Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Θέλω να πω με το παραπάνω ότι όλα είναι σχετικά. Πέραν αυτου δεν δέχομαι την σύνδεση πέους - Κυριαρχίας. Υπονοεί ότι η θέση της γυναίκας κατά τη πράξη είναι παθητική. Έτσι είμαστε φτιαγμένοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί το εχουμε αναγει σε κάτι τόσο σημαντικό και ανώτερο. Ο μόνος τρόπος κυριαρχίας που μπορώ να αναγνωρισω είναι στο ψυχολογικό κομμάτι.
     
  2. erosexy69

    erosexy69 New Member

    Μα, είναι αυτονόητη η γυναικεία κυριαρχία! Το σημερινό χάλι της αντρικής "κυριαρχίας" είναι μια ψευδαίσθηαη της εποχής... Και φυσικά ο άνδρας πρέπει να κυριαρχηθεί ολοκληρωτικά, όχι μόνο να κάθεται στα 4 για να τρώει το στραπον και μερικές βουρδουλιές!
    Το καλύτερο που έχει να κάνει ένας πραγματικός άνδρας είναι να αποδεχθεί την θέση του και να βρει μια γυναίκα να την υπηρετήσει με όλη του την δύναμη, καθημερινά, συνεχώς...
     
  3. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    @Guruni, is that you?   lol
     
  4. erosexy69

    erosexy69 New Member

    Όχι ... ακόμη!
     
     
  5. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Tι, σκοπεύετε να δημιουργήσετε ομάδα; να ξέρω   (εννοούσα ότι οι απόψεις σας μοιάζουν, με μια πρώτη ματιά   )
     
  6. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    οι πραγματικοι αντρες ουτως ή αλλως υπηρετουν τις γυναικες τους, ανεξαρτητως status...
     
  7. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

     
     
  8. Libertin

    Libertin Regular Member

    Βγήκε όντως?
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Για την ακρίβεια, αγωνίζεται να φτάσει σε οργασμό με αυτόν τον τρόπο, αν θα οργαστεί τελικά δεν είναι διόλου βέβαιο, βλ. και μικρή θεωρία μαζοχισμού αν δεν το έχεις διαπιστώσει στην πραγματικότητα.

    Εκτός από το "χύνω, χύνεις, χύνει, χύνουμε, χύνετε, χύνουν" κλπ του BDSM, υπάρχει ένα υπερπλαίσιο καθημερινής διαχείρισης, μια σταθερή κανονικοποίηση του συνομολογημένου BDSM που κάνουν δύο άνθρωποι και αυτό είναι ότι το Κυρίαρχο πρόσωπο ελέγχει ή και στερεί ακόμα τον οργασμό του υποτακτικού προσώπου.

    Δεν είμαι αντίθετη να αναλύεται το BDSM υπό το πρίσμα της φυσιολογίας. Αν δεχτούμε ότι ο σκοπός της φύσης στο BDSM είναι η υλική, με σώμα και πνεύμα, επαύξηση της ενδεχόμενης ηδονής και η αναζήτησή της με σκοπό την απόλαυση και αν δεχτούμε ότι ένα από τα μέσα για το παραπάνω είναι ο έλεγχος του οργασμού, τότε είναι σαφώς πιο φυσικό και εφικτό το F/m BDSM από το M/f.

    Εξάλλου

    Ευχάριστο για ποιον, πρώτα από όλα για το Κυρίαρχο πρόσωπο. Το οποίο Κυρίαρχο πρόσωπο μπορεί να χρησιμοποιήσει το περί ού ο λόγος strap on για την ηδονή του, αντλώντας τελείως άλλα συναισθήματα από ότι αν το χρησιμοποιήσει σε συγκαλυμμένη υπηρεσία και άλλα από ότι αν το χρησιμοποιήσει σε διατεταγμένη υπηρεσία, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ηδονή του δεχόμενου το strap on υποτακτικού προσώπου, του οποίου η ηδονή είναι συνάρτηση του ελέγχου οργασμού που του ασκείται και το πώς και αν θα οργαστεί και το αν θα ηδονιστεί από τη διαδικασία οργασμού κανονίζεται από το Κ εντός της σχέσης.

    Υπάρχει άλλωστε η εργαλειακή χρήση του προσφερόμενου υποτακτικού σώματος, που αν διαθέτει πέος, μπορεί να διαταχθεί να το χρησιμοποιήσει στο Κυριαρχικό αιδοίο ή και πρωκτό προς απόλαυση του Κ.

    ΥΓ. Δεν εξετάζω πόσο πιθανό είναι να βρεθεί άντρας συνειδητά υποτακτικός που να παραδόσει την ηδονή του στον πλήρη έλεγχο της Κυρίαρχης και δεν εξετάζω πόσο συνηθισμένο συναπάντημα είναι Κυρίαρχα πρόσωπα που αφήνονται να αντλήσουν το μάξιμουμ της απόλαυσης από την επίγνωση ότι ο άλλος τους υπηρετεί.
     
  10. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Ειναι προφανες οτι υπαρχουμε πολλοι με αυτες τις αποψεις. Δεν ειναι στη φυση μας να κανουμε ομαδες. Ο σκοπος μας ειναι η ευχαριστηση Σας (γυναικες) Μαντλεν.
     
  11. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    @gaby το male orgasm control δεν ενισχυει την υποταγη, την καυλα ενισχυει, οταν αυτος γινεται με chastity belt.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Διαφωνώ. Ένα από τα κύρια μέσα Κυριαρχίας είναι ο έλεγχος της κάβλας και του οργασμού. Δεν θα μπω στο πώς γίνεται, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αυτό που είπα είναι ότι είναι πιο εύκολο να γίνει από ό,τι σε γυναίκα υ.