Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα "κατά φαντασίαν υ"...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 30 Αυγούστου 2016.

  1. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Καθε αλλο! Απλα ο συγκεκριμενος ορισμος αφορουσε τα "υ" και αυτος αποτελεσε το εναυσμα για το παρον νημα. Ενδεχομενως σε αλλο νημα καποια στιγμη να συζητηθει και το φαινομενο των "κατα φαντασια Κ" αφου αποδωθει ο καταλληλος για αυτους ορισμος.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όταν θα έχω διάθεση, θα τον γράψω εγώ. Θα μου είναι πανεύκολο, φτάνει να κοιτάξω την πάρτη μου και γράφω ολόκληρη διατριβή για τους κατά φαντασία Κ.   
     
  3. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Συμφωνω @SAP
    Η διαφορα του παραδειγματος της γιαγια σου με τα "υ" που συζηταμε ειναι οτι η γιαγια σου εκανε την πιτα και μιλουσε βαση της εμπειριας της.
    Τα "υ" αυτα δεν πραττουν ή εχουν πραξει ελαχιστα, αρα στερουνται εμπειριας για να βγαινουν και να το παιζουν αυθεντιες. Θα ηταν π.χ. σαν η γιαγια σου να μην ειχε πιασει ποτε πλαστη στα χερια της ή να τον ειχε ακουμπησει μια φορα, παρ' ολα αυτα να εβγαινε στις γειτονισες και να τους δασκαλευε πως ν' ανοιγουν φυλλο.
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2016
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αχ, που είναι οι σούπερ-ντούπερ, ουάου, υπό, να διδάξουν λίγο BDSM, που κρύβονται οι αυθεντίες;
     
  5. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Δεν παρομοιασα τη γιαγια μου με υ αν αυτο καταλαβες.
     
  6. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Οχι βρε..απλα ειπα στο παραδειγμα που εφερες οτι η γιαγια σου μπορουσε να συμβουλευει για το συγκεκριμενο θεμα (για την πιτα που ανεφερες), γιατι πολυ απλα ειχε εμπειρια επι του θεματος!
     
  7. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @Brigitte ( απευθύνομαι σε σενα επειδή εισαι η νηματοθετης), παρε ως παράδειγμα την οδηγηση. Για να οδηγησει καποιος πρεπει να γνωριζει καταρχήν την θεωρια ( τα οργανα του αυτοκινητου, τα σηματα, τον κωδικα οδικης κυκλοφοριας) και μετα εχει την δυνατοτητα να ''πιασει '' και τιμονι ( ας μη το παμε ως το διπλωμα ,ας μεινουμε στην διαφορά θεωριας και πραξης οκ? ) Υπαρχουν λοιπον α)αυτοι που και την θεωρια γνωριζουν και στην πραξη εχουν οδηγησει πολλες φορες και γνωριζουν πραγματα που καμια θεωρια δεν στα λεει β) αυτοι που επειδή εχουν τρελο ενθουσιασμο με την οδηγηση και βαριούνται την θεωρια ,μπαινουν απλα σ ένα αμαξι και θεωρουν ότι θα μαθουν οσα χρειαζεται στην διαρκεια γ) αυτοι που θελουν να οδηγησουν, μαθαινουν την θεωρια, αλλα ειτε δεν εχουν αυτόκινητο, ειτε απο φοβο ,ειτε απο ενδιασμους δεν τολμουν να οδηγησουν. Αυτοι λοιπον, γνωριζουν τα σηματα, τον κ.ο.κ κτλ . Δεν κανουν λαθος λοιπον όταν λενε ότι στο ΣΤΟΠ ακινητοποιούμε το οχημα. Το λαθος θα ηταν να μιλησουν για πραγματα που δεν ξερουν , όπως πχ τι κανεις όταν βλέπεις τον άλλο σε μονοδρομο χωρις φωτα λολ. Μπορει λοιπον να φανταζονται μονο πως θα είναι να οδηγουν, αλλα αυτό δεν σημαινει ότι δεν μπορουν να μιλησουν για οσα γνωρισουν. Προσωπικα θα ειχα πολλες επιφυλάξεις για οσους ανηκουν στην β κατηγορια, αλλα και αυτό σχετικο είναι.....
     
  8. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Καμια αντιρρηση @jasmin sg . Ξανα μανα θα πω το εξης. Το θεμα δεν ειναι να μη μιλουν. Προς θεου! Εχουμε ελευθερια λογου εξαλλου! Το τονισα και σε προηγουμενο ποστ..
    Το θεμα ειναι να συμβουλευεις και να το παιζεις ειδημων, να απαξιωνεις και να προσβαλλεις οσους δεν συμφωνουν μαζι σου (γιατι εσυ αποφοιτησες απο τη Μεγαλη των υποτακτικων Σχολη και αρα ξερεις καλυτερα..) ενω στερεισαι του βασικοτερου για 'μενα, δηλαδη της εμπειριας.

     
  9. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    και γιατί δεν μπήκε αυτό στο αρχικό ποστ του νήματος και απλά κατευθύνεις το νήμα προς τα εκεί;
     
  10. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Μα σαφώς όσο πιο πολλά χρόνια εισαι εγγεγραμμένος στο forum τόσο πιο πολύ γνώση εχεις επάνω στο θέμα γτ η φαντασία καλπάζει πιο πολύ οπό εκείνον που τα κάνει στην πράξει αλλά στερείται απο φαντασία και έχει κανει λιγότερα " μαθήματα " και είναι νέος σκετικα στο forum .
    Όπως για παράδειγμα σε ενα παλιότερο νήμα που αφορούσε το squirting ,τόλμησα να ομολογήσω πώς νιώθει μια γυναικα ,δέχτηκα προσωπικά μηνήματα οτι χρειάζομαι περισότερα μαθήματα λόγο που ειμουν "νέα " στον χώρο !
    Η ερώτηση μου είναι η εξής πως διαχειρίζεται την καυλα η κατα φαντασίας υ ;
    Γτ είναι άλλο να φαντάζομαι να είμαι υ ,και άλλο να κάνω πράξει τα θέλω μου !
     
  11. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Σε τι αναφερεσαι ακριβως?
    Στο οτι στερουνται εμπειριας? Διαβασε παλι τον ορισμο στο εισαγωγικο ποστ.
    Τα υπολοιπα ειναι προσωπικη μου αποψη τα οποια σαφως δεν συμπεριληφθηκαν στο εισαγωγικο ποστ, ακριβως για να μην δοθει καμια κατευθυνση στο νημα.
    Την προσωπικη μου αποψη επι του θεματος την εξεφρασα σε ολα τα υπολοιπα ποστ. Εκτος και αν ο νηματοθετης δεν πρεπει να εχει αποψη ουτε να απανταει στο νημα που ο ιδιος δημιουργησε.
     
  12. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    δεν θα σου κανω μαθημα, δεν χρειαζεσαι. Αλλωστε ξερεις οτι ο νηματοθετης, κυριως, στρεφει το νημα προς την κατευθυνση που επιθυμει.