Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The one True BDSMer λοιπόν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος _voltage_, στις 31 Αυγούστου 2016.

  1. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    "Ξεφύγαν απ' τα χέρια μου, οι πίσω μου σελίδες κι ας μου κοστίσαν ακριβά ....".

    Είναι κατάσταση "50 shades" να υπάρχει το ενσωματομένο στο post#4 κείμενο και να υπάρχουν μέλη που συνεχίζουν να γράφουν στο νήμα, έχοντάς το προσπεράσει ή ακόμη χειρότερα μή κατανοήσει.

    Δεν υπάρχει one true BDSMer, υπάρχει όμως true και fake bdsmer.
    O true bdsmer δεν έχει πρόβλημα να πει αυτόν που πιστευει ότι είναι μαλάκας, μαλάκα και τον πούστη (ελάτε τώρα, όχι τον ομοφυλόφιλο) πούστη. Και εδώ μέσα κάνουμε τα πάντα για να περιγράψουμε, να "φωτογραφίσουμε", να τρολάρουμε τον μαλάκα.....αλλά χωρίς ποτέ να του πούμε φάτσα φόρα, είσαι μαλάκας.

    Γαμώτο μου, έχει αρχίσει να θυμίζει η όλη κατάσταση το συνέδριο του Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού, που φάγαμε τις σάρκες μας στο δίπολο "αναβάθμιση ή μετεξέλιξη", για να οδηγηθούμε στο σήμερα.

    @MasterJp : Αφού σας ευχαριστήσω δημόσια για το κείμενο που θυμήσατε (και που ταυτόχρονα υπενθυμίζει πόσο παρήλθαν τα έτη), επιτρέψτε μου.
    Στο μεταίχμιο των εποχών που περιγράφετε, υπήρξαν και αρκετοί που αμύνθηκαν των θέσεών τους υψώντας γροθιές. Κάτι που είναι μάλλον απαραίτητο, έστω και ως ίδιον άλλοθι, όταν η ελευθερία τείνει να μετατραπεί σε ασυδοσία.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν ξαναγράφονται οι ορισμοί-κανόνες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πχια.
     
  3. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

  4. folha

    folha deja vu

    @gaby,
    Στέκομαι στα ερωτήματα που θέτεις (μπορούμε να μιλάμε στον ενικό; ), τα οποία έχουν να κάνουν με το ds χωρίς τις πρακτικές sm και bd (προσωπικά δεν με ικανοποιεί η απουσία sm αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν έτσι).
    Σε αυτή την κατηγορία σχέσεων κ-υ είχα στο νου μου σχέσεις πατροπαράδοτου τύπου, τους γάμους των προπαππούδων μας. Σε αυτές τις σχέσεις ήταν δεδομένο ότι ο άντρας έχει το πάνω χέρι (κυρίαρχος) και η γυναίκα ακολουθεί (υποτακτική). Μπορώ να φανταστώ μια τέτοια σύγχρονη σχέση με ένα κυρίαρχο μέλος που ανοίγει τα χαρτιά του (καθορίζει το πλαίσιο) λέγοντας εγώ αυτός είμαι, ζητάω αυτά κι αυτά στις σχέσεις μου, μπορείς να ανταποκριθείς; Αν το υποτακτικό μέλος συμφωνεί προχωράει μια τέτοια σχέση, κ-υ χωρίς άλλα εργαλεία bd, sm.

    Η διαφορά με τις βανίλια* σχέσεις είναι ότι δεν υπάρχει καθορισμένο πλαίσιο.

    Για τις τοποθετήσεις σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι  

    *βανίλια: το δικό μου ξεχείλωμα, αρνούμαι να πω βανίλλα!!!
     
  5. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Εύστοχη.

    Γνωρίζω προσωπικά τουλάχιστον δύο περιστατικά ατόμων (ετών γύρω στα 30) τα οποία περιφερόντουσαν ή περιφέρονται σε αυτό το forum χωρίς να έχουν έστω vanilla ερωτικές εμπειρίες. Γνωρίζω ακόμα περισσότερα εκτός διαδικτύου με το ίδιο "ιστορικό".
    Μου έχει συμβεί πάμπολλες φορές να μου μιλήσουν στο chat άτομα ρωτώντας "αν θα γαμήσουν από εδώ μέσα".
    Έχει τύχει να εμπλακώ Α-ΠΕΙ-ΡΕΣ φορές σε "συζητήσεις" με άτομα τα οποία όλη μέρα "σουλατσάρουν" σε εννοιολογικές αναζητήσεις (τρομάρα τους) εντός των ορίων του χώρου (online & μη) μα δεν έχουν καμία επί της ουσίας επαφή με αυτόν.

    Συνήθως, το κίνητρο είναι το άνωθεν: Διεκδίκηση προσοχής. Άλλες φορές είναι έντονη ανασφάλεια. Πολλές μα πολλές φορές είναι το γεγονός πως "μάθαν ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι": Αφού παίζει γαμήσι με αυτούς τους ανώμαλους, πάμε κι εμείς να πηδήξουμε. Για μένα, το χειρότερο όλων, είναι η απελπισία - τα σκατώσαμε με τα προσωπικά μας στον "πραγματικό" κόσμο, πάμε τώρα να δούμε μπας και το καταφέρουμε με άλλο σινάφι. Στενάχωρη σκέψη, αν και δεν συγκινούμε. Ο καθένας λούζεται τις επιλογές του.

    Είναι πολύπλευρο το θέμα και δυστυχώς από όπου και να το πιάσεις, βρωμάει. Οπότε ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει κι αυτοί που το "παίζουν" οτιδήποτε δεν είναι μπορούν κάλλιστα να γελοιοποιήσουν τους εαυτούς τους σε βάθος χρόνου, να μείνουν αθέατοι ή εν τέλει να χάσουν το ενδιαφέρον τους και να εξαφανιστούν όπως τόσοι άλλοι.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

     
  7. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ο ανθρωπος εκτος της εμφυτης αναγκης να ανηκει, εχει επισης την ταση να θελει να βαζει ταμπελες παντου.

    Οχι μονο για να τακτοποιει τα πραγματα στο μυαλο του, αλλα και για να νοιωθει ασφαλεια ο ιδιος.

    Κι ενω αυτο γενικα διευκολυνει καπως στη συνεννοηση και στην κατευθυνση, αλλες φορες παραπλανα, εγκλωβιζει και γεννα μισαλλοδοξια.

    Πχ. Αυτη/ος δειχνει στοιχεια που παραπεμπουν σε αυτη την ταμπελα. Αν ομως συνολικα δεν ειναι πληρως οπως λεει η ταμπελα ειναι εκτος γραμμης, ειναι λαθος, ειναι νοθοι, κοροιδευουν, ειναι αξιοκατακριτοι κ.ο.κ.

    Ολα λαθος και πηγη παρεξηγησεων.

    Αν οι ανθρωποι δεν αισθανονται το βαρος να αποδειξουν οτι ειναι συνολικα κατι με το οποιο ομως μπορει να ταυτιζονται μονο μερικως,
    απο την αγωνια τους οτι αν δεν το κανουν οι αλλοι δεν θα τους αποδεχτουν αλλα θα τους αποδοκιμασουν,
    με αλλα λογια αν δεν αισθανονται οτι θα λαβουν την αποδοχη για αυτο που αληθινα ειναι, ο,τι ειναι αυτο,
    δεν μπορουν να λαμψουν και να νοιωσουν πληρεις μεσα τους.

    Ταμπελα-αγελη δυο-σε-ενα σαν συρματοπλεγμα.

    Ετσι φτανουν πολλοι να ξεχειλωνουν ορισμους και να λενε "ο καθενας στα δικα του". Για να ελευθερωθουν.

    Οπως ακριβως και οι Νομοι, ετσι και οι ορισμοι και τα συνολα οταν αδυνατουν να οριζουν αρμονικα την πραγματικοτητα καταργουνται de facto.

    Οι ανθρωποι θελουν να ανηκουν εκει που αισθανονται πιο ανετα. Που ταυτιζονται περισσοτερο.

    Αλλου θα μπουν απροθυμα και για λιγο επειδη εχει ενα-δυο χαρακτηριστικα και μονο που θελουν πολυ.

    Οι περισσοτεροι τουλαχιστον.

    Ο true BDSMer ας ειναι καλα και καθε ευτυχια.
    Ο true tolerant ειναι ακομα πιο συμπαθης.
    Και μεσα του χωραει ανετα κι ευρυχωρα και ο πρωτος και ολοι οι αλλοι, αγαπημενα και μονοιασμενα.

    Ετσι πιστευω εγω.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Οκ νομιζα οτι θελατε να κάνετε διαλογο και άρα σας ενδιεφερε να καταλάβει ο συνομιλητης σας τί λέτε
     
  9. Εξήγησα την άποψη μου αναλυτικά. δεν έχω να προσθέσω κάτι.
     
  10. folha

    folha deja vu

    @MasterJp,
    μου είχε διαφύγει το νήμα Πώς ορίζεται, όπως και η ύπαρξη του domestic discipline! Αναρωτήθηκα γιατί οι συγκεκριμένοι δεν το θεωρούν bdsm, έτσι ξεκίνησα να αναζητήσω περισσότερα άρθρα για το domestic discipline. Άρχισα λοιπόν να πληκτρολογώ domestic discip και σε αυτό το σημείο το google εμφάνισε τις επιλογές: domestic discipline christian, domestic discipline books και domestic discipline christian marriage. Συμπεραίνω λοιπόν, κάπως αυθαίρετα ίσως, ότι μάλλον δεν το θεωρούν bdsm επειδή όσοι το εφαρμόζουν διακατέχονται από τη χριστιανική ηθική στην οποία η πλειονότητα των bdsm πρακτικών είναι καταδικαστέες.

    (Διαβάζοντας την απάντηση του @Stalker, διαπιστώνω ότι λέω τα ίδια με άλλα λόγια  )
     
  11. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Η έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να ανήκει...ναι σαφώς, για λόγους επιβίωσης
    αλλά νομίζω εδώ, σε αυτόν τον χώρο η ομαδοποίηση θα μπορούσε να παράξει ενα συλλογικό φαντασιακό,δομημένο με αυστηρούς κανόνες και στοιχεία που θα λειτουργούσαν και σαν σύμβολα ενεργοποίησης αυτού του φαντασιακού και έτσι τα μέλη αυτής της ομάδας θα μπορούσαν να γευτούν τις συγκινησιακές απολαύσεις του να ανήκεις κάπου.Δυστυχώς ένα βαρύ αντίτιμο που πληρώνουν όμως είναι ο περιορισμός του νου σε σημείο που να πιστεύουν ότι είναι οι μονοι αληθινοί σε αυτο που πρεσβεύουν..the one true bdsmer
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2016
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @Marqui επιτρέψτε μου λίγα σχόλια.

    Ο true bdsmer (και όχι μόνο) , κατ εμέ, δεν χρειάζεται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία και να μοιράζει διάφορα κοσμητικά επίθετα δεξιά και αριστερά. Το θεωρώ ανώφελο απλά να ασχολείται κάποιος με άτομα τα οποία τα θεωρεί "μαλάκες".

    Στην περίπτωση όπου καποιος νιώθει πως πρέπει να σχολιάσει ή να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένα, υπάρχει η επιλογή του Quote και του tag ή ακόμα και του pm. Το θεωρώ άτιμο, κατινιά και καραγκιοζιλίκι μεγάλο το να σέρνεται κάποιος από νήμα σε νήμα και να προσπαθεί να περιγράψει - φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε, αλλά το βρίσκω σύνηθες πλέον γιατί το αντίθετο χρειάζεται μεγάλα κότσια, κάτι που λίγοι έχουν.

    Όσο ασχολείσαι με κάποιον, τόση αξία του δίνεις και όταν κάποιος προσπαθεί να με φωτογραφίσει το μόνο που λεω είναι "κρίμα το καημένο το παιδί", χαμογελαω και συνεχίζω τη ζωή μου όπου κρατάω κρυφή πλέον από όλους.

    Η αδιαφορία είναι η καλύτερη συνταγή, έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε εκτός από τον κάθε πικραμενο εδώ μέσα.
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2016