Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Multi Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Και κατι ακομα προς τιμην...

    Αν οι αριστοκρατες εκαναν τοσο καλο σεξ οσο οι εργατες τοτε ο κοσμος θα χε γεμισει αριστοκρατες αντι για εργατες.

    Το ιδιο ισχυει και για τις εργατριες <3
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Αυτο το νημα ξεχειλιζει απο Δημοκρατια και απο ελευθερια λογου πανω απ' ολα..χαχαχαχα   
     
  3. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Προσωπικά συμφωνώ με τα παραπάνω. Υπάρχουν πάντως και άνθρωποι που έχουν κυριαρχήσει στην εσωτερική παρόρμησή τους να μισούν (από φόβο και ανικανότητα διαχείρισής του προέρχεται το μίσος, είναι φυσικό) οτιδήποτε διαφορετικό και απλώς το αποδέχονται. Από απόσταση ίσως, χωρίς να το υιοθετούν αλλά και χωρίς να το προσβάλλουν.

    Κι άλλοι που έλκονται από το διαφορετικό και το διερευνούν με καλοπροαίρετη διάθεση.

    Είναι θέμα χαρακτήρα, αλλά επίσης και ανατροφής και Παιδείας (Ανατροφή από τις Οργανωμένες Συστημικές Δομές).
     
  4. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Πολυ ενδιαφερον.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που εξελίσσεται η συζήτηση θα σας πρότεινα να δείτε την πόρτα. ..

    Στο βάθος δεξιά θα την βρείτε

    Ευχαριστώ για το σχολιάκι πολύ πολύ χαριτωμένο
     
  6. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.
     
  7. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Επειεδή το ερώτημα του νήματος είναι αν θα μας ενοχλούσε να συναναστραφούμε BDSMικώς (προϋποθέτει το ανθρωπίνως πάντως και αυτό) με συνανθρώπους μας με άλλα εξωτερικά και εσωτερικά ευρεία χαρακτηριστικά,

    μπαίνω στον πειρασμό χαριτολογώντας αλλά σοβαρολογώντας και περιγράφω τα δικά μου πρώτα, αντανακλαστικά και αυθόρμητα συναισθήματα, όταν διάβασα σενάρια και περιπτώσεις που διαφορετικοί άνθρωποι, συνήθως με τα στερεότυπά τους ενεργά, με προσέγγιζαν, όχι απαραίτητα για σχέση ερωτική αλλά γενικά για προσέγγιση. Φιλική, συνεργασίας, επειδή θέλουν παρέα, οτιδήποτε ανθρώπινο.

    Σϊγουρα η τελική αντίδραση παραλλάσσεται στο τέλος όταν στην έκφραση υπεισέρχεται η λογική και η εμπειρία ζωής, αλλά τα πρώτα συναισθήματα δεν παύουν να χρωματίζουν έστω και λίγο τις αντιδράσεις.


    Σενάριο 1:

    Είμαι ο πατέρας της @margarita_nikolayevna και με πλησιάζει ο κύριος εκείνος που θέλει την κόρη μου με αντάλλαγμα περιουσιακά στοιχεία:

    "Και τι την πέρασες τη γυναίκα ρε συ? Γίδι σαν τα μούτρα σου? Να βάλεις τα ζώα σου στον κώλο σου και κάνε μου τη χάρη ουρακοτάγκε από δω χάμω!..."

    ή

    "Εμ μετά ρε φίλε δεν σας φταίνε ούτε οι Σταυροφορίες, ούτε οι Αποικιοκράτες ούτε τίποτα. Τόσο μπαμπουίνοι που είστε, συγνώμη, καλά σας κάνουν ό,τι σας κάνουν. Άκου το ζώο ρε πώς τις βλέπει τις γυναίκες..." .


    Σενάριο 2:

    Χρυσαυγίτης μου λέει για τους κωλαλβανούς και τους κωλοπακιστανούς και τους κωλο...οτιδήποτε:

    "Ρε βόδι, θα ήθελα να ήταν εδώ τώρα οι παππούδες σου από τα Γκράβαρα που φύγανε άπλητοι και ξυπόλυτοι, σαν ετούτους εδώ που βρίζεις τώρα, για να πάνε στην Αμερική ή οπουδήποτε πριν έναν αιώνα μην έχοντας στον ήλιο μοίρα. Για να πέσουν πάνω σε κάτι ντενεκέδες σαν και σένα, τους εκεί ντόπιους, και να τους βρίζουν "κωλοέλληνες" και "βρωμοέλληνες" και τα ρέστα.
    Να δω μετά από πόσες καρπαζιές που θα είχες φάει θα σε γλίτωνα από τα χέρια του!...
    Τράβα παίξε κανα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ή ξεκάβλωσε σε κανα σκυλάδικο με Φουρέϊρα (Σ.Σ.: Αλβανίδα η γυναίκα
    στην καταγωγή και πολύ όμορφη για εμένα) και άσε τα άλλα. Μην ασχολείσαι. Μην έχεις κρίση. Χέστο παιδί μου."


    ή

    "Βρε παπάρα, παίρνεις 3 κι 60 δουλεύοντας όλη μέρα, το αφεντικό σου, έλληνας, κυκλοφορεί με Μπεμβέ δουλεύοντας...εσένα, έχουμε χάσει δεκαετίες τώρα ένα βουνό λεφτά από τον ιδρώτα μας σαν λαός από φοροαποφυγές πολυενθικών και offshore και τοκοχρεωλύσια χρέους και διαφθορά πολιτικών και επιχειρηματικών, κι εσένα σου φταίνε αυτοί οι έρμοι που ήρθαν πριν λίγο?
    Καλά, πόσο γκασμάς είσαι ρε φίλε?
    Άμα έχεις άντερα τράβα να πάρεις το βιος σου πίσω από εκείνους που αληθινά σου το τρώνε να σε δω πόσο μάγκας είσαι. Μου βρήκες αδύναμους εκείνους και ξεσπάς πάνω τους τη δειλία σου καραγκιόζη!..."

    Σενάριο 3:

    Αριστερός κατά δήλωσή του, σκληροπυρηνικός στα λόγια του μου κατακρίνει την Ελλάδα, την Ορθοδοξία, τις πολυεθνικές, τη Σημαία, το Κεφάλαιο, τον Ιμπεριαλισμό κλπ. κλπ. και εμένα μαζί που δεν έχω ξεσηκωθεί για να πλακώσουμε στο ξύλο τους φασίστες κλπ. κλπ.
    "Καλά όλα αυτά, αλλά εσύ πιστεύεις ότι με το να πλακώσουμε στο ξύλο κάποια άτομα εκείνα θα...προβληματιστούν ενδοσκοπικά ή θα μας φοβηθούν, κι έτσι από Χρυσαυγίτες ξάφνου θα αφυπνιστούν σε...Βουδιστές (!) και το πρόβλημα θα λυθεί? Πόσοι είναι από εδώ? Πόσοι από εκεί? Και πόσοι ανάμεσα? Θες Εμφύλιο ή Ολοκαύτωμα?
    Ή νομίζεις ότι θα αφυπνιστούν έτσι ξάφνου όλοι οι μπιγκμπραδεράδες αυτού του τόπου και θα παρατήσουν ό,τι κάνουν να ενωθούν ο καθένας στην παράταξη που του ταιριάζει?
    Μα τι πίνεις ρε φίλε? Με το ζόρι παντρειά γίνεται?
    Ή θέλεις δράματα για το χάζι και μόνο επειδή έχεις να γαμήσεις καναν αιώνα και έχεις σκάσει? Ρε άντε παράτα μας ούφο..."

    ή

    "Λύσε πρώτα τα δικά σου προβλήματα με τις δικές σου συναναστροφές και μετά κάνεις υποδείξεις και σε άλλους. Όλοι στα λόγια είστε Μεγάλοι Μεταρρυθμιστές τρομάρα σας, αλλά όταν μας γαμούσαν με τα Μνημόνια και είχαμε βγει στους δρόμους και μας ψέκαζαν, μας κοπάναγαν και μας τσαλαπάταγαν σαν χαλιά, εσύ ήσουν Κύθνο με τη γκόμενα σκατόφλωρε..."

    ...καθώς οι πλέον δυναμικοί στα λόγια έχω διαπιστώσει ότι αρκετά συχνά κάτι τέτοιοι είναι...


    Σενάριο 4:

    Μαλάκας δυτικο/βορειοευρωπαίος που μας συμπεριφέρεται αλαζονικά και μας μιλάει σαν να είμαστε κατώτερης ράτσας πλάσματα, δηλαδή "βρωμοέλληνες":
    "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗ!"

    ή/και

     

    Καθότι,

    προσαρμοζόμενη κατ΄ αναλογία με την ιδιαίτερη προτιμησιακά ευαισθησία που έχω διακρίνει ότι χαρακτηρίζει τον νηματοθέτη, μεταξύ όλων των ειδών τις μισαλλοδοξίες, αναφορικά με τους φασίστες,

    εμένα προσωπικά, η δική μου προτιμησιακά ευαισθησία ανάμεσα σε όλες τις μισαλλοδοξίες ανήκει σε εκείνη με φορείς όσους προσβάλλουν την καταγωγή μου.



    Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά:

    Εκεί όχι BDSM, ούτε μπιρίμπα δεν κάθομαι να παίξω μαζί με τέτοια άτομα. Άντε βαριά-βαριά ένα "γειά σας - γειά σας" με το τσιγγέλι και μακριά κι αγαπημένοι.

    Φυσικά δεν είναι όλοι τέτοιοι ή τόσο ανυπόφορα τέτοιοι, οπότε η συντροφιά ποτέ δεν λείπει, και όταν δεν υπάρχουν θέματα σαν τα παραπάνω, τότε τίποτα άλλο δεν μετρά, ούτε καταγωγή ούτε χρώμα ούτε ιδεολογία ούτε θρησκεία ούτε εισόδημα ούτε τίποτα,
    παρά μόνο αν αρέσει ο ένας στον άλλο και μόνο.
     
    Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2016
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Συμφωνώ μαζί σας πως αυτό είναι το καλύτερο. .... οπότε τον δρόμο τον ξέρετε
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Να σού κάνει την χάρη ο άλλος να σού λέει ευθαρσώς τα σώψυχά του και να μην τον ακούς, είναι επιεικώς αγένεια...
    Τι, δεν είναι..?
     
  10. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Η φτώχια και οι ανισότητες γεννούν και θρέφουν τέτοια θηρία. Είτε χρυσαυγίτικα είτε ισλαμο-εξτρεμιστικά είτε οτιδήποτε.

    Ο καθολικός, έμπρακτος και επιβεβλημένος έστω και με το ζόρι σεβασμός και περιφρούρηση σεβασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και η μαζική συστημκή Ανθρωπιστική Παιδεία από την κούνια τα σκοτώνουν.


    Μόνο τότε θα μπορούν όλοι με καθαρό μυαλό και διάφανη καρδιά και καλή διάθεση να χαρούν και τον έρωτα, και το BDSM και ό,τι λαχταρά η ψυχή τους, και να το μοιράζονται με χαρά και χωρίς σκοτάδια μέσα τους παρέα με όλους.


    Όλα τα άλλα για μένα είναι ημίμετρα διαιώνισης του προβλήματος χωρίς τελική έκβαση.
     
  11. Ο εγωισμος, η ηλιθιοτητα, οι ιδεες και οι διαμορφωσεις τρεφουν τετοια θηρια. Ποιος εχει αραγε καθαρο μυαλο; Νο Ηοpe.