Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Multi Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Αυτό ειναι τοσο μεγαλο συν,που αρχιζω και ξανασκεφτομαι το ολο θεμα σχεσης με ξενο.
     
  2. Πραγματικο περιστατικο σε ελληνικο τουριστικο θερετρο μετα απο επειδοδιακο αγωνα Ελλαδας-Σερβιας στο μπασκετ. Greek καμακι ξεμοναχιαζει σερβιδα τουριστρια και στην πραξη επανω φωναζει το ηρωικο..."ετσι γαμαει η Ελλαδα"...
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν έως τώρα στο θέμα multi bdsm.

    Με εξαίρεση κάποιες σκόρπιες αστοχίες εδώ και εκεί οι τοποθετήσεις των απανταχού σύνκαυλων ήταν αξιόλογες και σημαντικές.

    Εκείνο που διακρίνει κανείς περιδιαβάζοντας σε μερικές από τις τοποθετήσεις και φυσικά όχι σε όλες είναι την υψηλή αισθητική και την ένθερμη προάσπιση της.

    Είναι έως και συγκινητικό κάποιες στιγμές να διακρίνει κανείς πως μέσα σε αυτή την μαυρίλα των εποχών, υπάρχουν άνθρωποι, και μάλιστα εδώ, σε αυτό το φόρουμ, σε αυτό το λίκνο του ηδονισμού, που υπερασπίζονται με σθένος την αναγκαιότητα της υψηλής αισθητικής.

    Τις αισθητικής εκείνης που αγγίζει το ουράνιο, το θεσπέσιο, το υψηλό.

    Της αισθητικής εκείνης που δεν θα γυρίσει το κεφάλι για να δει το άξεστο, το ποταπό, το φτωχό και το ρακένδυτο.

    Αυτή η αισθητική που μυρίζει αρμάνι, που ντύνεται γκούτσι, που χτενίζεται στου Μισέλ, που απολαμβάνει το ρόφημα της σε μαγαζιά μαφιόζων, που κάνει σπα και γιόγκα, που βλέπει θεάματα στα ιδρύματα των εφοπλιστών, που περιδιαβαίνει τα λουσάτα ξενυχτάδικα της παραλιακής, που διαβάζει Κούντερα, που τρέμει από ρίγη συγκίνησης εμπρός στην τιμημένη και ματωμένη γαλανόλευκη, που απολαμβάνει το φρεντοτσίνο της σε beach bar, που ατενίζει την πανσέληνο από τα μάρμαρα των προγόνων της, που ακούει ντέρτι, που αγαπά το ωραίο και το υψηλό, δεν επιτρέπεται να αγγίξει σώμα αράπη.

    Αυτή η αισθητική, η μορφωμένη, η μεταπτυχιακή, η ευρωπαϊκή, η λονδρέζα, η παριζιάνα και η βερολινέζα, η καθαρή, η λουσμένη, η παρφουμαρισμένη, η μπογιατισμένη, που περπατά σε δρόμους εμπορικούς, φωτισμένους, στολισμένους, που τρώει τα σουβλάκια της σε «σουβλακερί», που πίνει τα ποτάκια της στα γκάζια και στα εναλλακτικά χιπστεράδικα, που διακινεί σέλφι χαμόγελα και που πάντα αγωνίζεται για την θετική ενέργεια δεν επιτρέπεται να γονατίσει και να φιλήσει πόδι Ινδού που φορά σαγιονάρα και σαρίκι.

    Αυτή η αισθητική που συνωστίζεται στην Επίδαυρο, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής, που έχει πάθει μαζική υστερία με τις 50 αποχρώσεις του γκρι δεν επιτρέπεται να αγγίξει σώμα Ιρακινής βρωμιάρας.

    Γιατί κακά τα ψέματα αγαπητοί σύνκαυλοι μπορεί οι καλοί τρόποι που επιβάλλει η υψηλή αισθητική να μην επιτρέπουν να μιλήσει κανείς με ειλικρίνεια αλλά στα ενδότερα της σκέψης, πίσω από την ευγένεια της υψηλής αισθητικής, είμαστε πεπεισμένο όλοι εμείς, οι υψηλά αισθητικοί τύποι, πως όλοι αυτοί είναι βρωμιάρηδες, άπλυτοι, μολυσματικοί, απολίτιστοι, βάρβαροι που δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα μικρό κύτταρο από την ανωτερότητα της δικής μας φυλής. Της σπουδαίας ανά τους αιώνες των αιώνων.

    Κανείς βέβαια δεν τολμά να το ξεράσει στις τοποθετήσεις του. Γιατί η υψηλή αισθητική του υπαγορεύει να είναι πολιτικά ορθός. Μην μας πούνε στα καλά καθούμενα και ρατσιστές.

    Η υψηλή αισθητική επιβάλλει την γνωστή ρήση «δεν είμαι ρατσιστής αλλά……..»

    Προβάλλουμε την αισθητική μας για να κρύψουμε τα βαθιά μας σκοτάδια.

    Γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλοι αυτοί οι σκυλαράπες, οι βρωμιάρηδες, οι άξεστοι, οι μαϊμούδες, οι απολίτιστοί, μας είναι απαραίτητοι για να μας κουρεύουν τα γρασίδια, να μας ξεσκατίζουν τους γέρους και τα μωρά μας, να μας δουλεύουν στα κτήματα μας, να μας βάζουν την βενζίνη μας στα βενζινάδικα, να μας καθαρίζουν τα σπίτια μας , να μας πλένουν τα τζάμια μας στα φανάρια.

    Γιατί η η υψηλή αισθητική θέλει και τον σκλάβο της για να μπορεί αμέριμνη να ακούει τον Μπετόβεν της ή την ξανθιά «σκυλού» της στην παραλία.

    Μόνο όποιος έχει δει μάτια αράπη την ώρα που χύνει ή κορμί Ιρανής μέσα στους σπασμούς του έχει άλλη αισθητική.

    Και βέβαια υπήρξαν και τέτοιες περιπτώσεις που τοποθετήθηκαν είτε δημόσια, είτε επικοινώνησαν μαζί μου ιδιωτικά, γιατί δεν ήθελαν να εμπλακούν στην συζήτηση.

    Σπάνιες περιπτώσεις και σπάνιοι άνθρωποι.

    Ως εκ τούτου και με βάση αρκετών και όχι όλων, το τονίζω, τοποθετήσεων στο νήμα προκύπτει το συμπέρασμα πως multi ερωτισμός, πόσο μάλλον multi bdsm στην χώρα του Απόλλωνα, του Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και του Οδυσσέα Ανδρούτσου είναι αδύνατον να υπάρξει.

    Αυτά είναι για αλλού. Για άλλες δυτικές χώρες. Όχι για εδώ.

    Βέβαια στα μουλωχτά και στα κρυφά μεθυσμένοι γόνοι οικογενειών υψηλής αισθητικής καθώς και οι ευυπόληπτοι μπαμπάδες τους, έτσι για μια αλλαγή βρε παιδί μου, για το κέφι, για την καύλα, πηδούν και καμία βρωμιάρα αράπω που την ψωνίζουν από τις αγορές του κέντρου.

    Γιατί η υψηλή αισθητική έχει προβλέψει δίπλα στα λουσάτα μαγαζιά της, να εκδίδει και το μαύρο το μουνί, το εξωτικό, έτσι για το κέφι μας ρε παιδί μου…. αλλά μην σχετιστούμε και παραπάνω και χαθεί το κλέος το αρχαίον, το υψηλόν, το μοναδικόν ανά τους αιώνες των αιώνων.

    Υπάρχει βέβαια μια περίπτωση να υπάρξει multi bdsm στην χώρα του Σωκράτη, του Μέγαλου Θεοδόσιου και του Αθανασίου Διάκου αλλά θα είναι extreme, μη συναινετικό και χωρίς να τηρείται το ssc.

    Και αυτό θα συμβεί όταν γυρίσει ανάποδα το μάτι του σκυλάραπα από την πείνα και την καταπίεση και φτάσει η λίμπιντο του στο ζενίθ.

    Τότε το ξεκώλιασμα της υψηλής αισθητικής θα είναι αναπόφευκτο.

    Κώλοι ανοιχτοί σαν τριαντάφυλλα, ξεσκισμένες σάρκες, μαστιγώματα που θα τα ζήλευε και ο Ντε Σαντ, δεσίματα σε κολώνες δημοσία θέα που θα τα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι, και σκηνές απείρου κάλλους θα λάβουν χώρα στην χώρα.

    Το multi bdsm είναι εφικτό σύνκαυλοι μόνο όταν οι από κάτω αρχίζουν να πηδούν τους από πάνω.

    ΥΓ Με αυτή μου την τοποθέτηση αποχωρώ και από το νήμα...

    Ευχαριστώ

    Iagos

     
     
    Last edited by a moderator: 1 Οκτωβρίου 2016
  4. gaby

    gaby Guest

    Αγαπητέ @Iagos, αν και αποχώρησες, τους ρώτησες όλους όσους αναφέρεις αν θέλουν να κάνουν BDSM με δυτικούς;

    Αν αντέξεις τόση πολύ δυτικίλα, διάβασε το Χρυσόψαρο του Λε Κλεζιό, θα είναι λίγο επώδυνο, αν νιώθεις, αλλά θα σου δείξει πράγματα.

    Κατά τα λοιπά, να είσαι καλά, μου θύμισες τις εποχές που με ένα δύο κουπόνια μπορούσες να κάνεις σπουδαίες, για φοιτητή, συζητήσεις με διάφορους των τελολογικών προσδοκιών που ήταν στη γωνία ακριβώς για να επέλθουν…  
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Κρατιόσουν μπρε άνθρωπε τόσο καιρό αφού ειχες φτιάξει ήδη το κειμενάκι σου. Αμόλα το μιαν ώρα πρωτύτερα να μην ζορίζεσαι. Δεν κάνει καλό να κρατιόμαστε, καραδοκούν κενά αέρος.
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Αγαπητή @gaby στον ύπνο σου με βλέπεις;

    Δεν σε προλαβαίνω ρε κοπελιά...

    Πότε ανεβάζω, πότε τρέχεις σαν την κολιτσίδα πίσω μου, ούτε που το παίρνω χαμπάρι...

    Τι σίφουνας είσαι εσύ;

    Έχω πάθει την πλάκα μου μαζί σου...

    Σέρνεσαι πίσω μου και δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό;

    Σε τρία λεπτά βάζω στοίχημα πως θα έχεις τοποθετηθεί...

    Συνέχισε, μην το αφήνεις... μην σου ξεφύγει καμία παράγραφος μου ασχολίαστη...

    Και να κοιτάξεις τα οιστρογόνα σου.... είναι στα ύψη....
     
  7. gaby

    gaby Guest

    ad hominem ρεζίλικου τύπου @Iagos  

    Και επί της ουσίας αβαβα  
     
  8. zoeleene

    zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

    Για να καταλάβω, το όλο thread ήταν για να βγάλεις κάποιο άχτι? Ή περίμενες από πρόσωπα πίσω από την διαδικτυακή ανωνυμία τους σε ένα φόρουμ για το bdsm να "σώσουν τον κόσμο" από το ρατσισμό και την αδικία και τώρα δηλώνεις απογοητευμένος?  
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Άνευ σχολίου...

     

    Εξηγήσεις κατά περίπτωσιν στην διακριτική μου ευχέρεια...
     
  10. Circe

    Circe Lemon zest

    Είσαι πανέξυπνη και ευφυής @Tenebra_Silente!

    Είναι πρόβλημα μεγάλο @Dapom
    Το δηλώνω εγώ που έκανα 3 σχέσεις με μη έλληνες και παντρεύτηκα 2 από αυτούς.
    Με τον έναν ήταν όλα εκτός
    Η χειροτεροτερη των σχέσεών μου
    Με τον δεύτερο ήταν όλα ωραία (σε τρίτη χώρα βρεθήκαμε) αλλά η επικοινωνία ήταν πρόβλημα μεγάλο και πάντα (με έκαναν) να αισθάνομαι ξένο σώμα
    Με τον τρίτο όλα καλά επίσης (σεξ κλπ) όμως ανυπέρβλητο πρόβλημα το θέμα της επικοινωνίας και των ηθών και εθίμων
     
  11. Circe

    Circe Lemon zest

    Τον Καναδά δεν βλέπω..
    Και μην μου πεις ότι τον βάζουν στο ίδιο καλάθι με τις ΗΠΑ
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Τον έχει φαρδύ πλατύ μεταξύ των linear active που είναι οι κουλ και φάκσιουαλ στις δουλειές τους και των re-active που είναι οι συνεννοήσιμοι και διαδραστικοί στις δουλειές τους