Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε διατάζω να με ταπεινώσεις!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 9 Αυγούστου 2016.

?

Θεωρείτε σκληρό όριο να σας ζητηθεί να πονέσετε - ταπεινώσετε τον/την Κυρίαρχό σας;

  1. Είναι σκληρό όριο δεν θα το έκανα

    14 vote(s)
    42,4%
  2. Υπακούω τυφλά σε κάθε του/της διαταγή, θα το έκανα

    19 vote(s)
    57,6%
  1. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Γιατί το στραπ ή η πρόκληση πόνου -όποιας έντασης- θεωρείται ταπείνωση;;

    Ps. Το μέχρι λιποθυμίας είναι αστείο, με την έννοια του κακογουστου.
     
  2. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Αυτό είναι φιλοσοφικό ερώτημα και θα μπλέξουμε, εν συντομία, ο μαζοχιστής έχει στο μυαλό του την ευχαρίστηση όταν μιλάει για ταπείνωση και δεν τον προσβάλλει η λέξη, ταπείνωση = ευχαρίστηση, οπότε ο αρνητικός προσδιορισμός που έχουν αυτές οι πράξεις σε κάποιον εκτός BDSM, παύει να υφίσταται.
     
  3. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Λακωνικά:

    Κάθε σχέση είναι μοναδική ..
    Εγώ; δεν θα ζητούσα κάτι τέτοιο, γιατί δεν με καυλώνει ..

    Αν κάποιος άλλος καυλώνει και το ζητήσει .. και καυλώνει και το υ του και το κάνει .. τότε προφανώς περνάνε γαμάτα ..

    Άντε καληνύχτες ... 
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Αν σας ελεγε ομως ο Αφεντης σημερα θα παρτουζοθεις με αυτους τους δυο παιδαραδες ολα οκ ακουω και υπακουω ...

    το ιδιο ισχυει και για τους υ αντρες αν σημερα θα ικανοποιησεις τις ορεξεις απο αυτες της δυο κουκλαρες φιλες μου τα ιδια

    ΥΓ. οπου δυο βαλτε οτι αριθμο σας βολευει
     
  5. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Αφού είναι φιλοσοφικό ερώτημα και δεν είναι μία σταθερά, κάτι δεδομένο, γιατί το θέτεις ως ταπείνωση τότε; Αφου δεν είσαι σίγουρος.
    Ας το άφηνες αόριστο, ας εβαζες ξεκάθαρα "Σε διαταζω να χρησιμοποιήσεις στραπ" κλπ.
    Προβοκατόρικη μου κάνει η "απορία" σου για πρόκληση έντασης κι αναστάτωσης.

    Άρα τα υ κατά βάθος ως μαζοχιστές (κατά τα δικά σου λεγόμενα) αφού αντλούν ευχαρίστηση μόνο από πρακτικές σαδιστικες ως προς αυτούς, κάνουν ο,τι κάνουν για δική τους καυλα. Το Κ τους το έχουν χεσμένο γιατί ξέρουν ότι θα τα ταπεινώσει, εξευτελισει, κλπ, κλπ.
    Αφού αντλησαν καυλα λοιπόν, ποιος γ@μει αν το Κ καυλωνει και την βρίσκει με το στραπ, το δάκτυλο, το δάγκωμα στις ρωγες, το γλειφοκωλι, κλπ, κλπ.
    Αυτα είναι υ, δεν κάνουν τέτοια πράματα. Ιου.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Μην προβληματίζεσαι και μη μας βάζεις σε μπελάδες. Ο Αφέντης της υποτακτικής αυτής το ξέρει πριν από αυτήν. Γι αυτό και δεν πρόκειται να την βάλει να κάνει τέτοιο πράγμα.

    Μπα, αν συμβαίνει είναι απλή συνειδητότητα και όχι αυτοθυσία. Οι εκτέλεση των εντολών δεν είναι πάντα διεγερτική, είναι απλά αυτονόητη.

    Τελείως άλλο το "πονέσετε" από το "ταπεινώσετε" καμία σχέση το ένα με το άλλο.

    ΥΓ. Σε καλό να μου βγει, φαντασιώθηκα να ταπεινώνω τον Αφέντη, κατέληξε η φαντασίωσή μου σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα, καταταράχτηκα και μετά συνειδητοποίησα ότι τίποτα από αυτά που φαντασιώθηκα δεν έχει διαφύγει του Αφέντη, εδώ και χρόνια! Και το έχει διαχειριστεί. Προ πολλού.

    Το μόνο πράγμα που θέλει να κάνει ένας άνθρωπος ακατέργαστης υποτακτικής φύσης είναι να ταπεινώνει τους άλλους. Χωρίς εισαγωγικά.
     
  7. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Δεν είπα ότι δεν υπάρχει η λέξη ταπείνωση και η σημασία της, προφανώς και υπάρχει...το φιλοσοφικό ερώτημα πηγαίνει στο πως το αντιλαμβάνεται κάποιος.
    Αν ας πούμε εγώ βρίσω κάποιον στο δρόμο πιθανότατα να με δείρει, αν όμως μια υποτακτική αρέσκεται στο να την βρίζουν στο κρεββάτι είναι άλλο πράγμα, δεν μπορεί να της πείς ότι οι βρισιές δεν είναι ταπείνωση όταν προκαλούν κάποια συναισθήματα στους μεν και στους δε...
     
  8. kelly.maid

    kelly.maid owned

    Δεν θα μπορούσα να ταπεινωσω κάποιον που στα μάτια μου φαντάζει σαν θεός! Και δεν είναι όλα καβλα σε αυτή τη ζωή υπάρχει η ιεραρχία σε τέτοιου είδους σχέσεις. Ιεραρχία και ηθική!
     
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    η ερωτηση ειναι απλη .... υπακους η οχι στις εντολες του Αφεντη σου ?
     
  10. kelly.maid

    kelly.maid owned

    Προτιμώ να υποστώ οποιαδήποτε σκληρή τιμωρία! Όχι δε θα το κάνω! Έχω ψηφίσει ήδη, ευχαριστώ
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Τελευταία τοποθέτηση μου.

    Έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι, εκτιμώ βαθυτατα, τον έχω πολύ ψηλά, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να τον δείρω, φτυσω, κάνω να κλαψει. Γιατί το νημα αναφέρεται σε αυτό και όχι στο εάν ένας Κ απολαμβάνει το πρωκτικο. Δεν μου βγαίνει, πως αλλιώς να το εξηγήσω;

    Είμαι γυναίκα που μου αρέσει να φροντίζω τον άντρα, να τον προσέχω, να τον περιποιουμαι και να τον έχω στα πούπουλα. Οτιδήποτε αντίθετο, ακόμα και να μου φέρει ένα ποτήρι νερό, έρχεται κόντρα με εμένα (αφήνω τους ρόλους / στατους, πείτε το όπως θέλετε απ έξω), εκτος και εάν ψοφολογαω. Δεν είμαι από αυτές που με θεωρώ πολύτιμη, ευθραστη, μπιμπελο και θέλω να μου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου για να μπω. Έχω τα κουλα μου και την ανοίγω μόνη μου.

    Ποτέ δεν είχα το πάνω χέρι στο κρεβάτι, ποτέ δεν έχω δώσει σφαλιάρα σε άντρα, παρόλο που έφαγα χαστούκι πολυτελείας από κάποιον και δεν αντεδρασα καν, ούτε αντανακλαστικά. Πως είναι δυνατόν να το κάνω τώρα στα περασμενα 30 +; Ούτε ως top μπορώ να λειτουργησω, τέτοια η ξεφτίλα μου. Και η συγκεκριμένη διαταγή αυτό είναι,να γίνω η top τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ανεφικτο για εμένα.

    Για να γίνει αυτό, πρέπει λογικά ( ; ) μέσα μας να υπάρχει έστω και ένα ίχνος σαδισμου και όχι για να το απολαύσεις μόνο , αλλά για να το εκτελέσεις (κρατώ τις επιφυλάξεις μου). Την οποιαδήποτε σωματική βία θα προκαλουσα σε κάποιον μόνο σε περίπτωση αυτοαμυνας. Σε ότι αφορά την ταπεινωση γενικώς με κάποιον άσχετο. Ποιος είναι αυτός ο άσχετος; Τι σχέση μπορεί να έχει η συμπεριφορά μου προς τον Κ, προς το αφεντικό μου και προς τον κολλητό μου; Σε διαβεβαιώνω, απολύτως καμία.

    Έχω πολλά όρια και σκληρά. Επειδή αναφερθηκα πριν σε κάτι, τώρα που είμαι ήρεμη και σπίτι μου θα το αναλύσω.

    Εάν ο Κ βασανιζοτανε από κάτι, είμαι διατεθειμενη, στην περίπτωση που αντέχω τον πόνο στο 7 από το 1 έως το 10, να φτάσω στο 10 προκειμένου να του προσφερθω παραπάνω από το καθιερωμένο, να υποφέρω ώστε να νιώσει καλύτερα, είμαι διατεθειμενη να κάνω και άλλα πράγματα, αλλά όχι αυτό. Με τίποτα. Όπως και πολλά άλλα επίσης. Μπορεί αυτό να μην είναι σωστό, διότι επικρατεί το συναίσθημα στην προκειμένη φάση, κάνω υποχωρησεις.... Άλλο νήμα αυτό....

    Ο (άντρας) Κ που είναι συμβατός με εμένα λοιπόν και μόνο, δε θέλει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρει ο νηματοθετης.

    Θέλει να κάθεται Πασας στα Γιάννενα, να μου λέει "τσακισου και φέρε τις παντόφλες" όσο γελοίο και εάν ακούγεται σε εσάς που περιμένετε να γράψω για να βρείτε πάτημα να αρχίσετε τα καραγκιοζιλικια σας από κάτω, γιατί αυτήν είναι η μεγαλύτερη μου ανάγκη και επιθυμία, το να προσφέρω απλόχερα τη φροντίδα μου και σε καμία περίπτωση να θέλει να τον βρίσω, φτυσω, μαστιγωσω. Θέλει να με τρέχει, να με πιέζει, να μου ταιζει τον εγκέφαλο και πολλά άλλα.

    Για εμένα η εντολή φάε σκατα, ακούγεται στα αυτιά μου το ίδιο με όλες τις παραπάνω.

    Εάν η κατάσταση ξεφεύγει και έχει ψυχολογικά προβλήματα, ας τα λύσει μόνος του ή ας ζητήσει καλύτερα βοήθεια από κάποιον ειδικό στον ψυχικό τομέα πριν κάνει πρώτα κακό στον εαυτό του και δεύτερον σε εμένα.

    Για εσας που έχετε την απορία εάν υπακουνε τα υ ή όχι.... Υπακουνε (λογικά) σε οτιδήποτε δεν είναι κόντρα στα πιστεύω τους, δε θα τους προκαλέσει ανεπανορθωτη ζημιά, δε θα τα στείλει στο τρελάδικο. Εάν όχι υπάρχει και η τιμωρία την οποία εγώ ασπαζομαι.

    Αγαπώ τα μπρατ εκτός bdsm πολύ. Για τα εντός έχω τοποθετηθεί πολλές φορές.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2016
  12. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    δεν εχει τιμωρια εχει μονο αποδεσμευση .....

    θα ηθελες τιμωρια καλο μου αλλα δεν υπαρχει στο μενου η εκτελεις η σπιτι σου