Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή. Συναισθήματα αναγνώρισής της.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 27 Ιουνίου 2011.

  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    thanks @lara[E-p] male edition 
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Στην διάθεσή σου πάντα. Αν και με τα σεντόνια που έχουμε την ανάγκη να γράφουμε, για να γίνεται όσο πιο κατανοητό γίνεται αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε, θα μας πάρει αρκετό χρόνο μια μεταξύ μας συζήτηση. χαχαχαχαχα


    Φίλε μου παλιά θα συμφωνούσα.
    Τώρα ασπάζομαι κάτι που Είχε γράψει Ο Αφέντης μου και αγαπητή μου @Madeleine Rk είναι και η απάντηση μου σε σένα.
    Αύριο είναι η 13η επέτειος μας με Τον Αφέντη μου. Ακόμη δεν θεωρώ πως είμαι η σκλάβα που θα μπορούσα να γίνω. Κι αυτό προσωπικά με κρατά και ταπεινή αλλά και επικεντρωμένη στον Στόχο. Να καταφέρω να γίνω όσο καλύτερη δύναμαι γι Αυτόν.

    Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω όσα με χαλάνε, επειδή κάποιοι θεωρούν πως είναι ανωτερότητα.   Γι αυτό και σε 20 χρόνια από σήμερα θα συνεχίζω, εκτός κι αν έχω διαφορετική εντολή, να κράζω και να ξανακράζω όσα θεωρώ μίασμα για τον χώρο για τον οποίο η πολύχρονη πορεία μου έχει αποδείξει πως δεν είμαι περαστική και αν δικαιούται να έχει άποψη και κάποιοι από σας απαιτείτε να γίνεται και καλά σεβαστή η άποψη του κάθε περαστικού, νομίζω δικαιούμαι να θεωρώ πως το λιγότερο ανάλογο δικαίωμα μου αγαπητή @Madeleine Rk, έχω κι εγώ, να εκφράζομαι με όποιο τρόπο επιθυμώ και μου Επιτρέπεται, χωρίς να δίνω σε κανέναν άλλο λογαριασμό, για τους λόγους που επιλέγω να το κάνω.
    Και σ όποιον αρέσει. Όποιος δεν γουστάρει να με διαβάζει, δεν είναι υποχρεωμένος. Έτσι δεν είναι?  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @lara[E-p]

    Ναι, απόλυτα, κατανοητό, να σαι καλά και να γιορτάζεις/ετε πάντα, πολύχρωμη! ^^
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Χαίρομαι! Όμορφα να περνάς  
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δεν διαφωνω.θα εστιασω ομως σε μια προταση που για μενα ειναι το ρεζουμε.να επιβάλλει την μετριότητά του!παντα υπηρχαν ατομα ασχετα απλως η διαφορα σημερα ειναι πως προσπαθουν να επιβαλουν την γνωμη τους με την ανοχη βεβαια των υπολοιπων.και αυτο για μενα ειναι το προβλημα
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Συμφωνώ φίλε μου.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Βγαίνω συνειδητά εκτός θέματος κι αν μου επιτρέπετε, "πατώ στα λόγια σας", για να επαναλάβω κάτι που σίγουρα θα ίσχυε για μένα ( δίχως να περιμένω/απαιτώ, να ισχύει για όλους/ες ). Επειδή το θέμα των σχετικών/ασχέτων/μετρίων/κακών/καλών είναι "χιλιοφορεμένο" και σίγουρα θα συνεχίσει, να φοριέται.
    Προτείνω ν' αποφασίσουμε, αν θα υπήρχε κάποιος χώρος ( όλα σε εισαγωγικά ή όχι ) και αν αυτός ο υποθετικός χώρος θ' αποτελούταν απ' την παρούσα ιστοσελίδα.
    Έπειτα, αν θ' αποδεχόμασταν κάποιον/α ή κάποιους/ές που θα μας επέβλεπαν ( και όχι μόνο εδώ μέσα ), θα μας έδιναν κατευθυντήριες και εν ολίγοις θα ήταν οι φύλακες του όποιου δόγματος τ' οποίο και θα ενστερνιζόμασταν στην παραμικρή του λεπτομέρεια.

    Κλείνοντας, τελικά τι κάνουμε ή δεν κάνουμε στην κρεβατοκάμαρα, στον δρόμο, στα σοκάκια που γουστάρουμε, δεν αφορά μονάχα εμάς?
    Η όποια πορεία διανύσαμε, τα όποια ζόρια αντιμετωπίσαμε. Για μας δεν τ' αντιμετωπίσαμε? Ή για να κοτσάρουμε κάποιο "παράσημο" στο πέτο μας?
    Συγνώμη που ρωτάω, γίνεται ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε ( πόσο μάλλον τελείως άγνωστος/η ) να μας επιβάλλει την γνώμη του/της?
    Ή αν κάποιος/α δεν μας "αναγνωρίζει", θα σήμαινε και ότι δεν "υπάρχουμε"? Καλώς ή κακώς η "θάλασσα" δεν ανήκει σε κανέναν/καμία μας.
    Και όπως έχουμε δικαίωμα να κολυμπούμε μέσα της εμείς, άλλο τόσο έχουν και όσοι/ες δεν μας "ταιριάζουν". Στο κάτω κάτω της γραφής, όλοι/ες έχουμε στοματάκια και για να μιλάμε.
    Καθώς και αυτάκια και για ν' ακούμε. Ότι δεν μας αρέσει, απλά το προσπερνούμε. Σαμπώς και με το να "χτυπηθούμε", θα μας αλλάξει κάτι ως προς το θετικό.
    Ως προς τ' αρνητικό, μόνο το χάσιμο χρόνου φτάνει και περισσεύει. Μετά σε κάτι το υποθετικά τόσο προσωπικό, ποιος/α είναι κείνος/η που μπορεί ν' αξιολογήσει τον/την οποιονδήποτε άλλο/η ( που και μαζί του/της δεν θα είχε καμία απολύτως σχέση ) και να του δώσει βαθμολογία?

    Βέβαια, ότι ο/η καθένας/καθεμία είναι ελεύθερος/η να κρίνει όποιον/α γουστάρει, όπως και όποτε το γουστάρει.
    Αυτό είναι κάτι που εγώ τουλάχιστον, συνεχίζω να θεωρώ αυτονόητο.  

    * Με κάθε συμπάθειο και ειλικρινή σεβασμό στην άποψη τόσο την δική σου, όσο και της @lara[E-p] και που σε μεγάλο βαθμό, με βρίσκουν σύμφωνο.
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μονο εσυ θα μπορουσες να βαλεις το κλεινοντας 5 γραμμες απο την αρχη και 10 πριν το τελος 
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μουσικό διάλειμμα!