Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The one True BDSMer λοιπόν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος _voltage_, στις 31 Αυγούστου 2016.

  1. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    με τσιγκλάς αρκετά αγαπητέ @MasterJp να θέσω μια απορία ερώτημα, γιατί απουσιάζουν ή αποκλείονται οι Female Doms από την διαχείριση του φόρουμ;

    Από εκεί και πέρα η απάντηση που σου έδωκαν θα έπρεπε να σε κάνουν να καταλάβεις ότι μιλούσες σε κατά δήλωση Female Doms (το domme με ξενίζει), ούχι σε πραγματικές.
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Guruni : γιατι η διαχείρηση του φόρουμ είναι άσχετη με τα statuses.

    Όσον αφορά το δεύτερο σχόλιο σας, μου έχετε δώσει την εντύπωση έξυπνου αν και παρορμητικού ανθρώπου, γιατί θέλετε να την χαλάσετε; Φυσικά το "γιατί δεν με νοιάζει" είναι άκρως αποδεκτή απάντηση.

    ΥΓ. το DD ως πρακτική δεν είναι το ίδιο με το DD ως lifestyle σε ποιό απο τα δύο αναφέρεσαι;
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @Brigitte ευχαριστώ για την απάντηση.

    Πρώτα πρέπει να πούμε τι είναι BDSM κ μετά "τι είναι για εμένα το BDSM". Δεν μπορεί να γίνει ανάποδα.

    Επίσης, ότι κάτι εμπεριέχει αβεβαιότητα δεν σημαίνει ότι δεν είναι πεπερασμένη......... Εκτός κ αν θέλεις να μου πεις ότι αν έρθει ένας σαδιστής και σου πει "Γεια ειμαι ο Τάσος και είμαι σαδιστής αλλά δεν απολαμβάνω καθόλου να προξενώ πόνο ή να βλέπω να προξενούν πόνο" ότι θα είσαι εντάξει με αυτό. Αν ναι, τότε μια χαρά κ δεν έχουμε κ κάτι να συζητήσουμε.

    Αυτό δε που είπες για το πως φτάνουμε στο ο καθένας στα δικά του, μάλλον το αντίστροφο ακριβώς από αυτό που περιέγραψες συμβαίνει....

    Δεν είπα ποιος κρίνει τι γιατί δεν κρίνει κάποιος. Εαν θέλετε μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν κρίνω, δεν βάζω ταμπέλες, δεν δεν δεν....Μιλάμε για σύνολα και για ορισμούς. Είτε κάτι καλύπτεται από έναν ορισμό και από ένα σύνολο ή όχι (μπορεί να καλύπτεται από παραπάνω από ένα σύνολα κ ορισμούς αλλά γενικά ισχύει το πρώτο).

    Και τέλος, αυτό περί bdsmκού σύμπαντος ναι οκ αστείο κλπ αλλά άλλο πράγμα είπα.

    Μόλις μπορέσουμε να συμφωνήσουμε ότι το νήμα αυτό δεν έγινε για να σας κρίνω, για να σας "αποκλείσω" (που λολ δηλαδή) ή για να σας βάλω ταμπέλες νομίζω μία χαρά μπορούμε κ για νέους ορισμούς να μιλήσουμε και για το πως έχουμε στο μυαλό μας αυτούς που υπάρχουν.  
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις folha και βέβαια να μιλάμε στον ενικό  

    Έχω πρόβλημα και με τα δύο σκέλη.

    Σκέλος Ι, οι γάμοι των προπαππούδων μας: Μπορεί να γίνονταν σε τελείως άλλη βάση, ήταν ο νόμος που υποστήριζε τον άντρα στα πάντα και έκανε την γυναίκα αντικείμενο ηθικών κρίσεων στα πάντα και δεν ξέρω κάτα πόσο τους έβγαινε σε ερωτισμό αυτή η υποχρεωτική και κοινωνικά επιβεβλημένη ασυμμετρία. Επειδή οι τότε αστοί είχαν στα συρτάρια τους φωτογραφίες με spanking, δεν ξέρω αν το έκαναν στα σπίτια τους, σε άλλα σπίτια και πιθανότατα με άλλη κατεύθυνση από αυτήν που έδειχνε η κρατούσα ηθική, μπορεί  

    Σκέλος ΙΙ, οι σχέσεις πατροπαράδοτου τύπου: Σε μια σχέση BDSM είναι αλήθεια πως ο Κυρίαρχος θέτει τα δεδομένα κατανοητά όσο γίνεται και με σαφήνεια και ζητά συναίνεση. Στην πορεία της σχέσης που ξεκινά ο Κ αυτός, πέρα από τον έλεγχο που ασκεί, βοηθάει, καθοδηγεί και εκπαιδεύει το υ με σκοπό την κοινή τους απόλαυση. Σε αυτό που περιγράφεις, για να προχωρήσει κάτι θα χρειαστούν "εργαλεία bd" όπως η υπακοή στην καθοδήγηση πχ σε κάθε περίπτωση, αλλιώς δεν θα είχε νόημα ως αντικείμενο συζήτησης και ερώτησης "μπορείς να ανταποκριθείς". Εκτός από αυτό, έχω την - μεροληπτική είναι η αλήθεια - γνώμη ότι αν δύο άνθρωποι μπουν σε μια λογική υπακοής, άτυπης ανταλλαγής ελέγχου κλπ, τότε, αν δεν υπάρχει κάποια αναστολή από μέρους του ενός, το S/M είναι θέμα χρόνου και μόνο. Αν υπάρχει αναστολή, τότε ο χωρισμός είναι θέμα χρόνου γιατί δεν είναι διόλου απλό και μπορεί να προκαλέσει πολλά σεξουαλικά προβλήματα αν η ίδια η δυναμική της σχέσης οδηγεί σε S/M έκφραση στο σεξ και αυτή καταστέλλεται κάθε φορά.

    Υποσημείωση, αφήνω έξω το topping bottoming γιατί μου φαίνεται, τελικά, το πιο συνειδητό και ξεκάθαρο BDSM. Αν είναι topping bottoming.

    de gustibus et coloribus non est disputandum  

    Η ίδιοι που κάνουν BDSM πρέπει να το ξέρουν και να το κανονομάζουν ως BDSM ή όχι; Για μένα ήταν πάντα κρίσιμο γιατί εκεί έμπαινε η ευθύνη.
     
  5. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Το χρειαζόταν αυτό το νήμα το φόρουμ γιατί απασχολεί τη πλειοψηφία των μελών πολύ.
    Παραθέτω τον επίσημο ορισμό από αξιόπιστο ιστότοπο
    https://el.m.wikipedia.org/wiki/BDSM
    μαζι με μερικές διερωτήσεις μου...
    Πως ο ορισμός που δίνεται καταπατείται ή παραλάσσεται από άλλους τόσο έξω απο το φόρουμ όσο και μέσα σε αυτό;
    Πως μπορούμε να καταλάβουμε οτι κάποιος ισχυρίζεται οτι είναι bdsmer αλλά δεν είναι;
    Ποιες ειναι οι συμπεριφορές που δε συνάδουν με το bdsm;
     
  6. Με μια φραση; ελλειψη σεβασμου προς το αλλο προσωπο σε καθε επιπεδο και μεσον επικοινωνιας
     
  7. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Αυτό είναι κάτι σαν τον τρόπο που έχουμε υπουργούς στη χώρα, χωρίς διαπιστευτήρια διοίκησης, πόσω μάλλον να είναι γνώστες του αντικειμένου.


    Δεν είναι όμως θέμα καημού του @lizard_ αυτό, αλλά γενικό θέμα για το πώς και κατά πόσο μπορεί να ευημερήσει η γυναικεία κυριαρχία σε αυτό το forum. Κατά καιρούς διαβάζουμε και βλέπουμε διάφορα φαλλοκρατικά, στερεοτυπικά πράγματα επί του θέματος και αυτό μου γενά διάφορα ερωτήματα.. Και όμως θα συμφωνήσω μαζί του, τώρα είναι πολύ καλύτερα με πριν δεκαπέντε χρόνια και ας χρειάζεται να βάζουν στατους sub στο προφιλ τους. Σε καλώ να κάνεις ένα πειραμα, φτιαξε ενα προφιλ με γυναικα Κ να δεις πόσοι και ποιοι γνωστοι απο τα γραφομενα τους ανδρες κ θα σου τη πεσουν, θα σου πουν να γινεις σκλαβα τους και θα σε βρισουν;

    Αυτά γιατι μιλάμε για τους true bdsmers ολαλαλα!
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Guruni : Όπως είπα και στον @lizard_ αυτά ακριβώς στηλιτεύει το άρθρο.
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Συμφωνώ κι επαυξάνω αλλά αυτό θαρρώ πως ισχύει σε πολλά...
    Συγκεκριμένα τι δε συνάδει με το bdsm ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι άλλος θεωρεί οτι χρησιμοποιεί τον bdsm τρόπο ζωής αλλά στην ουσία το έχει πάρει λάθος;
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @dark_lady[Α] Αν κάποιος μου πει "Τι λέει κοπελιά, πόσο γαμάει ο Michael Jackson, τι γαμώ τους μεταλάδες είναι!!!!" και του πω, "φίλε δεν είναι metal αυτό, είναι ποπ   " τον προσβάλλω? Ξέρω πως ακούγεται το παράδειγμα αλλά αλήθεια σκέψου το λίγο.
    Στο bdsm αντίστοιχα, λέει κάποιος "πωπω πόσο γαμάει το wax play" κ κρατάει ένα σκοινί κ του πω φίλε αυτό το λέμε rope play - δείχνει έλλειψη σεβασμού?
     
  11. δεν το εννοησα τοτε σωστα.. αλλα δεν θεωρω bdsmer καποιον που μου λεει σκλαβα στα τεσσερα και θα μιλας στο πλυθηντικο επειδη λεω οτι ειμαι κ (συγνωμη αλλα δεν αξιζουν το κεφαλαιο)
     
  12. Ποια ουσια; ο καθενας λαμβανει την εννοια της ουσιας διαφορετικα... αντικειμενικα καταληγουμε κατα τη γνωμη μου στο τριπτυχο css