Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε διατάζω να με ταπεινώσεις!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 9 Αυγούστου 2016.

?

Θεωρείτε σκληρό όριο να σας ζητηθεί να πονέσετε - ταπεινώσετε τον/την Κυρίαρχό σας;

  1. Είναι σκληρό όριο δεν θα το έκανα

    14 vote(s)
    42,4%
  2. Υπακούω τυφλά σε κάθε του/της διαταγή, θα το έκανα

    19 vote(s)
    57,6%
  1. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Ελα ντε???
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Επιτρέπεις? Οι αληθινοί Ντομ δεν κάνουν ποτέ γλειφομούνι στο υ τους, δεν τους καίγεται καρφί, να το κάνουν να νιώσει την παραμικρή ηδονή. Δεν του δίνουν ποτέ ούτε ένα χάδι. Δεν του λένε ποτέ ούτε ένα γλυκόλογο ( αυτά είναι "σιχαμερά" βανιλλιάρικα )
    Μονάχα το μπινελικώνουν, το έχουν κλωτσοπατινάδα 24/7 και αν το υ από σπόντα δρέψει ηδονή κι από κάτι άλλο, που δεν θα ήταν μαστίγωμα, εξευτελισμός ή τιμωρία, γίνεται ακαριαία γιαλαντζ(υ) και ο Ντομ φλούφλης.
    Μέχρι να το τιμωρήσει παραδειγματικά, για να ξαναπάρει πίσω τον "τίτλο" του. Μετά απ' όλα αυτά, αρκετοί Ντομάδες κλείνουν το pc και πάνε τρέχοντας στο super market για ψώνια, μην και πέσει "λούσιμο" απ' την γκόμενα/σύζυγο, επειδή δεν αγόρασαν φασολάκια για το τσαρδί.
    Όταν τις πιάσει ο ύπνος ή πάνε για γκαϊφέ με τις φίλες τους, έχουν κάποιες στιγμές για να επιστρέψουν σκληροπυρηνικοί - τηλεματικοί - Ντομάδες με τα εξίσου "αδέσμευτα" υ τους, άντε και για κανά sessionακι - μην σκουριάσει - το D/s τους.

    Υ.Γ.

    Ξέρω ότι το ξεκώλιασα, αλλά πια μόνο σαν χασομέρι μπορώ να δω το θέμα forum. Και ο μαλθάκας το έπαιρνα στα σοβαρά για καιρό - μαζί με όλους τους ανθρώπους εδώ -. Τουλάχιστον 5-6 μπορώ να τους παίρνω ακόμη στα σοβαρά κι ας κάνουμε και πλάκα.   
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2016
  3. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Δεν επικεντρώνεται στον Κυρίαρχο η ερώτηση, η ερώτηση είναι πώς το αντιλαμβάνεται αυτό μια υποτακτική που της έχει ζητηθεί, αν την καυλώνει η ιδέα. Ξέρω ότι οι περισσότερες θα πούν, πώς γίνεται να καυλώσω με την ιδέα ότι εγώ προκαλώ πόνο; Υπάρχουν όμως και υποτακτικές που θα σου πούν ότι το να το κάνουν δεν θα αφαιρέσει την Κυριαρχία του πάνω τους αφού θα βιώσουν την σκηνή εγκεφαλικά και όχι βιωματικά...
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    το ποστ μου δεν εχει σχεση με το νημα .. αλλα ειναι απαντηση σε αλλο ποστ
    Ευχαριστω
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Που είναι αυτές οι υπό να μας πουν το βίωμα τους;
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Πεθαίνω... 
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τώρα δεν αντέχω. Θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου λίγο. Και θα αναφερθώ στις Ms σχέσεις.

    Αν κάποιος Κ έχασε την μαμά του πχ και λόγω ψυχοσύνθεσης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και όπως όλοι οι ενημερωμένοι σαδομαζοχιστές, γνωρίζει πως ο πόνος μπορεί να προκαλέσει το πολυπόθητο κλάμα/ξέσπασμα/λύτρωση.

    Δίνει εντολές στην σκλάβα του, αναφορικά με το τι ακριβώς και με ποιο τρόπο, καλείται εκείνη να εκπληρώσει την διαταγή.
    Κι εκείνη, όπως και να νιώθει, οφείλει να βρει τρόπο να το προσφέρει όσο καλύτερα μπορεί. Ακόμη κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα αντέξει πριν πεθάνει.

    Τελεία.

    Οποιαδήποτε κρίση, επίκριση, κατάκριση από την πλευρά της σ. ακυρώνει όχι Εκείνον. Αλλά εκείνην και όλα όσα διατείνεται πως είναι.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @lara[E-p] : Πόσο σίγουρη είστε πως το κλάμα αποτελεί μέσο λύτρωσης για ένα Κ, όπως αποτελεί για σας;

    ΥΓ. Επισημαίνω πως το νήμα αφορά την επιθυμία ταπείνωσης.
     
  9. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Εγώ το νήμα το έχω αντιληφθεί ως το συμπέρασμα του νηματοθετη πως το στραπ θεωρείται ταπεινωτικό ως διαδικασία και με βάση το συμπεράσματα αυτό ρωτά τους υπόλοιπους να εκφράσουν άποψη. Ομοίως για το μαστίγωμα.
    Μου θυμίζει ένα πολυσυζητημένο νήμα.
    Δική μου εκτίμηση είναι, πως καταβαθος καταλήγει στο συμπέρασμα στον αν το στραπ ή η πρόκληση πόνου -όποιας έντασης- μειώνει την Κυριαρχία του Κ μέλους.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Καθόλου σίγουρη Κύριε.
    Απλά προσπάθησα να βρω ένα πιθανό παράδειγμα που θα μπορούσε να δώσει διαφορετική προοπτική στο κλάμα του Κυρίαρχου που αναφέρθηκε και σχολιάστηκε. Εστιάστηκα στον πόνο, επειδή έχω μιλήσει με άτομα Κ, τα οποία όταν βρίσκονται σε περίοδο έντασης και στρες, χρησιμοποιούσαν τον πόνο ως βαλβίδα αποσυμπίεσης και οι σ. και των 2 εχουν εκπαιδευτεί πως ακριβώς και με πόση ένταση και τι συχνότητα, επιθυμούν οι Κ.να πονέσουν.

    Δεν ασχολήθηκα με την ταπείνωση, επειδή την θεωρώ ως έννοια τόσο βεβαρυμένη αλλά και δύσκολη και δεν έχω αρκετά δεδομένα, ώστε να γνωρίζω τι μπορεί να εννοεί το άτομο που το ζητά και αναφέρει ο νηματοθέτης. Για κάποιον ταπείνωση μπορεί να είναι και το να κάτσει δίπλα του και να τον κοιτάξει στα μάτια του η υ του. Θεωρητικά υπάρχουν πιθανότητες να το χρειάζεται για κάποιο λόγο που δεν μπορώ εγώ να διανοηθώ?
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Aπό δω το πάτε, από κει το πάτε θα ειπωθεί και καμιά κουβέντα ξεκούδουνη, θα πέσει και καμιά αντίρρηση, τζόγος να γίνεται, θα πέσει το καπάκι, θα ακούσει κανα μπινελίκι ξεγυριστό μα ευγενικό, θα κλαίει στη γωνία, θα βάλει τα παιδάκια να μαλώσουν τα παιδάκια που το στενοχώρησαν, γάμα τα , τόχουμε μαναδεί το έργο...
    Συννεφιά έχει σήμερα...
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    περυσι, τετοια εποχη πανω κατω,
    επιασα με το χερι ενα ακαθαριστο φραγκοσυκο. την εβαλα να βγαλει ενα ενα τ αγκαθακια με τσιμπιδακι. δεν περασε απ το νου μου να κραταει στο αλλο χερι ενα φραγκοσυκο οσο αφαιρουσε τ αγκαθια απ το χερι μου. δεν διαπιστωσα να επηρεασε αρνητικα τη σχεση το περιστατικο. ξερω πια ομως οτι ο αυγουστος ειναι επικινδυνος μηνας. να φυλαγεστε.