Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Multi Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Καθόλου off topic δική μου η παράλειψη και αναλαμβάνω την ευθύνη

    Σαφώς το ερώτημα αφορά αντίστροφα και την σχέση Κυρίαρχης εδώδιμης με αποικιακό υποτακτικό καθώς και εδώδιμου υποτακτικού με αποικιακή Κυρίαρχη καθώς επίσης και για μη ετερόφυλες σχέσεις Κ/υ όπως για παράδειγμα Πακιστανός Κυρίαρχος με νεοέλληννα υποτακτικό.

    @lizard θα το διορθώσω και στο αρχικό κείμενο μόλις βρω τον χρόνο
     
    Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2016
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Δηλαδή αν δεν ήταν Πακιστανός εργάτης γης που δεν έχει όπως λέτε στον ήλιο μοίρα αλλά Πακιστανός επιχειρηματίας (υπάρχουν και τέτοιοι ξέρετε) θα ήσασταν πιο ελαστική στα όρια σας;
     
  3. zoeleene

    zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

    Αν ένιωθα έλξη για εκείνον, πιστεύω πως ναι.
    Δεν αποκλείω τίποτα, καθώς δεν έχω τέτοια εμπειρία, άρα δεν μπορώ να ξέρω πώς ακριβώς θα αντιδρούσα.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Άρα το θέμα σας δεν είναι τόσο "Πακιστανικό" όσο ταξικό.

    Ευχαριστώ για την απάντηση.
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια, μία από το Μαρόκο όπου δούλευε στο κομμάτι της ψυχαγωγίας των τουριστών του ξενοδοχείου. Ασμάν την έλεγαν. Είχε διοργανώσει μια βραδιά χορού στο κλαμπάκι του ξενοδοχείου. Εγώ κλασικά δεν χορεύω αλλά πήγα για να δω εκείνη. Ε ο ένας κώλος πάνω στον άλλο δε θέλει και πολύ, κάναμε σεξ. Μια χαρά. Κάτεχα τότες και κάτι κουτσογαλλικά, βέβαια η καθηγήτρια των Γαλλικών θα μου έριχνε μούτζα αλλά την δουλειά την έκαναν. Φτιάχνομαι και γενικά με το να ακούω γαλλική προφορά, cool.
    Θα μπορούσα άνετα να κάνω σχέση μαζί της αλλά δεν το σήκωναν οι συγκυρίες τοτεσές.

    Σε γενικό πλαίσιο, όμως, με ελκύει το κατάλευκο δέρμα για καθαρά σαδιστικούς λόγους. Σαν λευκός καμβάς όπου μπορώ να χρωματίζω.
    Τώρα όσον αφορά την κουλτούρα, τα έμφυλα ζητήματα στην ιδεολογία κάποιου ατόμου είναι στα υψηλά στάνταρ μου για την επιλογή συντρόφου. Αν κρίνω ότι συμβαδίζομε εκεί, τότε καλά πάμε.
     
  6. ααα οχι οχι ........ το μενου σημερα εχει ασια .......  
     
  7. στο ραμαζανι δεν τρωνε και δεν κανουν σεξ........ουτε τρωνε μπριζολακια πανσετουλες...... αρα......  
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Παρακαλώ το θέμα ραμαζάνι να λάβει ένα τέλος εδώ.

    Και να μείνουμε στο αρχικό ερώτημα.
     
  9. Γι' αυτο σε παω εσενα, κι ας μη με θελεις.  
     
  10. Σε ο,τι αφορα τον νηματοθετη, ναι σε ολα.
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Κάτω απ’ αυτό το νήμα υπονοείται ένα σαφώς πολιτικό ζήτημα. Δε θα λάβω μέρος γιατί μόνο πολιτικά μπορώ να μιλήσω για το θέμα και αυτό δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του forum.
    ΥΓ.Σαφώς και δεν εχω πρόβλημα με τα άλλα έθνη. Αλλά εχω μεγάλο πρόβλημα με το Ελληνικό έθνος
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2016
  12. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Αν ενας απο τους δυο διακατεχεται απο πολιτισμικα, φυλετικα, εισοδηματικα στερεοτυπα που τον εμποδιζουν να εκφραστει ελευθερα, τοτε δεν μπορει να ανθισει σχεση μεταξυ ανομοιων σε αυτα.

    Το ιδιο ισχυει αν ο ενσς απο τους δυο καταγεται απο τοπο οπου η οικογενεια η η φυλη διαδραματιζουν ασφυκτικα παρεμβατικο ρολο στις ζωες των μελων, κι αυτος που εχει αυτο το χαρακτηριστικο δεν ειναι σε θεση να προστατευσει τον αλλο απο το να του φορτωθει κι εκεινου, αν δεν το επιθυμει η δεν τον ενοχλει.

    Απο οσο εχω ταξιδευσει και απο οσους ανθρωπους εχω γνωρισει ποτε δεν ετυχε να γεννηθει μεσα μου η επιθυμια να θελω να σχετιστω με ανθρωπους που ενοιωσα η εκρινα οτι συνοδευονταν με τα παραπανω δυο γενικα χαρακτηριστικα.

    Κι επειδη σαν χαρακτηρας αποστρεφομαι τοσο να Κυριαρχω συνολικα, οσο και να Κυριαρχουμαι, στον οποιονδηποτε και απο τον οποιονδηποτε,
    με ελκυαν παντα και σχεδον αποκλειστικα ανθρωποι με ελευθερο και ατιθασο πνευμα, ανεξαρτητο και ανησυχο χαρακτηρα και κατασταλαγμενη συνειδηση, αναγκες κι επιθυμιες.

    Ανεξαρτητως τι ειδους ιδιαιτεροτητες η ρολοι τους διεγειρουν ερωτικα και ανεξαρτητως φυλης, καταγωγης, θρησκειας, εισοδηματος η αλλου πυρηνα γεννησης διακρισεων ανθρωπου απο ανθρωπο.

    Αποφευγω να φορτωνω τον εαυτο μου και ο,τι αυτος κουβαλα σε αλλους η να επιχειρω να αλλαζω τον αλλο για να ταιριαζει σε οσα πλαθει το φαντασιακο μου.

    Ετσι, αποφευγω επισης να σχετιζομαι δεσμευτικα και με οσους επιχειρουν τα ιδια σε μενα.

    Οι βαθιες σχεσεις μου ειναι μονο μεταξυ δυο ελευθερων και συνειδητοποιημενων ανθρωπων που τυχαινει να αισθανθουν να επιθυμουν, για οσο επιθυμουν, να ανηκουν ολοψυχα ο ενας τον αλλο,
    χωρις αυτο να τους προκαλει ανυποφορες για τους ιδιους εξαρτησεις η στερηση συνολικης αυτοδιαθεσης και παρεμποδιση να βαδιζουν τη ζωη τους οπως κρινει ελευθερα ο καθενας για λογαριασμο του.

    Και ετσι εχω ησυχο το κεφαλι μου, γεματη την καρδια μου και παντα την πιο ταιριαστη σε μενα συντροφια. Δοξα τω Θεω.

    Οποτε για μενα, σαν απαντηση στο παρον νημα, τα δικα μου κριτηρια επιλογης ειναι αμιγως ιδιοσυγκρασιακα και αδιαπταγματευτου αλληλοσεβασμου της μοναδικοτητας και του προσωπικου δικαιωματος στα δικα του ονειρα και στη δικη του ζωη του καθενος απαρεμβατα,
    και τιποτα αλλο.
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2016