Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Μιλάμε για επιθυμία, όχι για απόδοση  
     
  2. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    να συμπληρώσω ότι εδώ κρίνεται περισσότερο αν είναι έτοιμος να εκπαιδευτεί.
     
  3. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Αυστηρή με την κριτική σας και λάθος εκτιμώ. Η υποταγή και ειδικά η ανδρική υποταγή γιατί γι αυτή μιλάμε έχει διάφορα στάδια. Ένα από αυτά που πρέπει να ξεπεράσει ο άνδρας κατ' εμέ πάντα είναι όλα αυτά τα στερεότυπα και τα φετίχ που αναφέρονται. Είσαι με την Κ σου για την Κ σου και μέσω της δικής της ικανοποίησης παίρνεις κι εσύ ικανοποίηση. Αν η ίδια επιθυμεί ή όχι να σου χαρίσει οργασμό ή να σε αφήσει να ''ξεκουραστείς'' είναι κάτι που θα αποφασίσει Εκείνη και φυσικά αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα παρά ανασφάλειας ή στερεοτύπων.

    Σε ποια στερεότυπα αναφέρεστε για την Γυναίκα Κ, πάντως;
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Αυτό τώρα δηλ,δεν είναι στερεότυπο;
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Αναφέρθηκα στον σαδισμό της Κ, ως γενικό κίνητρο να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν είστε υποχρεωμένος να έχετε συγκρατήσει ότι για μένα ο σαδοσμός του Κ είναι εκ των ουκ άνευ αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί στην ευχή μπαινει στη διαδικασία να κάνει το Κ.

    Στο ότι κρίνει αντί να αντιλαμβάνεται την υποταγή του υ και στο ότι κρίνει από ένα μη κρίσιμο κατ' εμέ στοιχείο,, ένα στοιχείο φυσιολογίας, ίσως επειδή το έχει διαβάσει εδώ κι εκεί. Δεν είναι τόσο απλό.
     
  6. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Δεν αναφέρω ότι περιμένει από αυτό. Ίσως θα μπορούσε όμως να είναι ενός είδος τεσταρισματος μέσα σε/στα αλλά. Μιας και ποτέ τα λόγια δεν είναι βάση αλλά ο συνδυασμός τους με τις ανάλογες πράξεις.
    Κι όπως αναφέρθηκε πιο πάνω κρίνεται μεμονωμένα.
     
  7. Εγώ πριν πολλά χρόνια είχα μια αφεντρα και μια φορά είχα χυσει 7 φορές. Μετά ήθελε να σφουγγαρισω και να σκουπίσω. Ήμουν κομμάτια αλλά το έκανα γιατί την αγαπούσα. Με άφησε να ξεκουραστώ 5 λεπτά και ύστερα με έβαλε να της φτιάξω παστίτσιο. Το έκανα κι αυτό αλλά επειδή είχα βάλει λίγο παραπάνω αλάτι με άφησε αδέσποτο. Κάθε βράδυ της γαβγιζα κάτω από το μπαλκόνι της αλλά αυτή στ αρχιδια της. Μου άξιζε όμως.
     
  8. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Η υπηρεσία και η προθυμία ή η ευχαρίστηση που Υπάρχει γι αυτήν θεωρείτε ότι είναι οι δουλειές σπιτιού, μαγείρεμα ή καθάρισμα του γκαζόν;

    Θα μπορούσε κάλλιστα να υπηρετήσει κάνοντάς την μπάνιο, περιποιοντας το σώμα της, τα πόδια της, να τον βάλει να την ξυρισει, να τακτοποιήσει τα έγραφα της, να τον στείλει για εξωτερικές δουλειές, χίλια δυο άλλα, αλλά σφουγγαρισμα-μαγείρεμα;

    Βλέπω από φαντασία ξεχειλιζετε εδώ μέσα.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Συνημμένα Αρχεία:

  10. gaby

    gaby Guest

    Γιατί, τετ α τετ μιλούσαμε; Άλλο εσείς και άλλο εγώ, είπα τη γνώμη μου, όποιος άλλος θέλει λέει τη δική του σε συσχέτιση ή χώρια. Άσχετο, αλλά για τα "τεσταρίσματα" δεν έκανα καμία κουβέντα, κατ εμέ σε μια σχέση είναι ακριβώς το αντίθετο της αλληλεπίδρασης και δεν τα αγαπώ γενικά, μη με μπλέκετε με αυτά.

    Ανοίξτε μας τα φτερά της φαντασίας γιατί είναι αλήθεια πολύ έχουμε βαλτώσει και συμπαθάτε με που μιλάω off topic το female υ, αλλά όλη μέρα σώβρακα και (αφού ειμαι bi) κιλάτες με δαντέλα και χωρίς σιδερώνω σε ένδειξη υποτακτικής νοικοκυροσύνης και έχω πήξει.
     
  11. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Κάντε ο,τι αγαπάτε. Δεν αφορά κανέναν.  
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ανευ παπούτσα κάτι γίνεται...