε υπεύθυνος είναι ο έpωτας. Αν νιώσει αδικημένος, αν δεν σε βρίσκει πια ελκυστική, αν τον προδώσεις, τότε σίγουρα θα ανταποδώσει με ένα νέο φλερτ.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Σκορπιός μαγνητίζει, έχει πάθος, είναι σeξουαλικός, βαθιά εpωτικός, συναισθηματικός και δίνεται ολοκληρωτικά, όταν ο άλλος αποδείξει πως το αξίζει. Είναι απίστευτα ζηλιάρης. Μην τον κεντρίσεις και μην παίξεις ποτέ μαζί του. Είναι καχύποπτος, απαιτητικός και πάντα επιφυλακτικός. Αναζητά σώμα και ψυχή. Δεν του αρέσουν οι επιπόλαιες και χαλαρές σχέσεις, γιατί είναι θυελλώδης τύπος. Ή όλα ή τίποτα. Είναι κτητικός και εκδικητικός. Ο απαγορευμένος έpωτας τον ελκύει και ξέρει να οδηγεί τις καταστάσεις εκεί που θέλει. Αν απιστήσει, αυτό σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρεις πια. Αν απιστήσεις, θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα και θα φύγει χωρίς πισωγυρίσματα. Η γυναίκα Σκορπιός αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά το σύντροφό της, είναι διαισθητική, αφοσιωμένη, ιδανική μητέρα και σύζυγος. Σημάδια απιστίας: Αν αποφεύγει το σeξ συνεχώς λόγω κούρασης ή αν σου προτείνει διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι και αλλάζει γούστα, τότε είναι ύποπτος. Θα το κάνει αν η σχέση βαλτώσει, όταν θελήσει να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, όταν θέλει να σε εκδικηθεί για κάτι.

    ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Τοξότης είναι φιλικός, κοινωνικός, ελεύθερος. Εpωτικά εκδηλωτικός, ανοιχτός, θέλει αέρα να αναπνέει. Δείχνει εμπιστοσύνη και αγαπά τις δεσμεύσεις με όρια. Κάνει νέες γνωριμίες για να αποκτήσει περισσότερο πνευματικές εμπειρίες, παρά εpωτικές. Ξέρει ότι μέσα στη σχέση υπάρχει το ενδεχόμενο της απιστίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να τη βιώσει. Είναι πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει τα πάντα από μια αλλαγή συμπεριφοράς. Δεν εκδηλώνει ανοιχτά τη ζήλια του, αλλά προβληματίζεται. Αν δεν πιέζεται και αναπνέει, δεν έχει λόγους να απιστήσει. Υπάρχουν δυο είδη Τοξότη: ο τυχοδιώκτης και ο ακαδημαϊκός. Ο τυχοδιώκτης είναι επιπόλαιος, ελεύθερος, ατίθασος. Αναζητά εμπειρίες, είναι ειλικρινής και πληγώνει εύκολα τους άλλους. Ο ακαδημαϊκός είναι φιλόσοφος, μελετηρός και αναζητά την αλήθεια. Είναι πιο σταθερός, πιστός και αφοσιωμένος. Πληγώνεται εύκολα. Η γυναίκα Τοξότης θέλει ευγένεια και τρυφερότητα. Αν δεν της υποδεικνύεις τι να κάνει, θα είναι πολύ πιστή. Σημάδια απιστίας: Αν προτιμά τη σιωπή ή αν σου μιλάει για άσχετα πράγματα, τότε κάτι συμβαίνει. Αν έχεις κολλήσει πάνω του, αν δεν του δίνεις πνευματική τροφή, τότε θα προτιμήσει να περνά αλλού καλά και με λιγότερους κανόνες.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός, ανεκτικός και άνθρωπος του καθήκοντος. Προσπαθεί να κρατήσει μια σχέση ακόμα και αν δεν είναι καλή. Είναι σοβαρός, αγαπητός και δεν του αρέσουν οι ανοιχτές εκδηλώσεις αγάπης. Αγαπά τη σταθερότητα και τους επιτυχημένους ανθρώπους. Είναι συντηρητικός και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο στοιχείο στις σχέσεις του. Είναι ψυχρός, απόλυτος, λογικός, δύσκολα τον ξεγελάς, βλέπει και ακούει τα πάντα και δεν δείχνει ποτέ τη ζήλια του. Η απιστία είναι σπάνια και αν συμβεί, σημαίνει πως η σχέση του είναι απολύτως νεκρή. Αν απιστήσεις, θα εξοργιστεί, θα ντροπιαστεί, δύσκολα θα σε εμπιστευτεί ξανά, δεν θέλει να εξευτελίζεται, θα χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι βαθιά ηθικός, αξιοπρεπής, σταθερός, εκδικείται με πράξεις, ξέρει να τιθασεύει τη λίμπιντό του, ακόμα και αν χρειαστεί να καταπιέσει και τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι καταπληκτικός οικογενειάρχης και το μόνο που ζητά είναι επιβεβαίωση. Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ανανεώνεται, να μη φέρνει δουλειά στο σπίτι, να ασχολείται περισσότερο με τον εαυτό του, τότε μάλλον έχει εpωτευτεί.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Υδροχόος είναι φιλικός, συνεργάσιμος, με ανεξάρτητο πνεύμα, ελεύθερος και ζητά αυτονομία στη σχέση του. Έλκεται από ανθρώπους με κοινούς στόχους. Είναι ανθρωπιστής και ζει σε έναν δικό του κόσμο. Δεν θεωρεί την απιστία κάτι κακό. Δεν έχει ταμπού, προκαταλήψεις και κανόνες. Θεωρεί την απιστία πως είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας σχέσης. Δεν είναι κτητικός και έτσι δεν θα ψάξει ποτέ αν ο σύντροφός του τον απατά. Αν απιστήσεις, θα πληγωθεί, γιατί θεωρεί πως θα έπρεπε να γνωρίζει τους λόγους και θέλει επίσης να είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Αν δεν το ξεπεράσει, θα χωρίσει. Λένε πως είναι καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εpαστής. Είναι δύσκολο για αυτόν να διαχωρίσει τη φιλία από τον έpωτα, θέλει έναν σύντροφο με τον οποίο να συζητάει τα πάντα. Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ασχολείται μαζί σου, να σε ανακρίνει, να σε μαρκάρει στενά, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του.

    ΙΧΘΥEΣ Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, στοργικός, καταλαβαίνει τα αισθήματα των άλλων, εξαρτάται πολύ από τους άλλους και βλέπει μόνο τα θετικά. Θέλει να ζει ρομαντικές και ονειρικές ιστορίες. Υποψιάζεται τα πάντα και κάνει σενάρια. Η ονειροπόλα, φευγαλέα, υπερευαίσθητη φύση του είναι περίπλοκη. Ο εpωτισμός εξάπτει τη φαντασία του. Είναι βαθιά εpωτικός, με την ρομαντική και αισθησιακή έννοια. Αν ο σύντροφός του δεν καλύπτει τις συναισθηματικές του ανάγκες, τότε μπορεί να απιστήσει. Δεν αντιστέκεται στους πειρασμούς, ενώ λατρεύει το παράνομο και το απαγορευμένο. Αν απιστήσεις, θα κλαίει, θα οδύρεται, θα έχει ανασφάλειες και τίποτα δεν θα τον ηρεμεί. Όμως, αν τον καλοπιάσεις με γλυκόλογα, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η γυναίκα Ιχθύς είναι γοητευτική και θέλει να κοιτά τον άντρα στα μάτια. Αναζητά την προστασία του. Σημάδια απιστίας: Αν ξαφνικά γίνει εργασιομανής, κλείνει το κινητό του ή απαντά μονολεκτικά και ψυχρά, μάλλον κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας τον έχει κουράσει ή δεν τον καταλαβαίνεις. Μπορεί να παρασύρθηκε από τη στιγμή ή να ήθελε μια ακόμα εμπειρία ή να ήθελε κάποιον να παρηγορήσει.


     
  5. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Οι παρθένοι θα κατακτήσουν τον κόσμο.

     
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Συμπέρασμα του γκάλοπ:
    οι δίδυμοι ειναι οι λιγότερο kinky
    και οι σκορπιοι οι περισσοτερο kinky.
    Καλά το δεύτερο δε με εξέπληξε 
     
  7. βαρέθηκα να διαβάζω μπούρδες για τους σκορπιούς (σκορπίνα είμαι...και με σκορπιούς γύρω)   
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2016
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    σε παρακαλω λιγα για τους σκορπιους
     
  9. Bitch69

    Bitch69 New Member

    Thief μεσα σε ολα για τους σκορπιους! Ειμαστε οι καλυτεροι τελικα!
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

       
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια στον έpωτα της μιας βραδιάς!

     

    Έφτασε η στιγμή να ανοίξουμε το εpωτικό κεφάλαιο του One Night Stand της νέας μόδας στον έpωτα… Όσο και να το απορρίπτουμε ή να μην το εγκρίνουμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσουμε, είτε από περιέργεια, είτε επειδή μπορεί να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια… Ο έpωτας της μίας βραδιάς δεν έχει απαιτήσεις, ευθύνες και δεσμεύσεις γεγονός που πλέον τον κάνει περιζήτητο σε αρκετούς ανθρώπους – ανεξαιρέτως ζωδίου-!



    Ποια είναι όμως η άποψη των ζωδίων για το one night stand; Ποιοι το επιλέγουν και το επιδιώκουν; Ποιοι είναι οι σεμνότυφοι σε σημείο αποφεύγουν και πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια την αμέσως επόμενη μέρα;

    Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο που σε ενδιαφέρει :

    Κριός

    Ο παρορμητικός και ενθουσιώδης Κριός, δεν διστάζει να επιδιώξει μία εφήμερη, επιπόλαιη εpωτική στιγμή της μίας βραδιάς, αρκεί να υπάρχει ένταση και πάθος …. Το one night stand είναι το αγαπημένο του σπορ, ειδικά στα νεανικά του χρόνια που διψά να κυνηγά νέες περιπέτειες και εμπειρίες… Θα πει το «μεγάλο» ναι, στον έpωτα που γνώρισε το βράδυ στο κλαμπ, στο πάρτι ή στις διακοπές του, αρκεί να τον έχει προκαλέσει με τέτοιο τρόπο που θα του έχει ιντριγκάρει τον πόθο. Τι γίνεται την επόμενη μέρα; Αφού κατέκτησε τον εpωτικό του στόχο, είναι ενθουσιασμένος αλλά πάει παρακάτω…

    Ταύρος

    Σίγουρα έχεις ακούσει και διαβάσει ότι ο Ταύρος είναι συντηρητικός και παραδοσιακός… Αυτό είναι όντως μία μεγάλη αλήθεια, κάτι όμως που σίγουρα δεν γνώριζες είναι ότι ένας Ταύρος δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλέξει να ζήσει την εμπειρία του One Night Stand. Ένας Ταύρος είναι έντονα σεxουαλικός και λάγνος, αν και προτιμά τις σταθερές σχέσεις, θα δοκιμάσει το σεx για μία βραδιά, είτε γιατί δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον πειρασμό και στην πρόκληση, είτε επειδή είναι παραμελημένος εpωτικά από το σύντροφό του! Τι γίνεται την επόμενη μέρα; Ο Ταύρος συνειδητοποιεί ότι το one night stand προσφέρει μόνο μία στιγμιαία σαρκική απόλαυση και αποφεύγει να το ξανακολουθήσει…

    Δίδυμοι

    Είναι γνωστό ότι ο Δίδυμος είναι πολύ προχωρημένος άνθρωπος, ιδιαίτερα στο τομέα των σχέσεων και του έpωτα… Το one night stand του αρέσει, γιατί δεν έχει δεσμεύσεις και δεν του στερεί την ελευθερία του … Το επιλέγει, το ακολουθεί ιδιαίτερα όταν δεν είναι αρκετά εpωτευμένος ή έτοιμος να δεσμευτεί … Βασική προϋπόθεση είναι το άτομο με το οποίο θα προκύψει ο έpωτας της μίας βραδιάς να έχει παίξει έστω και λίγο με το μυαλό του … Τι συμβαίνει την επόμενη μέρα από το one night stand: Ο Δίδυμος είναι κεφάτος, χαμογελαστός και επιμένει ότι νιώθει πιο άνετα και ανάλαφρα με τον έpωτα χωρίς απαιτήσεις!

    Καρκίνος

    Η πρώτη σκέψη που κάνει ένας Καρκίνος στο άκουσμα του one night stand είναι : «Αποκλείεται… τι με περνά εμένα για κάποιο εύκολο θήραμα απλά για να παίξουμε; Που πήγαν τα συναισθήματα; Που πήγαν οι αξίες»; Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος είναι ενάντια στον έpωτα μίας βραδιάς …τον κατακρίνει, τον φοβάται και σπάνια τον δοκιμάζει… Στην περίπτωση που παρασυρθεί σε αυτόν, θα το κάνει μόνο γιατί έχει συγκινηθεί συναισθηματικά από το άτομο και έχει την ελπίδα ότι θα υπάρξουν και άλλες βραδιές. Τι γίνεται όμως όταν ο Καρκίνος συνειδητοποιήσει ότι ο έpωτας που έζησε ήταν μόνο one night stand; Τρέχουμε όλοι για να τον παρηγορήσουμε!

    Λέων

    Ένα μεγαλοπρεπές Λιοντάρι δεν είναι ποτέ για one night stand… Ποιος δεν θα θελε να έχει κάθε βράδυ στην αγκαλιά του τον «βασιλιά» του ζωδιακού; Ο Λέοντας έχει τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση που πιστεύει ότι κανείς δεν θα βολευόταν μαζί του εpωτικά μόνο για ένα βράδυ … αλλά ότι θα «διψούσε» για πολλά περισσότερα… Ο ίδιος θα επέλεγε το one night stand μόνο για να επιβεβαιώσει το εγώ του … Την επόμενη μέρα από το one night stand ο Λέοντας θα κοιτάζει το κινητό του και θα το έχει «σιγουράκι» ότι το άτομο με το οποίο πέρασε μία απολαυστική νύχτα θα εκλιπαρεί για να υπάρξει συνέχεια…

    Παρθένος

    Ένας Παρθένος για να λειτουργήσει εpωτικά πρέπει πρώτα να έχει υπάρξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που θα έχει φουντώσει τον πόθο του! Στο one night stand δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ευκαιρία για φλερτ, συζητήσεις και λεκτικά παιχνιδάκια… Ο μόνος λόγος για να το επιλέξει λοιπόν, είναι επειδή διανύει περίοδο μοναξιάς και έχει σωματικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν! Τι συμβαίνει όμως την επόμενη μέρα από το one night stand; Ο Παρθένος αισθάνεται ότι δεν του προσέφερε απολύτως τίποτα η βραδιά που πέρασε και έχει πολλά επιχειρήματα για να πείσει τον εαυτό του ότι δεν θα το ξαναεπαναλάβει!

    Ζυγός

    Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και της σχέσης, όμως στα εpωτικά του είναι και αρκετά άστατος αλλά και ασυγκράτητος … Το one night stand θα το απολαύσει σαν ένα εpωτικό παιχνίδι, θα το επιδιώξει όταν αισθάνεται παραμελημένος συναισθηματικά από την σταθερή του σχέση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι και το ζώδιο που δεν αντέχει την μοναξιά και συμβιβάζεται … Έτσι λοιπόν το one night stand έρχεται για να καλύψει έστω και για λίγο τις εpωτικές του ανάγκες… Τι συμβαίνει την επόμενη μέρα; Ο Ζυγός χαμογελά από ευχαρίστηση σκεπτόμενος τα εpωτικά στιγμιότυπα της βραδιάς που πέρασε.

    Σκορπιός

    Ένας Σκορπιός δεν λέει ποτέ όχι στο σεx, έστω και αν είναι one night stand … Θα το προτιμήσει όταν αισθάνεται πληγωμένος και προδομένος, σίγουρα θα το επιλέξει όταν επιθυμεί να πάρει την εpωτική του εκδίκηση ή ακόμα και όταν θέλει προσωρινά να ξεγελάσει τον εαυτό του ότι θα ξεχάσει την πρώην σχέση του! Η εpωτική ζωή του Σκορπιού είναι φλογερή και είναι γεγονός ότι τον έλκει και οτιδήποτε ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει σε one night stand είναι να υπάρχει εχεμύθεια αλλά να μην εμπλακεί σε τίποτα το συναίσθημα! Πώς αντιδρά την επόμενη μέρα; Σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα!

    Τοξότης

    Ο Τοξότης είναι ο συλλέκτης εμπειριών ακόμα και στον έpωτα…. Όσες περισσότερες εμπειρίες έχει τόσο πιο ευχαριστημένος είναι ! Το One Night Stand λοιπόν, είναι ένα εpωτικό σπορ γεμάτο δράση και περιπέτεια που του ανεβάζει πλήρως την αδρεναλίνη… Αν σκεφτείς ότι δεν τα πάει καλά και με τη δέσμευση, τότε θα καταλάβεις ποια είναι η αιτία που προτιμά τον έpωτα για μία βραδιά! Πώς αντιδρά όμως την επόμενη μέρα από το one night stand; Αισθάνεται ευτυχής γιατί για μία ακόμα φορά κατέκτησε έναν εpωτικό του στόχο!

    Αιγόκερως

    Ακόμα και ένας καθωσπρέπει Αιγόκερως, φτάνει η στιγμή που κάνει την κασκαρίκα του και επιλέγει να δοκιμάσει το One Night Stand … Όταν το Αιγοκεράκι δεν είναι έτοιμο συναισθηματικά ή και πρακτικά δεν θέλει ούτε να ταλαιπωρεί αλλά ούτε και να ταλαιπωρείται … Έτσι λοιπόν προτιμά να ζήσει τον έpωτα της μίας βραδιάς, αρκεί να έχουν ξεκαθαριστεί από την αρχή κάποια πράγματα! Βασική προϋπόθεση για τον Αιγόκερω είναι να παραμείνει ένα κοινό μυστικό και στη συνέχεια να μην υπάρχουν απαιτήσεις! Πώς αντιδρά την επόμενη μέρα; Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος συνεχίζει την ροή της καθημερινότητάς του!

    Υδροχόος

    Ρώτησε έναν Υδροχόο τη άποψή του για το One Night Stand και σίγουρα αυτό που θα σου απαντήσει είναι : «Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, ότι θέλουμε κάνουμε ….είναι ωραία φάση πάντως, γνωρίζεις νέους ανθρώπους και δεν ζορίζεσαι πουθενά»! Ο απρόβλεπτος Υδροχόος λατρεύει τις εκπλήξεις ακόμα και στα εpωτικά του … Τον ιντριγκάρει η ιδέα ότι με έναν άνθρωπο που γνώρισε ξαφνικά σε μία βραδινή έξοδο, θα μοιραστεί μαζί του μία δυνατή εpωτική στιγμή… Φιλελεύθερος και προοδευτικός επιλέγει τον έpωτα για μία βραδιά γιατί είναι της άποψης ότι στο κρεβάτι δεν μπαίνουν όρια και ταμπού!

    Ιχθύς

    Ακόμα και στο one night stand ο ιχθύς θα βάλει το ρομάντζο του και θα το κάνει να φαντάζει σαν ένα όμορφο παραμύθι … Το Ψαράκι μπορεί να είναι γλυκό, τρυφερό και συναισθηματικό, είναι όμως πολύ άστατο στα eρωτικά και ξεγλιστρά… Πολλές φορές του τυχαίνει να πηγαίνει στο κρεβάτι με ένα άτομο που μόλις γνώρισε, νομίζοντας ότι ζει τον έpωτα της ζωής του και την επόμενη μέρα να αναθεωρεί και να μην θέλει να υπάρξει συνέχεια! Αν τον ρωτήσεις βέβαια την άποψή του για το one night stand αυτό που θα σου πει είναι : «Μα αν δεν υπάρχει και λίγο συναίσθημα, τι νόημα έχει»; Μην τον πιστέψεις….
     
  12. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Πόσο «σκύλα» είναι μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της;

     
    Πλανητικές απόψεις με γυναίκες που έχουν πολεμοχαρή διάθεση…Εδώ είμαστε αγόρια κι αυτό είναι για σας!

    Κυρίες μου, δεν θέλω να προσβληθείτε. Πέρα από

    τις ορμόνες που επηρεάζουν την αντίδραση των γυναικών σε μια κατάσταση, ο τρόπος που φωνάζουν, έχουν αγενή ξεσπάσματα και ορμάνε σε μια συμπλοκή, ψυχογραφείται μέσα από το ζώδιο τους.


    Έτσι, ας διασκεδάσουμε λίγο κι ας διερευνήσουμε το θέμα με μια πιο πικάντικη γλώσσα.
    Οπότε σύζυγοι, εραστές και λοιποί, μήπως θα πρέπει να ελέγξετε που προσγειώνεται η πολεμοχαρής διάθεση της (κατά γενική ομολογία γίνεστε μια bitch).

    Κριός
    Η κυρία είναι αυταρχική, σαρκαστική, με συχνά ξεσπάσματα και κάνει τα πράγματα δύσκολα, όταν βαριέται. Έχει τυπική αντρική συμπεριφορά στο κρεβάτι και τις αρέσουν οι άγριες καταστάσεις. Αν είστε για γούτσου-γούτσου, ξεχάστε το. Κοιμάται ήδη.

    Ταύρος
    Η Ταυρίνα εργάζεται σκληρά για τα χρήματά της. Είναι φιλόδοξη, κτητική και σπάταλη. Πολύ δύσκολο να την ικανοποιήσεις και θα σε βάλει στον ρόλο του μπαστάρδου, αν δεν της τάξεις πίστη. Στο κάτω κάτω, αν δεν το έχετε με την μονιμότητα, βρείτε άλλη.

    Δίδυμος
    Είναι άμεση και πρόθυμη να υπερασπιστεί την άποψή της. Επίσης, δεν κλείνει το στόμα της ποτέ κι όταν σας αφήνει χρόνο να μιλήσετε, το ενδιαφέρον κι η προσοχή της έχει πετάξει άλλου. Αν είστε ο κτητικός τύπος άνδρα, ατυχήσατε. Το κορίτσι χαρέμι θα σας βγάλει εκτός εαυτού και θα σας σπρώξει να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε μετά.

    Καρκίνος
    Αυτή η κυρία είναι είτε συναισθηματικά παιδαριώδης, είτε «μάνα κουράγιο» στα καλύτερά της. Προσευχηθείτε να είστε αρκετά τυχεροί να βρείτε το τελευταίο, αντί του πρώτου. Με αυτό το είδος της γυναίκας δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθείτε το βράδυ, λόγω της συναισθηματικής χειραγώγησης που θα σας κανει να νιώθετε μη ανθρώπινοι. Επίσης, σεxουαλικά, μπορεί να ταλαντεύεται στα άκρα, από το να είναι η αιώνια τσούλα ή η ψυχρή πικρή γριά. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να βρείτε μια, κάπου στο ενδιάμεσο.

    Λέων
    Drama –queen στο μεγαλείο της. Σας συγχωρά, λες και είναι η Αυτού Μεγαλειοτάτη. Αν δεν αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε ιδιοτροπία της, η οργή της θα πέσει πάνω σας. Της αρέσει να βάζει τους άλλους υπό της, εκτός κι αν είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σας. Τότε έχετε κληρονομήσει ένα απαιτητικό, ναζιάρικο γατάκι που βγάζει νύχια.

    Παρθένος
    Είναι μια υπολογίστρια και η επίκριση είναι το χόμπι της. Μην φοβάστε. Ποτέ δεν θα είστε εντάξει, για τα υψηλά στάνταρ της. Το σεξ μαζί της δεν θα είναι ποτέ αυθόρμητο. Μπορεί να γίνει αγαπησιάρα όμως, αρκεί να βρει χρόνο στο φορτωμένο πρόγραμμά της.

    Ζυγός
    Λοιπόν, γιατί να προσπαθήσετε για μια γυναίκα που ασχολείται συνέχεια με τα νύχια και τα μαλλιά της, ενώ δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση; Άσε, που πρέπει να φαίνεστε πολύ περιποιημένοι, για να σας ρίξει μια δεύτερη ματιά. Εκνευριστικό ελάττωμά της, ο τρόπος που πεταρίζει τις βλεφαρίδες της, σαν να φορά ψεύτικες.

    Σκορπιός
    Οκ, η γυναίκα σαρώνει, σαν ένα σεξουαλικό δυναμό και θέλει να κυριαρχήσει. Μερικές φορές καλυτέρα θα ήταν να χρησιμοποιεί το μαστίγιο πάνω της, αντί σε εσάς. Από την άλλη πλευρά, αν σας αγαπά, θα ήταν καλύτερα να μην την προδώσετε ποτέ, επειδή η φράση «φοβού μια γυναίκα περιφρονημένη» σίγουρα προήλθε από μια γυναίκα Σκορπιό.

    Τοξότης
    Αν θέλετε ένα άγριο κορίτσι που της αρέσει να παραμένει ενεργητική, να ταξιδεύει παντού με ειδοποίηση την τελευταία στιγμή και να νοιάζεται λίγο για τους άλλους, πετύχατε διάνα! Καλή για ένα one night stand, χάλια για οτιδήποτε περισσότερο. Η επιλογή είναι δική σας.

    Αιγόκερως
    Μια γυναίκα που μπορεί να πάρει ένα αστείο στα σοβαρά. Plus ότι νοιάζεται τόσο πολύ για τις κοινωνικές ετικέτες, που θα σας περιφρονήσει, αν είστε ένας καράβλαχος. Παρόμοια με την Παρθένο στο σεξ, δομή και πρόγραμμα για τις ερωτικές συναντήσεις.

    Υδροχόος
    Ογδόντα πέντε τρυπήματα στο σώμα της, πορτοκαλί μαλλιά και φλυαρία για οποιαδήποτε εκκεντρική ανοησία, μέχρι να αποκοιμηθεί από καθαρή πλήξη. Συνήθως δεν απατά, αλλά δεν βλέπει κανένα πρόβλημα με την εναλλαγή συντρόφων, όργια και οποιαδήποτε άλλη μορφή σεxουαλικότητας. Είναι όλα διασκεδαστικά! Έτσι δεν είναι;

    Ιχθύς
    Θα σας βαφτίσει Prince Charme, ακόμη και αν αυτό διαρκεί για 10 δευτερόλεπτα. Συναισθηματικές μεταπτώσεις, που μπορεί να σας φτάσουν στα όρια της τρέλας. Επίσης, έχει 16 γάτες.. και είναι έτοιμη να υιοθετήσει μία ακόμη.