Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοπρασίες σκλάβων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Μαϊου 2006.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @de7: Δεν μένουν απ' έξω, δεν αποτελούν όμως την κύρια αιτία, αφ' ενός γιατί θεωρώ πιο σημαντική την συνειδητότητα και την αποδοχή του "εκτίθεσθαι" για ένα υ πολύ δε περισσότερο σ σαν βήμα προς την αποδοχή ενός ελευθεριακού τρόπου σχετίζεσθαι όπως είναι (ή θα έπρεπε να είναι) το BDSM. Συνειδητότητα χωρίς αυτοκριτική και απάντηση στα, αναφορικά με τη σεξουαλικότητά, ερωτήματα "ποιος είμαι ", "τι θέλω", "ποια είναι τα στοιχεία μου με τα οποία φιλοδοξώ να προσφέρω και να πάρω απόλαυση", "πόσο διαθετημένος είμαι να εκτεθώ, να δηλώσω δηλαδή ξεκάθαρα τις προθέσεις / προτιμήσεις μου", "υποτίθεται, ως υ/σ ότι επιθυμώ να "χρησιμοποιηθώ" χωρίς (από τη στιγμή που θα συναινέσω) να έχω λόγο επ' αυτού, τολμώ να εκδηλώσω τις πιθανές χρήσεις μου;", "ποια σημεία θεωρώ δύσκολα πάνω μου και ποια είναι η στάση μου απέναντί τους;", δύσκολο να επιτευχθεί. Η διαφορά με την επιλογή διαφόρων "kinks" από κάποιο κατάλογο είναι ότι με τον τρόπο αυτό υφίσταται ενεργητική παρουσίαση και αξιολόγηση από τον παρουσιάζοντα.

    Αφ' ετέρου, το σκλαβοπάζαρο αποτελεί edge play, που ακόμη και σαν play δεν θα το άντεχαν τα στομάχια πολλών των παρεπιδημούντων, ούτε τότε ούτε τώρα. Το σκλαβοπάζαρο σαν θεσμός παραπέμπει στην εξαναγκαστική δημοπράτηση, που αντιτίθεται, και σωστά, "αυτόματα" στα ανθρωπιστικά και δημοκρατικά ιδεώδη όλων εξ ημών, κάποιοι όμως "ξεχνούν" ότι στα καθ' ημάς για να φτάσουν τα πράγματα "εκεί" έχει προϋπάρξει σε κάποιο επίπεδο η συναίνεση και κάνουν αυτόματα συνειρμούς, που δεν είναι μεν περιττοί ως επιφυλάξεις, γίνονται όμως κουραστικοί, όταν επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά σε ένα φόρουμ ενηλίκων που πραγματεύεται ακραίες πρακτικές του σχετίζεσθαι. Εν κατακλείδι μεγάλα παιδιά είμαστε και κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεπεραστεί το σύνδρομο του "my vice is ok, yours is not". Για να φτάσει κάποιος να αισθανθεί τόσο άνετα με τον εαυτό του και την σεξουαλικότητά του (πέραν του φαντασιακού που ανέφερε εύστοχα λίγο παραπάνω ο @G_E) ώστε να τολμήσει να εκτεθεί σε μια δημοπρασία θεωρώ τα όσα ανέφερα στην πρώτη παράγραφο ως προαπαιτούμενα.

    ΥΓ. Όσον και αν ξενίζει ή φαίνεται απίστευτο σε πολλούς, slave auctions γίνονται. Στην συνηθέστερη των περιπτώσεων στα πλαίσια οργανωμένων communities και περιορισμένου χρόνου τα δε έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, γνωρίζω όμως και δύο περιπτώσεις, όπως αυτές που αναφέρονται στο ποστ του @Master NK, κανονικής πώλησης από τα ίδια τα άτομα. Ούτε η μία ούτε η άλλη περίπτωση αφορούν το παρόν νήμα.
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μονάχα ως φαντασίωση το αντιλαμβάνομαι (όχι δική μου) ή για να είμαι ακριβέστερη μόνο ως τέτοια μου είναι ανεκτή.
    Γενικά, δεν ταυτίζω την ελευθεριότητα του BDSM με την δημόσια έκθεση "κομματιών" αντιδιαστέλλοντας την ιδιωτικότητα ως κάτι μίζερο που απορρέει από ενοχικότητα έχοντας ως αποτέλεσμα την ντροπή.
    Το Κ άτομο επιλέγει το πόσο δημόσιο ή ιδιωτικό άπλωμα θα γίνει στο πλαίσιο αναφοράς με το υ.
    Προσωπικά, με ενδιαφέρει η δυαδική Σ/συνομιλία.
     
  3. de7

    de7 s

    Σας ευχαριστώ για την απάντηση @MasterJp.
     
  4. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Σκυλα 30 χρονων, εμφανισιμη, μερικως εκπαιδευμενη.
    Καστανα μακρια μαλλια, με 1,72 υψος και 60 κιλα, σταρενιο ανθεκτικο δερμα.
    Τα στηθη της ειναι μικρα, μα οι ρωγες της μεγαλες και ευαισθητες.
    Τα χειλη του αιδιου της αρκετα ζουμερα και η κλειτοριδα της μεγαλη παντα ετοιμα να δεχτουν πολλα βασανιστηρια.
    Υπακουη και προθυμη να Σας ικανοποιησει η να διασκεδασει την παρεα Σας.
    Επιστροφες δεν γινονται δεκτες σε περιπτωση ευρεσης καποιου ελλατωματος  
     
  5. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    ουχί δεν είχε κανείς από εμάς γάτα . ενα θηλυκό υβρίδιο λύκου /σκύλου είχα.. Τελικά το πουρπουριασμα είναι ?
     
  6. Soraya

    Soraya Guest

    ειναι το γουργουρητό της γάτας όταν είναι ικανοποιημένη-ευχαριστημένη
     
  7. Master NK

    Master NK Regular Member

    @MasterJp σωστη η παρατηρηση Σου αλλα εφοσον το παρων νημα εχει την μορφη αυτη [Ερώτηση πρός σκλάβες/ους (ή φαντασίωση προς υποτακτικές/ους)] και ειναι πολυ εδιαφερον αλλα δεν ειχε την αναλογη ανταποκριση, Σκεφτηκα να βαλω μια πινελια ακομα παραπερα δινοντας και καποια αλλα χρωματα στο νημα με πραγματικα στοιχεια και λινγκ ωστε 1.να ενημερωθουν τα μελη του φορουμ και 2. να αναθερμανθει η ολη συζητηση ωστε καποιοι-ες που οπως Ειπες τους ξενιζουν ολα αυτα, να εχουν την επιλογη να τα συζητησουν οπως slave auctions-slave market-slave farm-BDSM Community Dungeon Parties-Professional Dungeon Parties κ.λ.π.
     
  8. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    σε παρουσιάζει αυτός στον οποίο ανήκεις
     
  9. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Θα ηθελα πολύ να με βαζαν σε ένα βαθρο, αποτριχωμενο εντελως και παντου, εντονο και προκλητικο μακιγιαζ, μαλια δεμενα σφιχτα πισω, τα χερια δεμενα με χειροπεδες πισταγκωνα και μπροστα από τα ποδια μια ταμπελα με την περιγραφή μου.
    " αισθσιακη κρος, εντελως παθητικη, αρτια εκπαιδευμενη σεξουαλικη σκλαβα, με δυνατοτητα ικανοποίησης πολλαπλων εραστων, σε μονιμη καταστολή στησης με συσκευή αγνοτητας, προσφάτως ξεκινησε την θεραπεια με ορμονες για περαιτέρω θηλυκοπιηση, σε καλη τιμη και με μεταπωλητικη αξια"
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αχμφ, απέχει πολύ η φαντασίωση με την πραγματικότητα.
     
  11. Top30Thessaloniki

    Top30Thessaloniki New Member

    όλα τα λεφτα του κοσμου λιγα
    ποια προταση να κανω να σε κατακτησω
    και το αιδοιο σου να το βασανισω
    υπομονη δε χρειαζεται να κανεις
    γιατι και εσυ σιγουρα θα το απολαυσεις
     
  12. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Θα μπορούσατε να πείτε και σε μας τους μη σχετικούς περί τίνος πρόκειται;