Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Players 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 7 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @clarisse ,θα μου επιτρεψετε να διαφωνήσω μαζι σας στον ορισμο του παιχτη τυχερου παιχνιδιού και συγκεκριμένα του παιχτη ποκερ. Αυτοι οι παιχτες , ιδιαιτερα οι καλοι και δεξιοτεχνες , παιζουν τους αλλους παιχτες.Για τον απλουστατο λογο πως αν κραταει στα χερια του 2/3 αλλα πεισει τους αλλους παιχτες ότι κραταει Α/Α εχει κερδισει .Η αριθμητικη που λετε μετραει μονο στο να αξιολογησει την δυναμη του φυλλου του .Όχι στον τροπο που θα παιξει.
    Οποτε , και ορισμος που δινετε παρακατω δεν είναι σωστος γιατι ενας παιχτης εχει τελικο σκοπο τη νικη και αν μερικες φορες ''γλυκαινει'' την ηττα των αντιπαλων το κανει για να εχει τη δυνατοτητα οποτε θελησει, να ξαναγυρισει στο ιδιο τραπεζι.
    Και μερικες σκεψεις για οσα λεγονται για τους παιχτες γενικα.
    Καταρχήν ολοι οι παιχτες θελουν την νικη. Υπαρχουν αυτοι που θα χρησιμοποιησουν κάθε θεμιτο και αθεμιτο μεσο για τη νικη.Θα αλλαξουν τους κανονες, θα κλεψουν ,θα κανουν οτιδήποτε. Υπαρχουν και αυτοι που θεωρουν πιο θελτικο να νικησουν παιζοντας με τους κανονες και τιμια. Που το παιχνιδι τους ,αν και επιδεξιο δεν θα ξαφνιασει τους αλλους παιχτες με ζαβολιες και απατες . Τους δευτερους τους θεωρω κυριαρχους που ακριβως επειδή γνωριζουν ότι είναι εξαιρετικοι ,θα παιξουν εντιμα .
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Για κάθε προφίλ υπάρχει και το κατάλληλο τάργετ γκρούπ. Και για Μ και για Κ και για σ και για υ. Και βαρέθηκα να το γυρνάμε γύρω από τον τζόγο. Βαρίεμαι τόσο τα παιχνίδια αυτά που ούτε μονόπολη δεν έχω παίξει.
    Κοίταξα στο λεξικό και είδα πως brat είναι κακομαθημένο, κωλόπαιδο. Ναι υπάρχουν πολλοί όπως και Μ και Κ..... brat)))))
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    (Αν μη τι άλλο, τουλάχιστο θα μάθουμε πόκερ)
     
  4. Αναΐδα

    Αναΐδα Moderated

    Αυτό μας λείπει, να πέσουμε σε κανέναν player να μας αλλάξει τα φώτα με το Bdsm που κάνει κατά το δοκούν, δεν φτάνει που σερνόμαστε από δω και απο κει προσπαθώντας να βρούμε απάγκιο.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μα το είπες και μόνη σου, με το BDSM. :- )
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Σερνάμενη μόνο με ό,τι σέρνεται έχετε πιθανότητα να συναπαντηθείτε @Αναΐδα . Ανασηκωθείτε!
    (Φιλικά).
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ακόμα δεν έχω καταλάβει που πάει το νήμα και ποιο το νόημα του.. ποιος κερδίζει και ποιος χάνει;
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    @Marqui :

    Ομοίως αγαπητέ διαβάζω με ενδιαφέρον τις απόψεις σου κι ας μην συμμετέχω πλέον συχνά στον δημόσιο διάλογο.

    Έχω πάντως την εντύπωση ότι η Ισχύς είναι ανεξάρτητη από την συμμόρφωση ή μη προς τους υφιστάμενους κανόνες του παιγνίου. Από πόκερ βέβαια έχω μαύρα μεσάνυχτα, στο ποδόσφαιρο όμως που παρακολουθώ επισταμένως, Μπαρτσελόνα και Παναιτωλικός αγωνίζονται υπό τους ίδιους κανονισμούς δίχως αυτό να καθιστά μια πιθανή αναμέτρηση τους αμφίρροπη.

    Επιπλέον, παρατηρώ πως οσάκις ο θεωρητικά «ισχυρός» μπαίνει στον πειρασμό να τροποποιήσει ή να καταστρατηγήσει έναν κανόνα παιδιάς, τούτο αποτελεί αδιάψευστη ένδειξη είτε πως δεν είναι τόσο ισχυρός όσο θεωρείται, είτε πως η ισχύς του απειλείται από κάποιον επίφοβο ανταγωνιστή. (Στην πολιτική το λένε και αλλαγή εκλογικού νόμου).

    Εν ολίγοις νομίζω ότι η Ισχύς είναι κάτι παροδικό κι ευμετάβλητο ενώ η ιδιότητα του Παίκτη συνιστά μια σταθερά του βίου: ο παίκτης θα παραμείνει παίκτης ακόμα κι αν η χαρτωσιά του είναι γκαντέμικη ή στο τραπέζι υπάρχουν συμπαίκτες ανώτεροί του· τότε θα πει ότι έπαιξε κι έχασε δίχως η ήττα να τον κάνει λιγότερο παίκτη…

    Rien ne va plus…
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    ααααα εσυ το χόντρηνες το παιχνίδι!!!. Να "παίζω" με νήματα δε μου είχε περάσει απ' το μυαλό. Σκούριασα μάλλον.
     
  10. Αναΐδα

    Αναΐδα Moderated

    Με προβληματίζει που είδατε το σχόλιο, ως δήλωση αυτολύπησης.  
    Ας αποσυρθώ πάλι στη σπηλιά μου. Αισθάνομαι πως δεν έχω δουλειά ανάμεσα σε τόσο δυναμικούς ανθρώπους, με τρομάζουν.  
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Συγχωρήστε μου την αυθαιρεσία του συνειρμού, αλλά μου ήρθε στο μυαλό λόγω του ''τέλους των στοιχημάτων'' το αποσπασματάκι αυτό που είχα ποστάρει παλιότερα. Κλείνει η παρένθεση.

    Ερώτημα με ανοιχτή απάντηση, μήπως και ορίσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια τον παίκτη.
    Ο Αλκιβάδης τής ιστορίας, όπως φαίνεται εδώ για παράδειγμα, είναι παίκτης?

    Γιατί συζητάμε για τον ορισμό, αλλά προφανώς ο κάθε παίκτης και παίκτρια έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, συνήθως μοναδικά που τους κάνουν να αξίζουν τον χαρακτηρισμό.
    Κι επειδή παραταυτίστηκε ο παίκτης με τον τζόγο, τα σπορ και τα περί αυτών παραπάνω, μήπως θα έπρεπε να προσδιορίσουμε τις ''αρετές'' και τα δυνατά του σημεία σε ένα γενικό πλαίσιο, μιας που απ΄ότι βλέπω υπάρχει μία σχετική συμφωνία ότι δεν μιλάμε αποκλειστικά για bdsmers ή για Κυριάρχους καν.

    Να τετραγωνίσουμε λιγουλάκι τον κύκλο?

    Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη?
    Είναι predator?
    Μπορεί να είναι perv ή κάτι άλλο, ή και τίποτα από τα παραπάνω?
    Τι θέση έχει το mind fuck σε όλο αυτό?
    Τι φάση είναι οι γυναίκες παίκτριες?

    Τα ερωτήματα παίζει να είναι και ρητορικά ή αυταπάντητα, αλλά μπορεί και να ρίξουν λίγο φως στην ''μυστηριακή'' προσωπικότητα των ανθρώπων αυτών. 
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Ο Αλκιβιάδης είναι ανασφαλής με το γάμο. Την πρώτη νύχτα του γάμου έκανε αυτό το σκηνικό ενώ θα μπορούσε να το 'χει κάνει όποια δήποτε άλλη μέρα. Γιατί τη νυχτα του γαμου? Για να σηματοδοτήσει πως ο γάμος του θα είναι αντισυμβατικός. Αυτά θα έπρεπε να τα είχε διασφαλίσει. Πολύ ατσούμπαλος παίχτης (βέβαια δεν ξέρω το όλο στόρι).

    Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη? - Να σου στείλω CV, και όχι μόνο εγώ. Είμαστε 2-3 εδώ, ελπίζω περισσότεροι. Αξιόπιστοι γιατί δηλώνουν players, ειλικρινείς γιατί για να στήσεις ένα μύθο δε χρειάζεται να λες ψέματα - η αλήθεια ντυμένη κατάλληλα είναι το σωστό υλικό, έξυπνοι γιατί δε γίνεται διαφορετικά, κλπ. κλπ. αλλά χωρίς άσπρο άλογο. Το πολύ με μια μηχανή.

    Είναι predator? - Δε θα τό 'λεγα. εκτός κι αν εννοείς πως παρατηρεί, αναλύει συμπεριφορές και κινείται την κατάλληλη στιγμή - Αλλά please ...... δεν κατασπαράζει κανέναν που δε θέλει να κατασπαραχθεί γιατί γεμίσαμε αθώες κορασίδες εδώ, που νομίζουν οτι παίζουν σε θρίλερ.

    Μπορεί να είναι perv ή κάτι άλλο, ή και τίποτα από τα παραπάνω? Μπορεί. Αλλά ο perv θα έχει πιο σεξουαλικούς στόχους. Ένας Κ player έχει πιο "συνολικούς¨ στόχους.

    Τι θέση έχει το mindfuck σε όλο αυτό? - Για ενα Κ player το να ιντριγκάρει σοβαρά το μυαλό είναι στοιχειώδες. Το mindfuck αν ερωτευτεί το "θύμα" του

    Τι φάση είναι οι γυναίκες παίκτριες? - ωωω οι Γυναίκες. Τις λατρεύω. Το καλύτερο είδος. Σ' αγοράζει και σε πουλαει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αυτές θέλω να τιθασεύω
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2016