Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με τι πηδάμε το μυαλό Σ/σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 29 Απριλίου 2008.

?

Με τί πηδάμε το μυαλό Σ/σας ?

  1. Εξωτερική εμφάνιση

    48 vote(s)
    25,1%
  2. Τύπο

    74 vote(s)
    38,7%
  3. Humor

    63 vote(s)
    33,0%
  4. Βλέμμα

    80 vote(s)
    41,9%
  5. Λεφτά

    8 vote(s)
    4,2%
  6. Φήμη για το ...

    4 vote(s)
    2,1%
  7. Φωνή

    64 vote(s)
    33,5%
  8. άλλα προσόντα

    48 vote(s)
    25,1%
Multiple votes are allowed.
  1. elen

    elen Regular Member

    ετσι και βρεθει αντρας να μου πηδηξει το μυαλο (ειλικρινα δεν μου αρεσει η εφραση αλλα τελος παντων) γινομαι σκλαβα και σκλαβα του αυτοματως
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Με τι πηδάμε το μυαλό Σ/σας?

    Αυτός το ξέρει;
     
  3. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Πώς να γαμήσετε ένα μυαλό – Οδηγίες προς ναυτιλομένους

    Ιεραποστολικό: Το θύμα πρέπει να είναι άνεργη ή υποαπασχολούμενη. Χρησιμοποιείστε το μπάρμπα απ’ την Κορώνη και χώστε την σε μόνιμη θέση στο δημόσιο, κατά προτίμηση σε εφορία, πολεοδομία ή σε νοσοκομείο. Κάνετε υπομονή ένα δυο χρόνια και θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Αν θέλετε να χοντρύνετε το παιχνίδι γκαστρώστε την μια δυο φορές και πάρτε δάνειο στο όνομα της για κατοικία και αυτοκίνητο. Εγγυημένα αποτελέσματα, αξίζει τον κόπο η πολύχρονη προσπάθεια.

    Στα 4: Αυτοδιαφημιστείτε ως σπουδαίος γευσιγνώστης και λαμπρός ερασιτέχνης σεφ. Καλέστε την στο σπίτι σας για ένα ρομαντικό δείπνο που θα έχετε επιμεληθεί με τα χεράκια σας. Χρησιμοποιείστε τα καλύτερα υλικά: ηλιέλαιο απ’ το σούπερ μάρκετ, πουλερικά εκτροφείου, μοσχαράκι εισαγωγής, ζαρζαβατικά θερμοκηπίου. Φροντίστε η βραδιά αυτή να οργανωθεί μερικές ημέρες μετά την τελευταία πολυήμερη απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η μέθοδος αυτή έχει εκπληκτικά αποτελέσματα ως προς το γαμήσι του μυαλού (για την ακρίβεια ο εγκέφαλος γίνεται σαν σφουγγάρι) αλλά είναι συνήθως μεσοπρόθεσμα. Ωστόσο έχετε καλές πιθανότητες να την δείτε να πέφτει στα τέσσερα επιτόπου, πριν καν προσθέσετε λίγο κύμινο στα κεφτεδάκια.

    Coitus interruptus: Προτείνετέ της στα μέσα Ιουλίου να πάτε μαζί μια βδομάδα διακοπές τον Αύγουστο σε κάποιο ελληνικό νησί. Παρουσιάστε το σαν μια εμπνευσμένη έκπληξη που της κάνετε αλλά πέστε της ότι δεν έχετε χρόνο να το οργανώσετε ο ίδιος και πρέπει να το αναλάβει εκείνη. Εξηγείστε ότι προκειμένου να χαρείτε τον έρωτά σας είναι σημαντικό να φτάσετε γρήγορα και άνετα στον προορισμό σας και να βρείτε αξιοπρεπές κατάλυμα. Το θύμα θα ψαρώσει και θ’ αρχίσει να ονειρεύεται sex by the beach αλλά άμα βγάλει άκρη τρυπήστε μου τη μύτη. Θα μείνει με την καύλα ανά χείρας κι αυτή θα ‘ναι μεγάλη.

    BDSM: Θα εντοπίσετε το θύμα σας αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στο μποτιλιάρισμα. Είναι η χαριτωμένη 25άρα που εισπράττει τα περισσότερα φάσκελα επειδή δεν καταφέρνει να παρκάρει το Smart ούτε με την 50η μανούβρα και έχει μπλοκάρει το σύμπαν. Προσφερθείτε να τη βοηθήσετε, αυτό θα την κάνει σκλάβα σας με τη μία. Το φτωχικό που θα δημιουργήσετε μαζί, φροντίστε να είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας: αυτόματοι συναγερμοί, έξυπνες συσκευές, high tech όσο πάει. Σαμποτάρετε τα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και υδραυλικά συστήματα και αναχωρήστε για πολυήμερο επαγγελματικό ταξίδι. Όταν επιστρέψετε, θα βρείτε το μυαλό της τέλεια γαμημένο από τις καθυστερήσεις, την ασυνέπεια, την ασχετοσύνη και την αισχροκέρδεια πλείστων τεχνικών. Για να ολοκληρώσετε το έργο σας, πάρτε όλη την ευθύνη για το κακό πάνω σας και πες τε της ότι είναι καλύτερα να επιστρέψετε σε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής: βάλτε την να πλένει στη σκάφη, να μαγειρεύει στη φωτιά και να κλειδαμπαρώνει καθ’ εκάστην και τις 46 πόρτες και παράθυρα της μεζονέτας.

    Perv sex: Πείσετε την να αλλάξει διεύθυνση δίχως να το δηλώσει πουθενά. Κλέψτε από το ταχυδρομείο της τις εντολές πληρωμής του ασφαλιστικού της ταμείου καθώς και το πορτοφόλι της εφόσον έχει μέσα ταυτότητες, διπλώματα οδήγησης κτλ. Κατόπιν τούτων, ώσπου να ξεμπλέξει με τη γραφειοκρατία το μυαλό της θα έχει γαμηθεί αμετάκλητα και πανηγυρικά.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Το μανιφέστο του brainfuck!  
     
  5. souldusk

    souldusk Regular Member

    Re: Απάντηση: Με τι πηδάμε το μυαλό Σ/σας?

    Από εμπειρία μου, σου λέω ότι για να γαμίσεις μουνί, πρέπει πρώτα να γαμίσεις το μυαλό...
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Με τι πηδάμε το μυαλό Σ/σας?

    Γιατί ρε κουμπάρε; Ντε και καλά μυαλό; Γω θέλω 6 μήνες μυαλό κι 6 μήνες σώματι. Ή δεν θέλω καθόλου μυαλό και θέλω σκέτο σώματι. Ή τους πρώτους 3 μήνες μουνί κυμαινόμενο και 6 σταθερό. Τι αγκυλώσεις είναι αυτές;
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    φφφφφφφ....
    Απλά το νήμα έπρεπε να έχει τίτλο τι σας ερεθίζει σε έναν άνδρα.

    Δε χρειάζεται να πηδήξει τελικά κανείς άνδρας τίποτα. Το καταλάβατε τώρα;

    Οι γυναίκες ικανοποιούν το μυαλό τους μόνες τους, ΑΝ και μόνο ΑΝ, γουστάρουν κάποιον.
    Το να επιχειρήσει κάποιος που εξ’ αρχής δεν τους είναι αρεστός, να τις «πηδήξει το μυαλό», θα καταλήξει περίγελος αυτής και των φιλενάδων της (και καλά θα πάθει).
     
  8. Eri

    Eri


    Κ δε φανταζεστε τι θαψιμο τρωει ο κακομοιρης οταν εχουμε μεγαλα κεφια......
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Για αυτό μένετε στο ράφι και κλαίτε την μοίρα σας μετά...   
     
  10. Ψήφισα φωνή μιας και έχω σκαλωσει άσχημα από φωνή.. που μόλις την άκουσα για πρώτη φορά έλιωσα σαν βουτυρακι σε ζεστό ψωμί..
    Αλλά θα μπορούσα να έχω ψηφίσει και τύπο.. που δεν σημαίνει απαραίτητα ωραίο άντρα ..ο τύπος μπορεί να σημαίνει γοητεία.. μπορεί να σημαίνει το τι εκπέμπει.. αυτή την σπίθα την ανεξήγητη αυτή την αύρα. Αυτό το κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις και απλά κολλας .
     
  11. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Χιούμορ και σπιρτάδα. Απλά.
     
  12. Σαν να με φωτογραφίζεις..!