Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Multi Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Να γράφεις πιο συχνά συνάδελφε.  
     
  2. Circe

    Circe Lemon zest

    Το ντύσιμό αυτό, η μαντήλι εννοώ, δεν είναι επιλογή τους τις περισσότερες φορές. Είναι ντύσιμο υποταγής, εξαναγκασμού και της καταδίκης τους να ζούνε χωρίς ελευθερία, χωρίς να μπορούν να διαθέσουν τον νου και το σώμα τους (στο ντύσιμο αναφέρομαι) όπως θέλουν. Δείτε την Πακιστανή blogger που τον Αύγουστο σκότωσε ο αδελφός της..
    Προσωπικώς όπως προανέφερα μόνο με Τούρκο φιλέλληνα και ευρωπαϊστή θα (ξανά)έκανα σχέση η οποία ξέρω παρ'ολα αυτά θα είχε απέραντες δυσκολίες πέραν της γλώσσας που μπορεί και οι δύο να μιλούσαμε άπταιστα.
     
  3. Circe

    Circe Lemon zest

    Ο Μπ. ποιος είναι;
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Αν θες σε παρακαλώ μπες στο Google και βρες ποιος είναι

    Το ερώτημα σου πετάει την ροή της συζήτησης.

    Παρακαλώ όχι τέτοιες παρεμβολές που δεν αφορούν το θέμα που συζητάμε
     
  5. Circe

    Circe Lemon zest

    Το έκανα ήδη. Ευχαριστώ! Ας διαγράψουν οι mods το ερώτημά μου..
     
  6. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Εγω παντως μια φορα με θιβετιανο μεταναστη..πολυ καλα...αλλο επιπεδο...  
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    φιλε @Iagos δεν ξερω αν θυμασαι ενα νημα σχετικο με τα εργασιακα του Κ, οπου λιγο πολυ κινδυνευε η καρεκλα του αν εχανε τη δουλεια του... και τωρα εσυ μιλας για πακιστανο με σαγιοναρες???
     
  8. zoeleene

    zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

    Μιλώντας αποκλειστικά για εθνικότητες, σαφώς και δεν θα σνόμπαρα κάποιον από άλλη χώρα από τη στιγμή που θα ένιωθα έλξη για εκείνον, αλλά βέβαια τα γούστα μου έχουν διαμορφωθεί από το περιβάλλον μου και τα πρότυπά μου. Εν ολίγοις, άμα έχω ένα γκρουπ αντρών μπροστά μου, το πιθανότερο είναι να πάει το μάτι μου κατευθείαν σε κάποιον caucasian.
    Αν από την άλλη, βάλω το κοινωνικό στάτους/κοινωνική τάξη σαν παράγοντα... Οκ, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, φυσικά θα προτιμήσω κάποιον που μεγάλωσε με αξίες παρόμοιες με τις δικές μου, που έχει κάποια μόρφωση, που, που, που... από κάποιον που εγώ θεωρώ ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Και αυτό ισχύει είτε θα είναι Έλληνας, είτε Ευρωπαίος, είτε Ανατολίτης, είτε Ασιάτης, είτε Αφρικανός, είτε από τον Πλούτωνα.
    Τώρα, άμα ο άλλος δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κατά τα άλλα είναι ο τέλειος άντρας για μένα από κάθε άλλη άποψη... Δεν έχω ιδέα, άμα μου τύχει κάτι τέτοιο θα επανέλθω.  
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ισως και να ειμαι offtopic γιατι το νημα μιλαει για Κυριαρχο και υποτακτικη, αλλα απ την αλλη πλευρα, εγω θα εκανα τουμπες για μουσουλμανα Κ. μαλιστα δυο τρεις φορες που ετυχε να δω στην παραλια, που τα ειχαν ολα καλυμενα εκτος απο προσωπο χερια και ποδια, χρειαστηκε να αποσπασω την προσοχη μου για να μην γινω τουμπανο...
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Όσο ο δυτικός κόσμος έχει ως σημείο αναφοράς το "εγώ" -σε αντίθεση με τον ανατολικό που κέντρο του είναι το "εμείς" - η συνύπαρξη, είτε συμμετρικά είτε ασύμμετρα είναι εξαιρετικά δύσκολη-όχι αδύνατη- οι πολιτισμικές διαφορές και οι αποστάσεις που πρέπει να "περπατηθούν" είναι για καλά προπονημένους και οι υπερβάσεις εκατέρωθεν θα πρέπει να είναι σχεδόν αλματώδεις, συνυπολογιζομένων των κοινωνικών "επιπτώσεων", που ναι κακό είναι να το λέμε ωστόσο είναι υπαρκτότατες.

    Παραδέχομαι πως το πιθανότερο είναι να μην επιχειρούσα D/s με άνθρωπο που οι διαφορές μας - πολιτισμού, ηθικής, επιστήμης, θρησκείας, διατροφής - θα ήταν τεράστιες.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Σε κάθε περίπτωση, προτείνω να μην συναινέσετε οριστικά πριν περάσετε μαζί Του ένα Ραμαζάνι.
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

        

    θα το βαλουμε hard limit στο checklist αυτο