Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Players 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 7 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και φτάσαμε επιτέλους στο δια ταύτα, υπάρχει και η φιγούρα του/της διαδικτυακού/ης player. Τώρα τι παιχνίδι θα έκανε πίσω από μια οθόνη, θα το ήξερε μονάχα εκείνος/η. Ως προς τα υπόλοιπα - και πάντα κατ' εμέ -, στο τέλος bad move.
    O παίχτης έστρωσε το "τραπέζι", θεώρησε πως διέκρινε ξεκάθαρα ποιοι/ποιες κάθισαν, πόσες μάρκες θα κουβαλούσαν μαζί τους και τι χαρτιά θα είχαν. Του διέφυγε όμως, ότι κάποιοι/ες είχαν απλά τραβήξει την καρέκλα και ότι δεν είχαν καθίσει.
    Ως προς τον παραλληλισμό με τον τζόγο μέχρι ενός σημείου "περνούσε", όμορφη η αναφορά στον Ντοστογιέφσκι, αλλά συγχωράτε με αν ο τζόγος με κάνει να βγάζω φλύκταινες. Σωστό ή λάθος, όλο και κάποιον λόγο θα έχω.

    Ευχαριστώ κυρίως τον νηματοθέτη για την φιλοξενία, καλή συνέχεια στην συζήτηση και καλές "παρτίδες" σ' όσους/ες θα ήθελαν, κάποια να την ανοίξουν ή σε κάποια ήδη ανοιχτή να συμμετέχουν.  
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Για μένα το ex-post assessment έχει ήδη επαρκή πληροφορία. Ο παίχτης είναι ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενος σε μια ενοχική κοινωνία. Όπως και το bdsm.
     
  3. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Eπίσης είναι εντυπωσιακό πως ο παίκτης-λιμπερτίνος που κινείται στο χώρο του bdsm, μέσω της αναπόφευκτης απόκλισης του από τις νόρμες του D/s και M/s ,και συνεπώς της μη αποδοχής του ως "αληθινός bdsmer", επιβεβαιώνει την ύπαρξη ηθικής μέσα στο χώρο αυτό από την οποία και σαφώς κατακρίνεται. Ηθική που στα μάτια του παίκτη δε διαφοροποιείται και πολύ από την ηθική του κατεστημένου.
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2016
  4. G_E

    G_E Contributor

    Ουδόλως διαφοροποιείται. Η "ηθική" ντυμένη με ιδεοληψία σήμερα εκφράζεται έτσι, αύριο αλλιώς. Η κεντρική ιδέα είναι ότι το βίτσιο μου είναι καλό, το δικό σου όχι.
     
  5. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Σε ο,τι αφορά κυρίως το sub και (πολύ) δευτερευόντως το slave material,σε απόλυτους αριθμούς ίσως και να έχεις δίκιο.Στατιστικά,μάλλον όχι.
    Από εκεί και μετά όμως, το BDSM είναι σαν το tango.Eχω την εντύπωση πως καταλαβαίνεις τι εννοώ...

    ΥΓ:Ελπίζω το assessment να (σε) κρατήσει καιρό...
     
  6. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Δε ξέρω...φαντάζομαι ότι ο παίκτης-λιμπερτίνος πλέον είναι πάνω από την κριτική αυτή γιατί κατα βάση ο ίδιος εκφράζει μία αθωότητα ως κάτι το ιδεατό,αποστασιοποιείται δηλαδή από το δικαστήριο, και αφήνει την ίδια την ηθική να δει ξεκάθαρα ότι μπορεί να σταθεί μόνη της μέσω των κανόνων που έχει,αρκεί και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτο να είναι έτοιμοι.
    Θεωρώ ότι βγαίνω off topic εδω και ώρα και σταματώ  
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2016
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αρα ο player τα' χει ολα και συμφερει! κατα κει το πάτε?
     
  8. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    εγώ προσπάθησα να το παω από την άλλη, ότι το d/s ktl συμφέρει
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εγω απ την αλλη πιστευω οτι συμφερει για τον καθενα να πηγαινει κατα κει που του 'λεει' η καβλα του...
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Κοπελιά, εδώ έχουμε να κάνουμε με το φαινόμενο ''Κοιτάξτε με, θαυμάστε με, τι Παίκτης είμαι, εσείς τα γατάκια!'' 
     
  11. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    @gaby : Η εκπαίδευση του παίκτη προσομοιάζει με την εκπαίδευση που χρειάζεται το άτομο κυριαρχικης προσωπικότητας για να εξελιχθεί σε Κ. Αν θα είναι mentoring, on the job training ή στου κασιδιαρη το κεφάλι, είναι άλλο θέμα.
    @vautrin : Μου έλειψε η δημοσιοποίηση της σκέψεώς σας. Επιτρέψτε μου. Ο ζαβολιάρης, παρακάμπτει κρυφίως τους κανόνες. Είναι αυτό που λέμε brat. Ο Ισχυρός επιβάλλει την αλλαγή των κανόνων δι ´ εαυτόν κι αλλήλους. Ο θρησκευόμενος πιστεύει ότι η μοίρα θέτει και τροποποιεί τους κανόνες, Ο παίκτης το κάνει με τροπο hidden in plain sight, αποσπώντας την ακούσια συγκαταθεση.

    @G_E : Δεν θα υπήρχε νόημα υπάρξεως παικτών σε απενοχοποιημενες συναισθηματικά κατ´ αρχήν κοινωνίες.