Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα "κατά φαντασίαν υ"...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 30 Αυγούστου 2016.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor


    Ναι φυσικά υπάρχουν. Κι εγώ είχα υπάρξει τέτοιου είδους υ όταν ακόμη ψαχνόμουν και δεν ήξερα τι ήθελα και γιατί.  

    Για πολλούς λόγους: από άγνοια, από υστεροβουλία και πολλά άλλα. Γιατί η αφήγηση είναι ενίοτε πολύ πιο γοητευτική από την πραγματικότητα...


    Πολλά και διαφορετικά.
    Ενδεικτικά: να βρουν γκόμενο, να ψαχτούν, να ζήσουν κάτι "εξτρίμ", να γίνουν πρωταγωνισταί των 50 Αποχρώσεων, να γράψουν κάτι "σπουδαίο" στο βιογραφικό τους κλπ κλπ
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τα κατα φαντασιαν γενικοτερα, που δινουν και συμβουλες, ειναι ενα ειδος που παντα υπηρχε αλλα ανθησε πολυ με το ιντερνετ και τα φορα οπου ο καθενας, πισω απ το πληκτρολογιο, με μια καλη στρατηγικη και πολυ ελευθερο χρονο μπορει να φτιαξει ενα μυθο γυρω απ τον εαυτο του. προσωπικα δεν το βλεπω καν ως προβλημα του χωρου, γιατι δεν εχει να κανει με το bdsm, αλλα ειναι γενικοτερο σε ολους τους εξειδικευμενους χωρους.

    μπειτε σε ενα φορουμ πχ για μουσικους, σε ενα για πολεμικες τεχνες, σε ενα για εκπαιδευσεις σκυλων οτιδηποτε. θα τους βρειτε ολους εκει. ακριβως το ιδιο πραγμα. θα πιασετε κουβεντα και θα νομιζετε οτι μιλατε με τον παγκανινι, με τον kevin rooney, με τον sezar millan... και τελικα μιλατε με καποιον που του αρεσει ενα μουσικο οργανο, διαβαζει ολη μερα γι αυτο αλλα το εχει εκει και καθεται και δεν το πιανει να μαθει να παιζει, με εναν που δεν εχει κανει ποτε του μια μερα προπονηση, με εναν που δεν ειχε ποτε του σκυλο ουτε καν δηλαδη απλος ιδιοκτητης.

    ολοι αυτοι ειναι εκει, οπως ειναι και εδω. τα ξερουν ολα, δινουν συμβουλες στους γυρω και πανω απ ολα κρινουν.
     
  3. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp


    αν πιασει η μαλακια..
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    .. η λασπολογία/κουτσομπολιό, καλά κρατεί, λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά, να κάνουμε. γρρρρ...
     
  5. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    ?
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    καλά κατάλαβες, μόνο κράξιμο βλέπω, προβοκατόρικο κι όλας.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εντάξει, υπάρχουν. Αλλά καθένας θέτει και υποκειμενικά κριτήρια για να τα εντοπίσει.
    Τώρα, το σιχτίρισμα είναι για τους αγουροξυπνημένους.
     
  8. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Σας ευχαριστω πολυ για τη συμμετοχη στην κουβεντουλα  

    Το προβλημα που εντοπιζω εγω δεν εγκειται στην υπαρξη αυτων των "υ", δικαιωμα υπαρξης αλλωστε εχουμε ολοι, αλλα σε αυτο που λεει ο ορισμος και υπογραμμισα στο εισαγωγικο ποστ:

    "Η υ αυτή συνήθως γίνεται “διαδικτυακή” υποτακτική ή σκλάβα και προσπαθεί να δώσει συμβουλές σε άλλους.."

    Δηλαδη μπαινει στη διαδικασια να "συμβουλευει" (πολλες φορες με το να κανει υποδειξεις) ατομα που ειναι στην αρχη της πορειας τους στο χωρο ή που απλα ειναι ακομη μπερδεμενα και προσπαθουν και αυτα να βρουν το "δρομο" τους, χωρις η ιδια να εχει τις απαραιτητες γνωσεις ή την εμπειρια για να κανει κατι τετοιο. Με τους εχοντες εμπειρια αποφευγουν να συνδιαλαγουν γιατι απλα γινονται ρεζιλι.

    Δε λεω ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει και να πει ο,τι θελει..αλλα πως σας επηρεαζει αυτο το "φαινομενο"?

    Εχω εντοπισει τετοιες περιπτωσεις και σε αυτο το φορουμ δυστυχως..ειναι συνηθως ατομα που χωρις το απαραιτητο υποβαθρο, θεωρουν τους εαυτους τους φωτεινους παντογνωστες οσων αφορα την υποταγη, ειδημονες, οτι κανεις αλλος δεν ξερει ή δεν μπορει να υποταχθει καλυτερα απο αυτα, λες και υπαρχει καποιο ειδικο πανεπιστημιο που μοιραζει βουδουσουμικα αριστεια.
    Ο καθενας ζει και βουδουσουμιαζει για την παρτη του. Οσοι εχουν εκπαιδευτει και εχουν εμπειρια και γνωσεις, καλα κανουν και τις εχουν και μακαρι να τις μεταφερουν και σε αλλους με μορφη συμβουλών. Οσοι θεωρουν οτι εχουν εμπειρια επειδη εκαναν μια σχεση απο αποσταση και δυο σεσσιον καλο ειναι να αποφευγουν να κανουν τους συμβουλατορες στους αλλους γιατι εκτιθενται οι ιδιοι. Οσοι πια δεν εχουν καμια απολυτως επαφη με το αντικειμενο και απλα ειδαν ή διαβασαν κατι και παρ'ολα αυτα επιμενουν να συμβουλευουν τους υπολοιπους, τι να πω..ας το δοκιμασουν και στην πραξη καποια στιγμη, μπορει να εκπλαγουν ή τουλαχιστον να 'χουν κατι βιωματικο να περιγραφουν..

    Δεν ειναι κακο να μην εχεις εμπειρια ή γνωσεις. Κακο ειναι να μην τα εχεις αυτα τα δυο ή να τα εχεις "επιφανειακα" και να πηγαινεις δεξια και αριστερα και να αγορευεις για την απολυτη υποταγη και να απαξιωνεις οποιον δε φερεται οπως εσυ, το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ υ εβερ..
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2016
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Απλά "φιλτράρεις" τα πάντα που ακούς/διαβάζεις. Αν θέλεις συμβουλές/διδαχές εύκολα και ανεμπόδιστα, ακολουθείς τυφλά ότι σου πουν/διαβάσεις.
    Το αν είναι ο/η άλλος/η έμπειρος/η ή όχι, αν είναι φαντασιόπληκτος/η ή όχι, δεν έχει ποιος ξέρει τι βάρος για σένα/μένα/τον οποιονδήποτε.
    Αφού και τα πιο σωστά πράγματα να πει, παραμένουν τα πιο σωστά για κείνον/η και πιθανότατα στην περίπτωση οποιουδήποτε άλλου/ης να μην κάνουν ( εξαιρούνται τα ζητήματα κοινής λογικής, δλδ που θα είχαν να κάνουν με την φυσική aka σωματική ασφάλεια. Εκεί δεν χρειάζεται να είναι κάποιος/α έμπειρος/η, για να ξέρει, ότι αν βάλει τα δάχτυλα στην γυμνή πρίζα, θα τιναχτεί στον αέρα ). Ως προς τις "διαλέξεις" ή διαλέξεις και κείνες βρίσκονται στα μάτια εκείνου/ης που παρατηρεί. Εκτός κι αν κάποιος/α έχει την ικανότητα να μπαίνει στα κρανία των άλλων και να διακρίνει τις προθέσεις τους. Εγώ πάντως, όταν διαβάζω πράγματα που για την δική μου λογική είναι τελείως εξωπραγματικά, απλά γελάω.
    Δίχως ν' αποκλείω την πιθανότητα να συμβαίνουν. Αλλά και να συμβαίνουν, ειλικρινά δεν μ' ακουμπούν καθόλου. Ένιγουέϊ, ο καθένας/καθεμία καϋλώνει με τον τρόπο του/της.
    Αν κάποιοι/ες καϋλώνουν με το να δίνουν συμβουλές, ακόμη και για πράγματα που ίσως και να ζούσαν στη φαντασία τους μονάχα, καλά να είναι και να χαίρονται.
    Κι αν κάποιος/α θα "ζοριζόταν" υπέρ του δέοντος για τους "ψόγους" ή τα "κηρύγματα" αερικών σε μια οθόνη, ας πρόσεχε.

    Ο κόσμος μας είναι εκείνοι οι πολλοί ή λίγοι που έχουμε και μας έχουν επιλέξει, όλοι οι υπόλοιποι είναι από θρόϊσμα έως βουή, τίποτ' άλλο.
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2016
  10. Top30Thessaloniki

    Top30Thessaloniki New Member

    Συμφωνώ....Κατι που σου αρέσει εγκεφαλικα δε σημαινει ότι θα σου αρεσει και στη πραξη. Ακριβώς έτσι λειτουργουν μεχρι να σιγουρευτουν και να πειραματιστουν ότι τους αρεσει
     
  11. Soraya

    Soraya Guest

    συμφωνώ με οσα λες όμως εχω μια ερώτηση
    μόνο σε υ το έχεις συναντήσει το φαινόμενο;
     
  12. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    @Brigitte αυτο που λες γινεται πολυ εντονα σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας.

    Εδω μεσα στο φορουμ επισης εγω εχω παρατηρησει οτι πολλοι ανθρωποι δε μιλουν με τις εμπειριες αλλα με τις "γνωσεις" τους. Και δυστυχως για μενα η μονη γνωση που αναγνωριζω ειναι η εμπειρια.

    Αλλα αυτο ειναι η νεα πραγματικοτητα υποθετω. Παλια πχ η γιαγια μου θα ελεγε "α εγω την πιτα την φτιαχνω ετσι" και θα ειχε τον σεβασμο. Σημερα ομως οι ανθρωποι οφειλουν να βασιζονται σε αυθεντιες για να κερδιζουν το σεβασμο. Κακως. Το αυθεντικο αξιζει περισσοτερο απ την αυθεντια. Ειτε ειναι κατα φαντασιαν ειτε οχι.