Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    @Xarhs ανοιχτη προσκληση..
     
  2. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Βαλε τον να χυσει 2-3 φορές και μετά βάλε να σε υπηρετήσει. Θα το κάνει με την ίδια ευχαρίστηση και προθυμία;

    Κλοπυ paste από @Guruni
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ωραία ερώτηση, στην απάντηση (θετική ή αρνητική) κάθε μεμονωμένης περίπτωσης, κρίνεται αν είναι ή όχι υποτακτικός.
     
  4. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Μιας και πιάσαμε το θέμα της σεξουαλικης ευχαριστησης - καυλας- και της υποταγής...
    Εδώ νομίζω οι γυναίκες διαφέρουν.
    Προσωπικά η ικανοποίηση μου αυτή με αφήνει σχεδόν αδιάφορη. Ναι , σίγουρα ερεθιζομαι αλλά τα κριτήρια μου δεν είναι "κάνω κάτι για να με αφήσει ο Κύριος μου να τελειώσω".

    Αλλά μιας και μιλάμε για την Γυναικεία Κυριαρχία...
    Προσωπικά θεωρώ τον άρνηση και τον έλεγχο του οργασμού ένα από τα πιο δύσκολα τεστ που μπορεί να περάσει ένας άντρας. Δεδομένου ότι λειτουργούν με αυτήν κυρίως στο μυαλό , είναι εύκολο να καταλάβεις με ποιο.. Κεφάλι σκέφτονται.
    Ωστόσο, οφείλουμε να αναγνωρισουμε και εκείνους που πραγματικά παραμεριζουν τις όποιες "ανάγκες" τους και συγκεντρωνονται αποκλειστικά και μόνο στις επιθυμίες της Κυρίας τους.
    Τώρα το αν αυτοί είναι πολλοί ή λίγοι..
    Με τη προσωπική μου εμπειρία θα έλεγα λίγοι και καλοί. Οι περισσότεροι είναι φετιχιστες, πράγμα κατανοητό και αποδεκτό αλλά δεν τους χαρακτηρίζει σαν υ.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Είναι θέμα φυσιολογίας, δεν έχει σχέση με την "ψυχολογία του άντρα", μετά τον οργασμό κάθε άνθρωπος θέλει να ξεκουραστεί, να μείνει για λίγο μόνος του ίσως, και πολλές φορές κοιμάται. Πέφτουν οι ρυθμοί εκεί που είχαν ανέβει πολύ.

    Δέχομαι για σαδιστικό παιχνίδι να απαιτήσει το K από το υ να υπηρετήσει αποκαρωμένο αλλά δεν εκτιμώ ιδιαίτερα να περιμένει από αυτό για να δει αν το υ είναι πράγματι υ, μου φαίνεται είτε για καραμπινάτη ανασφάλεια είτε για προσκόληση σε στερεότυπα.
     
  6. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Είναι άλλο η ξεκούραση, κατά την άποψή μου φίλτατη Gaby.
    Έχει το δικαίωμα ένας υ να θέλει να μείνει μόνος του αφού τελειώσει; Ποιός είναι άλλωστε ο σκοπός του; να ικανοποιηθεί και να ηρεμήσει, ή να παραμείνει κοντά στην Κυρία του και στα δικά της θέλω;

    Έχω την εντύπωση ότι o @Guruni και η @Justmeandme δεν εννοούν αυτό. (φυσικά μπορεί να κάνω λάθος, στην οποία περίπτωση ζητώ συγνώμη και ευπρόσδεκτες οι παρατηρήσεις   ).

    Θα φέρω ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι μιλάμε για έναν φετιχιστή. Έχει μια ωραιότατη φαντασίωση στο μυαλό του περί Αφέντρας κλπ
    Οκ, την ικανοποιεί, βρίσκει μια γυναίκα, τον εξευτελίζει, τον δέρνει, χρησιμοποιεί και το στραπ (εεε τόσος ντόρος έχει γίνει πια!)...Ο άντρας τελειώνει. Ναι είναι κουρασμένος, ναι θέλει να ξεκουραστεί.

    Στην προσταγή της Αφέντρας/Κυρίας πχ να μην σταματήσει να την γλείφει, επιδεικνύει όχι νωχελικότητα απλή, αλλά μια έκφραση/μορφασμό όπως θέλετε πείτε το, ότι δεν "γουστάρει" να το κάνει, ή μπορεί ακόμη και να το πει "Πρέπει τώρα; Σε λίγο μωρέ, να συνέλθω, εντάξει;".
    Για εκείνον, κορύφωση ήταν η ολοκλήρωση, η σεξουαλική. Άπαξ και τελείωσε ή τελείωσαν αμφότεροι, στο μυαλό του υπάρχει μια νοητή γραμμή που λέει "Μέχρι εδώ, εντάξει, τέλειωσε το "παιχνίδι", σταμάτησε ο ρόλος μου, στόχος επετεύχθη".

    Ας δούμε λοιπόν την πλευρά του υποτακτικού. Εκείνος δεν μπαίνει στον ρόλο, είναι ο ρόλος. Ακόμη και όταν είναι αποκαμωμένος, θα προσπαθήσει και κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση, θα σπρώξει τα όρια ακόμη και του σώματός του (κούραση) για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την επιθυμία της Κυρίας του.

    Εγώ προσωπικά σε αυτή την περίπτωση σαν Κ, την πρώτη φορά δεν θα κοιτάξω την απόδοση, μπορεί όντως να μην μπορέσει να κάνει πολλά, μαθαίνονται αυτά άλλωστε, είναι πράγματα που επιδέχονται "εκπαίδευσης", εξάσκησης αν θέλετε. Με ενδιαφέρει η προθυμία και η προθυμία εκφράζεται με χίλιους δυο τρόπους. Με ένα βλέμμα, με τις κινήσεις του σώματος, με το λεκτικό. Καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά προσπαθεί για Εσένα και ποιος απλά ωθεί τον εαυτό του να παίξει έναν ρόλο.
     
    Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2016
  7. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    Κανονικά δεν θα πρέπει να το κάνει με μεγαλύτερη;
     
  8. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εμείς εδώ ψάχνουμε το ίση, εσύ λες μεγαλύτερη;   Κάτσε καλά  

    Χμμμ είναι και η περίπτωση που θέλει να σε ευχαριστήσει. Αλλά εγώ ερωτώμαι σε αυτή την περίπτωση. Αυτό τι σημαίνει; ότι αν δεν τον αφήσει η Κυρία να τελειώσει, δεν δίνει όλο του τον εαυτό σε αυτό που κάνει; Πρέπει να νιώθει ότι πρέπει να την ευχαριστήσει για να δείξει τον δέοντα ζήλο;

    (εντάξει, τώρα θα αρχίσουμε να τα δυσκολεύουμε τα πράγματα   )
     
  9. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    Ναι εστω η επιθυμια Χ να ικανοποιησει την κυρια του. Που φτανει και σε αυτη. Ειναι η λυση της εξισωσης που ικανοποιει και τα δυο μερη. Αν ομως τελειωσει 2-3 φορες στο καπακι, η ικανοποιηση του μπορει να τον οδηγησει σε επιθυμια 2Χ. Ειναι σα να παιρνεις ενα κουτακι μπυρα 330 και να σε φτανει (οκ ουτοπικο σεναριο). Αν ομως εχεις και μπονους, οπως ειχε πχ η Αμστελ, δεν θα σου αρεσει; Δεν το χρειαζεσαι το εξτρα αλλα ειναι καλοδεχουμενο
     
  10. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    To θέμα είναι τι απαίτηση έχει η Κ... Ναι, θα μου άρεσε το δώρο, αλλά γιατί το δώρο να μην γίνει το μόνιμο, βασικό πακέτο;   (πώς τα λέμε οι άτιμοι ). Και από κει και πέρα, να γίνεται όλο και καλύτερος  
     
  11. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    Γιατι ο οργασμος μπορει να ειναι ο καταλυτικος παραγοντας που θα δωσει το boost για να πας στο 2Χ. Δεν ξερω, λεω τωρα...
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Οχι. Εκτός αν είναι το αρκουδάκι Ντούρασελ που συνεχίζει εκεί που τα άλλα σταματούν.