Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος innerneed, στις 29 Μαρτίου 2010.

  1. maska6

    maska6 New Member

    σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους...δεν θα μπορέσουμε...
     
  2. mescalito

    mescalito New Member

    "γιατι ετσι ειναι οι D/s σχεσεις φιλε."

    Ποιος ορίζει πως θα είναι οι D/s σχέσεις ή και γενικά οι σχέσεις? αυτό δεν το καταλαβαίνω...
    Δηλαδή ο ένας πχ να είναι αδιάφορος και να θεωρεί την άλλη απλά αντικείμενο του και εκείνη να κάθεται να το υπομένει. Να την ξεχέζει κάθε μέρα και να λέει και ευχαριστώ. Να την καλεί όποτε θέλει στο σπίτι του, ότι ώρα να ναι κι εκείνη να περιμένει όλη τη μέρα μήπως ο αγάς της τηλεφωνήσει. Και κάποια στιγμή που θα χάσει το ενδιαφέρον του να την πετάξει απλά έξω από το σπίτι, γιατί έτσι είναι οι D/s σχέσεις. Ε όχι, αν είναι έτσι οι D/s σχέσεις να μου λείπει.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4. Υπαρχουν ατομα που δεχονται ολα αυτα που εσυ αρνεισαι να δεχτεις.. γι αυτο ειναι ετσι οι D/s σχεσεις γιατι ο ενας οριζει τους κανονες του κι ο αλλος εχει την επιλογη να τους δεχτει η να τους απορριψει
     
  5. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Και προσθέτοντας λέω απλά διαλέγεις τι σου κάνει σε ποια  πλευρά θες να είσαι.... στόν παίχτη η στόν τερματοφύλακα ... ( αν δεν σου αρέσει το ποδοσφαίρο δεν παίζεις μπάλα απλά ) 
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ούτε κι εγώ το κατάλαβα ποτέ μου, αλλά δε γαμενέται, υπάρχει και το "πολύχρωμο βιβλιαράκι" ( εκείνο με όλους τους κανόνες και όλες τις απαντήσεις για όλα.
    Όποιος/α δεν το έχει διαβάσει και δεν τ' ακολουθεί τυφλά, είναι από αμαθής έως...αυτολογοκρισία...)

    Εγώ βάζω στο "παιχνίδι" και το γυναικείο φύλο ( δηλαδή την αυτοκράτειρα ). Υποθετικά μέχρι αυτού του σημείου το "θύμα" γουστάρει τα σκώτια του, να του φέρονται με κείνον τον τρόπο. Επιλογή του είναι κι αν κάτι δεν του αρέσει, ας την κάνει Λούης ή ας παραμείνει για να λουστεί τις όποιες αρνητικές συνέπειες της.

    Έτσι είναι αρκετές σχέσεις που γνώρισα εγώ ( και δικές μου ), D/s, βανιλλιάρικες, λευκές με σταφίδες ( σαν τη σοκολάτα ένα πράγμα ), μαύρες με βατόμουρα κλπ κλπ.
    Όταν κάτι λήγει, οι τύποι, τα "να χωρίσουμε πολιτισμένα", τα "πρέπει", οι στοργές και προδέρμ, συχνά πυκνά πάνε περίπατο. Κι εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω κάτι το παράλογο.
    Δεν συνάπτουμε σχέσεις με κάποιους/ες ούτε από υποχρέωση, ούτε επειδή είμαστε ερυθροσταυρίτες/ισες. Αλλά γιατί κάτι μας δίνουν και για όσο καιρό μας καλύπτει.
    Τελείωσε το martini? Τελείωσε και το party. Μετά, συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότ' είναι προνόμιο των Α/Κ ( ανδρών και γυναικών ) να στέλνουν για βρούβες.
    Τώρα αν κάποιος/α χωρίζει και δεν λήγει πάντα την όποια σχέση του/της ( οποιουδήποτε είδους ) με μπινελίκια, κατάρες και λοιπά "έμορφα". Δεν έχει να κάνει με bdsm ή όχι.
    Σιγά μην ακολουθήσω πρωτόκολλα και "προβλεπόμενα", στο πως θα χώριζα - ή θα "έστελνα" - κάποια ( το ίδιο και κείνη ). Αν κάποιος/α μας φτάνει στο αμήν, δεν νομίζω να του/της ζητούσαμε release ή ν' αποσύραμε ευγενικά - και κυριλάτα - την όποια Κυριαρχία μας.

    Κλείνοντας, το άλλο για μένα αλήθεια ακαταλαβίστικο είναι, γιατί ο/η όποιος/α Α/Κ να ενδιαφερθεί για τ' όποιο υ/σ του/της μετά τον χωρισμό τους.
    Είναι μήπως παιδί του/της ή στενός του/της συγγενής? ( που και πάλι δεν είναι πουθενά γραμμένο, ότι θα είχε την δια βίου ευθύνη του/τους. Αν δεν θα την ήθελε ).

    Ότι κάποιος/α είναι υ/σ, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ούτε να μπουσουλήσει από μόνος/η του/της. Στην περίπτωση όμως που το τελευταίο θα ίσχυε - θα φανώ κυνικός -, ας πρόσεχε. Το έχω "ρωτήσει" άπειρες φορές στο παρελθόν, γίνεται ο "λύκος", να ρωτήσει το "πρόβατο", τι θα φάνε για βραδινό?

    * Όπου "λύκος" και "πρόβατο" δεν αναφέρομαι σε status αλλά σε ολόκληρους χαρακτήρες ή σ' επιμέρους στοιχεία τους.

    ** Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη και όποιος/α, χάσει λίγο χρόνο για να τα διαβάσει, μάλλον δεν θα θιγεί.  
     
    Last edited: 16 Αυγούστου 2016
  7. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Όλες οι σχέσεις κάποια στιγμή τελειώνουν, αργά ή γρήγορα. Το τέλος δεν έρχεται πάντα όταν το θέλουμε εμείς, ούτε όπως το θέλουμε εμείς...
    Η ζωή όμως συνεχίζεται όπως και πρίν απο αυτή τη σχέση...Ο καθένας απλά θέλει τον δικό του χρόνο και πάντα βρίσκει τον δικό του τρόπο.